Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
veze s vezom nemas..Regoč wrote:De, de, upisuješ nedosljedne gluposti pa sam ti sad ja kriv. Vodi bilješke, likovi koje izmišljaš moraju biti uvjerljivi.pismejker wrote:Pa zivo si mocalo,grintalo,vjecito namrsten,prigovara svim i svakim..ccccc...nije s tobom lako zivjeti..Regoč wrote:Uh, ubi me argumentom.pismejker wrote:O kuku sa tobom..ti si u reali nesto slicno mojim bivsim curama..grintavo i prigovarajuce vjecito...Regoč wrote:
Tko se slaže s tobom taj je "baš kako treba"? E, jesi "antifašistički" tolerantan!
Guest- Guest
Je, baš ću ga sad naći. Ali zato dobro pamtim!pismejker wrote:ajd jebem te u usta nadji mi upis gdje kazem da rujka ima odraslog sina,jebem te u guzicu lazljivu..Regoč wrote:Pravi si bilješke da ne budeš kontradiktoran u svojim upisima.pismejker wrote:???? ..nes si pobrko..neku avanturu..razumije,previse je za tvoje sinapse,gdje je tvoja prvaljubav urodila plodom i dozivotnim brakom..Regoč wrote:A ima odrasloga sina? Daj, ne laprdaj više!!pismejker wrote:
a pitaj brate..mozemo se zajebavati..hvala na pitanju,vrlo dobra-sehr gut..no cura je jos prilicno mlada,tak oda..mozda pitanje postane krucijalno tamo negdje za 20 godina,kad napuni 50,e tada mozemo o tome debatirati..
Dobro, nemam, baščovanu.pismejker wrote:veze s vezom nemas..Regoč wrote:De, de, upisuješ nedosljedne gluposti pa sam ti sad ja kriv. Vodi bilješke, likovi koje izmišljaš moraju biti uvjerljivi.pismejker wrote:Pa zivo si mocalo,grintalo,vjecito namrsten,prigovara svim i svakim..ccccc...nije s tobom lako zivjeti..Regoč wrote:Uh, ubi me argumentom.pismejker wrote:
O kuku sa tobom..ti si u reali nesto slicno mojim bivsim curama..grintavo i prigovarajuce vjecito...
jednostavno nema logike,jer je cura imala 28 i nesto,kad smo se upoznali i polako poceli se druziti.,,kako ce imati odraslog sina?druga su stvar avature ili neki pokusaji,osudjeni na propast radi udaljenosti,a to je nes odozdola doli..mislim,i jako bitno..Regoč wrote:Je, baš ću ga sad naći. Ali zato dobro pamtim!pismejker wrote:ajd jebem te u usta nadji mi upis gdje kazem da rujka ima odraslog sina,jebem te u guzicu lazljivu..Regoč wrote:Pravi si bilješke da ne budeš kontradiktoran u svojim upisima.pismejker wrote:???? ..nes si pobrko..neku avanturu..razumije,previse je za tvoje sinapse,gdje je tvoja prvaljubav urodila plodom i dozivotnim brakom..Regoč wrote:
A ima odrasloga sina? Daj, ne laprdaj više!!
Guest- Guest
REGOC , molim te manje se javljaj Rastjerao si iole pametnije ljude
Tko ce stalno baviti tvojim gluparanjima
Ti si još ovdje pa očito se sama ne svrstavaš u "iole pametnije ljude".Sora wrote:REGOC , molim te manje se javljaj Rastjerao si iole pametnije ljude
tuše
2014-04-16
metilda wrote: Mladen Pavković
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Opanaka imamo koliko oćeš,tako da nam one zakrivljene šumadijske i ne trebaju,ali harmoniku i janjetinu nam nećeš uzet.metilda wrote:
Dosta je bilo srbijanskih opanaka, harmonike, janjetine i Srbije i propale Jugoslavije usred – Hrvatske!
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
sto ti smeta pavkovic?jastreb wrote:metilda wrote: Mladen Pavković
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Zato što ne zna Luču mikrokozma napamet.vuksadinare wrote:sto ti smeta pavkovic?jastreb wrote:metilda wrote: Mladen Pavković
Smiješan mi je. Još od 1992.kad sam u nekim podravskim novinama čital kak išće četnike po Koprivnici.vuksadinare wrote:sto ti smeta pavkovic?jastreb wrote:metilda wrote: Mladen Pavković
2014-04-22
Kao, nije ih bilo?jastreb wrote:Smiješan mi je. Još od 1992.kad sam u nekim podravskim novinama čital kak išće četnike po Koprivnici.vuksadinare wrote:sto ti smeta pavkovic?jastreb wrote:metilda wrote: Mladen Pavković
..on je 1992 bio na bojsitu bos.posavine od 4 mjeseca 1992 do 10 mjeseca 1992....sumnjam da je imao vremena za iskasti cetnike po koprivnci..ne ulazim sad u njegove politicke poglede niti me to interesira..ali znam dosta ljudi koji su se pohvalno izrazili o njemu..mogao je profitirati od rata ali nije..bio je među prvima koji su stali u obranu hravtske kad je bilo najzajebanije...kad je prijetila kriza da jna izađe na ulice i izvede puc krajem sijecnja 1991...on i jos dvadesetak ljudi iz koprivnice skoro goloruki po noci su postavili barikade i blokade da sprjece izlaz jna iz vojarne..kad se desio prvi sukob u pakracu pocetkom ozujka 1991..on i jos petorica koprivnicanaca sa osobnim naoruzanjem dosli su u pakrac staviti se na raspolaganje policiji..pocetkom ljeta 1991..organizirao je oko pedeset koprivnickih dragovoljaca...u samostalnu satniju zng-a...i otisli su na podrucje grubisinog polja i daruvara..kad je izbila kriza..osim redovitih policijaca nitko nije tamo da pruzi otpor lokalnim srpskim paravojnim formacijama i jna....on i jos desetorica dragovoljaca iz koprivnice i daruvara..prvi su pruzili otpor kad su teritorijalci jna zajedno sa oklopnjacima izasli iz daruvarske vojarne jna 'polom' i pokusali proboj prema daruvaru i zauzeti ga..jbg...tako ej kak jejastreb wrote:Smiješan mi je. Još od 1992.kad sam u nekim podravskim novinama čital kak išće četnike po Koprivnici.vuksadinare wrote:sto ti smeta pavkovic?jastreb wrote:metilda wrote: Mladen Pavković
2015-09-08
Gad ustaški! On da udari na bratstvo i jedinstvo! Na JNA! NA TITA!vuksadinare wrote:..on je 1992 bio na bojsitu bos.posavine od 4 mjeseca 1992 do 10 mjeseca 1992....sumnjam da je imao vremena za iskasti cetnike po koprivnci..ne ulazim sad u njegove politicke poglede niti me to interesira..ali znam dosta ljudi koji su se pohvalno izrazili o njemu..mogao je profitirati od rata ali nije..bio je među prvima koji su stali u obranu hravtske kad je bilo najzajebanije...kad je prijetila kriza da jna izađe na ulice i izvede puc krajem sijecnja 1991...on i jos dvadesetak ljudi iz koprivnice skoro goloruki po noci su postavili barikade i blokade da sprjece izlaz jna iz vojarne..kad se desio prvi sukob u pakracu pocetkom ozujka 1991..on i jos petorica koprivnicanaca sa osobnim naoruzanjem dosli su u pakrac staviti se na raspolaganje policiji..pocetkom ljeta 1991..organizirao je oko pedeset koprivnickih dragovoljaca...u samostalnu satniju zng-a...i otisli su na podrucje grubisinog polja i daruvara..kad je izbila kriza..osim redovitih policijaca nitko nije tamo da pruzi otpor lokalnim srpskim paravojnim formacijama i jna....on i jos desetorica dragovoljaca iz koprivnice i daruvara..prvi su pruzili otpor kad su teritorijalci jna zajedno sa oklopnjacima izasli iz daruvarske vojarne jna 'polom' i pokusali proboj prema daruvaru i zauzeti ga..jbg...tako ej kak jejastreb wrote:Smiješan mi je. Još od 1992.kad sam u nekim podravskim novinama čital kak išće četnike po Koprivnici.vuksadinare wrote:sto ti smeta pavkovic?jastreb wrote:metilda wrote: Mladen Pavković
Ja nisam čuo ni za jednoga. U Koprivnici???Regoč wrote:Kao, nije ih bilo?jastreb wrote:Smiješan mi je. Još od 1992.kad sam u nekim podravskim novinama čital kak išće četnike po Koprivnici.vuksadinare wrote:sto ti smeta pavkovic?jastreb wrote:metilda wrote: Mladen Pavković
2014-04-22
...to je taj krimen...jer ocito ej da najvise najebu ili su najvise napadani oni koji su među prvima stavili se na raspolaganje...znaci ti imaju čuku i mogu biti problem ako dođe do problema...njih neutralizirati pola posla si obavio..stara prica..Regoč wrote:Gad ustaški! On da udari na bratstvo i jedinstvo! Na JNA! NA TITA!vuksadinare wrote:..on je 1992 bio na bojsitu bos.posavine od 4 mjeseca 1992 do 10 mjeseca 1992....sumnjam da je imao vremena za iskasti cetnike po koprivnci..ne ulazim sad u njegove politicke poglede niti me to interesira..ali znam dosta ljudi koji su se pohvalno izrazili o njemu..mogao je profitirati od rata ali nije..bio je među prvima koji su stali u obranu hravtske kad je bilo najzajebanije...kad je prijetila kriza da jna izađe na ulice i izvede puc krajem sijecnja 1991...on i jos dvadesetak ljudi iz koprivnice skoro goloruki po noci su postavili barikade i blokade da sprjece izlaz jna iz vojarne..kad se desio prvi sukob u pakracu pocetkom ozujka 1991..on i jos petorica koprivnicanaca sa osobnim naoruzanjem dosli su u pakrac staviti se na raspolaganje policiji..pocetkom ljeta 1991..organizirao je oko pedeset koprivnickih dragovoljaca...u samostalnu satniju zng-a...i otisli su na podrucje grubisinog polja i daruvara..kad je izbila kriza..osim redovitih policijaca nitko nije tamo da pruzi otpor lokalnim srpskim paravojnim formacijama i jna....on i jos desetorica dragovoljaca iz koprivnice i daruvara..prvi su pruzili otpor kad su teritorijalci jna zajedno sa oklopnjacima izasli iz daruvarske vojarne jna 'polom' i pokusali proboj prema daruvaru i zauzeti ga..jbg...tako ej kak jejastreb wrote:Smiješan mi je. Još od 1992.kad sam u nekim podravskim novinama čital kak išće četnike po Koprivnici.vuksadinare wrote:sto ti smeta pavkovic?jastreb wrote:
2015-09-08
a joj jastrebe ti drito sa marsa...pa iamo si vojna lica...imao si onih koji su tamo zivjeli,radili pa znas i sam da imas nekih srpskih sela blizu koprivnice..nisu brojna ali ih ima..jastreb wrote:Ja nisam čuo ni za jednoga. U Koprivnici???Regoč wrote:Kao, nije ih bilo?jastreb wrote:Smiješan mi je. Još od 1992.kad sam u nekim podravskim novinama čital kak išće četnike po Koprivnici.vuksadinare wrote:sto ti smeta pavkovic?jastreb wrote:
2015-09-08
1992.više nije bilo vojnih lica,a znam i za pravosl.sela oko KC,ali to su sve samo ne četnici. Normalni Podravci pravoslavne vjere koje i po fizionomiji i po jeziku i po mentalitetu ne možeš razlikovati od Hrvata. Znači samo su druge vjere.vuksadinare wrote:a joj jastrebe ti drito sa marsa...pa iamo si vojna lica...imao si onih koji su tamo zivjeli,radili pa znas i sam da imas nekih srpskih sela blizu koprivnice..nisu brojna ali ih ima..jastreb wrote:Ja nisam čuo ni za jednoga. U Koprivnici???Regoč wrote:Kao, nije ih bilo?jastreb wrote:Smiješan mi je. Još od 1992.kad sam u nekim podravskim novinama čital kak išće četnike po Koprivnici.vuksadinare wrote:
sto ti smeta pavkovic?
2014-04-22
Ostali su spavači koji se po potrebi aktiviraju. Njeki su stalno aktivni, Pupovac, njeki tek čekaju svoj trenutak.jastreb wrote:1992.više nije bilo vojnih lica,a znam i za pravosl.sela oko KC,ali to su sve samo ne četnici. Normalni Podravci pravoslavne vjere koje i po fizionomiji i po jeziku i po mentalitetu ne možeš razlikovati od Hrvata. Znači samo su druge vjere.vuksadinare wrote:a joj jastrebe ti drito sa marsa...pa iamo si vojna lica...imao si onih koji su tamo zivjeli,radili pa znas i sam da imas nekih srpskih sela blizu koprivnice..nisu brojna ali ih ima..jastreb wrote:Ja nisam čuo ni za jednoga. U Koprivnici???Regoč wrote:Kao, nije ih bilo?jastreb wrote:
Smiješan mi je. Još od 1992.kad sam u nekim podravskim novinama čital kak išće četnike po Koprivnici.
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 45 of 50