Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Kaya dobro razmislja,no prije je bila prenabijena emocijama,i nekad je emotivno reagirala..danas bar radi onako kako treba...Leviathan2 wrote:jbte, sjecam se kaje onda i sada, od zestoke desnicarke skoro postala anarhist, jos malo i moze se kanidirat u moje pleme,
hladno i razumom samara tetrakopfe..
Guest- Guest
ma ne šamaram ja nikoga, samo kažem što mislim o raznoraznim temama a sad što se nekom sviđa..jbgpismejker wrote:Kaya dobro razmislja,no prije je bila prenabijena emocijama,i nekad je emotivno reagirala..danas bar radi onako kako treba...Leviathan2 wrote:jbte, sjecam se kaje onda i sada, od zestoke desnicarke skoro postala anarhist, jos malo i moze se kanidirat u moje pleme,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako ne bi kopal, kad baš to činiš? Pitam li ja tebe za Rujkinu navlaženost?pismejker wrote:Zasto bi provjeravao..Pa nisam ja sitni isfrustrirani forumski kompleksas da kopam po privatluku bilo koga ovdje..Reg,niste toliko vazni..Regoč wrote:A moj je odgovor provjerljiv kako?pismejker wrote:reg,jel mozes jos svoju babu zadovoljiti?..
Kazes,povjerujem ti,nije to neka bajka..
Zato i jesi na burzi. Pardon, na "faksu".pismejker wrote:Takvi vani ne uspijevaju Reg,samo doli..svabo nema tolerancije za goreopisane..Regoč wrote:Opet se gledaš u špigl!pismejker wrote:normalno tebi ne pomaze..primitivan si,glup,zatucan,podmukao,zao,pravi balkanac....os jos..?Regoč wrote:Ajd još koju "normalnu"!pismejker wrote:reg,tk oti je kriv kad si drtina stara i normalno ti izgleda maloljetno.,,..sto bi?tebe da jebem???ne moze..
kajo, kad budes zeljela pristupit plemenu reci cu koju lijepu za tebe :Dkaja wrote:ma ne šamaram ja nikoga, samo kažem što mislim o raznoraznim temama a sad što se nekom sviđa..jbgpismejker wrote:Kaya dobro razmislja,no prije je bila prenabijena emocijama,i nekad je emotivno reagirala..danas bar radi onako kako treba...Leviathan2 wrote:jbte, sjecam se kaje onda i sada, od zestoke desnicarke skoro postala anarhist, jos malo i moze se kanidirat u moje pleme,
ne trebas ni kavu platit
Politički sustav, privrjeda, zdravstvo, školstvo... ima toga.kaja wrote:a to su?Regoč wrote:O hrvatskih problemih. Njetko ih vidi njekako.kaja wrote:nego o čemu ovdje pišete?Regoč wrote:Tko afirmativno piše o Todoriću? Tko spašava HDZ, poreze i Marića?kaja wrote:
ukratko ovdje se borimo protiv komi aždaje i spašavamo adz, poreze, marića te se afirmativno piše o todoriću jer je naš.
a pitaj brate..mozemo se zajebavati..hvala na pitanju,vrlo dobra-sehr gut..no cura je jos prilicno mlada,tak oda..mozda pitanje postane krucijalno tamo negdje za 20 godina,kad napuni 50,e tada mozemo o tome debatirati..Regoč wrote:Kako ne bi kopal, kad baš to činiš? Pitam li ja tebe za Rujkinu navlaženost?pismejker wrote:Zasto bi provjeravao..Pa nisam ja sitni isfrustrirani forumski kompleksas da kopam po privatluku bilo koga ovdje..Reg,niste toliko vazni..Regoč wrote:A moj je odgovor provjerljiv kako?pismejker wrote:reg,jel mozes jos svoju babu zadovoljiti?..
Guest- Guest
metaforicki receno..pokopas argumentima-na to misljah..kaja wrote:ma ne šamaram ja nikoga, samo kažem što mislim o raznoraznim temama a sad što se nekom sviđa..jbgpismejker wrote:Kaya dobro razmislja,no prije je bila prenabijena emocijama,i nekad je emotivno reagirala..danas bar radi onako kako treba...Leviathan2 wrote:jbte, sjecam se kaje onda i sada, od zestoke desnicarke skoro postala anarhist, jos malo i moze se kanidirat u moje pleme,
Guest- Guest
Tko se slaže s tobom taj je "baš kako treba"? E, jesi "antifašistički" tolerantan!pismejker wrote:Kaya dobro razmislja,no prije je bila prenabijena emocijama,i nekad je emotivno reagirala..danas bar radi onako kako treba...Leviathan2 wrote:jbte, sjecam se kaje onda i sada, od zestoke desnicarke skoro postala anarhist, jos malo i moze se kanidirat u moje pleme,
O kuku sa tobom..ti si u reali nesto slicno mojim bivsim curama..grintavo i prigovarajuce vjecito...Regoč wrote:Tko se slaže s tobom taj je "baš kako treba"? E, jesi "antifašistički" tolerantan!pismejker wrote:Kaya dobro razmislja,no prije je bila prenabijena emocijama,i nekad je emotivno reagirala..danas bar radi onako kako treba...Leviathan2 wrote:jbte, sjecam se kaje onda i sada, od zestoke desnicarke skoro postala anarhist, jos malo i moze se kanidirat u moje pleme,
Guest- Guest
A ima odrasloga sina? Daj, ne laprdaj više!!pismejker wrote:a pitaj brate..mozemo se zajebavati..hvala na pitanju,vrlo dobra-sehr gut..no cura je jos prilicno mlada,tak oda..mozda pitanje postane krucijalno tamo negdje za 20 godina,kad napuni 50,e tada mozemo o tome debatirati..Regoč wrote:Kako ne bi kopal, kad baš to činiš? Pitam li ja tebe za Rujkinu navlaženost?pismejker wrote:Zasto bi provjeravao..Pa nisam ja sitni isfrustrirani forumski kompleksas da kopam po privatluku bilo koga ovdje..Reg,niste toliko vazni..Regoč wrote:A moj je odgovor provjerljiv kako?pismejker wrote:reg,jel mozes jos svoju babu zadovoljiti?..
Uh, ubi me argumentom.pismejker wrote:O kuku sa tobom..ti si u reali nesto slicno mojim bivsim curama..grintavo i prigovarajuce vjecito...Regoč wrote:Tko se slaže s tobom taj je "baš kako treba"? E, jesi "antifašistički" tolerantan!pismejker wrote:Kaya dobro razmislja,no prije je bila prenabijena emocijama,i nekad je emotivno reagirala..danas bar radi onako kako treba...Leviathan2 wrote:jbte, sjecam se kaje onda i sada, od zestoke desnicarke skoro postala anarhist, jos malo i moze se kanidirat u moje pleme,
???? ..nes si pobrko..neku avanturu..razumije,previse je za tvoje sinapse,gdje je tvoja prvaljubav urodila plodom i dozivotnim brakom..Regoč wrote:A ima odrasloga sina? Daj, ne laprdaj više!!pismejker wrote:a pitaj brate..mozemo se zajebavati..hvala na pitanju,vrlo dobra-sehr gut..no cura je jos prilicno mlada,tak oda..mozda pitanje postane krucijalno tamo negdje za 20 godina,kad napuni 50,e tada mozemo o tome debatirati..Regoč wrote:Kako ne bi kopal, kad baš to činiš? Pitam li ja tebe za Rujkinu navlaženost?pismejker wrote:Zasto bi provjeravao..Pa nisam ja sitni isfrustrirani forumski kompleksas da kopam po privatluku bilo koga ovdje..Reg,niste toliko vazni..Regoč wrote:
A moj je odgovor provjerljiv kako?
Guest- Guest
Pa zivo si mocalo,grintalo,vjecito namrsten,prigovara svim i svakim..ccccc...nije s tobom lako zivjeti..Regoč wrote:Uh, ubi me argumentom.pismejker wrote:O kuku sa tobom..ti si u reali nesto slicno mojim bivsim curama..grintavo i prigovarajuce vjecito...Regoč wrote:Tko se slaže s tobom taj je "baš kako treba"? E, jesi "antifašistički" tolerantan!pismejker wrote:Kaya dobro razmislja,no prije je bila prenabijena emocijama,i nekad je emotivno reagirala..danas bar radi onako kako treba...Leviathan2 wrote:jbte, sjecam se kaje onda i sada, od zestoke desnicarke skoro postala anarhist, jos malo i moze se kanidirat u moje pleme,
Guest- Guest
Pravi si bilješke da ne budeš kontradiktoran u svojim upisima.pismejker wrote:???? ..nes si pobrko..neku avanturu..razumije,previse je za tvoje sinapse,gdje je tvoja prvaljubav urodila plodom i dozivotnim brakom..Regoč wrote:A ima odrasloga sina? Daj, ne laprdaj više!!pismejker wrote:a pitaj brate..mozemo se zajebavati..hvala na pitanju,vrlo dobra-sehr gut..no cura je jos prilicno mlada,tak oda..mozda pitanje postane krucijalno tamo negdje za 20 godina,kad napuni 50,e tada mozemo o tome debatirati..Regoč wrote:Kako ne bi kopal, kad baš to činiš? Pitam li ja tebe za Rujkinu navlaženost?pismejker wrote:
Zasto bi provjeravao..Pa nisam ja sitni isfrustrirani forumski kompleksas da kopam po privatluku bilo koga ovdje..Reg,niste toliko vazni..
De, de, upisuješ nedosljedne gluposti pa sam ti sad ja kriv. Vodi bilješke, likovi koje izmišljaš moraju biti uvjerljivi.pismejker wrote:Pa zivo si mocalo,grintalo,vjecito namrsten,prigovara svim i svakim..ccccc...nije s tobom lako zivjeti..Regoč wrote:Uh, ubi me argumentom.pismejker wrote:O kuku sa tobom..ti si u reali nesto slicno mojim bivsim curama..grintavo i prigovarajuce vjecito...Regoč wrote:Tko se slaže s tobom taj je "baš kako treba"? E, jesi "antifašistički" tolerantan!pismejker wrote:
Kaya dobro razmislja,no prije je bila prenabijena emocijama,i nekad je emotivno reagirala..danas bar radi onako kako treba...
a dobro, vi ste na svojim komadima, nama drugima dosadno
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ajd jebem te u usta nadji mi upis gdje kazem da rujka ima odraslog sina,jebem te u guzicu lazljivu..Regoč wrote:Pravi si bilješke da ne budeš kontradiktoran u svojim upisima.pismejker wrote:???? ..nes si pobrko..neku avanturu..razumije,previse je za tvoje sinapse,gdje je tvoja prvaljubav urodila plodom i dozivotnim brakom..Regoč wrote:A ima odrasloga sina? Daj, ne laprdaj više!!pismejker wrote:a pitaj brate..mozemo se zajebavati..hvala na pitanju,vrlo dobra-sehr gut..no cura je jos prilicno mlada,tak oda..mozda pitanje postane krucijalno tamo negdje za 20 godina,kad napuni 50,e tada mozemo o tome debatirati..Regoč wrote:
Kako ne bi kopal, kad baš to činiš? Pitam li ja tebe za Rujkinu navlaženost?
Guest- Guest
veze s vezom nemas..Regoč wrote:De, de, upisuješ nedosljedne gluposti pa sam ti sad ja kriv. Vodi bilješke, likovi koje izmišljaš moraju biti uvjerljivi.pismejker wrote:Pa zivo si mocalo,grintalo,vjecito namrsten,prigovara svim i svakim..ccccc...nije s tobom lako zivjeti..Regoč wrote:Uh, ubi me argumentom.pismejker wrote:O kuku sa tobom..ti si u reali nesto slicno mojim bivsim curama..grintavo i prigovarajuce vjecito...Regoč wrote:
Tko se slaže s tobom taj je "baš kako treba"? E, jesi "antifašistički" tolerantan!
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji