Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
metilda wrote:Dernek u Kumrovcu
Dosta je bilo srbijanskih opanaka, harmonike, janjetine i Srbije i propale Jugoslavije usred – Hrvatske!
Oko petnaestak tisuća onih koji su dali svoje živote za hrvatsku državu i iznimno veliki broj hrvatskih branitelja i stradalnika za to se sigurno nisu borili!
kurbrbog i rvati
Guest- Guest
Blago onom `ko rano poludi, njemu zivot u veselju prode.........Leviathan2 wrote:haha metilda, ja vama komunizam nikad nebih ni ukinuo, cak bi ga malo i stisno, negdje na nivo enver hodze
niste vi ni za sto bolje i to se vidi iz danasnje situacije
Guest- Guest
zaboravila sam staviti linkmetilda wrote:Dernek u KumrovcuU Kumrovcu su se ove subote (27. svibnja 2017.) opet u velikom broju okupili Jugoslaveni, ili bolje rečeno oni koji ne vole slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.Vijorile su se jugoslavenske zastave s crvenom petokrakom, nosile su se kape i majice s likom druga Tita, pjevalo se i klicalo propaloj državi, a pljuvalo i bljuvalo po Hrvatskoj i Hrvatima, ističući da se nekada u vrijeme Jugoslavije živjelo najmanje pet puta bolje.Govornici su također naglašavali da Hrvatsku treba graditi na „Titovu putu“ te pravdali sve zločine Tita i partije u vrijeme komunizma.Bio je to još jedan partizansko-komunistički dernek, koji je završio pjevanjem i plesanjem srbijanskih kola. Sve je izgledalo kao da više ne živimo u Hrvatskoj već i dalje u Jugoslaviji, protiv koje smo se borili.No, ne možemo a da se ne upitamo: mogu li se usred Kumrovca vijoriti jugoslavenske zastave? Nije li to kazneno djelo? Mogu li sudionici ovog sramnog skupa bez problema nositi uniforme zločinačke JNA, pa i one u kojima su se u vrijeme Domovinskoga rata borili srbijanski agresori?I naposljetku, može li netko, kao na ovom derneku, s pozornice galamiti protiv hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskoga rata, aktualnog državnog rukovodstva, uzdizati Tita, a javno ili prešutno ponižavati prvog hrvatskog predsjednika, vojskovođu i pobjednika hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata dr. Franju Tuđmana?Inače, ta “partizansko-komunistička rulja“ svaki puta kad na nekom skupu vidi hrvatske zastave najčešće dobije proljev!Pa, ako im je tako lijepo bilo u Jugoslaviji, uz Tita, Rankovića, Bakarića, Planinc, Dolanca, Perkovića, Mustača, Blaževića i brojne druge komunističke zločince, što nisu sačuvali „lijepu njihovu“, već su se u vrijeme srbijanske agresije na Republiku Hrvatsku poput miševa sakrili u rupe te tek kad je Hrvatska postala Hrvatska ponovno digli glave? Jaki su samo kad je ugašeno svijetlo, a kad se upali bježe poput štakora!Svi ti i takvi obično ističu da je Tito imao i dobrih strana. A koji ih zločinac nema? Međutim, oni zaboravljaju da se Titu, komunistima i tzv. antifašisitima ne sudi zbog dobrih, već loših strana, zbog Križnih putova, Golih otoka, Stare Gradiške, Lepoglave, jednom riječju za ubijanje i masakriranje Hrvata prije svega bez suda i suđenja!Oni koji su 1991. branili Jugoslaviju (oružanom silom!) izgubili su rat, a s njime i tu državu, koja danas postoji samo kao „zločinačka zemlja“, na čijem je čelu bio bravar iz Kumrovca.No, kako god bilo da bilo, i nakon ovog derneka trebalo bi se oglasiti i Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, Uskok i slične organizacije.Dosta je bilo srbijanskih opanaka, harmonike, janjetine i Srbije i propale Jugoslavije usred – Hrvatske!Oko petnaestak tisuća onih koji su dali svoje živote za hrvatsku državu i iznimno veliki broj hrvatskih branitelja i stradalnika za to se sigurno nisu borili!Mladen Pavković
Guest- Guest
metilda wrote:zaboravila sam staviti linkmetilda wrote:Dernek u KumrovcuU Kumrovcu su se ove subote (27. svibnja 2017.) opet u velikom broju okupili Jugoslaveni, ili bolje rečeno oni koji ne vole slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.Vijorile su se jugoslavenske zastave s crvenom petokrakom, nosile su se kape i majice s likom druga Tita, pjevalo se i klicalo propaloj državi, a pljuvalo i bljuvalo po Hrvatskoj i Hrvatima, ističući da se nekada u vrijeme Jugoslavije živjelo najmanje pet puta bolje.Govornici su također naglašavali da Hrvatsku treba graditi na „Titovu putu“ te pravdali sve zločine Tita i partije u vrijeme komunizma.Bio je to još jedan partizansko-komunistički dernek, koji je završio pjevanjem i plesanjem srbijanskih kola. Sve je izgledalo kao da više ne živimo u Hrvatskoj već i dalje u Jugoslaviji, protiv koje smo se borili.No, ne možemo a da se ne upitamo: mogu li se usred Kumrovca vijoriti jugoslavenske zastave? Nije li to kazneno djelo? Mogu li sudionici ovog sramnog skupa bez problema nositi uniforme zločinačke JNA, pa i one u kojima su se u vrijeme Domovinskoga rata borili srbijanski agresori?I naposljetku, može li netko, kao na ovom derneku, s pozornice galamiti protiv hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskoga rata, aktualnog državnog rukovodstva, uzdizati Tita, a javno ili prešutno ponižavati prvog hrvatskog predsjednika, vojskovođu i pobjednika hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata dr. Franju Tuđmana?Inače, ta “partizansko-komunistička rulja“ svaki puta kad na nekom skupu vidi hrvatske zastave najčešće dobije proljev!Pa, ako im je tako lijepo bilo u Jugoslaviji, uz Tita, Rankovića, Bakarića, Planinc, Dolanca, Perkovića, Mustača, Blaževića i brojne druge komunističke zločince, što nisu sačuvali „lijepu njihovu“, već su se u vrijeme srbijanske agresije na Republiku Hrvatsku poput miševa sakrili u rupe te tek kad je Hrvatska postala Hrvatska ponovno digli glave? Jaki su samo kad je ugašeno svijetlo, a kad se upali bježe poput štakora!Svi ti i takvi obično ističu da je Tito imao i dobrih strana. A koji ih zločinac nema? Međutim, oni zaboravljaju da se Titu, komunistima i tzv. antifašisitima ne sudi zbog dobrih, već loših strana, zbog Križnih putova, Golih otoka, Stare Gradiške, Lepoglave, jednom riječju za ubijanje i masakriranje Hrvata prije svega bez suda i suđenja!Oni koji su 1991. branili Jugoslaviju (oružanom silom!) izgubili su rat, a s njime i tu državu, koja danas postoji samo kao „zločinačka zemlja“, na čijem je čelu bio bravar iz Kumrovca.No, kako god bilo da bilo, i nakon ovog derneka trebalo bi se oglasiti i Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, Uskok i slične organizacije.Dosta je bilo srbijanskih opanaka, harmonike, janjetine i Srbije i propale Jugoslavije usred – Hrvatske!Oko petnaestak tisuća onih koji su dali svoje živote za hrvatsku državu i iznimno veliki broj hrvatskih branitelja i stradalnika za to se sigurno nisu borili!Mladen Pavković
opet? pa to je već drugi puta da zaboraviš stavit link no nisi nas trebala obavijestit da opet nisi stavila link mogla si ga samo stavit.
ajd probaj ispočetka, citiraj dernek po treći puta i nemoj zaboravit stavit link.
Guest- Guest
esko, jel bi ti prasnuo metilduGnječ wrote:metilda wrote:
zaboravila sam staviti link
opet? pa to je već drugi puta da zaboraviš stavit link no nisi nas trebala obavijestit da opet nisi stavila link mogla si ga samo stavit.
ajd probaj ispočetka, citiraj dernek po treći puta i nemoj zaboravit stavit link.
ako je poludio...
Guest- Guest
A ti kužiš kao i svi "antifašisti". Propala vam Titina despocija pa su vam krivi Hrvati!Sora wrote:Znaci KAJA JE KAJO
a REGOC pogodio ko prstom u oko.
Kao imsve ostalo.
Aj REGOC u prvi razred
De, de, tek je sad zanimljivo.veber wrote:ok. ne bum se više javljao.kaja wrote:nisam htio biti prost.Regoč wrote:Da si muško znala bi da se češkaju jaja. Brkovi se glade ili suču.kaja wrote:ja ne perem, samo prljave čarape bacam ispred televizora i češkam brkovekic wrote:
i ne znaš razvrstati odjeću za pranje je li tako?
žena mi pere
inače da, tako je. slažem se.
Šta je, Mletčiću, razgalila te harmonika dugmetara više nego triestina?!Gnječ wrote:metilda wrote:Dernek u Kumrovcu
Dosta je bilo srbijanskih opanaka, harmonike, janjetine i Srbije i propale Jugoslavije usred – Hrvatske!
Oko petnaestak tisuća onih koji su dali svoje živote za hrvatsku državu i iznimno veliki broj hrvatskih branitelja i stradalnika za to se sigurno nisu borili!
kurbrbog i rvati
Leviathan2 wrote:esko, jel bi ti prasnuo metilduGnječ wrote:metilda wrote:
božesačuvaj!
Guest- Guest
zasto mi se ukazala slika protutenkovske kako PRASKA ispod Metildine guzice??? ..valjda neke perverzne misli..u Menea..Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:esko, jel bi ti prasnuo metilduGnječ wrote:metilda wrote:
božesačuvaj!
Guest- Guest
Regoč wrote:Šta je, Mletčiću, razgalila te harmonika dugmetara više nego triestina?!Gnječ wrote:metilda wrote:Dernek u Kumrovcu
kurbrbog i rvati
mi sviramo sve vrste harmonika one na botune i one bez botuni i organić a to ti je usna harmonika.
Guest- Guest
pismejker wrote:zasto mi se ukazala slika protutenkovske kako PRASKA ispod Metildine guzice??? ..valjda neke perverzne misli..u Menea..Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:esko, jel bi ti prasnuo metilduGnječ wrote:metilda wrote:
božesačuvaj!
ti si star sve što si stariji to si perverzniji. nisi čitao Pericu?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:esko, jel bi ti prasnuo metilduGnječ wrote:metilda wrote:
božesačuvaj!
vidiš, esko nije poludio i zato je ovako grintav ljut i natmuren cijelo forumsko vrijeme
a i sora mu je bliža po političkim stavovima tako da se esko pali na soru
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:esko, jel bi ti prasnuo metilduGnječ wrote:metilda wrote:
božesačuvaj!
vidiš, esko nije poludio i zato je ovako grintav ljut i natmuren cijelo forumsko vrijeme
link?
Guest- Guest
ehhh sad..ocekivao sam malo vise kreativnosti u tee...vjerovatno ima to veze sa zestinom podrazaja na orgazam..7 kilo plasticnog bi valjda bilo dovoljno. da cura svrsi....Gnječ wrote:pismejker wrote:zasto mi se ukazala slika protutenkovske kako PRASKA ispod Metildine guzice??? ..valjda neke perverzne misli..u Menea..Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:esko, jel bi ti prasnuo metilduGnječ wrote:
božesačuvaj!
Guest- Guest
[size=44]Mrak Taritaš: Negira koaliciju s HDZ-om[/size]Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:esko, jel bi ti prasnuo metilduGnječ wrote:
božesačuvaj!
link?
https://narod.hr/hrvatska/mrak-taritas-negira-koaliciju-s-hdz-om
Guest- Guest
pismejker wrote:ehhh sad..ocekivao sam malo vise kreativnosti u tee...vjerovatno ima to veze sa zestinom podrazaja na orgazam..7 kilo plasticnog bi valjda bilo dovoljno. da cura svrsi....Gnječ wrote:pismejker wrote:zasto mi se ukazala slika protutenkovske kako PRASKA ispod Metildine guzice??? ..valjda neke perverzne misli..u Menea..Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:
esko, jel bi ti prasnuo metildu
božesačuvaj!
ti se možeš nadati da će uskoro moći transplantirati mozak pa možda dobiješ štogod bolje
Guest- Guest
metilda wrote:pismejker wrote:ehhh sad..ocekivao sam malo vise kreativnosti u tee...vjerovatno ima to veze sa zestinom podrazaja na orgazam..7 kilo plasticnog bi valjda bilo dovoljno. da cura svrsi....Gnječ wrote:pismejker wrote:zasto mi se ukazala slika protutenkovske kako PRASKA ispod Metildine guzice??? ..valjda neke perverzne misli..u Menea..Gnječ wrote:
božesačuvaj!
ti se možeš nadati da će uskoro moći transplantirati mozak pa možda dobiješ štogod bolje
Guest- Guest
pismejker wrote:ehhh sad..ocekivao sam malo vise kreativnosti u tee...vjerovatno ima to veze sa zestinom podrazaja na orgazam..7 kilo plasticnog bi valjda bilo dovoljno. da cura svrsi....Gnječ wrote:pismejker wrote:zasto mi se ukazala slika protutenkovske kako PRASKA ispod Metildine guzice??? ..valjda neke perverzne misli..u Menea..Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:
esko, jel bi ti prasnuo metildu
božesačuvaj!
ma bjež ća čovječe sa ženama se ić borit odmah u startu si pušiona. još pogotovo ako su indoktrinirane vjeronaukom??? ne hvala.
Guest- Guest
Ma jok Gnjec..ne fajtam se ja sa nekim radi politike,koja me se ionako ne tice doli..Gnječ wrote:pismejker wrote:ehhh sad..ocekivao sam malo vise kreativnosti u tee...vjerovatno ima to veze sa zestinom podrazaja na orgazam..7 kilo plasticnog bi valjda bilo dovoljno. da cura svrsi....Gnječ wrote:pismejker wrote:zasto mi se ukazala slika protutenkovske kako PRASKA ispod Metildine guzice??? ..valjda neke perverzne misli..u Menea..Gnječ wrote:
božesačuvaj!
ma bjež ća čovječe sa ženama se ić borit odmah u startu si pušiona. još pogotovo ako su indoktrinirane vjeronaukom??? ne hvala.
Ovo ima veze sa tim,da cure sve sto su starije,imaju sve zilaviji Klitorijus,i sve bescutniju vadjajnu..tempfas kao lud po curi od 45-46,ubiš se od muke dok ne svrsi,a onda pita-"jel to sve??",a ti skaces kao kreten u komadu sat vremena..
Jebote,onda naskocis na neku mlatku 25-35 godina i za sat vremena ju 4-5 puta odvrnes do nebesa..gledji te ko boga...
Nasa forumska cura je Punoljetna,pa sam valjda pomislio da bi jedino 7 kila semtexa to rjesilo..mislim,izazivanje orgazma..
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji