Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
veber wrote:napuši se kurca.Gnječ wrote:Regoč wrote:Moderna vremena. Nekada je muškarac imal ženu i četvoro djece, a danas ima četiri bivše i diete.veber wrote:troje s dvije.metilda wrote:
a jel? pretpostavljam da nećeš reć koliko
da je mene moj ostavio u četrdesetoj sa šestero djece ja bih bila aždaja, ne bi se taj smio ni pojavit na vidiku.. zanimljivo, jedno vrijeme je ovdje bila moda među tinejdžerkama zavesti oženjene muškarce i napraviti s njima dijete.. malo su se preračunale, nijedan nije htio ostaviit ženu i oženiti njih.. moj bi morao
nikakva tajna. možda još neko, a majka mi nije rekla.
rvati katolici.
imam više djece nego svi vi forumski pederi.
bog te blagoslovio.
Guest- Guest
Drž' se ti Kaje. Cura vene dok se ti premišljaš.veber wrote:idem i ja. ako me pozoveš.Regoč wrote:Idem ja po kolač, napravila Kosjenka njeki s jagodami.
Gnječ wrote:veber wrote:napuši se kurca.Gnječ wrote:Regoč wrote:Moderna vremena. Nekada je muškarac imal ženu i četvoro djece, a danas ima četiri bivše i diete.veber wrote:
troje s dvije.
rvati katolici.
bog te blagoslovio.
Aleluja
Regoč je demokrat može se shvatiti kao podrška Demokratskoj stranci pa ne bih baš to pisal.Sora wrote:Regoč wrote:Znam i ja da je Gnječ budala, ali mu želim pomoći, to proizlazi iz moga katoličkoga habitusa. Nisam ja "antifašist" pa da sve riešavam narodnim sudom.Sora wrote:Regoč wrote:Što ja imam tumačiti tvoje upise, nisam ti ja tumač. Napisal si što si napisal, sad se ili pospi pepelom, ili seri dalje da si dobro napisal.Gnječ wrote:
ti si namjerno krivo protumačil graničaru.
GNJEC
Pusti budalu
Joj da Dobro da nisi antifasist
Ti si fasist .
Sranje popovsko
Smotani i jadni nacionalist.
NAPISI SI TO NA PAPIR , KAD TREBAS SEBE PRETSTAVITI
Evo ti napiši tko ih je ubil, nješto me pamćenje izdaje. Jebi ga, stoljetnica bliži se.Sora wrote:Regoč wrote:Jok, Bugarska je ubila Brunu Bušića, a Rumunjska Stjepana Đurekovića.Sora wrote:Regoč wrote:Državu koja je do svoga raspada ubija protivnike vlasti ti nazivaš demokratskom? Stvarno imaš poremećenu percepciju stvarnosti!Sora wrote:
Dalrko vise demokracije, nakon 1950. Nego sto se moze sad zamisliti.
No tesko tebi objasnjavati ista.
Tebi je sve jasno.
Toliko o tvojoj demokratičnosti.
To je bila ugledna drzava u svijetu
Njrn predsjednik nije se slikao uz ogradu Bijele kuce
Tu pizdariju o ubijsnju protivnika OSTAVI ZA FILMOVE O JAMESU BONDU
U USTASKOJ REŽIJI
Je.
Ivu Pukanića ubili Kinezi.
A one iz Hosa japanezi ( Kraljevica Blaža .. )
Antu Paradzika
Uvijek se zblokiram kad se njega trebam sjetiti
I onda REICHL KIRA
I BUSICA Z.
I MNOGE DRUGE HRVATE
Apage, Satanas!Sora wrote:Gnječ wrote:veber wrote:napuši se kurca.Gnječ wrote:Regoč wrote:
Moderna vremena. Nekada je muškarac imal ženu i četvoro djece, a danas ima četiri bivše i diete.
rvati katolici.
bog te blagoslovio.
Aleluja
Sora wrote:Regoč wrote:Što ja imam tumačiti tvoje upise, nisam ti ja tumač. Napisal si što si napisal, sad se ili pospi pepelom, ili seri dalje da si dobro napisal.Gnječ wrote:Regoč wrote:Jebi ga, Mletčiću, sam si tipkal i natipkal, nitko ti nije kriv.Gnječ wrote:
znam da si granični slučaj. al opet...
GNJEC
Pusti budalu
Regoč je ustaša koji pokušava provocirati, vrijeđa i spama forum. lik je malo žešće poremećen jer kako je i sam rekao živi na granici odnosno granični je slučaj.
Guest- Guest
Mletčiću, napisah ti već puno putah da nisam ustaša nego demokrat. Podebljano je tvoj odraz u ogledalu. A život na granici je višestoljetna obiteljska tradicija.Gnječ wrote:Sora wrote:Regoč wrote:Što ja imam tumačiti tvoje upise, nisam ti ja tumač. Napisal si što si napisal, sad se ili pospi pepelom, ili seri dalje da si dobro napisal.Gnječ wrote:Regoč wrote:
Jebi ga, Mletčiću, sam si tipkal i natipkal, nitko ti nije kriv.
GNJEC
Pusti budalu
Regoč je ustaša koji pokušava provocirati, vrijeđa i spama forum. lik je malo žešće poremećen jer kako je i sam rekao živi na granici odnosno granični je slučaj.
ma jok. kurac sam gurao.Gnječ wrote:veber wrote:napuši se kurca.Gnječ wrote:Regoč wrote:Moderna vremena. Nekada je muškarac imal ženu i četvoro djece, a danas ima četiri bivše i diete.veber wrote:
troje s dvije.
rvati katolici.
bog te blagoslovio.
2014-12-30
pusti ti mene i kaju.Regoč wrote:Drž' se ti Kaje. Cura vene dok se ti premišljaš.veber wrote:idem i ja. ako me pozoveš.Regoč wrote:Idem ja po kolač, napravila Kosjenka njeki s jagodami.
2014-12-30
Regoč wrote:Mletčiću, napisah ti već puno putah da nisam ustaša nego demokrat. Podebljano je tvoj odraz u ogledalu. A život na granici je višestoljetna obiteljska tradicija.Gnječ wrote:Sora wrote:Regoč wrote:Što ja imam tumačiti tvoje upise, nisam ti ja tumač. Napisal si što si napisal, sad se ili pospi pepelom, ili seri dalje da si dobro napisal.Gnječ wrote:
GNJEC
Pusti budalu
nisi ti demokrat ti si ustaša.
Guest- Guest
Puštam ja vas, ali ništa. Možda da vas malo poguram?veber wrote:pusti ti mene i kaju.Regoč wrote:Drž' se ti Kaje. Cura vene dok se ti premišljaš.veber wrote:idem i ja. ako me pozoveš.Regoč wrote:Idem ja po kolač, napravila Kosjenka njeki s jagodami.
Uf, kad ti kažeš, bit će da je tako, boškarina mi!Gnječ wrote:Regoč wrote:Mletčiću, napisah ti već puno putah da nisam ustaša nego demokrat. Podebljano je tvoj odraz u ogledalu. A život na granici je višestoljetna obiteljska tradicija.Gnječ wrote:Sora wrote:Regoč wrote:
Što ja imam tumačiti tvoje upise, nisam ti ja tumač. Napisal si što si napisal, sad se ili pospi pepelom, ili seri dalje da si dobro napisal.
GNJEC
Pusti budalu
Regoč wrote:Uf, kad ti kažeš, bit će da je tako, boškarina mi!Gnječ wrote:Regoč wrote:Mletčiću, napisah ti već puno putah da nisam ustaša nego demokrat. Podebljano je tvoj odraz u ogledalu. A život na granici je višestoljetna obiteljska tradicija.Gnječ wrote:Sora wrote:
GNJEC
Pusti budalu
100% je tako moš se okladit u šta hoćeš.
Guest- Guest
Mletačke ti časti, jel?Gnječ wrote:Regoč wrote:Uf, kad ti kažeš, bit će da je tako, boškarina mi!Gnječ wrote:Regoč wrote:Mletčiću, napisah ti već puno putah da nisam ustaša nego demokrat. Podebljano je tvoj odraz u ogledalu. A život na granici je višestoljetna obiteljska tradicija.Gnječ wrote:
100% je tako moš se okladit u šta hoćeš.
kako nam je ekipica, jel se i dalje bore za opstojnost, poreze, marića i adz a protiv udbe?
Last edited by kaja on Sun 28 May - 14:31; edited 1 time in total (Reason for editing : ...)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sve dobro. Samo požuri Veberu na kavu da te ne dočeka ona za ten.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jeste-li-spremni-dati-10000-svojih-kuna-za-agrokor/973104.aspxkaja wrote:kako nam je ekipica, jel se i dalje bore za opstojnost, poreze, marića i adz a protiv udbe?
Guest- Guest
cuj..daj mi reci što bi ja mogla napraviti da tebi i veberu prestanem biti toliko zanimljiva da me spominjete svako malo...Regoč wrote:Sve dobro. Samo požuri Veberu na kavu da te ne dočeka ona za ten.
evo daj prijedlog, ja ću poslušati
2015-08-15
a jbg..to mi je malo prekompliciranokic wrote:
promijeni spol :^0
2015-08-15
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji