Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Zapravo, kao da smo na križnom putu, Kic je Tito, a Gnječ je Simo Dubajić. Ti se očito guraš u ulogu drugarice Malade, kuharice.kaja wrote:ne pa, prije par dan je regoč kriknuo dramatično da se guši hrvatski glas i hrvati na forumu ili nešto takvo..ja sam se skoro srušila..kao da smo u kraljevini za vrijeme šestojanuarske diktature a kic je aleksandar
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ne laprdaj. Ako nisi shvatil, pročitaj ponovno.pismejker wrote:Ti da sutis,jos koju rijec i postat ces srpkinja... ...po Regočukaja wrote:ne pa, prije par dan je regoč kriknuo dramatično da se guši hrvatski glas i hrvati na forumu ili nešto takvo..ja sam se skoro srušila..kao da smo u kraljevini za vrijeme šestojanuarske diktature a kic je aleksandar
Nismo li to riešili smješkom?kaja wrote:ne, imam dečka srbina veli regoč :)pismejker wrote:Ti da sutis,jos koju rijec i postat ces srpkinja... ...po Regočukaja wrote:ne pa, prije par dan je regoč kriknuo dramatično da se guši hrvatski glas i hrvati na forumu ili nešto takvo..ja sam se skoro srušila..kao da smo u kraljevini za vrijeme šestojanuarske diktature a kic je aleksandar
Kic joj je hakiral profil!veber wrote:rekao mi je, a ja pamtim.kaja wrote:pa nije ti ništa rekao, komentira kao svi drugi temuveber wrote:s čime ga vrijeđam?kaja wrote:a zašto ga vređaš?veber wrote:
polutane!
jebote, kaj te nije sram biti u mirovini s 44 dok neki nemaju za kruh.
i pride se hvališ kako radiš u fušu!
jebote njegoš gdje ti je obraz?
to što je u mirovini s 44, a radno je sposoban.
to što radi u fušu, a invalidskoj je mirovini je.
to što mu je bitnij neki njegoš od nekog hrvatskog pisca.
ok. jadni.
ti i ja mu uplaćujemo mirovino dok on fuša okolo i navodi njegoša.
KAJO! jesi li ti to?
Ne bi bilo prvi put.kaja wrote:o joj, zar ti misliš da neki frajer može moje mišljenje promjeniti ili na njega utjecativuksadinare wrote:kajo koji ljevicar te prci...kaja wrote:da, ja i moja frendica sora, dva rvatska neprijateljametilda wrote:sad će brzo doći i sora.. dva dream tima ...
De, de, i tebi je to zavičajni govor, ne izmotavaj se sad.kaja wrote:i ono..prči...daj se još zvekni s kamenom u glavu i zapjevaj ojkavicu, da doživljaj bude potpunvuksadinare wrote:kajo koji ljevicar te prci...kaja wrote:da, ja i moja frendica sora, dva rvatska neprijateljametilda wrote:sad će brzo doći i sora.. dva dream tima ...
Soru sigurno.kaja wrote:nemoj me i ti samo mučiti šahovnicom ..znaš da me to najviše boli, mene i soruvuksadinare wrote:pa tko je spomenuo srbe rekao sam ime ne narod...prodana dusokaja wrote:evo..opet srbi krivi na kraju..a jebem tivuksadinare wrote:stanojkom se tajno dopisujes na pp...znam ja...kaja wrote:
i ono..prči...daj se još zvekni s kamenom u glavu i zapjevaj ojkavicu, da doživljaj bude potpun
Likuješ, drugarice Malada?kaja wrote:meti je vidim preživjela internet križni put, ajde baš mi je drago..
aj ne budi naivna, Bafometov idolopoklonik i ortodoksni sljedbenik se prepoznao, a poriv da se oda bio je jači od njega :)metilda wrote:asilovski wrote:Ko bi rekao da cete imati i vlastitu temumetilda wrote:dakle, da obnovimo gradivo iz psihologije prije novog vampirskog bala.
Dvije studije objavljene 2013. i 2014. došle su do zaključaka da osobe koje su identificirani kao trolovi teže svojstvima tamne osobnosti i pokazuju znakove sadističkog poremećaja osobnosti, asocijalno i psihopatsko ponašanje i machiavellijanizam.[14][15]
Studija iz 2013. sugerira da je mnogo sličnosti između asocijalnih i potpaljivačkih trolovskih aktivnosti[14] a studija iz 2014. sugerira da štetna svojstva osobnosti znana kao "tamna trijada osobnosti" treba istražiti u analizi troliranja i zaključila da se troliranje pokazuje kao "internetska manifestacija svakodnevno sadizma"[15] Važnost im sugerira istraživačko povezivanje ovih osobina s bullyingom kod adolescenata i kod odraslih.
Studija iz 2014. smatra da trolovi operiraju kao agenti kaosa na internetu, koristeći se vrućim temama tako da čine korisnike reagirati tako da izgledaju pretjerano emotivni ili budalasti na neki način. Kad nesretnik upadne u trolovu stupicu, troliranje se nemilosrdno intenzivira za trolovu zabavu.
Zbog ovog se internetske novake rutinski naputi "Ne hranite trolove!" Studija iz 2013. našla je da trolovi često imaju visoko očekivanje prema onom što znači biti uspješan, što je više nego što su trolovi u stvarnosti sposobni postići, pa ovo rezultira u tome da vrijeđaju druge za koje misle da su uspješni, ali padaju ispod njihovih standarda.
ti uopće nisi razumio napisani tekst.. sav svijet zna za internet trolove koji nastoje( ponavljam nastoje ) ismijati određenu osobu zbog njenih različitih vjerskih ili političkih uvjerenja.. vi ste sinoć imali svoj vampirski trolovski bal i doživljavali ste orgazme misleći da me vrijeđate.. no ja sam vas čitala, pomalo hranila i promatrala koliko ste bijedni i smiješni.. koliko uopće ne shvaćate da ste psihološki i psihijatrijski obrađena internet skupina... dakle, samo dajte, dobro ćemo se opet zabaviti...
daj kristalnome samo kruha i igara i prati...hehe
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
sjećam se sotonista sa starog iskona i nethaera .. zajednička im je neshvatljiva mržnja prema KC i Hrvatima.. od te mržnje su doslovno slijepi da malo što mogu razumjeti.. čini se da im njihov gospodar baphomet i nije baš velikodušan u dijeljenju pameti
Guest- Guest
Bog im je objekt mržnje pa jasno da žele uništiti njegovo Djelo.
svi ste vi sektaši.metilda wrote:sjećam se sotonista sa starog iskona i nethaera .. zajednička im je neshvatljiva mržnja prema KC i Hrvatima.. od te mržnje su doslovno slijepi da malo što mogu razumjeti.. čini se da im njihov gospodar baphomet i nije baš velikodušan u dijeljenju pameti
nemate pojma što je bilo.
2014-12-30
hdzovi sektaši, sotonski sektaši, kakva je razlika ? osim što kraDeZeovi sektaši čine štetu za razliku od sotonista
Guest- Guest
metilda ima osobni problem o kojem ne želim tipkat ako ona opet ne natipka.Pinochet wrote:hdzovi sektaši, sotonski sektaši, kakva je razlika ? osim što kraDeZeovi sektaši čine štetu za razliku od sotonista
za neinformirane poncie pilatus bio je prokurator, odnosno guverner judeje i ponudio je židovima koga će nabit na stup. barabu ili jesuse.
židovi odlučili da jesues ode na stup.
postoji zapis gdje poncie Caru Tiberiusu šalje dopis da su židovi odlućili objesit jesuesa, a ne lopova.
no držeči se prava, rimskog i hebrejskog poncie pilatus je oprao ruke i rekao: tko vas jebe blesava krivog čovjeka ubijam.
no, metilda and co to ne bu nikad shvatila.
2014-12-30
ti bi smjeskom rjesio podmuklo podmetanje da se Kaya jebe sa Srbinom?Regoč wrote:Nismo li to riešili smješkom?kaja wrote:ne, imam dečka srbina veli regoč :)pismejker wrote:Ti da sutis,jos koju rijec i postat ces srpkinja... ...po Regočukaja wrote:ne pa, prije par dan je regoč kriknuo dramatično da se guši hrvatski glas i hrvati na forumu ili nešto takvo..ja sam se skoro srušila..kao da smo u kraljevini za vrijeme šestojanuarske diktature a kic je aleksandar
sto da to netko tebi kaze za nekog zenskog clana obitelji?
Kmecao bih Kicusu da banira tu osobu..podmukao si igrac Reg..jako podmukao..
Guest- Guest
Prije ste vi ispali dobar vic od onog skandinavskom boga zajebancije..sto je uvijek kontrirao Odinu...Regoč wrote:Bog im je objekt mržnje pa jasno da žele uništiti njegovo Djelo.
Guest- Guest
prije toga bio je spartakov ustanak/pobuna
spartak je bio unutar pomoćnih jedinica centurion.
završio kao gladijator jer je izdao svoje jedinice.
poveo je ustanak koji je krenuo iz kapue.
kras ih je zatukao
i po via apia popikao do rima.
rimljani, praktični u svemu pa i u ubijanju, odvajali su dio zarobljenika i zabijali ih na stup. doslovce svakih pet metara su napiknuli čovjeka.
isus je isto bio napiknut na stup, a ne na križ. ta praksa se pojavljuje kasnije i rezervirana je za posebne.
spartak je bio unutar pomoćnih jedinica centurion.
završio kao gladijator jer je izdao svoje jedinice.
poveo je ustanak koji je krenuo iz kapue.
kras ih je zatukao
i po via apia popikao do rima.
rimljani, praktični u svemu pa i u ubijanju, odvajali su dio zarobljenika i zabijali ih na stup. doslovce svakih pet metara su napiknuli čovjeka.
isus je isto bio napiknut na stup, a ne na križ. ta praksa se pojavljuje kasnije i rezervirana je za posebne.
2014-12-30
Nisi čital taj tekst, stoga ne seri. Iako, jučer sam ti o tom pisal i jasno rekal da mi je na upis odgovorila smješkom, a što sam shvatil kao da kuži da se zafrkavam. Ako ne sjećaš se, prolistaj svoju jučerašnju konverzaciju pa ćeš naći.pismejker wrote:ti bi smjeskom rjesio podmuklo podmetanje da se Kaya jebe sa Srbinom?Regoč wrote:Nismo li to riešili smješkom?kaja wrote:ne, imam dečka srbina veli regoč :)pismejker wrote:Ti da sutis,jos koju rijec i postat ces srpkinja... ...po Regočukaja wrote:ne pa, prije par dan je regoč kriknuo dramatično da se guši hrvatski glas i hrvati na forumu ili nešto takvo..ja sam se skoro srušila..kao da smo u kraljevini za vrijeme šestojanuarske diktature a kic je aleksandar
sto da to netko tebi kaze za nekog zenskog clana obitelji?
Kmecao bih Kicusu da banira tu osobu..podmukao si igrac Reg..jako podmukao..
e, zaboravih, simbol krščanstva je riba, ne križ.
2014-12-30
Mi smo na svom, ti si u tuđini.pismejker wrote:Prije ste vi ispali dobar vic od onog skandinavskom boga zajebancije..sto je uvijek kontrirao Odinu...Regoč wrote:Bog im je objekt mržnje pa jasno da žele uništiti njegovo Djelo.
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 28 of 50