ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 7 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Regoč 20/5/2017, 18:31

debotoijusto wrote:
metilda wrote:
debotoijusto wrote:Paranoja (grč. παράνοια - "ludilo" ili "bezumnost")[1] je neizlječiva duševna bolest sa sumanutim idejama proganjanja i idejama umišljene veličine.[2] Osoba koja pati od ove bolesti proživljava tjeskobu i strah uzrokovan iracionalnim idejama odnosno nesposobnošću razlikovanja mašte od stvarnosti. Obično se pod tim podrazumijevaju psihopatološki simptomi vezani uz vjerovanje neke osobe da su on ili bliske osobe meta zavjere, zbog čega se kao jedan od sinonima za paranoju koristi i izraz manija proganjanja. Paranoja se najčešće javlja kao simptom duševnih bolesti, od kojih je najkarakterističnija paranoidna shizofrenija, ali se u starijojpsihijatrijskoj literaturi mogu naći i opisi tzv. "čiste" paranoje prilikom koje intelektualne sposobnosti pogođene osobe ostaju potpuno očuvane. Paranoja se također može javiti i kao posljedica specifičnih okolnosti (tzv. zatvorska psihoza), ali i tzv. induktivna psihoza, prilikom kojom paranoik svoje sumanute fiks-ideje uspjeva prenijeti i nametnuti sebi bliskim osobama.

zato sam stavila skrinšot - nema paranoje nego se ihtildin ili tako nešto igra...

onda je do tvog preglednika , instaliraj dodatak U-srasha 1.1  ;)
Debilizaosto u odbrani otadžbine.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 7 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Regoč 20/5/2017, 18:32

metilda wrote:
debotoijusto wrote:
metilda wrote:
debotoijusto wrote:Paranoja (grč. παράνοια - "ludilo" ili "bezumnost")[1] je neizlječiva duševna bolest sa sumanutim idejama proganjanja i idejama umišljene veličine.[2] Osoba koja pati od ove bolesti proživljava tjeskobu i strah uzrokovan iracionalnim idejama odnosno nesposobnošću razlikovanja mašte od stvarnosti. Obično se pod tim podrazumijevaju psihopatološki simptomi vezani uz vjerovanje neke osobe da su on ili bliske osobe meta zavjere, zbog čega se kao jedan od sinonima za paranoju koristi i izraz manija proganjanja. Paranoja se najčešće javlja kao simptom duševnih bolesti, od kojih je najkarakterističnija paranoidna shizofrenija, ali se u starijojpsihijatrijskoj literaturi mogu naći i opisi tzv. "čiste" paranoje prilikom koje intelektualne sposobnosti pogođene osobe ostaju potpuno očuvane. Paranoja se također može javiti i kao posljedica specifičnih okolnosti (tzv. zatvorska psihoza), ali i tzv. induktivna psihoza, prilikom kojom paranoik svoje sumanute fiks-ideje uspjeva prenijeti i nametnuti sebi bliskim osobama.

zato sam stavila skrinšot - nema paranoje nego se ihtildin ili tako nešto igra...

onda je do tvog preglednika , instaliraj dodatak U-srasha 1.1  ;)

prije bih rekla da je adminica ithildin ili tako nešto pogubila živce ...
Ako je ona, ispričavam se Kicu. Ono gore ide nju.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 18:32

metilda wrote:
kic wrote:
smiješna si mi ti i fora :)

Umobolnica

Čerina je na kraju završio u umobolnici. Jugoslavija dva puta u klaonici. Međutim, duh Vladimira Čerine u stalnoj je obnovi, baš kao i Jugoslavija. Hrvatsku se opet promatra kao pacijenta i gusku. Kao državu zaraženu sifilisom. „Političko je stanje žalosno“ i „Narodu je dozlogrdila ova politika“. Zato u Zagrebu podupirem listu Brune Esih, njoj je jasno o čemu se radi.

pazi da od silnog smijanja svojoj ludosti i od silne mržnje ne završiš kao Čerina
:vaultboy1

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 18:36

metilda wrote:U sklopu projekta “Mjerenje (ne)jednakosti u Hrvatskoj” koji organizira Pupovčev SNV, poslan je upit Jadroliniji i Luci Rijeka koliko Srba radi u te dvije kompanije.
Ovaj projekt je financiran od Ureda za udruge Vlade RH, a dijelom i od Europske Unije. Žalosno je na što Muhovodna mlaka Vlada troši novac poreznih obveznika u vrijeme kada se trebaju otvoriti nova radna mjesta, škole, vrtići i sve što nedostaje našem društvu. 

Potpuno promašenim mogao bi se nazvati projekt “Mjerenje (ne)jednakosti u Hrvatskoj” koji Srpsko narodno vijeće, za 2017. godinu, provodi u suradnji s Uredom za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, Pravosudnom akademijom i Centrom za mirovne studije, piše Novi list.
Projektom “Mjerenje (ne)jednakosti u Hrvatskoj” Srpsko narodno vijeće po svemu sudeći gradi zidove razdora umjesto mostova suradnje kroz primjerenije i pametnije projekte.

Uglavnom, cilj je tog projekta, piše u dopisu koji je Srpsko narodno vijeće (SNV) poslalo na adrese dviju riječkih kompanija, Jadrolinije i Luke Rijeka, “utvrditi zastupljenost Srba u hrvatskom društvu, kroz njihovo zapošljavanje u državnim tijelima i upravi, javnim ustanovama te jedinicama lokalne i regionalne samouprave”. “Stoga vas molimo”, objašnjavaju u SNV-u riječkim kompanijama, “da nam dostavite podatke o zastupljenosti, odnosno o broju i udjelu(postotku) pripadnika srpske nacionalne manjine koji su zaposleni u vašoj kompaniji”.
Uz to, SNV traži od Jadrolinije i Luke Rijeka da “traženi podaci budu iskazani u odnosu na ukupan broj zaposlenih, u svim organizacijskim jedinicama u Hrvatskoj”.
Neobičan dopis s još neobičnijim zahtjevom SNV-a dio je projekta »Mjerenje (ne)jednakosti u Hrvatskoj« koji financiraju Europska unija i Ured za udruge Vlade RH.

Sasvim precizno: SNV i Pupovca zanima koliko je Srba zaposleno u Luci Rijeka i Jadroliniji.

Postoji, međutim, još jedan, ključan razlog zašto SNV nema pravo na podatke o zastupljenosti Srba u Jadroliniji i Luci Rijeka. Temeljem članka 8. Zakona o zaštiti osobnih podataka zabranjeno je prikupljanje i daljnja obrada osobnih podataka koji se odnose na rasno ili etničko podrijetlo, politička stajališta, vjerska ili druga uvjerenja, sindikalno članstvo, zdravlje ili spolni život te osobnih podataka o kaznenom i prekršajnom postupku, osim uz određene zakonske iznimke.
I Jadrolinija i Luka Rijeka kod zapošljavanja kandidate provjeravaju stručno, a ne po pitanju etničkog podrijetla. O nacionalnoj pripadnosti se ne traži izjašnjavanje kandidata, kao ni već zaposlenih.

[url=http://www.novilist.hr/Vijesti/Muhovodna mlaka/PREBROJAVANJE-KRVNIH-ZRNACA-Srpsko-narodno-vijece-Koliko-Srba-radi-u-Jadroliniji-i-Luci-Rijeka]http://www.novilist.hr/Vijesti/Muhovodna mlaka/PREBROJAVANJE-KRVNIH-ZRNACA-Srpsko-narodno-vijece-Koliko-Srba-radi-u-Jadroliniji-i-Luci-Rijeka[/url]
A kad se prebrojavalo 71., ukrasne figurice optuženi su za šovinizam. Istim stilom vodi se i ovaj forum.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 18:37

Gnječ wrote:
metilda wrote:
metilda wrote:

[url=http://www.novilist.hr/Vijesti/Muhovodna mlaka/PREBROJAVANJE-KRVNIH-ZRNACA-Srpsko-narodno-vijece-Koliko-Srba-radi-u-Jadroliniji-i-Luci-Rijeka]http://www.novilist.hr/Vijesti/Muhovodna mlaka/PREBROJAVANJE-KRVNIH-ZRNACA-Srpsko-narodno-vijece-Koliko-Srba-radi-u-Jadroliniji-i-Luci-Rijeka[/url]

meni ne smeta što Novi list nazivate muhovodnom mlakom.. a da ste skrenuli s uma - jeste

kad čitam tvoje grintanje i zujanje imam osjećaj ko da sam u muhovodnoj mlaki. zujiš, brujiš i bodeš ko komarac, mušica a ovdje ima više muha, mušica i komaraca nego vode. točno mlaka. jebote samo ti se tu buniš i grintaš a izgleda ko da vas ima 200.
Ajde, kmečavac, nitko više od tebe ne nariče za ustašami ili od Sore za Titom.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 18:39

Sora wrote:
metilda wrote:ti si budala samo takva.. ako pišem na hrvatskom forumu onda ne želim da me srbofili, jugofili i četnikofili cenzuriraju.. što ti radiš ovdje, tvoje pisanje nije dangubljenje? ti si u misiji spašavanja svekolikog bratstva i jedinstva...

A sto Dlakonošci trebaju zastupnike na svakom forumu?
Ajd ti MUTILDA djeci dvojoj, ne dangubi tu :cry
Ako su tebi noge dlakave, zašto mniš da su sve žene neodržavane?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 18:40

Sora wrote:Dlskonosci=usrase
Dlakonošci nose dlskove? Što su dlskovi? Je li to njeka "điđimilovićička" rieč?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/5/2017, 18:40

jedan da malo oraspolozi kolegu @regoca

Otisli Tito, Jovanka, Kardelj i Pepica kod Carterovih u Bijelu Kucu na veceru. Poslije aperitiva i price u salonu, domacica ih sve pozva u blagovaonu da veceraju. Kad tamo - zlatni escajg i zlatni tanjuri. Nisu jos ni sjeli kako treba, a Kardelj vec maznuo jedan veliki tanjur i stavio ga ispod kosulje. 

Vidjela to Jovanka pa kaze Titu: 
- "Joza, eno ga Kardelj mazn'o zlatni tanjur. Hocu i ja jedan!"

Tito se poceo vaditi:
- "Cuj Jovanka, ne mogu ja tako krasti po prijemima zlatne tanjure. Ja sam osnivac pokreta nesvrstanih, najveci sin nasih naroda i narodnosti. Gdje ja da kradem tanjure po Bijeloj Kuci, molim te?"

Jovanka ni da cuje:
- "Hocu jedan tanjur, pojest ce mi Pepica zivce kad se vratimo u Jugu."

Gleda Tile... Ah, sto ce? Nema druge nego da mazne i on jedan tanjur.
Ustaje, zamoli prisutne za malo paznje i pocne:

- "Cijenjeni prijatelji, vi mozda to ne znate, ali ja sam prije no sto sam postao revolucionar i vodja komunista bio madjionicar.

Svi prisutni iznenadjeno gledaju, a Tile nastavlja:
- "Sada cu vam izvesti jedan od mojih omiljenih trikova."

Uzima jedan zlatni tanjur sa stola i nonsalantno ga stavlja ispod kosulje.

Muk u trpezariji, Joza se mirno zakopcava i nastavlja: 
- "A sada molim vas, pogodite gdje je tanjur?"

Svi upere prstom u njega, a Tile ce sheretski:
- "Neeeeee. Kod Kardelja je."
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 20/5/2017, 18:45

regoču žena nije dala pičke pa je sav nadrkan.
pogledaj vuka, taj nije jebao već godinu dana.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2017, 19:19

Regoč wrote:
metilda wrote:
kic wrote:

Umobolnica

Čerina je na kraju završio u umobolnici. Jugoslavija dva puta u klaonici. Međutim, duh Vladimira Čerine u stalnoj je obnovi, baš kao i Jugoslavija. Hrvatsku se opet promatra kao pacijenta i gusku. Kao državu zaraženu sifilisom. „Političko je stanje žalosno“ i „Narodu je dozlogrdila ova politika“. Zato u Zagrebu podupirem listu Brune Esih, njoj je jasno o čemu se radi.

pazi da od silnog smijanja svojoj ludosti i od silne mržnje ne završiš kao Čerina

Regoč, hvala na podršci, dobro je vidjeti da ovdje ima još mudrih ljudi poput tebe.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 19:20

metilda wrote:
Sora wrote:
metilda wrote:
Sora wrote:
metilda wrote:ti si budala samo takva.. ako pišem na hrvatskom forumu onda ne želim da me srbofili, jugofili i četnikofili cenzuriraju.. što ti radiš ovdje, tvoje pisanje nije dangubljenje? ti si u misiji spašavanja svekolikog bratstva i jedinstva...

A sto Dlakonošci trebaju zastupnike na svakom forumu?
Ajd ti MUTILDA djeci dvojoj, ne dangubi tu :cry
 mda.. trea ste se riješili, ni Noor ne piše već neko vrijeme, nisam vidjela ni mihu.. a što ti dangubiš, ajde pisati poeziju o titi.. moja djeca su sva odrasla i ne stanuju sa mnom...

Znaci bakutaner ko i ja

Samo pitam...

pa dobro, da si nepismena to sam znala.. inače, da te uputim, ispod mog nicka piše broj 60 što znači da mi je 60 godina...
Ne zna Sora engleski. Sin joj je u Irskoj pa je išla na tečaj gaelica.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 19:21

Ithildin wrote:
metilda wrote:ma možete vi stavljati muhovodne mlake na moj profil, ali život će vas pobijediti, vas i vaš odurni dance macabre

Na TVOJ PROFIL? Nitko ti ne petlja po profilu, lazljivice. Znaci, sad na ovaj nacin pokusavas isprovocirati bitke?!
Koji joj to kreten mienja poveznice? Jadno, "antifašisti", jadno!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 19:24

Ithildin wrote:
metilda wrote:
Ithildin wrote:
metilda wrote:ma možete vi stavljati muhovodne mlake na moj profil, ali život će vas pobijediti, vas i vaš odurni dance macabre

Na TVOJ PROFIL? Nitko ti ne petlja po profilu, lazljivice. Znaci, sad na ovaj nacin pokusavas isprovocirati bitke?!

znači, sasvim slučajno samo meni ne prolaze linkovi? i pojavljuju se muhovodne mlake.. daj, ne budi tragikomična.. zapravo te žalim.. jer forum je sve što ti imaš od života.. a moje teme narušavaju tvoj unutarnji lažni mir.. i samodopadnost, dakako...

Pa vidis, da si malo promislila, umjesto da si odmah nasrnula na "neprijatelje", zamijetila bi da se taj problem javlja tada kad se u naslovu linka pojavljuje rijec koju smo izmijenili. Zato se ova nasa sala od koje si proizvela demoncice koju briznu Metildicu i njezine istomisljenike napadaju, nece odrzati dulje od nekoliko dana ponajvise zbog tih prakticnih razloga.
A zašto uopće mienjate? Ostavite kako je. Nije to nikakva šala, nego izrugivanje i tjeranje Hrvatah i katolikah s ovoga foruma. Onda liepo stavite oznaku da je forum zabranjen za Hrvate i katolike.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 19:26

Ithildin wrote:Metilda:

" daj, ne budi tragikomična.. zapravo te žalim.. jer forum je sve što ti imaš od života.. a moje teme narušavaju tvoj unutarnji lažni mir.. i samodopadnost, dakako..."

Jasno. Zato ti teme nisu kljucane, brisane, zato ti se dopusta konstanno vrijedjanje, i takoo. :-) A kad admini promijene naslov pdf-a, banner koji Metildici nije po volji, eee, odmah krecu tvoja smirena uvjetovanja, prepuna zivotne radosti i ljubavi.. :-)

Naslov podraspravišta pretvoril se u ruglo, a postupno i cieli forum tamo gurate.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 19:28

Regoč wrote:
Sora wrote:
Regoč wrote:
Gnječ wrote:
Regoč wrote:
Uzjebali se "điđimilovići". Jebi ga, znam da živite u noćnoj mori, ali shvatite da je to java: Muhovodna mlaka je samostalna, a Sava i dalje teče nizvodno. U čast svima koji su to omogućili!

ti si budaletina poistovjećuješ  Hrvatsku sa ustaštvom, klerofašizmom i NDH jer po tebi ako netko kritizira Dlakonošci automatski je protiv Hrvatske. nitko ovdje ne govori protiv Hrvatske ali protiv ustaša da govorimo. protiv hrvatske zločinačke korumpirane vlasti i političara da govorimo. i da Sava teče nizvodno jer Muhovodna mlaka nije samostalna država.
Nek te muče snomorice i dalje, Mletčiću.

Šuplje glave  na desni i nista na muci
Od par rijeci se sastoji njihov vidik i svjetonazor : heil. Sieg, drang , bang
E
I JOS MISLE DA SU SAMOSTALNI
Tito vam je nedostižan san
Od njega imate Stomorice
Tito je mrtav. ukrasne figurice imaju svoju državu. Sava teče nizvodno.
Hrvati su ukrasne figurice? Stvarno ste odvratna stoka, stoko odvratna!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 19:31

debotoijusto wrote:jedan da malo oraspolozi kolegu @regoca

Otisli Tito, Jovanka, Kardelj i Pepica kod Carterovih u Bijelu Kucu na veceru. Poslije aperitiva i price u salonu, domacica ih sve pozva u blagovaonu da veceraju. Kad tamo - zlatni escajg i zlatni tanjuri. Nisu jos ni sjeli kako treba, a Kardelj vec maznuo jedan veliki tanjur i stavio ga ispod kosulje. 

Vidjela to Jovanka pa kaze Titu: 
- "Joza, eno ga Kardelj mazn'o zlatni tanjur. Hocu i ja jedan!"

Tito se poceo vaditi:
- "Cuj Jovanka, ne mogu ja tako krasti po prijemima zlatne tanjure. Ja sam osnivac pokreta nesvrstanih, najveci sin nasih naroda i narodnosti. Gdje ja da kradem tanjure po Bijeloj Kuci, molim te?"

Jovanka ni da cuje:
- "Hocu jedan tanjur, pojest ce mi Pepica zivce kad se vratimo u Jugu."

Gleda Tile... Ah, sto ce? Nema druge nego da mazne i on jedan tanjur.
Ustaje, zamoli prisutne za malo paznje i pocne:

- "Cijenjeni prijatelji, vi mozda to ne znate, ali ja sam prije no sto sam postao revolucionar i vodja komunista bio madjionicar.

Svi prisutni iznenadjeno gledaju, a Tile nastavlja:
- "Sada cu vam izvesti jedan od mojih omiljenih trikova."

Uzima jedan zlatni tanjur sa stola i nonsalantno ga stavlja ispod kosulje.

Muk u trpezariji, Joza se mirno zakopcava i nastavlja: 
- "A sada molim vas, pogodite gdje je tanjur?"

Svi upere prstom u njega, a Tile ce sheretski:
- "Neeeeee. Kod Kardelja je."
Davno čul.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by veber 20/5/2017, 19:32

Regoč wrote:

" daj, ne budi tragikomična.. zapravo te žalim.. jer forum je sve što ti imaš od života.. a moje teme narušavaju tvoj unutarnji lažni mir.. i samodopadnost, dakako..."

Jasno. Zato ti teme nisu kljucane, brisane, zato ti se dopusta konstanno vrijedjanje, i takoo. :-) A kad admini promijene naslov pdf-a, banner koji Metildici nije po volji, eee, odmah krecu tvoja smirena uvjetovanja, prepuna zivotne radosti i ljubavi.. :-)

Naslov podraspravišta pretvoril se u ruglo, a postupno i cieli forum tamo gurate.
odjavi se, ili se ne prijavljuj.
jebote, big deal.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 19:33

veber wrote:regoču žena nije dala pičke pa je sav nadrkan.
E jesi psiholog! Drš se ti tuđih gliserah.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 19:34

veber wrote:
Regoč wrote:

odjavi se, ili se ne prijavljuj.
jebote, big deal.
Ne pada mi napamet! Otjerati se ne dam!!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 20/5/2017, 19:35

metilda wrote:
Regoč wrote:
metilda wrote:
kic wrote:

Umobolnica

Regoč, hvala na podršci, dobro je vidjeti da ovdje ima još mudrih ljudi poput tebe.  :)
Ovaj se forum pretvara u internetsku inačicu križnoga puta i protiv toga uviek ustajem!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by veber 20/5/2017, 19:36

Regoč wrote:
veber wrote:regoču žena nije dala pičke pa je sav nadrkan.
E jesi psiholog! Drš se ti tuđih gliserah.
kakve jebene veze sada ima gliser?
u vašim nebulozama?!?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics