Sirija
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Sirija
Ne znam kojeg qrtzca SAA sad radi tamo? Odkud im tolika mržnja spram Kurda?Leviathan2 wrote:izgleda da su ameri opet oprali SAA negdje oko raqa fronta
Kurdi su svoj posao odradili pošteno. I više od toga.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Russian Warplanes Destroyed ISIS Column Heading To Deir Ezzor. Over 200 Terrorists Killed, 20 Vehicles Destroyed
The Russian Aerospace Forces have destroyed a large ISIS military column heading to the area of the city of Deir Ezzor “to regroup and equip their last base in Syria”, the Russian Defense Ministry said.
Over 200 ISIS members were killed and about 20 vehicles equipped with large-caliber weapons were destroyed, according to the statement.
Russian warplanes also destroyed an unknown number of armoured vehicles, including battle tanks.
Nije pošteno, Asadu pomažu Rusi, a Isisu nitko.
crvenkasti-
2014-04-17
ma pokrajina raqa, daleko od kurdaEroo wrote:Ne znam kojeg qrtzca SAA sad radi tamo? Odkud im tolika mržnja spram Kurda?Leviathan2 wrote:izgleda da su ameri opet oprali SAA negdje oko raqa fronta
Objavili su(Kurdi) svoje savezne regije i kantone u kojima nije Raqqa.Leviathan2 wrote:ma pokrajina raqa, daleko od kurdaEroo wrote:Ne znam kojeg qrtzca SAA sad radi tamo? Odkud im tolika mržnja spram Kurda?Leviathan2 wrote:izgleda da su ameri opet oprali SAA negdje oko raqa fronta
Raqqu oslobađaju skupa sa Arapima, a civilnu vlast su im već predali.
Ponekad ne razumijem poteze Asadovih generala...
Ako se sjećaš davno sam govorio o ovome što sad rade.
Samo usput, gore kod Raqqe ih tuku ISIL-ovci, jer nemaju dovoljno tehnike i vojske.
Vidiš da su se gore ustavili i ne idu više prema Deir ez'Zor.
2016-07-22
prije nekoliko dana je ofenziva haltana i mislim da je rusko maslo stvaranje ovih kotlova,Eroo wrote:Objavili su(Kurdi) svoje savezne regije i kantone u kojima nije Raqqa.Leviathan2 wrote:ma pokrajina raqa, daleko od kurdaEroo wrote:Ne znam kojeg qrtzca SAA sad radi tamo? Odkud im tolika mržnja spram Kurda?Leviathan2 wrote:izgleda da su ameri opet oprali SAA negdje oko raqa fronta
Samo usput, gore kod Raqqe ih tuku ISIL-ovci, jer nemaju dovoljno tehnike i vojske.
u biti je to dobra taktika, sad ce razjebat ove stakore unutra a s time dobiti desetak tisuca slobodnih boraca, jer su do sad morali drzat predugacak front, s druge strane isto fenzivno djeluju istocno od deir zoura tako da drze dobar dio isilovaca zauzetim tamo, uglavnom po sadasnjem napredovanju za mjesec i pol su u deir zouru
inace se ne kace s kurdima, bila je jedna carka koju su isprovocirali sdf arapi a ne kurdi, moze se ocekivat uskoro i aktiviranje fronte niz eufrat
Leviathan2 wrote:prije nekoliko dana je ofenziva haltana i mislim da je rusko maslo stvaranje ovih kotlova,Eroo wrote:Objavili su(Kurdi) svoje savezne regije i kantone u kojima nije Raqqa.Leviathan2 wrote:ma pokrajina raqa, daleko od kurdaEroo wrote:Ne znam kojeg qrtzca SAA sad radi tamo? Odkud im tolika mržnja spram Kurda?Leviathan2 wrote:izgleda da su ameri opet oprali SAA negdje oko raqa fronta
u biti je to dobra taktika, sad ce razjebat ove stakore unutra a s time dobiti desetak tisuca slobodnih boraca, jer su do sad morali drzat predugacak front, s druge strane isto fenzivno djeluju istocno od deir zoura tako da drze dobar dio isilovaca zauzetim tamo, uglavnom po sadasnjem napredovanju za mjesec i pol su u deir zouru
inace se ne kace s kurdima, bila je jedna carka koju su isprovocirali sdf arapi a ne kurdi, moze se ocekivat uskoro i aktiviranje fronte niz eufrat
Cijelo vrijeme sam upravo o tome govorio.
Ne ideš frontalno protiv neprijateljskih unaprijed utvrđenih rovova,
već se omekšava slabe točke i napada tamo di organizirane obrane nema više.
Kurdi to rade cijelo vrijeme...ko hijene, jebate...mic po mic...naprijed nazad...
dok ne nađu mjesto za prolaz...
S ovim džepovima su razvukli ISIL-ovu obranu, ako je tamo uopće ima više.
2016-07-22
Ne vidim ni zašto bi, Kudi su napravili dobar posao...Zamisli kako bi sve skupa izgledaloLeviathan2 wrote:inace se ne kace s kurdima
ako bi ISIL-ovci imali izravnu granicu sa Turskom. Katastrofa...
2016-07-22
u biti, ovo gore oko rake je tigar dobro odradio sa svojim jedinicama, sad je cilj pocistit uvuceni teritorij a onda prodori, a sto se tice omeksavanja to ce rusi odradit avijacijom, naime po nekim info rusi su dovukli jos 30ak aviona plus nesto brodovlja,Eroo wrote:Leviathan2 wrote:prije nekoliko dana je ofenziva haltana i mislim da je rusko maslo stvaranje ovih kotlova,Eroo wrote:Objavili su(Kurdi) svoje savezne regije i kantone u kojima nije Raqqa.Leviathan2 wrote:ma pokrajina raqa, daleko od kurdaEroo wrote:
Ne znam kojeg qrtzca SAA sad radi tamo? Odkud im tolika mržnja spram Kurda?
Kurdi to rade cijelo vrijeme...ko hijene, jebate...mic po mic...naprijed nazad...
mislim da su sad u neke 3 baze plus su navukli helikoptera,
po mojem skromnom misljenju sad kad odrade ove dzepove ce krenut na lomljenje isisa po najjacim pravcima
pa imali bi da nije bilo u opasnosti da se spoje kurdi sa afrinom, tu je erdo ko fol uskocio na isis, nisu im mogli nista dok tigar nije stisnuo sa druge strane onda su se povukli i erdoganova pascad je usla skoro bez borbeEroo wrote:Ne vidim ni zašto bi, Kudi su napravili dobar posao...Zamisli kako bi sve skupa izgledaloLeviathan2 wrote:inace se ne kace s kurdima
Ma jasno, čim odrade džepove oslobađa im se ogromna tehnika i ljudstvo, Deir ez'Zor pada veoma brzo.Leviathan2 wrote:u biti, ovo gore oko rake je tigar dobro odradio sa svojim jedinicama, sad je cilj pocistit uvuceni teritorij a onda prodori, a sto se tice omeksavanja to ce rusi odradit avijacijom, naime po nekim info rusi su dovukli jos 30ak aviona plus nesto brodovlja,Eroo wrote:Leviathan2 wrote:prije nekoliko dana je ofenziva haltana i mislim da je rusko maslo stvaranje ovih kotlova,Eroo wrote:Objavili su(Kurdi) svoje savezne regije i kantone u kojima nije Raqqa.Leviathan2 wrote:
ma pokrajina raqa, daleko od kurda
mislim da su sad u neke 3 baze plus su navukli helikoptera,
po mojem skromnom misljenju sad kad odrade ove dzepove ce krenut na lomljenje isisa po najjacim pravcima
Ne znam kako će se dogovoriti sa US-alijansom, jer i oni s aviacijom stalno tuku dolinu Eufrata.
2016-07-22
U Afrin? U Afrinu(grad) su Kurdi, koliko je meni poznato. Jedan dio pokrajine, gore, uz tursku granicu, je turska vojska.Leviathan2 wrote:pa imali bi da nije bilo u opasnosti da se spoje kurdi sa afrinom, tu je erdo ko fol uskocio na isis, nisu im mogli nista dok tigar nije stisnuo sa druge strane onda su se povukli i erdoganova pascad je usla skoro bez borbeEroo wrote:Ne vidim ni zašto bi, Kudi su napravili dobar posao...Zamisli kako bi sve skupa izgledaloLeviathan2 wrote:inace se ne kace s kurdima
Idlib je otvorena scena...Tamo se ne zna više tko pije-tko plaća. Tuku se između sebe (ISIL-ovci i Al Qaida).
2016-07-22
Mislija je na al-Bab koji su zauzeli od ISIL-a, u Afrin još nisu ušli. Ugl, bilo bi zabavno gledati taj rat. Polomili bi se i jedni i drugi.Eroo wrote:U Afrin? U Afrinu(grad) su Kurdi, koliko je meni poznato. Jedan dio pokrajine, gore, uz tursku granicu, je turska vojska.Leviathan2 wrote:pa imali bi da nije bilo u opasnosti da se spoje kurdi sa afrinom, tu je erdo ko fol uskocio na isis, nisu im mogli nista dok tigar nije stisnuo sa druge strane onda su se povukli i erdoganova pascad je usla skoro bez borbeEroo wrote:Ne vidim ni zašto bi, Kudi su napravili dobar posao...Zamisli kako bi sve skupa izgledaloLeviathan2 wrote:inace se ne kace s kurdima
Idlib je otvorena scena...Tamo se ne zna više tko pije-tko plaća. Tuku se između sebe (ISIL-ovci i Al Qaida).
ma na al bab sam mislio o ono iznad alepa, onaj dzep koji drze poturiceEroo wrote:U Afrin? U Afrinu(grad) su Kurdi, koliko je meni poznato. Jedan dio pokrajine, gore, uz tursku granicu, je turska vojska.Leviathan2 wrote:pa imali bi da nije bilo u opasnosti da se spoje kurdi sa afrinom, tu je erdo ko fol uskocio na isis, nisu im mogli nista dok tigar nije stisnuo sa druge strane onda su se povukli i erdoganova pascad je usla skoro bez borbeEroo wrote:Ne vidim ni zašto bi, Kudi su napravili dobar posao...Zamisli kako bi sve skupa izgledaloLeviathan2 wrote:inace se ne kace s kurdima
Da, dio pokrajine Afrin. Afrin je i grad, jelda, njega drže Kurdi, a mislim da i Asadovi i Rusi, plus Ameri.Leviathan2 wrote:ma na al bab sam mislio o ono iznad alepa, onaj dzep koji drze poturiceEroo wrote:U Afrin? U Afrinu(grad) su Kurdi, koliko je meni poznato. Jedan dio pokrajine, gore, uz tursku granicu, je turska vojska.Leviathan2 wrote:pa imali bi da nije bilo u opasnosti da se spoje kurdi sa afrinom, tu je erdo ko fol uskocio na isis, nisu im mogli nista dok tigar nije stisnuo sa druge strane onda su se povukli i erdoganova pascad je usla skoro bez borbeEroo wrote:Ne vidim ni zašto bi, Kudi su napravili dobar posao...Zamisli kako bi sve skupa izgledaloLeviathan2 wrote:inace se ne kace s kurdima
Tako se ustavilo Turke u tom dijelu.
2016-07-22
Map:Most important international military bases in Syria, with reference to the medium range of their missile systems (Approx 60 km radius)
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50