Sirija
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Sirija
aha sad vidim,to je maltene tromedja sirije iraka i jordana
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
da, al sad su se pojili sirijska vojska i al shahd iz iraka, to je i abnormalno velik priliv ludstva i otvara sasma druge opcije za pokretanje akcijaMy Brother Billo wrote:aha sad vidim,to je maltene tromedja sirije iraka i jordana
jednostavno su zaobisli al tanf a sirijska vojska s juga lagano gura uz jordansku granicu
poslije pada Alepa kola krenula nizbrdo i ne zaustavljaju se poslije privremenog zauzimanja palmire,kozojebi nisu izveli neku ozbiljniju ofanzivnu akciju,tu i tamo koji samoubilacki napad i par djelomicno uspjesnih jurisa gdje im izgine pun kurac ljudi,sta oni misle da je ziva sila neiscrpna
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
ma da jos ameri ne opskrbljuju kozojebe skupa s turcima rat bi ove godine bio gotov, ovi samo dolijevaju ulje na vatruMy Brother Billo wrote:poslije pada Alepa kola krenula nizbrdo i ne zaustavljaju se poslije privremenog zauzimanja palmire,kozojebi nisu izveli neku ozbiljniju ofanzivnu akciju,tu i tamo koji samoubilacki napad i par djelomicno uspjesnih jurisa gdje im izgine pun kurac ljudi,sta oni misle da je ziva sila neiscrpna
Leviathan2 wrote:ma poserem se ja na njih i njihovu demonkracijuMy Brother Billo wrote:moraju siriti "demokraciju" i rusiti "diktatore"
A kad su širili demokraciju po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu i bombardirali četnike, onda su ti bili dobri??
Dali su nam državu, postavili na vlast naše ljude, a naše vjekovne neprijatelje četnike još i danas drže pod stalnim pritiskom.
Ne smijemo biti nezahvalni!
crvenkasti-
2014-04-17
crveni, idi hvataj krijesnicecrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:ma poserem se ja na njih i njihovu demonkracijuMy Brother Billo wrote:moraju siriti "demokraciju" i rusiti "diktatore"
A kad su širili demokraciju po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu i bombardirali četnike, onda su ti bili dobri??
Dali su nam državu, postavili na vlast naše ljude, a naše vjekovne neprijatelje četnike još i danas drže pod stalnim pritiskom.
Ne smijemo biti nezahvalni!
Leviathan2 wrote:i crveni, ti si hrvat , ti im budi zahvalan
Sve mi je teže i teže da im se toliko zahvaljujem, a moram, ne znam koliko ću još izdržati..
crvenkasti-
2014-04-17
izdrzi crveni, ako moze Jakov mozes i ticrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:i crveni, ti si hrvat , ti im budi zahvalan
Sve mi je teže i teže da im se toliko zahvaljujem, a moram, ne znam koliko ću još izdržati..
https://twitter.com/Syria_Protector/status/874615440923865088
o to je nesto, sad ako isciste onaj dio prema itrijak i khanaseru to im oslobajda najmanje 2000 vojnika i dobar dio tehnike s kojom cuvaju koridor, i na kraju krajeva, nek kurdi oslobadjaju raku, bar su isilovci s njima zauzeti,Pinochet wrote:iskreno osvaja pustinju , potleušice što čuva 3-4 ISISovca, izbjegava prave borbe -kurdi se šibaju za raku , ali dobro :D
sad s ovim potezom su presjekli dobar dio kominikacija isilu tako da je i tu dobra takticka prednost,
sad po damirovom nisam siguran idu li na palmiru pa prema deir zoru ili ce niz eufrat, damir pretpostavlja da ce dole prema homsu
vidjecemo, vidi se da ne leze
ak pogledas mapu onda mos vidit da su ove godine ocistili jeben teritorij, i dole od homsa i qarantajna kao i istocno alepo te oko palmire sire ravnomjerno front a ne klin kao prije,Pinochet wrote:iskreno osvaja pustinju , potleušice što čuva 3-4 ISISovca, izbjegava prave borbe -kurdi se šibaju za raku , ali dobro :D
je... a dok su se kurdi probijali do rake imali su prašumu i ande pred sobom... sada prže stanovnike i iz zraka i sa zemlje, bez da im udruge za ljudska prava bacaju nooge i ruke od lutaka ispred ambasade jer su po stoti put uništili zadnju bolnicu i ubili zadnjeg pedijatra. želim im mnogo uspjeha, a kada se usporedi taj posao s onim iz aleppa onda se može reći da je saa imal teži...Pinochet wrote:iskreno osvaja pustinju , potleušice što čuva 3-4 ISISovca, izbjegava prave borbe -kurdi se šibaju za raku , ali dobro :D
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pa imaju i sirijci i ruse..mutava baštarda wrote:je... a dok su se kurdi probijali do rake imali su prašumu i ande pred sobom... sada prže stanovnike i iz zraka i sa zemlje, bez da im udruge za ljudska prava bacaju nooge i ruke od lutaka ispred ambasade jer su po stoti put uništili zadnju bolnicu i ubili zadnjeg pedijatra. želim im mnogo uspjeha, a kada se usporedi taj posao s onim iz aleppa onda se može reći da je saa imal teži...Pinochet wrote:iskreno osvaja pustinju , potleušice što čuva 3-4 ISISovca, izbjegava prave borbe -kurdi se šibaju za raku , ali dobro :D
pa dobro nisam rekao da se ne slažem sa tebom.. neće nitko kukati za ljudska prava kada se mlate protiv ISISa.. mislim tko je kriv Sirijskoj vojsci i Rusima koja se bori uglavnom protiv kanibala koji imaju iza sebe anglo-wehabijski-zhidovski lobi, a ne diraju isis
Guest- Guest
iza koga oni nisu, mislis da nebi urlaukali da su sad rusi i sirijci na vratima raqePinochet wrote: mislim tko je kriv Sirijskoj vojsci i Rusima koja se bori uglavnom protiv kanibala koji imaju iza sebe anglo-wehabijski-zhidovski lobi, a ne diraju isis
Iduća dva tjedna su ključna
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50