Sirija
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Sirija
Izgleda da se Al kaida (moderni kanibali) okrecu protiv ISIS-a,vide ovi gube pa odlucili daprigrabe sto se prigrabiti moze,pushiona na svim frontovima i za Isis i za Al kaidu
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Medo,to ti je cisto strvinarska psihologija i ponasanje..nema tu lojalnosti..no dobro,dok se medjusobno rokaju i eliminiraju,svima drugima dobro..My Brother Billo wrote:Izgleda da se Al kaida (moderni kanibali) okrecu protiv ISIS-a,vide ovi gube pa odlucili daprigrabe sto se prigrabiti moze,pushiona na svim frontovima i za Isis i za Al kaidu
Guest- Guest
slazem se,u odnosu na teroriste,Asadovi se kao sto se da viditi ne rokaju medjusobno
2017-04-17
Legalna drzavna vojska...sve ostalo je za politi urejom i potrpati..My Brother Billo wrote:slazem se,u odnosu na teroriste,Asadovi se kao sto se da viditi ne rokaju medjusobno
Problem jest,sto je takvih strvinara uspjelo naseliti dobar dio Europe..
Guest- Guest
problem?pa je ali samo evropljani su si sami krivi tako da mi ih nije ni zao,Brinataca pogotovo,i u americi isti kuki,samo na mozda nesto manjoj skali,
2017-04-17
vjerujem da Svabi nisu..svabi kao svabi-narod..Politika ide prilicno mimo zelje nacije,kad prodju Izbori za Bundestag i Kancelara,jedina krivica svabija je sto su ignoranti,ne zele aktivno sudjelovati u politici,niti se usprotiviti osima malog broja.ne forumase,niti raspravljaju sto je dobro sto je lose,nego u cijelosti vjeruju vlasti...My Brother Billo wrote:problem?pa je ali samo evropljani su si sami krivi tako da mi ih nije ni zao,Brinataca pogotovo,i u americi isti kuki,samo na mozda nesto manjoj skali,
bitno im je nagurati slusalice u usi i iskljuciti se od svega..
Guest- Guest
da jebiga,mada ja licno ih simpatisem bez obzira na proslost,njemacka medicina je za moj pojam br 1,americka je isto na visokom nivou ali ispod svapskog sigurno,bio sam u svabiji par puta i dosta toga mi se svidilo,e sad njihova promasena politika sasvim druga je stvar
2017-04-17
Kosta svaki mjesec mindeštens(najmanje) 180 Ojrova,...mora biti dobra...ja ih gledam utrositi za svaki glupavi razlog..My Brother Billo wrote:da jebiga,mada ja licno ih simpatisem bez obzira na proslost,njemacka medicina je za moj pojam br 1,americka je isto na visokom nivou ali ispod svapskog sigurno,bio sam u svabiji par puta i dosta toga mi se svidilo,e sad njihova promasena politika sasvim druga je stvar
Guest- Guest
ha ha da i ja sam isao prije zbog glupih razloga,bilo mi fora da zajebavam doktore
2017-04-17
Asad konačno na na pravi način razmišlja o budućnosti Sirije. Ovo je dobar posao, na primjer, a ne trčkaranje malo tamo, malo amo...
http://www.advance.hr/vijesti/rusija-upozorava-na-veliku-vjerojatnost-skorasnje-eskalacije-situacije-na-sjeveru-sirije/
Marija Zakarova, upozorila je kako postoji velika vjerojatnost za skorašnju eskalaciju situacije na sjeveru Sirije, a kao glavni razlog navodi trenutačne tenzije između Turske i sirijskih Kurda.
"Imajući u vidu turske prijetnje novom operacijom protiv Sirijskih Demokratskih Snaga (SDF), postoji velika opasnost od eskalacije sukoba između kurdskih snaga i pro-turskih ilegalnih oružanih jedinica", poručila je.
Njezin komentar dolazi neposredno nakon što su se pojavile informacije kako Turska upravo obučava tisuće FSA boraca te ih planira poslati u napad na sirijske Kurde (vidi: Novi sukobi na pomolu: FSA zapovjednik tvrdi kako Turska upravo obučava tisuće sirijskih pobunjenika koje će uskoro iskoristiti za napad na kurdski YPG).
Ukoliko do takvog sukoba dođe to će vrlo zakomplicirati situaciju zbog činjenice da kurdski SDF dobiva aktivnu pomoć od SAD-a, a upravo ovih dana SAD je Kurdima dostavio veliku količinu novog naoružanja
Marija Zakarova, upozorila je kako postoji velika vjerojatnost za skorašnju eskalaciju situacije na sjeveru Sirije, a kao glavni razlog navodi trenutačne tenzije između Turske i sirijskih Kurda.
"Imajući u vidu turske prijetnje novom operacijom protiv Sirijskih Demokratskih Snaga (SDF), postoji velika opasnost od eskalacije sukoba između kurdskih snaga i pro-turskih ilegalnih oružanih jedinica", poručila je.
Njezin komentar dolazi neposredno nakon što su se pojavile informacije kako Turska upravo obučava tisuće FSA boraca te ih planira poslati u napad na sirijske Kurde (vidi: Novi sukobi na pomolu: FSA zapovjednik tvrdi kako Turska upravo obučava tisuće sirijskih pobunjenika koje će uskoro iskoristiti za napad na kurdski YPG).
Ukoliko do takvog sukoba dođe to će vrlo zakomplicirati situaciju zbog činjenice da kurdski SDF dobiva aktivnu pomoć od SAD-a, a upravo ovih dana SAD je Kurdima dostavio veliku količinu novog naoružanja
New footage from the Qaboun, East Damascus battle of the Syrian Republican Guard using a UR-77 mine clearing vehicle
https://twitter.com/MmaGreen/status/867814736339099648
____________________________________________________________________________________________________
Jako precizno oružje, pogađa stoposto...i nije prekomjerno.
____________________________________________________________________________________________________
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Pokolj civila u američkim zračnim napadima na istočni sirijski grad Mayadeen: Najmanje 35 mrtvih - "Bombardiraju nasumično jer su u panici zbog napretka sirijske vojske i žele hitno očistiti prostor za snage koje oni podupiru"Eroo wrote:New footage from the Qaboun, East Damascus battle of the Syrian Republican Guard using a UR-77 mine clearing vehicle
Sirijski državni mediji objavili su kako je u američkim zračnim napadima na prostoru istočne sirijske provincije Deir-ez-Zor ubijeno najmanje 35 civila. U izvještaju se navodi kako je pogođena tržnica u gradu Mayadeen kao i jedna obližnja četverokatnica koja je u potpunosti uništena. Ističe se kako su ubijeni većinom žena i djeca.
Iz američke koalicije navode kako je točno da su njihove snage izvodile napade oko grada Mayadeen u četvrtak i petak, no, njihov glasnogovornik ističe kako tek provjeravaju rezultate tih napada.
No, neki smatraju kako su ovi napadi namjerni - jedan od njih je direktor britanskog think-tanka Gnosos, Ammar Waqqaf, koji je rekao u razgovoru za ruski RT: "Američka koalicija je nervozna zbog napretka sirijske vojske i njihovih saveznika, uključujući Rusije i Irana, te moraju hitno očistiti put za snage koje oni podupiru". Smatra kako zbog toga SAD nasumično bombardira bez provjere obavještajnih podataka.
.....................................................................
time is money
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
2016-07-22
to je "nepametno" oružje diktatora, ako rukuje s njim netko pametan može biti korisno i učinkovito. za razliku od "pametnog" oružja kojim rukuje nevidljiva ruka...Eroo wrote:...a UR-77 je za čišćenje snijega u Siriji.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Može poslužiti i za proširivanje uskih arapskih uličica, kao u ovom slučaju...Od sokaka naprave široku aveniju ko u Moskvi.mutava baštarda wrote:to je "nepametno" oružje diktatora, ako rukuje s njim netko pametan može biti korisno i učinkovito. za razliku od "pametnog" oružja kojim rukuje nevidljiva ruka...Eroo wrote:...a UR-77 je za čišćenje snijega u Siriji.
2016-07-22
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50