Glazbena diva Meri Cetinić dala podršku Thompsonu:Uništili su Vicu Vukova,a sada zabranjuju Thompsona
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Glazbena diva Meri Cetinić dala podršku Thompsonu:Uništili su Vicu Vukova,a sada zabranjuju Thompsona
nitko ans ne ugrazava..moramo samo da cutimo....kad vulin i kompa lajupizzon wrote:pizzon wrote:
mnogima tamo nedostaje nameštaj u glavU
na šta se palite
ko hrvate i hrvatsku ugrozava )
hrvatski mozak je najveca opasnost za hrvatsku )
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Glazbena diva Meri Cetinić dala podršku Thompsonu:Uništili su Vicu Vukova,a sada zabranjuju Thompsona
vuksadinare wrote:nitko ans ne ugrazava..moramo samo da cutimo....kad vulin i kompa lajupizzon wrote:pizzon wrote:
na šta se palite
ne, ne morate da cutite.
ali, sta laju ??
da nije lepo to sto kovete naci table tamo oko jasenovca
sto slavite proterivanje srba, sto palite srpske svetinje kad god slavite, zastavu.
sto svaku drzavnu ili sporstku manifestaciju obelezite sa ubi srbina i srbe na vrbe.
sto na svakom mestu u svetu drobite vs srbije.
to mora da se komentarise.
ne postoji ni jedan jedini komentar koji nije replika na dogadjaj ili izjavu iz hrvatske.
ne postoji komentar koji otvara neku temu !
Guest- Guest
...i sto mnogi zlocini nisu nad hrvatima kaznejni..niti se priznaju logori za hravte na teritoriju srbije makar bikli cvrsti dokazi o tome...vukovar i druge gradoev i sela su razorili komarci..kad ratni huskaci dođu na valst pez prethodno odsluzene kazne ne mora biti nuzno zatvorska...sto si ocekivao luk i vodicu..pizzon wrote:vuksadinare wrote:nitko ans ne ugrazava..moramo samo da cutimo....kad vulin i kompa lajupizzon wrote:pizzon wrote:
na šta se palite
ne, ne morate da cutite.
ali, sta laju ??
sto slavite proterivanje srba, sto palite srpske svetinje kad god slavite, zastavu.
sto svaku drzavnu ili sporstku manifestaciju obelezite sa ubi srbina i srbe na vrbe.
ne postoji ni jedan jedini komentar koji nije replika na dogadjaj ili izjavu iz hrvatske.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...i sto mnogi zlocini nisu nad hrvatima kaznejni..niti se priznaju logori za hravte na teritoriju srbije makar bikli cvrsti dokazi o tome...vukovar i druge gradoev i sela su razorili komarci..kad ratni huskaci dođu na valst pez prethodno odsluzene kazne ne mora biti nuzno zatvorska...sto si ocekivao luk i vodicu..pizzon wrote:vuksadinare wrote:nitko ans ne ugrazava..moramo samo da cutimo....kad vulin i kompa lajupizzon wrote:pizzon wrote:
na šta se palite
ne, ne morate da cutite.
ali, sta laju ??
logori za hrvate, NE, to su moguce bili logori za zarobljenike koji su puicali na JNA
logori za hrvate u srbiji nikada nisu postojali
sve sto je bilo to je cista 0 u odnosu na ndh i devedesete
da nije tako, zapad bi nas razapeo da nismo ok prema manjina bili i ostali
sto se tice vukovara, to stoji, to jednostavno nije smelo da se dogodi.
ne znam samo koja je budala usmerila vojsku prema vukovaru a ne prema tudjmanu.
on je mora da bude meta a ne naselja ili gradjani-
meta u smislu ili da prekine sa secesijom, nasilnim putem, ili napusti zemlju.
ali, to pokrece pitanje
neprihvatljive dogmaticnosti s.m. vezano za temlje na kojima pociva sfrj,
i opet se vracamo na pocetak.
Last edited by pizzon on 19/5/2017, 13:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne da mi se pizzon...pizzon wrote:vuksadinare wrote:...i sto mnogi zlocini nisu nad hrvatima kaznejni..niti se priznaju logori za hravte na teritoriju srbije makar bikli cvrsti dokazi o tome...vukovar i druge gradoev i sela su razorili komarci..kad ratni huskaci dođu na valst pez prethodno odsluzene kazne ne mora biti nuzno zatvorska...sto si ocekivao luk i vodicu..pizzon wrote:vuksadinare wrote:nitko ans ne ugrazava..moramo samo da cutimo....kad vulin i kompa lajupizzon wrote:
na šta se palite
ne, ne morate da cutite.
ali, sta laju ??
logori za hrvate, NE, to su moguce bili logori za zarobljenike koji su puicali na JNA
logori za hrvate u srbiji nikada nisu postojali
sve sto je bilo to je cista 0 u odnosu na ndh i devedesete
da nije tako, zapad bi nas razapeo da nismo ok prema manjina bili i ostali
sto se tice vukovara, to stoji, to jednostavno nije smelo da se dogodi.
ne znam samo koja je budala usmerila vojsku prema vukovaru a ne prema tudjmanu.
on je mora da bude meta a ne naselja ili gradjani-
meta u smislu ili da prekine sa secesijom ili naousti zemlju. ali, to pokrece pitanje
neprihvatljive dogmaticnosti s.m. vezano za temlje na kojima pociva sfrj,
i opet se vracamo na pocetak.
2015-09-08
Ljakse iz inata.flumen wrote:ja thompsona nisam slusao dok ga nisu poceli zabranjivat. sad ga pustam za inat.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja sam postao Hrvat u inat mom starom koji je četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
da, kad si presao granicu..da ne zavrsis u logoru..mudrac si ti..:-Scrvenkasti wrote:Ja sam postao Hrvat u inat mom starom koji je četnik.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
I slušaš Tompsona i piješ drogu da mu napakostiš do koske?crvenkasti wrote:Ja sam postao Hrvat u inat mom starom koji je četnik.
2014-04-19
pa kako drugacije mores to slusat?dzango wrote:Ljakse iz inata.flumen wrote:ja thompsona nisam slusao dok ga nisu poceli zabranjivat. sad ga pustam za inat.
nit je muzika, nit ima glas, nit je lijep za vidit.
al' za inat seronjama kojima smeta sve hrvatsko - ima da ga pustim sa 100 decibela, pa nek crknu.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Najveći srpski problem današnjice su im mediji.
Slično kao i u devedesetim. Nikad Vulin ne bi bio ministar bez medija-ološa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
flumen wrote:pa kako drugacije mores to slusat?dzango wrote:Ljakse iz inata.flumen wrote:ja thompsona nisam slusao dok ga nisu poceli zabranjivat. sad ga pustam za inat.
al' za inat seronjama kojima smeta sve hrvatsko - ima da ga pustim sa 100 decibela, pa nek crknu.
100 decibela na slušalice?
Guest- Guest
Bosanac iz Slovenije promašio temu. Oće to sa demencijom.Eroo wrote:Najveći srpski problem današnjice su im mediji.
2014-04-19
Ja ne mogu Cecu ni iz inata.flumen wrote:pa kako drugacije mores to slusat?dzango wrote:Ljakse iz inata.flumen wrote:ja thompsona nisam slusao dok ga nisu poceli zabranjivat. sad ga pustam za inat.
2014-04-19
flumen wrote:pa kako drugacije mores to slusat?dzango wrote:Ljakse iz inata.flumen wrote:ja thompsona nisam slusao dok ga nisu poceli zabranjivat. sad ga pustam za inat.
Što smo mi i Šiptari gluplji, to nek se oni više nerviraju!
crvenkasti-
2014-04-17
a ti si dosadan sa tim ko muha...deset goduna jedno te isto pises...i dobro kazes da si glup..jer samo glupa osoba moze se tisuce puta ponavljat..crvenkasti wrote:Ja sam postao Hrvat u inat mom starom koji je četnik.
2015-09-08
vuksadinare wrote:a ti si dosadan sa tim ko muha...deset goduna jedno te isto pises...i dobro kazes da si glup..jer samo glupa osoba moze se tisuce puta ponavljat..crvenkasti wrote:Ja sam postao Hrvat u inat mom starom koji je četnik.
Imaš pravo. Pobijedili smo ih, imamo Hrvatsku, Hrvat sam, idem u crkvu, šahovnica, zastava, sve...
Koji mi je urac?
crvenkasti-
2014-04-17
...to da si dosadan,blesav i lijecis frustracije....tebe su koksali i samarali dok si bio manji...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:a ti si dosadan sa tim ko muha...deset goduna jedno te isto pises...i dobro kazes da si glup..jer samo glupa osoba moze se tisuce puta ponavljat..crvenkasti wrote:Ja sam postao Hrvat u inat mom starom koji je četnik.
Imaš pravo. Pobijedili smo ih, imamo Hrvatsku, Hrvat sam, idem u crkvu, šahovnica, zastava, sve...
Koji mi je urac?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...to da si dosadan,blesav i lijecis frustracije....tebe su koksali i samarali dok si bio manji...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:a ti si dosadan sa tim ko muha...deset goduna jedno te isto pises...i dobro kazes da si glup..jer samo glupa osoba moze se tisuce puta ponavljat..crvenkasti wrote:Ja sam postao Hrvat u inat mom starom koji je četnik.
Koji mi je urac?
Znam, mislio sam da će me proći kad dobijemo Hrvatsku.
crvenkasti-
2014-04-17
Ono, sve gore i gore ...
crvenkasti-
2014-04-17
covjece daj odi se lijeciti....ako imaa probleme sam sa sobom....sto te netko trebao nositi ko kap vode na ruci..nisi normalan majke mi....crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...to da si dosadan,blesav i lijecis frustracije....tebe su koksali i samarali dok si bio manji...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:a ti si dosadan sa tim ko muha...deset goduna jedno te isto pises...i dobro kazes da si glup..jer samo glupa osoba moze se tisuce puta ponavljat..crvenkasti wrote:Ja sam postao Hrvat u inat mom starom koji je četnik.
Koji mi je urac?
Znam, mislio sam da će me proći kad dobijemo Hrvatsku.
2015-09-08
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» U 44 godini preminula kci Meri Cetinic
» Salji dalje....Meri Cetinic
» Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
» Epikur u nesvjesti:Marine Le Pen dala podrsku Hasi i 'Neovisnima za Hrvatsku'
» Čepurin: Počeli su od Jugoslavije. Uništili su Irak i Libiju. Sada bombarduju Siriju. Je li to NORMALNO
» Salji dalje....Meri Cetinic
» Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
» Epikur u nesvjesti:Marine Le Pen dala podrsku Hasi i 'Neovisnima za Hrvatsku'
» Čepurin: Počeli su od Jugoslavije. Uništili su Irak i Libiju. Sada bombarduju Siriju. Je li to NORMALNO
Page 2 of 6