Čepurin: Počeli su od Jugoslavije. Uništili su Irak i Libiju. Sada bombarduju Siriju. Je li to NORMALNO
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Čepurin: Počeli su od Jugoslavije. Uništili su Irak i Libiju. Sada bombarduju Siriju. Je li to NORMALNO
https://www.blic.rs/vesti/svet/cepurin-poceli-su-od-jugoslavije-unistili-su-irak-i-libiju-sada-bombarduju-siriju-je/jh4f3kg
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Čepurin: Počeli su od Jugoslavije. Uništili su Irak i Libiju. Sada bombarduju Siriju. Je li to NORMALNO
O čemu ovaj priča? Zar Jugoslaviju nije sjebao Milošević?Serbinho-3 wrote:https://www.blic.rs/vesti/svet/cepurin-poceli-su-od-jugoslavije-unistili-su-irak-i-libiju-sada-bombarduju-siriju-je/jh4f3kg
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: Čepurin: Počeli su od Jugoslavije. Uništili su Irak i Libiju. Sada bombarduju Siriju. Je li to NORMALNO
Rusima treba reč da odjebu sa tom pričom o Jugoslaviji
Sve te navedene države već su unutra bile načete
Sve te navedene države već su unutra bile načete
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Rusi svakako pametno zbore i imaju dalekovise infoja nego plemena na balkanu koja se ponasaju na nivou posvadjanih copora pasa..
nacete kazes_ Pa i vi ste tu negdje,jos u gorijem stanju..da imate mooda vec bi frcao gradjanski rat,ali sva sretja/nemate..
nacete kazes_ Pa i vi ste tu negdje,jos u gorijem stanju..da imate mooda vec bi frcao gradjanski rat,ali sva sretja/nemate..
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:https://www.blic.rs/vesti/svet/cepurin-poceli-su-od-jugoslavije-unistili-su-irak-i-libiju-sada-bombarduju-siriju-je/jh4f3kg
2016-07-22
Jes ti ikad čuo za onu staru srpsku izreku Šta laž više ponavljaš na kraju će postati istinapismejker wrote:Rusi svakako pametno zbore i imaju dalekovise infoja nego plemena na balkanu koja se ponasaju na nivou posvadjanih copora pasa..
Oni ovo stalno govore a recimo prešućjju da je npr Sadam napao Kuvajt pa ga izbacilo pa budala opet pa ga natamburalo
Istodobno njima je komadanje Gruzije legalno
Govna su to velika
2014-04-11
a brate i to sto kazes...no,svejedno,Ameri su si pridjelili prevelika prava da kroje svijet kako im pase...nemoj misliti da je stanje u tvojoj drzavi tako,jer ga Ameri nisu blagoslovili..ynaju oni bolje sto se kod vas dogadja nego vi sami...naravno shjebavanje ide suptilnim putem..RayMabus wrote:Jes ti ikad čuo za onu staru srpsku izreku Šta laž više ponavljaš na kraju će postati istinapismejker wrote:Rusi svakako pametno zbore i imaju dalekovise infoja nego plemena na balkanu koja se ponasaju na nivou posvadjanih copora pasa..
Oni ovo stalno govore a recimo prešućjju da je npr Sadam napao Kuvajt pa ga izbacilo pa budala opet pa ga natamburalo
Govna su to velika
Guest- Guest
no rusi prekrajaju svoje susjedstvo,sto je po meni prihvatljivo..Ameri kroje ostatak svijeta,koji ih se bas i ne tice...
Guest- Guest
Puca meni kurac za bilo koga dok neugaziš na menepismejker wrote:a brate i to sto kazes...no,svejedno,Ameri su si pridjelili prevelika prava da kroje svijet kako im pase...nemoj misliti da je stanje u tvojoj drzavi tako,jer ga Ameri nisu blagoslovili..ynaju oni bolje sto se kod vas dogadja nego vi sami...naravno shjebavanje ide suptilnim putem..RayMabus wrote:Jes ti ikad čuo za onu staru srpsku izreku Šta laž više ponavljaš na kraju će postati istinapismejker wrote:Rusi svakako pametno zbore i imaju dalekovise infoja nego plemena na balkanu koja se ponasaju na nivou posvadjanih copora pasa..
Govna su to velika
Sad ti oni svako dvadeset dana izađu sa istom ovom pričom s ciljem da laž postane istina
Dakle Juga se raspala jer su strane sile to raskomadale ne zato šta su Srbi htjeli Srboslaviju a Rusija je majka svih pravoslavnih Slavena
Sad ide napad Asthar komande
Poljuljaj stabilni podatak druge strane
A nije Sadam napao Kuvajt pa ga samo izbacili i ostavili pa budala opet pa mu odlučili stati na kraj?
2014-04-11
Srblje je bilo potaknuto,kaoi montiranje Slobe na mjesto vrhovno srbije..nije to slucajnost..tajne sluybe su to vrsno odradile..a ondak..tesko bilo zabu natjerat da skoci u vodu,jos prododajuci povijesne tendencije..
Guest- Guest
Neka je neka samo nastavepismejker wrote:Srblje je bilo potaknuto,kaoi montiranje Slobe na mjesto vrhovno srbije..nije to slucajnost..tajne sluybe su to vrsno odradile..a ondak..tesko bilo zabu natjerat da skoci u vodu,jos prododajuci povijesne tendencije..
Tako su početkom prošlog vijeka instalirali Karađorđeviće na vlast Rusija je majka svih pravoslavnih Slavena
Pa kreirali Crnu ruku pa čačkali
I kraj prvog svjetskog rata nisu dočekali
A isto to bi se moglo desiti i Putinu i KGB eliti jer Rusi stenju pod sankcijama njihovog milizarizma i obnove imperije
2014-04-11
Eroo wrote:
O čemu ovaj priča? Zar Jugoslaviju nije sjebao Milošević?
I ja sam to mislio.
crvenkasti-
2014-04-17
kazem,ameri su koristili povijesne fakte da to naprave kako treba..Rusima i nije bas tako lose,naprotiv..evo u cemu se klade veliki oligarsi..cija ce korporacija biti na spisku americkih sankcija...RayMabus wrote:Neka je neka samo nastavepismejker wrote:Srblje je bilo potaknuto,kaoi montiranje Slobe na mjesto vrhovno srbije..nije to slucajnost..tajne sluybe su to vrsno odradile..a ondak..tesko bilo zabu natjerat da skoci u vodu,jos prododajuci povijesne tendencije..
Tako su početkom prošlog vijeka instalirali Karađorđeviće na vlast Rusija je majka svih pravoslavnih Slavena
A isto to bi se moglo desiti i Putinu i KGB eliti jer Rusi stenju pod sankcijama njihovog milizarizma i obnove imperije
Guest- Guest
Operi ušipismejker wrote:kazem,ameri su koristili povijesne fakte da to naprave kako treba..Rusima i nije bas tako lose,naprotiv..evo u cemu se klade veliki oligarsi..cija ce korporacija biti na spisku americkih sankcija...RayMabus wrote:Neka je neka samo nastavepismejker wrote:Srblje je bilo potaknuto,kaoi montiranje Slobe na mjesto vrhovno srbije..nije to slucajnost..tajne sluybe su to vrsno odradile..a ondak..tesko bilo zabu natjerat da skoci u vodu,jos prododajuci povijesne tendencije..
S kime je postsovjetska Rusija u vojnom paktu ?
Kazahstan
Ako sam ti ja rekao da KGB elita neće dočekati kraj trećeg svjetskog rata ko što nisunisu ni Romanovi onda znači da sam ja njih pročitao i našao im Ahilovu petu
2014-04-11
I ti ponekad ponešto pogodiš.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
I ja sam to mislio.
2016-07-22
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
2014-04-11
A jesi mislio kad ti je nikidan ruski ministar obrane koji je Tibetanac poklonio zastavu Karađorđevića na kojoj piše Rusija je majka svih pravoslavnih Slavenacrvenkasti wrote:Eroo wrote:
I ja sam to mislio.
Da je on Rus i pravoslavac
Ili su samo postsovjetska Kgb elita
https://croative.net/islamizacija-rusije-kao-obrana-protiv-propasti-imperije/
2014-04-11
Rusija je majka svih pravoslavnih Slavena dakle i Srba
Kako to onda Srbi pravoslavni davno prije nego šta ste vi uopće postali Moskva
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Ivan_I.,_moskovski_veliki_knez
To neki vremeplov
Vi ste majka pravoslavaca samo ste eto rođeni par stoljeća kasnije
Kako to onda Srbi pravoslavni davno prije nego šta ste vi uopće postali Moskva
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Ivan_I.,_moskovski_veliki_knez
To neki vremeplov
Vi ste majka pravoslavaca samo ste eto rođeni par stoljeća kasnije
2014-04-11
Bravo longi, mudro i bez navijanja.
Svog posla prije svega.
Svog posla prije svega.
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Glazbena diva Meri Cetinić dala podršku Thompsonu:Uništili su Vicu Vukova,a sada zabranjuju Thompsona
» rusi bombarduju sirijsku nejač
» Čepurin:'Nije mi poznato da Hrvati spremaju Oluju-2'
» Čepurin: Guraju Balkan u NATO, menjaju im genetski kôd
» Čepurin: Dan RS očuvan i sačuvan, Rusija stavlja TAČKU
» rusi bombarduju sirijsku nejač
» Čepurin:'Nije mi poznato da Hrvati spremaju Oluju-2'
» Čepurin: Guraju Balkan u NATO, menjaju im genetski kôd
» Čepurin: Dan RS očuvan i sačuvan, Rusija stavlja TAČKU
Page 1 of 4