Slovenski mediji i twiter zajednica:Komunisti su zabranjivali čak i punk bendove,ovo je užas,ovo je sramota za Sloveniju
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Slovenski mediji i twiter zajednica:Komunisti su zabranjivali čak i punk bendove,ovo je užas,ovo je sramota za Sloveniju
nije bitan tompson ili neka trofrtaljka ili krivi kurac
problem je zabrana a ne pjevac
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Slovenski mediji i twiter zajednica:Komunisti su zabranjivali čak i punk bendove,ovo je užas,ovo je sramota za Sloveniju
....znaci ona v-k-kdzango wrote:Ovaj može da peva samo na Balkanu. Granica mu je negde kod Zagreba.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:http://www.poskok.info/wp/slovenski-mediji-i-twiter-zajednica-ovo-nije-bilo-niti-u-komunizmu-ovo-je-sramot-za-sloveniju/
neće ni u Arenu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Izgleda da ovi u EU vole ustaše, ali ne u svojoj kući. Dok su u svom rezervatu na Blaknau, sve je u redu.prckov wrote:nije bitan tompson ili neka trofrtaljka ili krivi kurac
Ma jok. Balkan. Zagreb i to je to. Dalje neće moći.vuksadinare wrote:....znaci ona v-k-kdzango wrote:Ovaj može da peva samo na Balkanu. Granica mu je negde kod Zagreba.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:http://www.poskok.info/wp/slovenski-mediji-i-twiter-zajednica-ovo-nije-bilo-niti-u-komunizmu-ovo-je-sramot-za-sloveniju/
neće ni u Arenu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
sta si ti sad rekodzango wrote:Izgleda da ovi u EU vole ustaše, ali ne u svojoj kući. Dok su u svom rezervatu na Blaknau, sve je u redu.prckov wrote:nije bitan tompson ili neka trofrtaljka ili krivi kurac
veze s vezom
2014-04-19
pa tako i tako jedno 95 odsto pjevaca sa ovih 'regionskih' prostora i je to ta granica..tu i tamo netko malo zapjeva u sloveniji...dzango wrote:Ma jok. Balkan. Zagreb i to je to. Dalje neće moći.vuksadinare wrote:....znaci ona v-k-kdzango wrote:Ovaj može da peva samo na Balkanu. Granica mu je negde kod Zagreba.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:http://www.poskok.info/wp/slovenski-mediji-i-twiter-zajednica-ovo-nije-bilo-niti-u-komunizmu-ovo-je-sramot-za-sloveniju/
neće ni u Arenu.
2015-09-08
Ja bih kelnera pustio. Bez zezanja. Treba narod i da se nasmeje ponekad...
Kako nema veze? Oni nemaju ništa protiv ustaša i te ideologije dok je u HR. Ali nema šanse da ih puste u svoje dvorište. Ni u Sloveniju, ni u Austriju, niti bilo gde.prckov wrote:sta si ti sad rekodzango wrote:Izgleda da ovi u EU vole ustaše, ali ne u svojoj kući. Dok su u svom rezervatu na Blaknau, sve je u redu.prckov wrote:nije bitan tompson ili neka trofrtaljka ili krivi kurac
veze s vezom
Ove naše pevaljke piče po celoj Evropi. Ne gade im se gastarbajterske pare.vuksadinare wrote:pa tako i tako jedno 95 odsto pjevaca sa ovih 'regionskih' prostora i je to ta granica..tu i tamo netko malo zapjeva u sloveniji...dzango wrote:Ma jok. Balkan. Zagreb i to je to. Dalje neće moći.vuksadinare wrote:....znaci ona v-k-kdzango wrote:Ovaj može da peva samo na Balkanu. Granica mu je negde kod Zagreba.Gnječ wrote:
neće ni u Arenu.
2014-04-19
pa nece pjevat u allianz areni..pjeva se gasterbajterima po klubovima..dzango wrote:Ove naše pevaljke piče po celoj Evropi. Ne gade im se gastarbajterske pare.vuksadinare wrote:pa tako i tako jedno 95 odsto pjevaca sa ovih 'regionskih' prostora i je to ta granica..tu i tamo netko malo zapjeva u sloveniji...dzango wrote:Ma jok. Balkan. Zagreb i to je to. Dalje neće moći.vuksadinare wrote:....znaci ona v-k-kdzango wrote:
Ovaj može da peva samo na Balkanu. Granica mu je negde kod Zagreba.
2015-09-08
Gde drugde možeš da vidiš sredovečnog napaljenka kako mrtav ozbiljan mlatara plastičnim mačem "Made in PRC" dok se raja pali i žari.Stanojko wrote:Ja bih kelnera pustio. Bez zezanja. Treba narod i da se nasmeje ponekad...
de procitaj ponovo sta sam ja napiso pa probaj opetdzango wrote:Kako nema veze? Oni nemaju ništa protiv ustaša i te ideologije dok je u HR. Ali nema šanse da ih puste u svoje dvorište. Ni u Sloveniju, ni u Austriju, niti bilo gde.prckov wrote:sta si ti sad rekodzango wrote:Izgleda da ovi u EU vole ustaše, ali ne u svojoj kući. Dok su u svom rezervatu na Blaknau, sve je u redu.prckov wrote:nije bitan tompson ili neka trofrtaljka ili krivi kurac
veze s vezom
2014-04-19
To su kafanske pevačice. Koji će im kurac arena?vuksadinare wrote:pa nece pjevat u allianz areni..pjeva se gasterbajterima po klubovima..dzango wrote:Ove naše pevaljke piče po celoj Evropi. Ne gade im se gastarbajterske pare.vuksadinare wrote:pa tako i tako jedno 95 odsto pjevaca sa ovih 'regionskih' prostora i je to ta granica..tu i tamo netko malo zapjeva u sloveniji...dzango wrote:Ma jok. Balkan. Zagreb i to je to. Dalje neće moći.vuksadinare wrote:
....znaci ona v-k-k
2014-04-19
Ja se uopste ne zezam. Takav trash ne treba propustiti.dzango wrote:Gde drugde možeš da vidiš sredovečnog napaljenka kako mrtav ozbiljan mlatara plastičnim mačem "Made in PRC" dok se raja pali i žari.Stanojko wrote:Ja bih kelnera pustio. Bez zezanja. Treba narod i da se nasmeje ponekad...
Pročitao sam. Ne sviđa ti se što ovog vašeg ne puštaju da peva. A ja ti kažem da oni neće ustaše u svom dvorištu. Nemaju ništa protiv dok su ovi u svom rezervatu, ali to je granica njihove trpeljivosti.prckov wrote:de procitaj ponovo sta sam ja napiso pa probaj opetdzango wrote:Kako nema veze? Oni nemaju ništa protiv ustaša i te ideologije dok je u HR. Ali nema šanse da ih puste u svoje dvorište. Ni u Sloveniju, ni u Austriju, niti bilo gde.prckov wrote:sta si ti sad rekodzango wrote:Izgleda da ovi u EU vole ustaše, ali ne u svojoj kući. Dok su u svom rezervatu na Blaknau, sve je u redu.prckov wrote:nije bitan tompson ili neka trofrtaljka ili krivi kurac
veze s vezom
Mica Trofrtaljka bi mu bila pravi pandam. Mogli bi da snime neki duet. Inače je treš kultura jedno vreme bila vrlo popularna u EVropi i Svetu. Ali to je prošlo pre jedno 15 godina.Stanojko wrote:Ja se uopste ne zezam. Takav trash ne treba propustiti.dzango wrote:Gde drugde možeš da vidiš sredovečnog napaljenka kako mrtav ozbiljan mlatara plastičnim mačem "Made in PRC" dok se raja pali i žari.Stanojko wrote:Ja bih kelnera pustio. Bez zezanja. Treba narod i da se nasmeje ponekad...
2014-04-19
ajde bjezi budalo glupadzango wrote:Pročitao sam. Ne sviđa ti se što ovog vašeg ne puštaju da peva. A ja ti kažem da oni neće ustaše u svom dvorištu. Nemaju ništa protiv dok su ovi u svom rezervatu, ali to je granica njihove trpeljivosti.prckov wrote:de procitaj ponovo sta sam ja napiso pa probaj opetdzango wrote:Kako nema veze? Oni nemaju ništa protiv ustaša i te ideologije dok je u HR. Ali nema šanse da ih puste u svoje dvorište. Ni u Sloveniju, ni u Austriju, niti bilo gde.prckov wrote:sta si ti sad rekodzango wrote:
Izgleda da ovi u EU vole ustaše, ali ne u svojoj kući. Dok su u svom rezervatu na Blaknau, sve je u redu.
veze s vezom
2014-04-19
Čibe bre šabane.prckov wrote:ajde bjezi budalo glupadzango wrote:Pročitao sam. Ne sviđa ti se što ovog vašeg ne puštaju da peva. A ja ti kažem da oni neće ustaše u svom dvorištu. Nemaju ništa protiv dok su ovi u svom rezervatu, ali to je granica njihove trpeljivosti.prckov wrote:de procitaj ponovo sta sam ja napiso pa probaj opetdzango wrote:Kako nema veze? Oni nemaju ništa protiv ustaša i te ideologije dok je u HR. Ali nema šanse da ih puste u svoje dvorište. Ni u Sloveniju, ni u Austriju, niti bilo gde.prckov wrote:
sta si ti sad reko
veze s vezom
2014-04-19
vuksadinare wrote:....znaci ona v-k-kdzango wrote:Ovaj može da peva samo na Balkanu. Granica mu je negde kod Zagreba.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:http://www.poskok.info/wp/slovenski-mediji-i-twiter-zajednica-ovo-nije-bilo-niti-u-komunizmu-ovo-je-sramot-za-sloveniju/
neće ni u Arenu.
može revat i u Vrapču može i po katoličkim crkvama popi su i tako deklarirani ustaše klerofašisti.
Guest- Guest
jesu se izjasnili da su ustase?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:....znaci ona v-k-kdzango wrote:Ovaj može da peva samo na Balkanu. Granica mu je negde kod Zagreba.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:http://www.poskok.info/wp/slovenski-mediji-i-twiter-zajednica-ovo-nije-bilo-niti-u-komunizmu-ovo-je-sramot-za-sloveniju/
neće ni u Arenu.
može revat i u Vrapču može i po katoličkim crkvama popi su i tako deklarirani ustaše klerofašisti.
2015-09-08
vuksadinare wrote:jesu se izjasnili da su ustase?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:....znaci ona v-k-kdzango wrote:Ovaj može da peva samo na Balkanu. Granica mu je negde kod Zagreba.Gnječ wrote:
neće ni u Arenu.
jesu još 1941.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slovenski mediji:Hoće li Trump spasiti Hrvatsku?
» ''BIVŠI SLOVENSKI MINISTAR IMA IDEJU - EUROPA PODIJELJENA NA MEGAREGIJE Sloveniju vidi s Višegradskom skupinu, evo u koje društvo je smjestio Hrvatsku''
» '' Slovenski mediji: Hrvatski 'atentat' na arbitražni sporazum neće uspjeti ''
» Užas: sramota za njemačku mornaricu
» EU SE 'OGLASILA' O ARBITRAŽNOM SPORU. SLOVENSKI MEDIJI: 'Znakovi da će vrh Europske komisije popuštati Hrvatskoj sada su se obistinili...'
» ''BIVŠI SLOVENSKI MINISTAR IMA IDEJU - EUROPA PODIJELJENA NA MEGAREGIJE Sloveniju vidi s Višegradskom skupinu, evo u koje društvo je smjestio Hrvatsku''
» '' Slovenski mediji: Hrvatski 'atentat' na arbitražni sporazum neće uspjeti ''
» Užas: sramota za njemačku mornaricu
» EU SE 'OGLASILA' O ARBITRAŽNOM SPORU. SLOVENSKI MEDIJI: 'Znakovi da će vrh Europske komisije popuštati Hrvatskoj sada su se obistinili...'
Page 3 of 4