Slovenski mediji i twiter zajednica:Komunisti su zabranjivali čak i punk bendove,ovo je užas,ovo je sramota za Sloveniju
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Slovenski mediji i twiter zajednica:Komunisti su zabranjivali čak i punk bendove,ovo je užas,ovo je sramota za Sloveniju
znaci po tebi je u biti tomson zabranjen jer mu pjesme nisu na nivou bore corbe..ili cece...dakle lijepo...nisi neki pjevac neces tu pjevat..zanimljiv kriterijasilovski wrote:Ne znam za Maru ali Čorba je odličan autor, ko čovjek idiot i četnik ali pjesme vrh. On je neusporediv sa vecinom a ne Thomom koji je odronRoy_Bean wrote:asilovski wrote:Bora je umjetnik cak sto vise najbolji živuci kantautor, aToma je obični kmečavac koji moze pjevati po kirbajima i skupovima pupovčevog Hadezeavuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
a i ti se kužiš u umjetnost k'o mara u krivi kurac...o jebote, da umjetnik...
da se razumijemo ne smatram ni da je thompson umjetnik...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Slovenski mediji i twiter zajednica:Komunisti su zabranjivali čak i punk bendove,ovo je užas,ovo je sramota za Sloveniju
the left is the state, the state is the left
2014-04-16
Krezubi je zabranjen zato kaj su njegovi koncerti ustaški derneci. Zlovenci ne žele pizdarije na svom tlu, eto to ti je razlog.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
....da...da....hmEva_ wrote:Krezubi je zabranjen zato kaj su njegovi koncerti ustaški derneci. Zlovenci ne žele pizdarije na svom tlu, eto to ti je razlog.
2015-09-08
Seveda:)vuksadinare wrote:....da...da....hmEva_ wrote:Krezubi je zabranjen zato kaj su njegovi koncerti ustaški derneci. Zlovenci ne žele pizdarije na svom tlu, eto to ti je razlog.
2017-03-21
daj ne pricaj bezvezarije....jedino se hrvatskim pjevacima spocitava nekakav nacionalizam...ili pretjherano izrazavanje nacionalnih vrijednosti...a drugi mogu cetnikovat do mile volje..Eva_ wrote:Seveda:)vuksadinare wrote:....da...da....hmEva_ wrote:Krezubi je zabranjen zato kaj su njegovi koncerti ustaški derneci. Zlovenci ne žele pizdarije na svom tlu, eto to ti je razlog.
2015-09-08
Gde to pevaju?vuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pjevaju....dzango wrote:Gde to pevaju?vuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
2015-09-08
Kada bude imao pesme kao Bora i sise kao Ceca, možda će i on pevati.vuksadinare wrote:..da ih boli thompson bi pjevao kao i ceca i bora corba..ocito ih ne boli..asilovski wrote:Poskok.hr hehe boli gospodu slovence za neke turke i cigane
Ajde da ti verujem. Bolje se razumeš u turbo folk. Ipak si Hrvat.vuksadinare wrote:pjevaju....dzango wrote:Gde to pevaju?vuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
2014-04-19
Ni med cvetjem ni pravice...žali se precjednicivuksadinare wrote:daj ne pricaj bezvezarije....jedino se hrvatskim pjevacima spocitava nekakav nacionalizam...ili pretjherano izrazavanje nacionalnih vrijednosti...a drugi mogu cetnikovat do mile volje..Eva_ wrote:Seveda:)vuksadinare wrote:....da...da....hmEva_ wrote:Krezubi je zabranjen zato kaj su njegovi koncerti ustaški derneci. Zlovenci ne žele pizdarije na svom tlu, eto to ti je razlog.
2017-03-21
Ne vec srbi i židovi imaju daleko vecu i bolju diplomaciju hrvati imaju Anemiju koji je čistio cipele gospodi po Briseluvuksadinare wrote:znaci po tebi je u biti tomson zabranjen jer mu pjesme nisu na nivou bore corbe..ili cece...dakle lijepo...nisi neki pjevac neces tu pjevat..zanimljiv kriterijasilovski wrote:Ne znam za Maru ali Čorba je odličan autor, ko čovjek idiot i četnik ali pjesme vrh. On je neusporediv sa vecinom a ne Thomom koji je odronRoy_Bean wrote:asilovski wrote:Bora je umjetnik cak sto vise najbolji živuci kantautor, aToma je obični kmečavac koji moze pjevati po kirbajima i skupovima pupovčevog Hadezeavuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
a i ti se kužiš u umjetnost k'o mara u krivi kurac...o jebote, da umjetnik...
da se razumijemo ne smatram ni da je thompson umjetnik...
Kermit-
2014-04-17
Kad prolazimo kroz Sloveniju, s gustom im se posrat duz auto puta. Pa nek vide kolko nas ima
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Jbg hrvatski jal slovenci imaju državu a hrvati lopovsku kasabuflumen wrote:Kad prolazimo kroz Sloveniju, s gustom im se posrat duz auto puta. Pa nek vide kolko nas ima
Kermit-
2014-04-17
mislis da se ne krade u sloveniji?..ne bih rekao...samo oni to rade na finjaka..maznem ali dam i drugima..u tome je razlikaasilovski wrote:Jbg hrvatski jal slovenci imaju državu a hrvati lopovsku kasabuflumen wrote:Kad prolazimo kroz Sloveniju, s gustom im se posrat duz auto puta. Pa nek vide kolko nas ima
2015-09-08
bome.. ipak mislim da se mara bolje razumije u krivi kuracRoy_Bean wrote:asilovski wrote:Bora je umjetnik cak sto vise najbolji živuci kantautor, aToma je obični kmečavac koji moze pjevati po kirbajima i skupovima pupovčevog Hadezeavuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
a i ti se kužiš u umjetnost k'o mara u krivi kurac
2014-04-19
vuksadinare wrote:http://www.poskok.info/wp/slovenski-mediji-i-twiter-zajednica-ovo-nije-bilo-niti-u-komunizmu-ovo-je-sramot-za-sloveniju/
neće ni u Arenu.
Guest- Guest
Krade se samo nisu krađom doveli narod i državu iza rumunjske i na rub provalijevuksadinare wrote:mislis da se ne krade u sloveniji?..ne bih rekao...samo oni to rade na finjaka..maznem ali dam i drugima..u tome je razlikaasilovski wrote:Jbg hrvatski jal slovenci imaju državu a hrvati lopovsku kasabuflumen wrote:Kad prolazimo kroz Sloveniju, s gustom im se posrat duz auto puta. Pa nek vide kolko nas ima
Kermit-
2014-04-17
...zato sto nisu prepohlepni....on se zadovolji jednim mercedesom a nasem nije dosta jedan nego hoce po jedan za svakog clana familije..a jedan bmw da se nađe ako zatreba za gosteasilovski wrote:Krade se samo nisu krađom doveli narod i državu iza rumunjske i na rub provalijevuksadinare wrote:mislis da se ne krade u sloveniji?..ne bih rekao...samo oni to rade na finjaka..maznem ali dam i drugima..u tome je razlikaasilovski wrote:Jbg hrvatski jal slovenci imaju državu a hrvati lopovsku kasabuflumen wrote:Kad prolazimo kroz Sloveniju, s gustom im se posrat duz auto puta. Pa nek vide kolko nas ima
2015-09-08
Ovaj može da peva samo na Balkanu. Granica mu je negde kod Zagreba.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:http://www.poskok.info/wp/slovenski-mediji-i-twiter-zajednica-ovo-nije-bilo-niti-u-komunizmu-ovo-je-sramot-za-sloveniju/
neće ni u Arenu.
2014-04-19
nije bitan tompson ili neka trofrtaljka ili krivi kurac
problem je zabrana a ne pjevac
problem je zabrana a ne pjevac
2014-04-19
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slovenski mediji:Hoće li Trump spasiti Hrvatsku?
» ''BIVŠI SLOVENSKI MINISTAR IMA IDEJU - EUROPA PODIJELJENA NA MEGAREGIJE Sloveniju vidi s Višegradskom skupinu, evo u koje društvo je smjestio Hrvatsku''
» '' Slovenski mediji: Hrvatski 'atentat' na arbitražni sporazum neće uspjeti ''
» Užas: sramota za njemačku mornaricu
» EU SE 'OGLASILA' O ARBITRAŽNOM SPORU. SLOVENSKI MEDIJI: 'Znakovi da će vrh Europske komisije popuštati Hrvatskoj sada su se obistinili...'
» ''BIVŠI SLOVENSKI MINISTAR IMA IDEJU - EUROPA PODIJELJENA NA MEGAREGIJE Sloveniju vidi s Višegradskom skupinu, evo u koje društvo je smjestio Hrvatsku''
» '' Slovenski mediji: Hrvatski 'atentat' na arbitražni sporazum neće uspjeti ''
» Užas: sramota za njemačku mornaricu
» EU SE 'OGLASILA' O ARBITRAŽNOM SPORU. SLOVENSKI MEDIJI: 'Znakovi da će vrh Europske komisije popuštati Hrvatskoj sada su se obistinili...'
Page 2 of 4