Slovenski mediji i twiter zajednica:Komunisti su zabranjivali čak i punk bendove,ovo je užas,ovo je sramota za Sloveniju
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Slovenski mediji i twiter zajednica:Komunisti su zabranjivali čak i punk bendove,ovo je užas,ovo je sramota za Sloveniju
http://www.poskok.info/wp/slovenski-mediji-i-twiter-zajednica-ovo-nije-bilo-niti-u-komunizmu-ovo-je-sramot-za-sloveniju/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Slovenski mediji i twiter zajednica:Komunisti su zabranjivali čak i punk bendove,ovo je užas,ovo je sramota za Sloveniju
Poskok.hr hehe boli gospodu slovence za neke turke i cigane
Kermit-
2014-04-17
Re: Slovenski mediji i twiter zajednica:Komunisti su zabranjivali čak i punk bendove,ovo je užas,ovo je sramota za Sloveniju
....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
2015-09-08
..da ih boli thompson bi pjevao kao i ceca i bora corba..ocito ih ne boli..asilovski wrote:Poskok.hr hehe boli gospodu slovence za neke turke i cigane
2015-09-08
vuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
pa da vuče...oni su progresivni...
....jbg saveznici mogu pjevati neprijatelju stop...jo ca bi volija da im jednom oliver zapjeva hrvatski mornari...Roy_Bean wrote:vuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
2015-09-08
Da a uz to Cecinog djikana danas mnogi smatraju uglednim biznismenom i covjekom koji je po danasnjim balkanskim mjerilima itekako uspio u zivotu. Kad se moral srozao na nivo sponzorusa, kultura na nivo turskog zavijanja pod planinom, Cecin djikan tu jednostavno bista.Roy_Bean wrote:vuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
omni-
2014-04-12
..pa jebote koja glupost oni zamjeraju tomsonu cavoglave..gdje spominje jedan stih baci bombu goi bandu preko izvora..i stici ce vas nasa ruka pravde...pa nije tomson dosao ratovat u surdulicu oni su dosli ratovat i napadat njegovo rodno selo..sto im je u ratu trebao pjevat..'dobro dosli gosti u moje dvore'...
2015-09-08
Bora je umjetnik cak sto vise najbolji živuci kantautor, aToma je obični kmečavac koji moze pjevati po kirbajima i skupovima pupovčevog Hadezeavuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
Kermit-
2014-04-17
To je Ero lobiral da ga zabrane.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
on jednostavno nije progresivan kao prekodrinci i to ti je glavni problem...nek' počne pjevati 'ko nas bre zavadi' pa će mu sva vrata biti otvorena...
Nema do hrvaškog jala.
2017-03-21
Židovi i srbi rekli stojvuksadinare wrote:..pa jebote koja glupost oni zamjeraju tomsonu cavoglave..gdje spominje jedan stih baci bombu goi bandu preko izvora..i stici ce vas nasa ruka pravde...pa nije tomson dosao ratovat u surdulicu oni su dosli ratovat i napadat njegovo rodno selo..sto im je u ratu trebao pjevat..'dobro dosli gosti u moje dvore'...
Kermit-
2014-04-17
'umjetnik' koji je porucivao nesrbima da ce im poslat metak...lijepo bogami..ili...cedo cedo cedo ja sam cedo...ujko najebo si...asilovski wrote:Bora je umjetnik cak sto vise najbolji živuci kantautor, aToma je obični kmečavac koji moze pjevati po kirbajima i skupovima pupovčevog Hadezeavuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
2015-09-08
asilovski wrote:Bora je umjetnik cak sto vise najbolji živuci kantautor, aToma je obični kmečavac koji moze pjevati po kirbajima i skupovima pupovčevog Hadezeavuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
a i ti se kužiš u umjetnost k'o mara u krivi kurac...o jebote, da umjetnik...
da se razumijemo ne smatram ni da je thompson umjetnik...
Čorba i dalje priča gluposti pa svira znači nije toRoy_Bean wrote:on jednostavno nije progresivan kao prekodrinci i to ti je glavni problem...nek' počne pjevati 'ko nas bre zavadi' pa će mu sva vrata biti otvorena...
Kermit-
2014-04-17
Ne znam za Maru ali Čorba je odličan autor, ko čovjek idiot i četnik ali pjesme vrh. On je neusporediv sa vecinom a ne Thomom koji je odronRoy_Bean wrote:asilovski wrote:Bora je umjetnik cak sto vise najbolji živuci kantautor, aToma je obični kmečavac koji moze pjevati po kirbajima i skupovima pupovčevog Hadezeavuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
Kermit-
2014-04-17
Tak je:) nemreš v deželu! Nazaj!asilovski wrote:Židovi i srbi rekli stojvuksadinare wrote:..pa jebote koja glupost oni zamjeraju tomsonu cavoglave..gdje spominje jedan stih baci bombu goi bandu preko izvora..i stici ce vas nasa ruka pravde...pa nije tomson dosao ratovat u surdulicu oni su dosli ratovat i napadat njegovo rodno selo..sto im je u ratu trebao pjevat..'dobro dosli gosti u moje dvore'...
2017-03-21
...na jednom portalu je jedan slovenac napisao..'a kaj je sa onim nasim pjevacem koji je za vrijeme rata u sloveniji u svojoj pjesmi ima stihove..'srbi prokleti,smrdljivi dok je slovenec ziv vi bute proc iz slovenije' i on uredovno nastupa u sloveniji,hrvatskoj,srbiji
2015-09-08
znaci po tebi je u biti tomson zabranjen jer mu pjesme nisu na nivou bore corbe..ili cece...dakle lijepo...nisi neki pjevac neces tu pjevat..zanimljiv kriterijasilovski wrote:Ne znam za Maru ali Čorba je odličan autor, ko čovjek idiot i četnik ali pjesme vrh. On je neusporediv sa vecinom a ne Thomom koji je odronRoy_Bean wrote:asilovski wrote:Bora je umjetnik cak sto vise najbolji živuci kantautor, aToma je obični kmečavac koji moze pjevati po kirbajima i skupovima pupovčevog Hadezeavuksadinare wrote:....zato moze bora corba slobodno pjevat..'ti meni cvijetak ja tebi metak'....i ceca..'imala sam muza heroja..'
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slovenski mediji:Hoće li Trump spasiti Hrvatsku?
» ''BIVŠI SLOVENSKI MINISTAR IMA IDEJU - EUROPA PODIJELJENA NA MEGAREGIJE Sloveniju vidi s Višegradskom skupinu, evo u koje društvo je smjestio Hrvatsku''
» '' Slovenski mediji: Hrvatski 'atentat' na arbitražni sporazum neće uspjeti ''
» Užas: sramota za njemačku mornaricu
» EU SE 'OGLASILA' O ARBITRAŽNOM SPORU. SLOVENSKI MEDIJI: 'Znakovi da će vrh Europske komisije popuštati Hrvatskoj sada su se obistinili...'
» ''BIVŠI SLOVENSKI MINISTAR IMA IDEJU - EUROPA PODIJELJENA NA MEGAREGIJE Sloveniju vidi s Višegradskom skupinu, evo u koje društvo je smjestio Hrvatsku''
» '' Slovenski mediji: Hrvatski 'atentat' na arbitražni sporazum neće uspjeti ''
» Užas: sramota za njemačku mornaricu
» EU SE 'OGLASILA' O ARBITRAŽNOM SPORU. SLOVENSKI MEDIJI: 'Znakovi da će vrh Europske komisije popuštati Hrvatskoj sada su se obistinili...'
Page 1 of 4