Koji naslov.
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Koji naslov.
lisac je to :DLeviathan2 wrote:a cuj, ako ne upali kod tebe i kaje ostaje norka pa sora a ni matilda nije z bacit :Dmaggie13 wrote:koje osiguravanje :0)veber wrote:u biti.
sve su zgodne
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
posteno :Pveber wrote:kaj je ziher, je zihermaggie13 wrote:koje osiguravanje :0)veber wrote:u biti.
sve su zgodne
2014-04-12
a ja odma opalio po filozofiji :Dmaggie13 wrote:dobro sad, takav je moj dojam..8-)Leviathan2 wrote:nemam, moja dusa nije ni dobra ni zla, i jest i dobra i zla,maggie13 wrote:ti imas dobru dusu ;PLeviathan2 wrote:jah, vidi i mene na avataru :Dmaggie13 wrote:Vidi nam slika, levi..zar nismo zgodne ;D
neki poremecaj od rodjenja ;D
matida je ipa malo prestara za mene.megi je taman.Leviathan2 wrote:a cuj, ako ne upali kod tebe i kaje ostaje norka pa sora a ni matilda nije z bacit :Dmaggie13 wrote:koje osiguravanje :0)veber wrote:u biti.
sve su zgodne
2014-12-30
jube znas da sam bez zadrske.maggie13 wrote:posteno :Pveber wrote:kaj je ziher, je zihermaggie13 wrote:koje osiguravanje :0)veber wrote:u biti.
sve su zgodne
2014-12-30
znas da sam te prepoznala 8-)Leviathan2 wrote:a ja odma opalio po filozofiji :Dmaggie13 wrote:dobro sad, takav je moj dojam..8-)Leviathan2 wrote:nemam, moja dusa nije ni dobra ni zla, i jest i dobra i zla,maggie13 wrote:ti imas dobru dusu ;PLeviathan2 wrote:
jah, vidi i mene na avataru :D
neki poremecaj od rodjenja ;D
2014-04-12
fatu uhvatila griza savjesti i prizna muji da ga prevarila sa hasom
mujo poludi i pocne razbijat po kuci te i njoj opali par samara, fata skruseno u cosku saceka da se on malo smiri pa trkom u kuhinju da donese kafu i casu rakije, sjedi mujo pa ce odjerad, ma jel fato zivota ti, pa sta te privuce hasi, a nis mujo, nagovaro nagovaro i jebga ja popustila a i ti radio nocne pa mi se malo i htjelo,
ajd dobro jebote, pa kaki je ljubavnik, jel ima veci k,,c od mene
ma nije bas nesto a i ku,,c mu je onako mali, ispodprosjeka
nato se mujo odvali smijat a fata ce, ma ceme se smijes
a kako nebi, pa sutra cu ga zajebavat na poslu da se pojede
mujo poludi i pocne razbijat po kuci te i njoj opali par samara, fata skruseno u cosku saceka da se on malo smiri pa trkom u kuhinju da donese kafu i casu rakije, sjedi mujo pa ce odjerad, ma jel fato zivota ti, pa sta te privuce hasi, a nis mujo, nagovaro nagovaro i jebga ja popustila a i ti radio nocne pa mi se malo i htjelo,
ajd dobro jebote, pa kaki je ljubavnik, jel ima veci k,,c od mene
ma nije bas nesto a i ku,,c mu je onako mali, ispodprosjeka
nato se mujo odvali smijat a fata ce, ma ceme se smijes
a kako nebi, pa sutra cu ga zajebavat na poslu da se pojede
Moderni Mujo ;D
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NE POSTOJI NASLOV KOJI OPISUJE UZAS....348000 ISELJENIH
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Stipe Miocic vratio naslov
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Stipe Miocic vratio naslov
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
Page 5 of 5