Koji naslov.
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Regoč-
2015-08-21
Re: Koji naslov.
sveLeviathan2 wrote:veber, koju baris :D
drage dame. obožavam vas.
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
jbte, koje pljuvanje po hadezeu na ovom forumu, pa to je nedopustivo :D
Regoč-
2015-08-21
Baca se oko svake, ali meni bi bilo milo da mu s Kajom uspije, nekako mi idu jedno s drugim.Leviathan2 wrote:men se cini da se on baca oko megiRegoč wrote:Al ga ja ipak vidim s Kajom.
ma neznam koji mi kujac s kompom, napisem za drugu temu , kliknem send i najdem se u ovojRegoč wrote:Ne zagađuj temu, ova je zafrkantska.
nije komp za baustelce
to ja tvrdim vec odavna
drz se lopate i fali pametni kompjuter
neznam, men nekako on i noorka se cine kao ,,, nemam izraza z to na rvackomRegoč wrote:Baca se oko svake, ali meni bi bilo milo da mu s Kajom uspije, nekako mi idu jedno s drugim.Leviathan2 wrote:men se cini da se on baca oko megiRegoč wrote:Al ga ja ipak vidim s Kajom.
AfD
veber-
2014-12-30
dobro veber, znamo to , nego ako se sora jedan dan zakaci na tebe, kako ces to eskivirat ;Dveber wrote:megi je moja prva ljubav.Leviathan2 wrote:men se cini da se on baca oko megiRegoč wrote:Al ga ja ipak vidim s Kajom.
kresnuo bi ja i norku.Leviathan2 wrote:neznam, men nekako on i noorka se cine kao ,,, nemam izraza z to na rvackomRegoč wrote:Baca se oko svake, ali meni bi bilo milo da mu s Kajom uspije, nekako mi idu jedno s drugim.Leviathan2 wrote:men se cini da se on baca oko megiRegoč wrote:Al ga ja ipak vidim s Kajom.
2014-12-30
k'o i svaku peronosporu.Leviathan2 wrote:dobro veber, znamo to , nego ako se sora jedan dan zakaci na tebe, kako ces to eskivirat ;Dveber wrote:megi je moja prva ljubav.Leviathan2 wrote:men se cini da se on baca oko megiRegoč wrote:Al ga ja ipak vidim s Kajom.
2014-12-30
a to znamo, ima ih jos koji bi, e sad nebih u spekulacije :Dveber wrote:kresnuo bi ja i norku.Leviathan2 wrote:neznam, men nekako on i noorka se cine kao ,,, nemam izraza z to na rvackomRegoč wrote:Baca se oko svake, ali meni bi bilo milo da mu s Kajom uspije, nekako mi idu jedno s drugim.Leviathan2 wrote:men se cini da se on baca oko megiRegoč wrote:Al ga ja ipak vidim s Kajom.
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Stipe Miocic vratio naslov
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Stipe Miocic vratio naslov
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
Page 1 of 5