Koji naslov.
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Koji naslov.
a to znamo, ima ih jos koji bi, e sad nebih u spekulacije :Dveber wrote:kresnuo bi ja i norku.Leviathan2 wrote:neznam, men nekako on i noorka se cine kao ,,, nemam izraza z to na rvackomRegoč wrote:Baca se oko svake, ali meni bi bilo milo da mu s Kajom uspije, nekako mi idu jedno s drugim.Leviathan2 wrote:men se cini da se on baca oko megiRegoč wrote:Al ga ja ipak vidim s Kajom.
hm, zamisli da sretnes dobrog picica i pocnes se nabacivat, i u tijeku razgovora saznas da je to soraveber wrote:k'o i svaku peronosporu.Leviathan2 wrote:dobro veber, znamo to , nego ako se sora jedan dan zakaci na tebe, kako ces to eskivirat ;Dveber wrote:megi je moja prva ljubav.Leviathan2 wrote:men se cini da se on baca oko megiRegoč wrote:Al ga ja ipak vidim s Kajom.
da li bi odustao
ma bi kuracLeviathan2 wrote:hm, zamisli da sretnes dobrog picica i pocnes se nabacivat, i u tijeku razgovora saznas da je to soraveber wrote:k'o i svaku peronosporu.Leviathan2 wrote:dobro veber, znamo to , nego ako se sora jedan dan zakaci na tebe, kako ces to eskivirat ;Dveber wrote:megi je moja prva ljubav.Leviathan2 wrote:
men se cini da se on baca oko megi
da li bi odustao
2014-12-30
velis ak je dobra moze imat i pionirsku maramu oko vrata :Dveber wrote:ma bi kuracLeviathan2 wrote:hm, zamisli da sretnes dobrog picica i pocnes se nabacivat, i u tijeku razgovora saznas da je to soraveber wrote:k'o i svaku peronosporu.Leviathan2 wrote:dobro veber, znamo to , nego ako se sora jedan dan zakaci na tebe, kako ces to eskivirat ;Dveber wrote:
megi je moja prva ljubav.
da li bi odustao
ma i kapicuLeviathan2 wrote:velis ak je dobra moze imat i pionirsku maramu oko vrata :Dveber wrote:ma bi kuracLeviathan2 wrote:hm, zamisli da sretnes dobrog picica i pocnes se nabacivat, i u tijeku razgovora saznas da je to soraveber wrote:k'o i svaku peronosporu.Leviathan2 wrote:
dobro veber, znamo to , nego ako se sora jedan dan zakaci na tebe, kako ces to eskivirat ;D
da li bi odustao
2014-12-30
jbte, da ovako sora izgleda veber bi se odmah uclanio u skRegoč wrote:
veber-
2014-12-30
Regoč wrote:
Josip Broz Tito @broz_josip
More
Kaj sad?Ja vam ne valjam a kopirate moje ideje?
Guest- Guest
Josip Broz Tito @broz_josip 25 May 2017
More
Pionirke i pioniri.Omladinke i omladinci!Sretan Vam Dan mladosti.Živjeli!!!
Guest- Guest
ako izgledaš kao pionirka. ćunu ti mam uvalimGnječ wrote:Regoč wrote:
Josip Broz Tito @broz_josip
More
Kaj sad?Ja vam ne valjam a kopirate moje ideje?
2014-12-30
Živjelo Antunovo!
Tek da vidimo koliko se totalitarizmi međusobno razlikuju.
Tek da vidimo koliko se totalitarizmi međusobno razlikuju.
veber-
2014-12-30
Josip Broz @JosipBTito
More
"Mark Zuckerberg očaran WhatsApp aplikacijom i kupuje je za nevjerovatnih 19 milijardi dolara". Koja budala, a mogao je besplatno skinuti...
More
"Mark Zuckerberg očaran WhatsApp aplikacijom i kupuje je za nevjerovatnih 19 milijardi dolara". Koja budala, a mogao je besplatno skinuti...
Guest- Guest
Josip Broz @JosipBTito
More
"I Slovenci hoće Titov sef". Koliko vidim od moje države svi peru ruke, ali oko mog sefa se svi jagme...
More
"I Slovenci hoće Titov sef". Koliko vidim od moje države svi peru ruke, ali oko mog sefa se svi jagme...
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NE POSTOJI NASLOV KOJI OPISUJE UZAS....348000 ISELJENIH
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Stipe Miocic vratio naslov
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Lijepe li vijesti pred izbore u Austriji koji su za koji mjesec tamo na jesen
» Stipe Miocic vratio naslov
» Tak se to radi.Branitelj isamarao lika koji se hvalio da je potomak cetnika koji su okupirali Zagreb
Page 2 of 5