Stier uoči posjeta Moskvi:Želimo imati otvoren dijalog s Rusijom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Stier uoči posjeta Moskvi:Želimo imati otvoren dijalog s Rusijom
Rekao sam, kada se završi ovo sa Agrokorom, da će budući premijer Karamarko (kojeg su smjenili jer je bio naklonjen Rusima) ići u Moskvu na isntrukcije.. a eto možda ostane i Plenki
Guest- Guest
....ali osobno mislim da je u pitanju geostarteska politika...zbog bh-a ponajvise...a i pozicioniranja rusije u regiji..a agrokoru ce se vjerojatno razgovarati...ali on nece biti najvaznija tema....asilovski wrote:To i da ne idu na arbitražu u biti ide ih moliti da im ne ruše zamkove u peskuRegoč wrote:Stier ide moliti da odgode naplatu kredita, a ne da će nješto donieti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Trebamo diverzificirati svoj saveznički portfelj. Kako je Tuđman išal u Moskvu, trebaju ići svi.
plenki ne moze ostati..on je kompromitiran kao covjek brisela...ono sa ukrajinom nije bio samo puki slucaj ili greska u komunikaciji....Pinochet wrote:Rekao sam, kada se završi ovo sa Agrokorom, da će budući premijer Karamarko (kojeg su smjenili jer je bio naklonjen Rusima) ići u Moskvu na isntrukcije.. a eto možda ostane i Plenki
2015-09-08
pa realno...nisu nambas sjajne akcije nesto unutar eu-a i nato-a...eu je u krizi..rade se pretumbacije pozicioniraju se clanice u prvu i drugu kategoriju...sto se tice nato-a..tu trump nesto zeli mjenjati...tj pogodovati parajlijama..ostalima..ako se sazali..Regoč wrote:Trebamo diverzificirati svoj saveznički portfelj. Kako je Tuđman išal u Moskvu, trebaju ići svi.
2015-09-08
Evo ja mogu svaki mjesec.Regoč wrote:Trebamo diverzificirati svoj saveznički portfelj. Kako je Tuđman išal u Moskvu, trebaju ići svi.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Karamarko ne zna kirlicu a ni ćirilicu.Pinochet wrote:Rekao sam, kada se završi ovo sa Agrokorom, da će budući premijer Karamarko (kojeg su smjenili jer je bio naklonjen Rusima) ići u Moskvu na isntrukcije.. a eto možda ostane i Plenki
2017-03-21
Pusti muža Turčina, bil mogla bez njega?Eva_ wrote:Evo ja mogu svaki mjesec.Regoč wrote:Trebamo diverzificirati svoj saveznički portfelj. Kako je Tuđman išal u Moskvu, trebaju ići svi.
Tako je. Sa svakijem liepo, s nikijem iskreno.vuksadinare wrote:pa realno...nisu nambas sjajne akcije nesto unutar eu-a i nato-a...eu je u krizi..rade se pretumbacije pozicioniraju se clanice u prvu i drugu kategoriju...sto se tice nato-a..tu trump nesto zeli mjenjati...tj pogodovati parajlijama..ostalima..ako se sazali..Regoč wrote:Trebamo diverzificirati svoj saveznički portfelj. Kako je Tuđman išal u Moskvu, trebaju ići svi.
Kaj je tebi moj muž napravil pa ga svakodnevno spominješ po nekoliko puta? Jel te sexualno iskoristil i ostavil, a ti se zaljubil i sad patiš?Regoč wrote:Pusti muža Turčina, bil mogla bez njega?Eva_ wrote:Evo ja mogu svaki mjesec.Regoč wrote:Trebamo diverzificirati svoj saveznički portfelj. Kako je Tuđman išal u Moskvu, trebaju ići svi.
2017-03-21
Čudno mi je kako pripadnica Izabranoga naroda koji vlada nad ostalima trpi muža Turčina. I još živi od njegove love.Eva_ wrote:Kaj je tebi moj muž napravil pa ga svakodnevno spominješ po nekoliko puta? Jel te sexualno iskoristil i ostavil, a ti se zaljubil i sad patiš?Regoč wrote:Pusti muža Turčina, bil mogla bez njega?Eva_ wrote:Evo ja mogu svaki mjesec.Regoč wrote:Trebamo diverzificirati svoj saveznički portfelj. Kako je Tuđman išal u Moskvu, trebaju ići svi.
Haha, a nije ti čudno kak ti je država u banani i kak su ju prestigle i Češka i Poljska i SLovačka koje su bile 800 štengi iza.
2017-03-21
Opet skrećeš razgovor, a nisi razjasnila taj misterij Izabrane žene i Turčina.Eva_ wrote:Haha, a nije ti čudno kak ti je država u banani i kak su ju prestigle i Češka i Poljska i SLovačka koje su bile 800 štengi iza.
Nema misterija, osim tvoje standardne zbunjenosti, no to ti je već postalo srednje ime.Regoč wrote:Opet skrećeš razgovor, a nisi razjasnila taj misterij Izabrane žene i Turčina.Eva_ wrote:Haha, a nije ti čudno kak ti je država u banani i kak su ju prestigle i Češka i Poljska i SLovačka koje su bile 800 štengi iza.
2017-03-21
a nije ti cudno ka'k si hvalila briselskog supkolisca plenkija...i druge supkolisce..u poljskoj,ceskoj i mađarskoj su sirovine ili tzv.sirovine na vlasti nit bogzna ka'k izgledaju a nit parlaju ok engleski..ali im ide..pod njima..a vi i dalje tepajte sminkerima i saloncimaEva_ wrote:Haha, a nije ti čudno kak ti je država u banani i kak su ju prestigle i Češka i Poljska i SLovačka koje su bile 800 štengi iza.
2015-09-08
Postavljam pitanja, a ti odgovore nemaš; ne prebacuj svoje slabosti na druge.Eva_ wrote:Nema misterija, osim tvoje standardne zbunjenosti, no to ti je već postalo srednje ime.Regoč wrote:Opet skrećeš razgovor, a nisi razjasnila taj misterij Izabrane žene i Turčina.Eva_ wrote:Haha, a nije ti čudno kak ti je država u banani i kak su ju prestigle i Češka i Poljska i SLovačka koje su bile 800 štengi iza.
Plus što je bila božoljubka.vuksadinare wrote:a nije ti cudno ka'k si hvalila briselskog supkolisca plenkija...i druge supkolisce..u poljskoj,ceskoj i mađarskoj su sirovine ili tzv.sirovine na vlasti nit bogzna ka'k izgledaju a nit parlaju ok engleski..ali im ide..pod njima..a vi i dalje tepajte sminkerima i saloncimaEva_ wrote:Haha, a nije ti čudno kak ti je država u banani i kak su ju prestigle i Češka i Poljska i SLovačka koje su bile 800 štengi iza.
Heheh, inače, kaj buš se bičaval za kaznu jer ti se ne odgovara na pitanje?Regoč wrote:Postavljam pitanja, a ti odgovore nemaš; ne prebacuj svoje slabosti na druge.Eva_ wrote:Nema misterija, osim tvoje standardne zbunjenosti, no to ti je već postalo srednje ime.Regoč wrote:Opet skrećeš razgovor, a nisi razjasnila taj misterij Izabrane žene i Turčina.Eva_ wrote:Haha, a nije ti čudno kak ti je država u banani i kak su ju prestigle i Češka i Poljska i SLovačka koje su bile 800 štengi iza.
2017-03-21
I dalje sam, Božo mi je sexyRegoč wrote:Plus što je bila božoljubka.vuksadinare wrote:a nije ti cudno ka'k si hvalila briselskog supkolisca plenkija...i druge supkolisce..u poljskoj,ceskoj i mađarskoj su sirovine ili tzv.sirovine na vlasti nit bogzna ka'k izgledaju a nit parlaju ok engleski..ali im ide..pod njima..a vi i dalje tepajte sminkerima i saloncimaEva_ wrote:Haha, a nije ti čudno kak ti je država u banani i kak su ju prestigle i Češka i Poljska i SLovačka koje su bile 800 štengi iza.
2017-03-21
..ma bjez..cim mi takvi hvale sminkere,one koji sprehaju pet jezika i koriste strucne izraze znam da prodavaju muda pod bubrege...ili niskoristiRegoč wrote:Plus što je bila božoljubka.vuksadinare wrote:a nije ti cudno ka'k si hvalila briselskog supkolisca plenkija...i druge supkolisce..u poljskoj,ceskoj i mađarskoj su sirovine ili tzv.sirovine na vlasti nit bogzna ka'k izgledaju a nit parlaju ok engleski..ali im ide..pod njima..a vi i dalje tepajte sminkerima i saloncimaEva_ wrote:Haha, a nije ti čudno kak ti je država u banani i kak su ju prestigle i Češka i Poljska i SLovačka koje su bile 800 štengi iza.
2015-09-08
Naravno da ne, ali ni ti nećeš stvoriti dojam nadmoćnosti.Eva_ wrote:Heheh, inače, kaj buš se bičaval za kaznu jer ti se ne odgovara na pitanje?Regoč wrote:Postavljam pitanja, a ti odgovore nemaš; ne prebacuj svoje slabosti na druge.Eva_ wrote:Nema misterija, osim tvoje standardne zbunjenosti, no to ti je već postalo srednje ime.Regoč wrote:Opet skrećeš razgovor, a nisi razjasnila taj misterij Izabrane žene i Turčina.Eva_ wrote:Haha, a nije ti čudno kak ti je država u banani i kak su ju prestigle i Češka i Poljska i SLovačka koje su bile 800 štengi iza.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Premijer njemačke pokrajine Bavarske, Horst Seehofer, na sastanku s Putinom u Moskvi: "Želimo jačanje ekonomskih odnosa s Rusijom, to je naša dužnost"
» SAD i Saudijska Arabija intenzivirali pregovore o prodaji oružja uoči Trumpovog posjeta
» Mađari u Moskvi: Želimo kupiti još ruskog plina. Rusija: Proučit ćemo zahtjev
» Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
» Mi, Mađari i Srbi odlučili smo da želimo imati korist od novog svjetskog poretka koji se rađa na istoku
» SAD i Saudijska Arabija intenzivirali pregovore o prodaji oružja uoči Trumpovog posjeta
» Mađari u Moskvi: Želimo kupiti još ruskog plina. Rusija: Proučit ćemo zahtjev
» Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
» Mi, Mađari i Srbi odlučili smo da želimo imati korist od novog svjetskog poretka koji se rađa na istoku
Page 2 of 3