Papa Franjo se opet oglasio u svezi Medjugorja
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Papa Franjo se opet oglasio u svezi Medjugorja
Da se Bog nije postavio između vas i nas vjerojatno nas danas nebi ni bilo. Dogodilo se upravo obrnuto - mi smo tu, a vi ste na povijesnom đubrištu, di van je uvik i bilo misto.Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:
zato jer je još kao dijete bolovala od teške astme.
baš mi je drago da su ti poznati detalji oko ukazanja u Lourdesu.. a također i briga roditelja krvožednih katolika oko svog ženskog djeteta.. no jesi li siguran da znaš istinu?
a kako mi ne bi bili poznati? ako ti gledaš erotske filmove onda i ja ponekad mogu pročitat nešto s područja parapsihologije i povijesti.
da. prilično siguran.
google radi sve u šesnaest...
e da. na žalost tvoju, tvojih iz Opusa Dei i RKC a pogotovo na žalost hrvatsko-hercegovačku podružnicu Vatikana.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Da se Bog nije postavio između vas i nas vjerojatno nas danas nebi ni bilo. Dogodilo se upravo obrnuto - mi smo tu, a vi ste na povijesnom đubrištu, di van je uvik i bilo misto.Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:
baš mi je drago da su ti poznati detalji oko ukazanja u Lourdesu.. a također i briga roditelja krvožednih katolika oko svog ženskog djeteta.. no jesi li siguran da znaš istinu?
a kako mi ne bi bili poznati? ako ti gledaš erotske filmove onda i ja ponekad mogu pročitat nešto s područja parapsihologije i povijesti.
da. prilično siguran.
google radi sve u šesnaest...
e da. na žalost tvoju, tvojih iz Opusa Dei i RKC a pogotovo na žalost hrvatsko-hercegovačku podružnicu Vatikana.
tko mi? tebi je mjesto na mješalici za beton.
Guest- Guest
mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
ne kužim kako im nitko tamo ne može zatvoriti usta i objasniti im da ne jedu govna jer su doveli u pitanje čitavo svetište i slučaj...
ne kužim kako im nitko tamo ne može zatvoriti usta i objasniti im da ne jedu govna jer su doveli u pitanje čitavo svetište i slučaj...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nemaju slatkorječivih ljudih poput tebe.kaja wrote:mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
očito..Regoč wrote:Nemaju slatkorječivih ljudih poput tebe.kaja wrote:mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
2015-08-15
e Kayo...Cula si za one servise preko hendija RUF MI ANN-20 kuna po minuti,a mos misit direktni link sa bogorodicom..neprocijenjivo..kaja wrote:mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
Guest- Guest
mislim tolik oje ocigledno klanjanje lovi u svakom segmentu da je to postalo odvratno
Guest- Guest
mislim zar nemaju neku ustanovu za nju, vicku jelte nakon obavijesnog razgovora na kojom bi joj ubili jedno 5 muha na glavi i objasnili da zaveže glupa usta.pismejker wrote:e Kayo...Cula si za one servise preko hendija RUF MI ANN-20 kuna po minuti,a mos misit direktni link sa bogorodicom..neprocijenjivo..kaja wrote:mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
jer ona je očito postala psihijatarski slučaj kojoj daju medijsku pažnju a gdje ona ima priliku objasniti da ju je gospa nazvala na mobitel
2015-08-15
To se zove onaj sindrom,kad osoba pomisli da ju je dotakao sam Bog,ona doista vjeruje u to..to je najveci problem...kaja wrote:mislim zar nemaju neku ustanovu za nju, vicku jelte nakon obavijesnog razgovora na kojom bi joj ubili jedno 5 muha na glavi i objasnili da zaveže glupa usta.pismejker wrote:e Kayo...Cula si za one servise preko hendija RUF MI ANN-20 kuna po minuti,a mos misit direktni link sa bogorodicom..neprocijenjivo..kaja wrote:mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
jer ona je očito postala psihijatarski slučaj kojoj daju medijsku pažnju a gdje ona ima priliku objasniti da ju je gospa nazvala na mobitel
Guest- Guest
According to the alleged visionaries, the apparitions conveyed a message of peace for the world, a call to conversion, prayer and fasting, as well as certain secrets surrounding events to be fulfilled in the future.crvenkasti wrote:Međugorje je bio glavni punkt odakle se distribuiralo oružje i vojska po BiH.
Budući da se baš tamo ukazuje gospa, znači da smo bili u pravu i nismo bili zločinci.
“The first apparitions, which were to children, the report more or less says that these need to continue being studied,” he [Pope Francis] said, but as for “presumed current apparitions, the report has its doubts.”
http://www.catholicnewsagency.com/news/pope-francis-i-am-suspicious-of-ongoing-medjugorje-apparitions-68961/
Guest- Guest
Skraćeno - F23.1.pismejker wrote:
To se zove onaj sindrom,kad osoba pomisli da ju je dotakao sam Bog,ona doista vjeruje u to..to je najveci problem...
Guest- Guest
kaja wrote:mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
dobro, sad znamo da kaja u ovom slučaju dijeli mišljenje sa gnječom i dudette i to joj nitko ne može oduzeti...
Guest- Guest
frane bi kupio lemozinu po ercegovini ali pratri nedaju...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
metilda wrote:kaja wrote:mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
dobro, sad znamo da kaja u ovom slučaju dijeli mišljenje sa gnječom i dudette i to joj nitko ne može oduzeti...
šta si ti u nekom vjerskom ludilu?
Guest- Guest
jbte, u dnrh se ljudima ukaze i placa ponekad al to niko nebi proglasio chudom
kaj nisi rekla s papom, i on to misli očito.metilda wrote:kaja wrote:mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
vjerski fanatici i luđaci su štetni ljudi, štetočine, ova vicka i njezini noćni razgovori na mobitel s gospom štete cijelom slučaju.
prva ukazanja nikad ne bi bila dovedena u pitanje bez ovog luđačkog nastavka gdje ruglo radi od cijele stvari.
to priznanje i traje toliko dugo jer ona s gospom razgovara svaki dan, kad preskoči terapiju
2015-08-15
veber-
2014-12-30
a mozda nije na terapiji isto kao ni ja, ja isto cujem glasove i pricam s njima al ne vidim nista svetog u tomu a jos manje da pricam okolokaja wrote:kaj nisi rekla s papom, i on to misli očito.metilda wrote:kaja wrote:mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
vjerski fanatici i luđaci su štetni ljudi, štetočine, ova vicka i njezini noćni razgovori na mobitel s gospom štete cijelom slučaju.
prva ukazanja nikad ne bi bila dovedena u pitanje bez ovog luđačkog nastavka gdje ruglo radi od cijele stvari.
to priznanje i traje toliko dugo jer ona s gospom razgovara svaki dan, kad preskoči terapiju
Pa nisu ni sad dovedena u pitanje. Barem ne od strane bilo kojeg pape. Ali proces preispitivanja autentičnosti je, kako to sam naziv govori, jedan proces koji traje i ima svoju unutarnju logiku i dinamiku.
Guest- Guest
Eroo wrote:Pa čuj, za razliku od komšija, Hercegovci su iz zadnjega rata izašli bez najmanje mrlje.crvenkasti wrote:Međugorje je bio glavni punkt odakle se distribuiralo oružje i vojska po BiH.
Budući da se baš tamo ukazuje gospa, znači da smo bili u pravu i nismo bili zločinci.
Nema u Hercegovini masovnih grobnica. Niti jedna jedina. Neki su izgleda iz proteklih vremena izvukli pouku
i nisu dolazili tamo di nisu pozvani. Ono malo šta je bilo Hercegovci su riješili na pravi način...
I mjir Božji, Hristos se rodi...
Jbt.
Nit Papa nit Haag nit sav svijet civiliziran...
Koji ste vi ljudski sljam
Gnječ wrote:metilda wrote:kaja wrote:mislim da međugorje i prva ukazanja nikada ne bi bila dovedena u pitanje da vicka i njih par nisu na telefonu s gospom zadnjih 15 godina.
šta si ti u nekom vjerskom ludilu?
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Papa Franjo opet bocnuo Medjugorje
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Plenki opet o 'čvrstim jamstvima' u svezi Šengena
» Papa Franjo je zakon
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Plenki opet o 'čvrstim jamstvima' u svezi Šengena
» Papa Franjo je zakon
Page 4 of 5