Neke moje Fotke!
Page 15 of 31
Page 15 of 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Re: Neke moje Fotke!
Ithildin wrote:bitvica wrote:
Gdje je ovo? :-)
pogled na Zgornju Soricu (blizu Škofja Loke jednog ranog jutra...
Sorica je rodno mjesto slovenskog slikara (impresionist) Ivana Grohara, poznatog po slici koja je zaštitni znak Semenarne Ljubljana :)
Guest- Guest
Lopoči su iz botaničkog vrta u Zagrebu i jako su mi drage te slije (zeleno_zeleno )... evo i bledskihIthildin wrote:Krasno, na sve, ali lopoc i ova su mi favoriti. :-)
Guest- Guest
kakav senzibilitet ... treća slija je iz kanjona Vintgar i jedno je od najljepših mjesta koje sam vidjela... da, ima nadiruće vode, svježine i vlageIthildin wrote:...dok sam promatrala trecu, cula sam zvuk nadiruce vode. Zna mi se dogoditi dok se zabavljam fotografijama. Odjednom se pojave zvukovi, mirisi, osjet hladnoce ili vlage, sparina, nalet vjetra.
kanjon je dug 1,6 km a rijeka Radgona je prepuna boja, brzaca i slapova... ako ikad budeš u blizini Bleda ili Jesenica 8može se doći s obje strane) odi u kanjon, vjeruj mi neće ti biti žao...
Guest- Guest
deminutiv je neprihvatljiv za ove slapove... vidi gore čovječuljka :)kic wrote:
slapići!!
Guest- Guest
ja se više volim baviti makro fotografijom, ali uz moj sirotinjski olympus fotić nije da mi uspijeva .. mislim da mi je ovo najuspjelija fotka..
Guest- Guest
bitvica wrote:
Lopoči su iz botaničkog vrta u Zagrebu i jako su mi drage te slije (zeleno_zeleno )... evo i bledskih
prekrasni su ti lopoči.. volim jarke zelene boje... :)))
a evo i mojih neretvanskih
Guest- Guest
bitvica wrote:Ithildin wrote:bitvica wrote:
Gdje je ovo? :-)
pogled na Zgornju Soricu (blizu Škofja Loke jednog ranog jutra...
Sorica je rodno mjesto slovenskog slikara (impresionist) Ivana Grohara, poznatog po slici koja je zaštitni znak Semenarne Ljubljana :)
Ooo. :-) Hvala. Kakvi su bili zvukovi to jutro? Onako, zaglusna tisina uz povremeno pucketanje grancica na koje si stala ili si uzivala u pjevu ptica?
Koliko vode i slapova. Razmazit ces sve svojim fotkicama. :-) Hajde jos..
Guest- Guest
metilda wrote:i volim cvjetne motive ...
:-)
I puzevi su zgodni. Prije koji mjesec ugledala sam dugacak lanac gusjenica koji se spusta s jednog crnogoricnog stabla preko stijene ravno na cestu. Izdaleka je nalikovalo na tanku, dugacku, crnu gumu koju su radnici smetnuli s uma. Kad sam se priblizila, zamijetila sam ih priljubljene jednu iza druge, strpljivo i suvise polako prelazile su cestu, nezasticene od cipela i automobila. Nije mi se pretjerano svidjelo zadovoljstvo kojim sam popratila nestanak vecine. Pomislila sam da ce manje nastetiti stablima. Ne dam na stabla, ali zaobisla sam svaku..
Guest- Guest
Page 15 of 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Similar topics
» Zoki neke su zene borbene neke glume
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Neke ćemo da povučemo(za uši) a neke ćemo i da oteramo.
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» dobre fotke protoka vremena
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Neke ćemo da povučemo(za uši) a neke ćemo i da oteramo.
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» dobre fotke protoka vremena
Page 15 of 31