Neke moje Fotke!
Page 16 of 31
Page 16 of 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
Re: Neke moje Fotke!
metilda wrote:i volim cvjetne motive ...
:-)
I puzevi su zgodni. Prije koji mjesec ugledala sam dugacak lanac gusjenica koji se spusta s jednog crnogoricnog stabla preko stijene ravno na cestu. Izdaleka je nalikovalo na tanku, dugacku, crnu gumu koju su radnici smetnuli s uma. Kad sam se priblizila, zamijetila sam ih priljubljene jednu iza druge, strpljivo i suvise polako prelazile su cestu, nezasticene od cipela i automobila. Nije mi se pretjerano svidjelo zadovoljstvo kojim sam popratila nestanak vecine. Pomislila sam da ce manje nastetiti stablima. Ne dam na stabla, ali zaobisla sam svaku..
Guest- Guest
Ithildin wrote:
Ooo. :-) Hvala. Kakvi su bili zvukovi to jutro? Onako, zaglusna tisina uz povremeno pucketanje grancica na koje si stala ili si uzivala u pjevu ptica?
Koliko vode i slapova. Razmazit ces sve svojim fotkicama. :-) Hajde jos..
Bilo je uspavano, tiho i hladno rano jutro na izmaku zime, bez pjeva ptica i kretanja ljudi. Tek magla je djelovala živo uzmičući pred sunčevim zrakama.
Čulo se samo pucketanje smrznute trave pod mojim nogama. Prizor koji zaustavlja dah i korak. :)
Guest- Guest
evo još malo vode, ali sad jezerske...
najveće od sedam planinskih jezera u nizu Ledvička, jer ima oblik bubrega (ledvice) :)
najveće od sedam planinskih jezera u nizu Ledvička, jer ima oblik bubrega (ledvice) :)
Guest- Guest
Evo i ovo je za Metku, odmetnicu s kultnixa
igra svjetla, katedrala sv. Vid u Pragu
Guest- Guest
jedno od najljepših prirodnih raskrižja... ušće rijeke Cetine
ova fotka mi je posebno draga... nastala je u jednom od mojih najsretnijih perioda života, posao je išao odlično, putovala sam i...i bila sam zaljubljena poput šiparice
ova fotka mi je posebno draga... nastala je u jednom od mojih najsretnijih perioda života, posao je išao odlično, putovala sam i...i bila sam zaljubljena poput šiparice
Guest- Guest
bitvica wrote:Evo i ovo je za Metku, odmetnicu s kultnixa
kic, je li neki usputni ili trajni problem.. ne mogu staviti fotku s računala..
Guest- Guest
Bitvice, hvala za fotke... i mi makove i svetog Vida imamo :P ali mi ili šteka računalo ili šteka forum, ne mogu ih staviti...
Guest- Guest
prekrasna barka.. :)
ima i ja nekih napuštenih.. stavim ih kasnije kad budem imala više vremena.. sad idem okopavati smilje... prije kiše...
ima i ja nekih napuštenih.. stavim ih kasnije kad budem imala više vremena.. sad idem okopavati smilje... prije kiše...
Guest- Guest
bitvica wrote:
Čini se kao da je čitav zid sačinjen od opala. Predivna igra svjetlosti..
P.S. sveti Vid zaštitnik je Ri :)
Guest- Guest
metilda wrote:kic, je li neki usputni ili trajni problem.. ne mogu staviti fotku s računala..
koji operativni sistem imaš instaliran? predmnijevam da imaš Ubuntu Christian Edition? odeš na support na linku ispod naći ćeš odgovor i riješenje na tvoj problem.
hvaljen Isus
http://ubuntuce.com/index.htm
Guest- Guest
Page 16 of 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
Similar topics
» Zoki neke su zene borbene neke glume
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Neke ćemo da povučemo(za uši) a neke ćemo i da oteramo.
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» dobre fotke protoka vremena
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Neke ćemo da povučemo(za uši) a neke ćemo i da oteramo.
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» dobre fotke protoka vremena
Page 16 of 31