FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4365662/FBI-pictures-reveal-aftermath-9-11-attack-Pentagon.html
Glasnogovornica FBI-ja Jillian Stickels izjavila je da su fotografije napada na Pentagon objavljene 2011., ali su zbog tehničke pogreške na neodređeno vrijeme nestale s web stranice.
Pa da, sad je iz ovih fotki sve kristalno jasno :P
Glasnogovornica FBI-ja Jillian Stickels izjavila je da su fotografije napada na Pentagon objavljene 2011., ali su zbog tehničke pogreške na neodređeno vrijeme nestale s web stranice.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
pomislio sam neki novi detalj, da su našli neku putovnicu, iransku recimo
Pogledaj bolje ....nema aviona.mutava baštarda wrote:pomislio sam neki novi detalj, da su našli neku putovnicu, iransku recimo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma how yes no? Pa jesi ti čovječe slijep? Eto crno na bijelom, ko guja u travi :DRayMabus wrote:Pogledaj bolje ....nema aviona.mutava baštarda wrote:pomislio sam neki novi detalj, da su našli neku putovnicu, iransku recimo
2016-11-08
Tko zna odakle je ta slika s tom plocicom aviona ....možda je a i vjerovatno je od ova ostala tri.
Nema aviona tamo.
Trum hebe , ne vadi.
Nema aviona tamo.
Trum hebe , ne vadi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pogledaj bolje ....nema aviona.mutava baštarda wrote:pomislio sam neki novi detalj, da su našli neku putovnicu, iransku recimo
ova slika iz NY je isto dobra
E moj Rajko, ništa ti ne kužiš ;P Slijep kraj tolike dioptrije :DRayMabus wrote:Tko zna odakle je ta slika s tom plocicom aviona ....možda je a i vjerovatno je od ova ostala tri.
Nema aviona tamo.
Trum hebe , ne vadi.
Last edited by Oh_Femder on 1/4/2017, 11:56; edited 1 time in total
2016-11-08
NY i Pentagon nije isto.
Nema aviona.
Nema aviona.
2014-04-11
Za to se pobrinijo Bora Čorba: Avijoneeee, slomiću ti krilaaaaa....RayMabus wrote:NY i Pentagon nije isto.
Nema aviona.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:E moj Rajko, ništa ti ne kužiš ;P Slijep kraj tolike dioptrije :DRayMabus wrote:Tko zna odakle je ta slika s tom plocicom aviona ....možda je a i vjerovatno je od ova ostala tri.
Nema aviona tamo.
Trum hebe , ne vadi.
belosvetska zavera
Više je pitanje zašto je Trump sad dao ove slike za javnost ? Men se cini da ce sad bit optužba nekome da su ih napali raketama.
Ono nema aviona ovo ono , Amerika napadnuta necim ....bla bla bla ...i onda rat na toga tko im je meta.
Ono nema aviona ovo ono , Amerika napadnuta necim ....bla bla bla ...i onda rat na toga tko im je meta.
2014-04-11
mutava baštarda wrote:Oh_Femder wrote:E moj Rajko, ništa ti ne kužiš ;P Slijep kraj tolike dioptrije :DRayMabus wrote:Tko zna odakle je ta slika s tom plocicom aviona ....možda je a i vjerovatno je od ova ostala tri.
Nema aviona tamo.
Trum hebe , ne vadi.
belosvetska zavera
Mene nemuci pitanje šta se tamo desilo jer to znam ...pitanje je zašto ?
Zašto pokazuje ove slike di se vidi da nema aviona ?
Ocito misle sad americkoj javnosti prodat pricu u magli da je Pentagon bio napadnut raketama a krivac je xy tj koga oni odrede ....i onda napad na toga.
Zašto pokazuje ove slike di se vidi da nema aviona ?
Ocito misle sad americkoj javnosti prodat pricu u magli da je Pentagon bio napadnut raketama a krivac je xy tj koga oni odrede ....i onda napad na toga.
2014-04-11
Ovo su ti pripreme za rat ....ove dvije slike koje sam izdvojio nisu tu bez veze ....vidi se da nema aviona ...da bi Amerika vodila neki rat mora imat potporu javnosti.Oh_Femder wrote:http://www.dailymail.co.uk/news/article-4365662/FBI-pictures-reveal-aftermath-9-11-attack-Pentagon.html
Pentagon je napadnut ...bla bla bla ...krivac je xy ....moramo se osvetiti.
To je to.
2014-04-11
Ako vam nije jasno o cemu pricam onda cu vam dat primjer Hrvatske ...dakle netko u vrhu Hr odluci napast BiH npr ...pa nemože doc samo jedno jutro i rec : napad.
Treba malo potpaliti narod , onda kad ga potpališ , malo nešto izmuljaš u stilu je nije , možda al je , optužiš to ....potpališ narod na to e onda moš pokrenit rat na to jer imaš bar 51% podrške u narodu za takvu akciju.
Treba malo potpaliti narod , onda kad ga potpališ , malo nešto izmuljaš u stilu je nije , možda al je , optužiš to ....potpališ narod na to e onda moš pokrenit rat na to jer imaš bar 51% podrške u narodu za takvu akciju.
2014-04-11
Znam i šta misle napasti :
2014-04-11
Umro Pantelija, SAD su krenula previranja u obitelji.Oh_Femder wrote:mutava baštarda wrote:Oh_Femder wrote:E moj Rajko, ništa ti ne kužiš ;P Slijep kraj tolike dioptrije :DRayMabus wrote:Tko zna odakle je ta slika s tom plocicom aviona ....možda je a i vjerovatno je od ova ostala tri.
Nema aviona tamo.
Trum hebe , ne vadi.
belosvetska zavera
Sad kad su stavili one dvije slike koje sam izdvojio sad ce sami teoreticari zavjere pocet pricat kako nema aviona , dakle neka raketa ....vojska i država se nece mješat ,....pustit ce ih da pricaju ....nesvijesno ti teoreticari zavjere i ostali rade posao za njih jer uvjeravaju narod kako nije avion ...šta i nije ....to vojska i oce ...dakle rijec je o raketi .....znaci netko nas je napao ...treba se osvetiti.
2014-04-11
Metode manipulacijama ljudima i masama su neogranicene ...samo trebaš znati što želiš.
Vi neznate da ja mrzim teoreticare zavjere jel tako ?
Zato šta sam se prestavio kao zapovijednik GF vi odma mislite da sam ja u tom kolu.....jok....ja njih mrzim.
Sve bi ih riješio po kratkom postupku.
Pitaj te me zašto ?
Zato šta je poluistina .....manipulacija.
Vi neznate da ja mrzim teoreticare zavjere jel tako ?
Zato šta sam se prestavio kao zapovijednik GF vi odma mislite da sam ja u tom kolu.....jok....ja njih mrzim.
Sve bi ih riješio po kratkom postupku.
Pitaj te me zašto ?
Zato šta je poluistina .....manipulacija.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Penava i dalje zbilja vjeruje da će mu braća Frenk i Džek u Vukovaru izgraditi Hilton. Objavio fotke: ‘Ovako će izgledati!’
» Republikanski amandman traži od Pentagona istinu o Roswellu
» dobre fotke protoka vremena
» VELIKI POSAO MORH-a I PENTAGONA
» Joe zaboravio imena ministra obrane i samog pentagona
» Republikanski amandman traži od Pentagona istinu o Roswellu
» dobre fotke protoka vremena
» VELIKI POSAO MORH-a I PENTAGONA
» Joe zaboravio imena ministra obrane i samog pentagona
Page 1 of 2