CG Milo
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: CG Milo
RayMabus wrote:Procitao , cak ni na tom sajtu netvrde da je istorijski srpski grad.Prele wrote:http://www.hercegnovi.me/sr/2014-02-19-11-40-18/2014-02-26-09-12-52
jasta je nego srpski...
To samo četnička demokratska fronta u CG može tvrditi.
naravno da jeste, jer zeta i duklja jesu srednjevekovne srpske drzave, kao i bosna...
Guest- Guest
Herceg Novi je osnovan :
Gradnja prve tvrđave započela je krajem svibnja 1382. godine, a završena je rujna iste godine.
TUPKO.
Gradnja prve tvrđave započela je krajem svibnja 1382. godine, a završena je rujna iste godine.
TUPKO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A šta se tice Nemanjica i njihovih osvajanja priobalja ja to nisam ni negira ....fino se vrati u 7 stoljece i Hrvati i Srbi kod bizantinskog cara Heraklija traže dozvolu za ostanak na terioriju Bizanta ( ispod Save ).
Split je bizantinski grad.
Hrvati su prodrli na Jadran ....to podrucje je crvena Hrvatska.
Šta kaže Heraklije ?
Može al pod uvjetom da nedirate Split i ostale bizantinske gradove uz obalu i da se to podrucje podijeli na tri , cetri pokrajinice uz more : Zahumlje , Travunja i Duklja.
Srbi su u Raškoj , pokršteni vazali Bizanta ....koji su se uzgred receno svako malo bunili protiv istoga.
Split je bizantinski grad.
Hrvati su prodrli na Jadran ....to podrucje je crvena Hrvatska.
Šta kaže Heraklije ?
Može al pod uvjetom da nedirate Split i ostale bizantinske gradove uz obalu i da se to podrucje podijeli na tri , cetri pokrajinice uz more : Zahumlje , Travunja i Duklja.
Srbi su u Raškoj , pokršteni vazali Bizanta ....koji su se uzgred receno svako malo bunili protiv istoga.
2014-04-11
SPC je jedna velika smijurija koja je uzgred receno nastala poprilicno kasno.
Et ja ih pozivam na debatu da mi objasne kako je to Herceg Novi ISTORIJSKI srpski grad.
POKLOPITE SE UŠIMA ČETALJI I MITOMANI.
Et ja ih pozivam na debatu da mi objasne kako je to Herceg Novi ISTORIJSKI srpski grad.
POKLOPITE SE UŠIMA ČETALJI I MITOMANI.
2014-04-11
Srpska pravoslavna Crkva (srp.: Српска православна црква / Srpska pravoslavna crkva) je pomjesna autokefalna Crkva. Nalazi se na 6. mjestu u diptihu pravoslavnih Crkava. Ima rang patrijaršije. Autokefalnost (nezavisnost) je dobila 1219. godine u rangu arhiepiskopije, i njen prvi poglavar je bio Sveti Sava Nemanjić, a na rang patrijaršije je uzdignuta 1346. godine, u vrijeme cara Dušana Nemanjića. Njen status je uzdignut na patrijarhat u 14. stoljeću, a potom je bio poznat kao Pećka patrijaršija
Guest- Guest
Tocno i to je poprilicno kasno povijesno gledano.pizzon wrote:
Ima rang patrijaršije. Autokefalnost (nezavisnost) je dobila 1219. godine u rangu arhiepiskopije, i njen prvi poglavar je bio Sveti Sava Nemanjić, a na rang patrijaršije je uzdignuta 1346. godine, u vrijeme cara Dušana Nemanjića. Njen status je uzdignut na patrijarhat u 14. stoljeću, a potom je bio poznat kao Pećka patrijaršija
2014-04-11
Tarzan Milošević, funkcioner DPS je na konferenciji za medije izjavio da je DPS na svim svim biračkim mestima u Herceg Novom ostvarila pobedu. Priča u predhodnom periodu da će neko da pobedi DPS je daleko iza nas.
Ovi rezultati su nezvanični, a iz OIK imaćemo ih tokom dana (8. Maja).
Ha, ha, ha ..... va pizdu materinu .....
Ovi rezultati su nezvanični, a iz OIK imaćemo ih tokom dana (8. Maja).
Ha, ha, ha ..... va pizdu materinu .....
Stribor-
2015-09-22
BMK za DPS i Đukanovića , uvatija me smij kad sam vidija komentare pa Srbi po Srbiji pišu srpska Boka ovo ono , šta sve nisu napisali i onda na kraju jedan lik im objasni da nije pobijedio DF tj četnička opcija nego jedna politicka partija koja je u rangu Živog Zida U Hrvatskoj tj neka kombinacija ŽZ i MOSTa.
2014-04-11
Taj četnički front je stvarno smijurija , jbte ni Srbi u Herceg Novom nisu za to glasali , osvojili tek 11% glasova.
Glasovi su otišli opoziciji koja je za CG , za ekonomske promjene i za analiticku raspravu oko pitanja NATOa.
Glasovi su otišli opoziciji koja je za CG , za ekonomske promjene i za analiticku raspravu oko pitanja NATOa.
2014-04-11
Herceg Novi je inace povijesno i turisticki gledano pravi mali raj.
2014-04-11
Ima tri velike tvrđave oko kojih je ustvari i formirano gradsko naselje tj stara jezgra grada , gdje god se okreneš imaš povijest ....zato vjerovatno tamo ni ovi Srbi šta žive nepuše baš spiku o istorijskom srpskom gradu.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Best of Milo (Milo car)
» Milo car :D
» Šiptari, je*o vas Milo
» Milo popusta
» Evo zašto je Milo car
» Milo car :D
» Šiptari, je*o vas Milo
» Milo popusta