Evo zašto je Milo car
Page 1 of 1
Evo zašto je Milo car
Milo Yiannopoulos
52 mins ·
I strongly object to Saturday Night Live writer Katie Rich being suspended for a joke about Barron Trump. If we can dish it out, we should be able to take it, too. This is exactly the sort of thin skin, public shaming, mob justice and fake offense-taking we hate when the left does it. It's beneath us. Give the woman her job back.
52 mins ·
I strongly object to Saturday Night Live writer Katie Rich being suspended for a joke about Barron Trump. If we can dish it out, we should be able to take it, too. This is exactly the sort of thin skin, public shaming, mob justice and fake offense-taking we hate when the left does it. It's beneath us. Give the woman her job back.
Dobro jel taj Milo ulaže ikakav napor kako bi se izliječio ili barem oslobodio svojih grešnih zabluda?
On je poput pijanca koji se ruga svojim pajdašima koji loču iza dućana,a sam slini nad bocama pive koje svjetlucaju u polumraku.
On je poput pijanca koji se ruga svojim pajdašima koji loču iza dućana,a sam slini nad bocama pive koje svjetlucaju u polumraku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Zašto se u svijetu zna za aušvic a ne za jasenovac? Evo zašto.
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Zašto se u svijetu zna za aušvic a ne za jasenovac? Evo zašto.
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
Page 1 of 1