ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Pit bullovi su opasni i nepredvidivi! - Page 4 Empty Re: Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!

Post by dzango 9/5/2017, 14:38

epikur37 wrote:
dzango wrote:
epikur37 wrote:Tko drži  drži opasnu životinju za kućnog ljubimca ili šetnju gradom je psihopat.

I to je to.

I inače kako s pravom veli yoda, nekakve džukele po cesti te naskaču i bale a gazda veli ma neće ti ništa i slično...

Odjeb a po potrebi i nogom.
Ja šetam moga ZOP-a a nisam psihopata.

što je zop?

A jesi il nisi...tko zna
Zemunski opasni pas. Kida sve što stigne.

Nisam. Znam ja.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Pit bullovi su opasni i nepredvidivi! - Page 4 Empty Re: Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!

Post by epikur37 9/5/2017, 14:49

dzango wrote:
epikur37 wrote:
dzango wrote:
epikur37 wrote:Tko drži  drži opasnu životinju za kućnog ljubimca ili šetnju gradom je psihopat.

I to je to.

I inače kako s pravom veli yoda, nekakve džukele po cesti te naskaču i bale a gazda veli ma neće ti ništa i slično...

što je zop?

A jesi il nisi...tko zna

Nisam. Znam ja.

dobro to je neki srpski avlijaner...a stoji, nisi psihopat .
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eva_ 9/5/2017, 14:53

dzango wrote:
Eva_ wrote:Daj sliku!
Čiju? Moju ili ZOP-a?
ZOP-a, ali sad vidim da je ZOP izgleda od struka naniže:)
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by dzango 9/5/2017, 15:43

Eva_ wrote:
dzango wrote:
Eva_ wrote:Daj sliku!
Čiju? Moju ili ZOP-a?
ZOP-a, ali sad vidim da je ZOP izgleda od struka naniže:)
Vi žena samo na to mislite. ZOP je stvarno pas. Opasan i krvožedan. Zna ga ceo kraj.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 9/5/2017, 15:45

epikur37 wrote:
dzango wrote:
epikur37 wrote:
dzango wrote:

I to je to.

što je zop?

A jesi il nisi...tko zna

Nisam. Znam ja.

dobro to je neki srpski avlijaner...a stoji, nisi psihopat .
Nije avlijaner, već ZOP. Doduše jedini primerak te rase na Svetu.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2017, 15:54

Roy_Bean wrote:kako ga odgojiš takav će i biti...naravno ako se s takvom pasminom liječe kompleksi onda će biti i gadnih posljedica...

Nije bas ni sve tako crno-bijelo. Postoje pasmine koje zahtjevaju neke stvari koje nisu svojstvene drugima. I tu lezi zajeb. Velika vecina "opasne pasmine" kupuje upravo radi toga jer su to takve pasmine. Uzimaju pse na temelju renomea ili izgleda i onda rade s njima ono za sto te pasmine nisu, ili ne rade uopce s njima i onda se cude ko pura dreku kad se sranje dogodi. I svaka ali bas svaka pasmina je sposobna sranje napraviti ovisno od toga kakav je vlasnik i koliko ima vremena i volje za rad sa psom. Od 20 ljudi sto uzmu Pitbulla ili Stafforda....19 razmislja "lako cemo". Generalno se nikad nista ne dogodi jer psi su ti pogotovo nacelno...pusti me pustam te. Nije svaki pas za svakoga. Cane Corso,Pit Bull,Stafford,...to su sve vrste koje bi trebalo ograniciti ljudima i trebalo bi kontrolirati vlasnike istih. Jer vecina prepusta stvari same sebi. Sto je recept za pizdarije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 9/5/2017, 16:03

Djelomično da, nisu sve pasmine pitome, no kod većine je  da su preslika gazdi.
Kod nervoznih ljudi i pesi su nervozni, posebno oni mali pekinezeri i pudli, to vrišti 24/7 a obično su im i gazdarice neke kaj se nikad ne gase. Osim toga pes nije za stan, on ima svoj miris i potrebu za vanjskim prostorom. TO je mučenje životinje. I mace se ne daju u stanu držat, a di tek pes.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2017, 16:07

Mozes ti njega drzati u stanu. Ali onda ne mozes....ne znam. Bullmastifa kupiti za stan od 40 kvadrata i drzati ga na balkonu ili sta ja znam. To je obaveza...svakodnevna. 2-3 puta u setnju,igra sa psom,dresura....to je zajebancija. Vecini se ljudi ne da ni djecu odgajati kamoli jos da se sa psom zajebavaju. Nije to za svakoga i velika vecina ljudi su sami po sebi previse neodgovorni da bi im se u ruke davalo pasmine za koje nemaju ni zelje ni vremena za zajebavati se s njima. A upravo to se dogadja najcesce.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 9/5/2017, 16:10

Mačka traži pažnju, koja je čisti individualac, jer ak joj ne posvetiš dovoljno vremena da viš kak digne nos, okreće glavu od tebe. Ja sam to doživjela. Kad sam se udala i odselila od mojih, pa kad sam znala doć k mami,  maca me nije htjela ni pogledat, ja dođem pred nju, a ona okreće glavu, ili ode na drugi kraj sobe.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by danni1 9/5/2017, 17:16

dzango wrote:

I to je to.

jesi,jesi.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 9/5/2017, 17:56

Eva_ wrote:Djelomično da, nisu sve pasmine pitome, no kod većine je  da su preslika gazdi.
Kod nervoznih ljudi i pesi su nervozni, posebno oni mali pekinezeri i pudli, to vrišti 24/7 a obično su im i gazdarice neke kaj se nikad ne gase. Osim toga pes nije za stan, on ima svoj miris i potrebu za vanjskim prostorom. TO je mučenje životinje. I mace se ne daju u stanu držat, a di tek pes.
Pa nije pas u stanu 24 sata kao hrčak. Njega se šeta, druži se s drugim psima, u stanu živi, spava i jede  sa svojom obitelji a to je čovjek. Svaki pas može živjeti u stanu jer on prati  čovjeka, dakle ne spava s njim na livadi kao prije 5000 godina nego u stanu ali ne može svaki pas živjeti više vani jer su osjetljivi.
Svakako ni jedan pas nije za život u kućici ili bez nje  na dvorištu zavezan za lanac 24 sata bez da se druži sa drugim psima ili ljudima. Za to nije pas a ne za stan.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 9/5/2017, 17:59

epikur37 wrote:Pit bullovi su opasni i nepredvidivi! - Page 4 35305857_lpitBull123rf1200p

NOVINARKA portala The Walrus Barbara Kay u nedavnom članku izvještava o značajnom ignoriranju opasnosti koju ljudima predstavlja pasmina pit bulla.

U nastavku prenosimo dijelove članka.

"U 1990-ima nije bilo toliko pit bulla kao danas i njihov način napadanja bio je poprilično nepoznat. U lipnju 1997. godine pit bull je izgrizao 7-godišnju djevojčicu u Kingstonu u Ontariju, a patolog, koji je kasnije otpušten, okrivio je majku za 80 uboda škarama, za koje se nakon tri godine ispostavilo da su ugrizi, pa je majka oslobođena".

Krvoločni napadi i njihov prikaz u javnosti

"Istraživanja pokazuju da je više od polovice zabilježenih ugriza pasa učinila ta pasmina, a plastični kirurzi ističu da to nisu samo ugrizi koji upozoravaju, nego da je to nasilno trganje mesa s kostiju.

Nakon višemjesečnog odgađanja i javnih rasprava, u Quebecu je 17. travnja donesen Zakon 128,  specifičan za pasminu (BSL), koji zabranjuje tu pasminu u toj pokrajini. Detaljno je razrađen, to je najopširniji zakon u Sjevernoj Americi protiv opasnih pasa.

Broj pit bulla se povećao, dijelom i zbog uragana Katrine 2005. godine kada ih je dosta spašeno i raseljeno i zbog prikaza okrutnosti borbi pasa, pa se ljudi sažalijevaju nad tom pasminom. Pobornici te pasmine odrješito tvrde da se novim zakonom ta pasmina diskriminira, a oni visokoobrazovani rade iscrpna istraživanja, poput Harlana Weavera, postdiplomanta sa sveučilišta Kalifornija, koji je doktorski projekt temeljio na odnosu ljudi i pit bullova".

Agresivnost mirnih pasa

"No, incidenti s ugrizima često uključuju pse koji ranije nisu pokazivali nikakve znakove agresije. Najstrašniji se dogodio u Wisconsinu, kada su dva pitbula koje je dadilja odgajala otkada su bili štenci odjednom izgrizla do smrti bebu koju je ta dadilja čuvala. Psi su bili njegovani, kastrirani i nikada nisu bili nasilni.

Njihova je vrsta umjetno stvorena prije nekoliko stotina godina i nije se planiralo da budu kućne životinje. U 1970-ima postojalo je oko 200.000 pit bulla, koji su većinom sudjelovali u borbama pasa i kojima se služilo u kriminalnim krugovima, a žrtve ugriza pasa gotovo nisu postojale. Danas ima oko 3,5 milijuna tih pasa u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, a deseci ljudi umiru zbog ugriza pasa svake godine.

Kanadski zakon iz travnja mogao bi barem malo popraviti tu statistiku", piše Kay.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pit-bullovi-nisu-nasi-prijatelji-podaci-pokazuju-da-su-to-opasni-psi-treba-ih-zabraniti/968568.aspx

..........................

Šinteraj zakon.
i šta si nam uopće stavio ovaj debilni tekst. ti i gospođa ste otprilike prošetali s djecom pa je prošao pas a vi vikali - vid ćuke, bježte djeco! pa te inspiriralo..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 9/5/2017, 18:01

bože kakve seljačine žive u gradu, to sve treba potjerati
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Regoč 9/5/2017, 18:03

Pas nije za stan, čak ni za malo dvorište veće pasmine. Pas mora imati prostor i, što je najvažnije, svakodnevno ga se mora istrčavati. Sve drugo je zlo po životinju.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by marcellus 9/5/2017, 18:03

Zato ja imam mačku, nije naročito opasna ako je ne iznerviraš pa te ogrebe ili ti napravi pizdariju (razdere ti kožne fotelje ili zavjese od 6 somova kuna - jel zna neko ko popravlja zavjese?)

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč 9/5/2017, 18:03

kaja wrote:bože kakve seljačine žive u gradu, to sve treba potjerati
Sve one koji drže pse u stanu, tako je!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by marcellus 9/5/2017, 18:04

inače nekidan je isti dan kad je pala vlada mačka valjda od šoka opala susjedu dolje u dvorište s terase. Srećom nema posljedica, mislim za mačku.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 9/5/2017, 18:04

Regoč wrote:
Pas nije za stan, čak ni za malo dvorište veće pasmine. Pas mora imati prostor i, što je najvažnije, svakodnevno ga se mora istrčavati. Sve drugo je zlo po životinju.
pa vodiš ga vani istrčavati, ni ti u stanu nisi 24 sata. pas nije za lanac i da bude zavezan na mjestu cijeli dan ane za stan...
bože seljačina u hrvatskoj..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 9/5/2017, 18:05

marcellus wrote:inače nekidan je isti dan kad je pala vlada mačka valjda od šoka opala susjedu dolje u dvorište s terase. Srećom nema posljedica, mislim za mačku.
zbilja? :) možda je zaspala pa pala..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 9/5/2017, 18:06

Regoč wrote:
kaja wrote:bože kakve seljačine žive u gradu, to sve treba potjerati
Sve one koji drže pse u stanu, tako je!
ne nego ove ko ti treba potjerati - vid ćuke, bježmo!
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 9/5/2017, 18:06

kaja wrote:
marcellus wrote:inače nekidan je isti dan kad je pala vlada mačka valjda od šoka opala susjedu dolje u dvorište s terase. Srećom nema posljedica, mislim za mačku.
zbilja? :) možda je zaspala pa pala..

ma nije, u biti je vrana proletjela pol metra od nje i ona ju je probala ulovit, zaboravila je da mačke ne lete glupača. Glup osjećaj, ono zvoniš susedu na vrata "oprostite mačka mi je opala vama u dvorište"

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics