Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!
sto je bilo yoda.."njuhanje" lose zavrsilo po tvoja joojca???Pinochet wrote:najjača mi je šema, zaleti se pas prema tebi i to ide njušit "koji si spol"(oko muda) i vlasnik govori "neće ti ništa"..sada kada vidim to, odmah lupan nogom u glavu, drži svoga pasa dalje od mene
Guest- Guest
Hm a sto bi onda rekao za mopsa, francuskog buldoga ili s druge strane bernardinca i bulmastifa...bi pudl nije bas malen..niti velicina pasmine utjece na karakterpismejker wrote:ma jasna stvar..no govorim o karakteru psa..sto je manji,to je nabrijaniji i ljuci..Pudlovi su zivi krvoloci...sto je pas veci,to je i smireniji..n_razbojnik wrote:pa jest, tako mići a srčan, ne boji se ničega a lavež gađa sve nerve u glavi...dobro nije baš ovako snimljen reprezentativan primjer ljepote, meni su oni dugodlaki fora
eto primjera radi, da te ovakav ugrize, a hoće ako je ugrožen nebu ti ništa, namjeri se na pitbulla i eto crna kronika
2014-04-15
to su hibridi,krizanja,gdje su karakteri bitno promjenjeni...ostali mi nisu poznati...velicina itekako utjece,jer kao i kod ljudi,najmanji oni su najiskompleksiraniji i vjecito se pokusavaju dokazati kroz nastup(ne nuzno napad)..no dobro uvijek ima izuzetaka..Rottweiler je velik,a ludo pseto,opet na kraju veliku ulogu igra odgoj..tijekom rata je kod mene bilo puno copora skitnica,jerbo su civili otperjali za Madjarsku,,,jedan copor,od 10 ćukova,svih velicina i sorti,je vodio muski Pudl..za nepovjerovati.. ..drugi opet neki mali zdepasti krizanac jazavcara i nekog glavatog pesa..doduse,moguce su sve kombinacije...n_razbojnik wrote:Hm a sto bi onda rekao za mopsa, francuskog buldoga ili s druge strane bernardinca i bulmastifa...bi pudl nije bas malen..niti velicina pasmine utjece na karakterpismejker wrote:ma jasna stvar..no govorim o karakteru psa..sto je manji,to je nabrijaniji i ljuci..Pudlovi su zivi krvoloci...sto je pas veci,to je i smireniji..n_razbojnik wrote:pa jest, tako mići a srčan, ne boji se ničega a lavež gađa sve nerve u glavi...dobro nije baš ovako snimljen reprezentativan primjer ljepote, meni su oni dugodlaki fora
eto primjera radi, da te ovakav ugrize, a hoće ako je ugrožen nebu ti ništa, namjeri se na pitbulla i eto crna kronika
Guest- Guest
Moj ZOP je mali i veoma opasan, kao što mu i ime kaže. Kida sve što stigne.
pas mu goozicvu poharo..!!! sto je OVO???Noor wrote:koga treba pojesti?!
Guest- Guest
Poznate su pudlove organizacijske sposobnosti...rottovi i pitovi su muscle on je brains
Last edited by n_razbojnik on 9/5/2017, 11:36; edited 1 time in total
2014-04-15
Manageri medj ćukovima..n_razbojnik wrote:Poznate su pudlove organizacijske sposobnosti...rottovi i pitovi su muscle on je brains
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
Samo SOPdzango wrote:Moj ZOP je mali i veoma opasan, kao što mu i ime kaže. Kida sve što stigne.
2014-04-15
Kako ne stari egipat, Perzija, Indija...što se tiče pitova iskreno ih ne volim kao niti stagorde i argentine, jer su velikih predispozicija, a sa vlasnicima koji ne jdva ih drže da ne potuše, što će reći zabrana je najbolja nažalost, pogotovo jer je 80% vlasnika vrlo problematičnog karakteran_razbojnik wrote:Prije 200 godina nijedna životinja nije "trebala da bude kućna" kamoli su to bili psi ali su to postali zbog sklonosti i predispozicija
Zanimljiva tema, može se o njoj dosta...kao vlasnik "opasne pasmine" mogu i iz iskustva nešto reći ali fakt je da je najveći problem barem u DNRH njihov nekontrolirani rasplod, to se štanca nemilice i uzimaju ih kojekakvi likovi i trebe da im bude modni detalj a ljudi kasnije ne znaju što će sa tako aktivnim i snažnim psima. Pa se događaju pizdarije. Smatram da nisu "luđi" niti agresivniji od prosječne čivave ili njemačkog ovčara, ali su snažni i snažnog ugriza koji ne prašta i pušta, dok ćete kod većina drugih ugriza proći sa lakšim posljedicama...
Kermit-
2014-04-17
utječe negativna selekcija pitovi i stafordi su u 90% slučajeva uzgojeni da budu agresivnin_razbojnik wrote:Hm a sto bi onda rekao za mopsa, francuskog buldoga ili s druge strane bernardinca i bulmastifa...bi pudl nije bas malen..niti velicina pasmine utjece na karakterpismejker wrote:ma jasna stvar..no govorim o karakteru psa..sto je manji,to je nabrijaniji i ljuci..Pudlovi su zivi krvoloci...sto je pas veci,to je i smireniji..n_razbojnik wrote:pa jest, tako mići a srčan, ne boji se ničega a lavež gađa sve nerve u glavi...dobro nije baš ovako snimljen reprezentativan primjer ljepote, meni su oni dugodlaki fora
Kermit-
2014-04-17
Moj ZOP je opasniji.n_razbojnik wrote:Samo SOPdzango wrote:Moj ZOP je mali i veoma opasan, kao što mu i ime kaže. Kida sve što stigne.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
inače ovdje van je trend, ono mulci navrše 18,20godina, nabiju malo mase u teretanu, obriju glavu, pokušavaju glumiti neke reketare ili sitne krimose, i obavezan dodatak tome je neka bjesna đukela koju šeću
Guest- Guest
kineski statusni simbol...čuva čitavo selo, kolje i trga sve živo, inače neće ništapismejker wrote:pas mu goozicvu poharo..!!! sto je OVO???Noor wrote:koga treba pojesti?!
Guest- Guest
Najbolja su mi kombinacija mladi Janjevci sa Pittbullima...bezmozgi jedni bezmozgi drugi..lik nasao curu bariti,i poveo pitta,da impresionira curu..
Guest- Guest
Kod nas je to bilo devedesetih.Pinochet wrote:inače ovdje van je trend, ono mulci navrše 18,20godina, nabiju malo mase u teretanu, obriju glavu, pokušavaju glumiti neke reketare ili sitne krimose, i obavezan dodatak tome je neka bjesna đukela koju šeću
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
auuuf..!!! vid mrcine..!!! ali mi se svidja..nis izobliceno,nis krizano..samo veliki snazni pas..podsjeca na šarplanince..Noor wrote:kineski statusni simbol...čuva čitavo selo, kolje i trga sve živo, inače neće ništapismejker wrote:pas mu goozicvu poharo..!!! sto je OVO???Noor wrote:koga treba pojesti?!
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Oni nisu opasni, oni su u opasnosti"
» Opasni likovi iz Srbije dolaze u HR
» Analiza Opasni politički tereti Nine Obuljen
» Ovo su najveći hrvatski antivakseri. Sada su posebno opasni
» Nejasni Petrov, mutavi Karamarko, opasni Milanović i odlučna Predsjednica
» Opasni likovi iz Srbije dolaze u HR
» Analiza Opasni politički tereti Nine Obuljen
» Ovo su najveći hrvatski antivakseri. Sada su posebno opasni
» Nejasni Petrov, mutavi Karamarko, opasni Milanović i odlučna Predsjednica