ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Pit bullovi su opasni i nepredvidivi! - Page 6 Empty Re: Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!

Post by Guest 9/5/2017, 18:29

kaja wrote:
gargamel0101 wrote:
kaja wrote:bože kakve seljačine žive u gradu, to sve treba potjerati
cheers
bože koji seljoberi, bilo je par takvih kraj mene
jedan je šetao ko gluha kuja cijeli dan po kvartu i kad bi netko prošetao psa stao uz njega i piljio u psa bijesno i čekao da se ovaj popiša da prokomenira - ŠTA PIŠA PO GRMLJU?!
dobro, takvi su se meni obratili jednom jer bi se ja njima obratila prije sa - ŠTA  GLEDAŠ?!JESI KROKODILA VIDIO?
pa bi zbrisali, ako ne bi zvala bi pojačanje pa bi zbrisali prije ili kasnije...
Auu...obozavam takve :trlja

Guest
Guest

Back to top Go down

Pit bullovi su opasni i nepredvidivi! - Page 6 Empty Re: Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!

Post by kaya 9/5/2017, 18:32

Noor wrote:
kaja wrote:
gargamel0101 wrote:
kaja wrote:bože kakve seljačine žive u gradu, to sve treba potjerati
cheers
bože koji seljoberi, bilo je par takvih kraj mene
jedan je šetao ko gluha kuja cijeli dan po kvartu i kad bi netko prošetao psa stao uz njega i piljio u psa bijesno i čekao da se ovaj popiša da prokomenira - ŠTA PIŠA PO GRMLJU?!
dobro, takvi su se meni obratili jednom jer bi se ja njima obratila prije sa - ŠTA  GLEDAŠ?!JESI KROKODILA VIDIO?
pa bi zbrisali, ako ne bi zvala bi pojačanje pa bi zbrisali prije ili kasnije...
Auu...obozavam takve :trlja
ne, slatki su ful...oni šetaju i samo gledaju gdje je pas jer grad je njihov znaš
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by crvenkasti 9/5/2017, 18:54

zar bull nije bik a ne pas
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Piglet 9/5/2017, 19:43

Pasmine tipa bull zabranjene na zapadu s vrlo oštrom kaznama, a na Balkanu to najpopularnija pasmina. Pitanje mentaliteta.

Znam ljude koji su išli raditi u Kanadu i Njemačku pa su se iznenadili da ne mogu uzeti svoje staforde sa sobom zbog tamošnjih propisa.
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2017, 19:56

Piglet wrote:Pasmine tipa bull zabranjene na zapadu s vrlo oštrom kaznama, a na Balkanu to najpopularnija pasmina. Pitanje mentaliteta.

Znam ljude koji su išli raditi u Kanadu i Njemačku pa su se iznenadili da ne mogu uzeti svoje staforde sa sobom zbog tamošnjih propisa.

A nisu. Doduse Pitbull je stvarno zabranjen u gomili zemalja. Stafford isto. Ali ima tu masu rupa u zakonu. Recimo u gomili zemalja kaznja vrijedi za kupovinu pasa iz vana. Dok kao legla koja se vec nalaze unutar same zemlje se smiju uzgajati itd. U nekim zemaljama ima zabrana ali kao imaju posebni uvjeti kad se to dozvoljava itd...

Ali stoji. Kod nas masa djikana uzgaja bas Stafforde i Pitbullove. 

U dobrom dijelu zapadnih zemalja zabranjen je uvoz i uzgajanje Tornjaka i Šarplaninca (Italija,Danska,Švica,...).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Piglet 9/5/2017, 20:22

Glede brojnosti, imamo podatke Hrvatskog kinološkog saveza o broju upisanih pasa iz uzgoja, prema njemu su stafordi na drugom mjestu, a kad se pridodaju ostale bull pasmine (budući da se pitovi ne upisuju), dolaze na čelo liste.
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by danni1 9/5/2017, 21:07

kaja wrote:onda idu prošetati s djecom pa bježe po ulici -bježmo đeco, đuko ide
a majke ti mile..
Zadnji pas. kojeg sam imao je bio baš takav. Najpametnije što moš napravit kad ga vidiš je da bježiš i bolje ti je da budeš brz. Taj je bio baš zajebane naravi.
Dva prije njega su bili glupi u tri PM i iritantni.
Prvi mi je bio najbolji, al mislim da mi ga je babaotrovala kad joj je zadavio 2 kokoši, mada nikad nije priznaka...kao razbolio se .....
Sve u svemu...pašćad ko ljudi ima svakakvih...uglavnom glupi i smrde.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč 9/5/2017, 22:56

Kako, nitko ne nosi knjigu u šetnju, očito ni ne planira skrbiti o psu. A kad već spominjes pišanje, zašto bi pas zapisavao i kakio po parku?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by dzango 9/5/2017, 23:02

danni1 wrote:
dzango wrote:
epikur37 wrote:Tko drži  drži opasnu životinju za kućnog ljubimca ili šetnju gradom je psihopat.

I to je to.

I inače kako s pravom veli yoda, nekakve džukele po cesti te naskaču i bale a gazda veli ma neće ti ništa i slično...

Odjeb a po potrebi i nogom.
Ja šetam moga ZOP-a a nisam psihopata.
jesi,jesi.
To što me drugi čuidno gledaju, ne znači da sam psihopata.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 9/5/2017, 23:10

Regoč wrote:Kako, nitko ne nosi knjigu u šetnju, očito ni ne planira skrbiti o psu. A kad već spominjes pišanje, zašto bi pas zapisavao i kakio po parku?
Pišaju i penzioneri, pa ništa.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Regoč 9/5/2017, 23:27

Kako ništa? Ako se popisas ili dijete pustiš, slijedi ti kazna, a pseta mogu slobodno. Jel to normalno?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by danni1 9/5/2017, 23:37

dzango wrote:
Regoč wrote:Kako, nitko ne nosi knjigu u šetnju, očito ni ne planira skrbiti o psu. A kad već spominjes pišanje, zašto bi pas zapisavao i kakio po parku?
Penzioneri su ga i napravili i financirali i red je da se popišaju na nj ako treba. Kad pasi naprave svoj park nek onda pišaju po njemu.
No kako bilo činjenica je da su gradovi zasrani zapišani i zabljuvani ......baš slika građana koji žive u njima.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by danni1 9/5/2017, 23:38

dzango wrote:
danni1 wrote:
dzango wrote:
epikur37 wrote:Tko drži  drži opasnu životinju za kućnog ljubimca ili šetnju gradom je psihopat.

I to je to.

I inače kako s pravom veli yoda, nekakve džukele po cesti te naskaču i bale a gazda veli ma neće ti ništa i slično...

Odjeb a po potrebi i nogom.
Ja šetam moga ZOP-a a nisam psihopata.
jesi,jesi.
To što me drugi čuidno gledaju, ne znači da sam psihopata.
U pravu si...oni su.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by dzango 10/5/2017, 00:09

Regoč wrote:Kako ništa? Ako se popisas ili dijete pustiš, slijedi ti kazna, a pseta mogu slobodno. Jel to normalno?
Jeste. Psi ne primaju penzije i nisu na teretu društvu. Mogu bar da pišaju.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 10/5/2017, 00:12

danni1 wrote:
dzango wrote:
Penzioneri su ga i napravili i financirali i red je da se popišaju na nj ako treba. Kad pasi naprave svoj park nek onda pišaju po njemu.
No kako bilo činjenica je da su gradovi zasrani zapišani i zabljuvani ......baš slika građana koji žive u njima.
Jesu kurac. Bili na teretu društvu i kada su radili po kancelarijama i primali pare iz budžeta a tek danas su teret sanmo takav. Vlasnici pasa izdvajaju  za poreze i izdržavaju penzionere, njihovi psi mogu da pišaju gde hoće.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 10/5/2017, 00:27

Nisu krivi psi, vec dzukele koje ih setaju.
Pre neku nedelju malo mi falilo da nalupam ovde jednog sa stafordom.
Seta staforda koji nije bio vezan, juri mi bengalku od 2000€, malo falilo da je pocepa, imala plastiku oko vrata protiv cesanja, sto koristim da ne moze da bezi i prolazi kroz ogradu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Kermit 10/5/2017, 06:56

kaja wrote:
marcellus wrote:inače nekidan je isti dan kad je pala vlada mačka valjda od šoka opala susjedu dolje u dvorište s terase. Srećom nema posljedica, mislim za mačku.
zbilja? :) možda je zaspala pa pala..
Mačor je vidio Njonju na PC monitoru pa je htio uteć...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 10/5/2017, 06:57

Piglet wrote:Glede brojnosti, imamo podatke Hrvatskog kinološkog saveza o broju upisanih pasa iz uzgoja, prema njemu su stafordi na drugom mjestu, a kad se pridodaju ostale bull pasmine (budući da se pitovi ne upisuju), dolaze na čelo liste.
Takav narod ko u crnačkom getu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top

- Similar topics