Napad Svetskih medija na Srbiju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Napad Svetskih medija na Srbiju
kurtza fotošup..mala ima gene..jebote,Serbinjo,ti ko da ne znas vlastite seke,kako su predobre..
Guest- Guest
Na ovu bi s ovom kapom i ovim osmijehom i buljavim ocima.Serbinho-3 wrote:Da ti rasiri noge, ne bi plakao od smeha...
Slika je no komment ....nije ženska ni ružna toliko al je slika
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imaš ti kurac?Serbinho-3 wrote:Ne znam, nisam camugu probao, meleskinju jesam, ali belkinje ti nije potvrdio BBCap da dole smrde ko lavovi.pismejker wrote:A brate,vidio sam doista prezgodne,prelijepe u licu,onako izduzene okice mali nosić,prelijepe usne,ali imaju nekakav drugaciji tjelesni miris,a doli mirisu nekako zivotinjski..to mi je potvrdio BBCap jos na starom chatu.,..covjek probao,i skoro se pobljuvao..Serbinho-3 wrote:Ti gledaj, sta da ti kazem...pismejker wrote:Ćamuga da rasiri noga??Pa to samo ocajnici mogu jebat
Pozelenis od muke.
Di nos zabijaš jebem li te luda!
prije mjesec dana kad je zatoplilo,bar na koji dan,u busu je sjedila jedna ćamugica,istinski zgodna tijela i lijepa..Rujka bila sa mnom,i pustim je da sjedne do ove..ustala se brze nego je sjela..poslije mi rekla ,da nes ogavno smrdi kod te Ćamugice...Serbinho-3 wrote:Ne znam, nisam camugu probao, meleskinju jesam, ali belkinje ti nije potvrdio BBCap da dole smrde ko lavovi.pismejker wrote:A brate,vidio sam doista prezgodne,prelijepe u licu,onako izduzene okice mali nosić,prelijepe usne,ali imaju nekakav drugaciji tjelesni miris,a doli mirisu nekako zivotinjski..to mi je potvrdio BBCap jos na starom chatu.,..covjek probao,i skoro se pobljuvao..Serbinho-3 wrote:Ti gledaj, sta da ti kazem...pismejker wrote:Ćamuga da rasiri noga??Pa to samo ocajnici mogu jebat
Pozelenis od muke.
sestra mi opet prica da na kirurgiji u bolnici,NEMA ijedne crnkinje,koju otvore,da nema neko sranje u sebi..os HIV,os HEP C,os jos sto pizdarija...ma ne dirati ni pod razno..a jos su i tamne..to ne hebe niti HP kamera na laptopima..
Guest- Guest
Zenske generalno smrde dosta vise od muskaraca i njima je potrebno dva puta dnevno tusiranje.
Crnci kao i Cige imaju taj neki prirodan smrad.
Bila neka camuga kod mene u teretani, dosao pored mene da se presvuce, bas zasmrdi onaj njihov neki prirodni smrad.
Sve to stoji, Crnci i Romi imaju taj neki prirodni miris.
Bila neka camuga kod mene u teretani, dosao pored mene da se presvuce, bas zasmrdi onaj njihov neki prirodni smrad.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Prirodan neprirodan...sto dalje od mene..volim fini miris karamelice,u bijelih porculanskih ruskih ljepotica...dobro i poljakinja,Hukrainki,Litvanki,i te Elite..Serbinho-3 wrote:Zenske generalno smrde dosta vise od muskaraca i njima je potrebno dva puta dnevno tusiranje.
Guest- Guest
Nece Italijanke to, to na selu tamo prolazi, jos malo ni tamo.danni1 wrote:Imaš ti kurac?Serbinho-3 wrote:Ne znam, nisam camugu probao, meleskinju jesam, ali belkinje ti nije potvrdio BBCap da dole smrde ko lavovi.pismejker wrote:A brate,vidio sam doista prezgodne,prelijepe u licu,onako izduzene okice mali nosić,prelijepe usne,ali imaju nekakav drugaciji tjelesni miris,a doli mirisu nekako zivotinjski..to mi je potvrdio BBCap jos na starom chatu.,..covjek probao,i skoro se pobljuvao..Serbinho-3 wrote:Ti gledaj, sta da ti kazem...pismejker wrote:Ćamuga da rasiri noga??Pa to samo ocajnici mogu jebat
Pozelenis od muke.
Di nos zabijaš jebem li te luda!
Moras da lizes i to ne u stranu, nego gore, dole.
Sledeci put ti nadjem neku kre kre zabicu, pa lizi, nece nista da ti fali.
Moze i Longie da ti pomogne.
Samo nemoj da promasite rupu.
2014-08-25
Odakle vam je ta? Reko bi iz Vranja?Serbinho-3 wrote:Nije losa garava, zapela ti za oko...RayMabus wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Negde iz Juzne Srbije, Zambija...
Trebali bi ovi nasi da uvezu neki kontigent, barem bi resili pitanje pleja a i vole ovi nase garave.
Trebali bi ovi nasi da uvezu neki kontigent, barem bi resili pitanje pleja a i vole ovi nase garave.
2014-08-25
Muž hteo da je ostavi zbog nove afričke romanse, žena ga drogirala, gušila krpom, pa ubila burgijom
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Muž hteo da je ostavi zbog nove afričke romanse, žena ga drogirala, gušila krpom, pa ubila burgijom
omni-
2014-04-12
zasto su srbi najmanji rasisti'..kad su i sami potomci crnaca...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gasprom počeo gradnju "Turskog toka"
------------------------
Moramo nešto učiniti da to spriječimo.
Inače će Europa ovisiti o ruskom plinu, a to nam je užas.
Turskoj ne možemo ništa, pa onda daj bar Makedoniju i Srbiju da sjebemo.
------------------------
Moramo nešto učiniti da to spriječimo.
Inače će Europa ovisiti o ruskom plinu, a to nam je užas.
Turskoj ne možemo ništa, pa onda daj bar Makedoniju i Srbiju da sjebemo.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» Zoran Kesic:'Kako je Ivana Knol izvela sisoviti napad na Srbiju'
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Zoran Kesic:'Kako je Ivana Knol izvela sisoviti napad na Srbiju'
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
Page 2 of 2