Napad Svetskih medija na Srbiju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Napad Svetskih medija na Srbiju
https://serbiathroughamericaneyes.wordpress.com/2017/03/05/the-world-medias-assault-on-serbia/
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Napad Svetskih medija na Srbiju
Nije losa garava, zapela ti za oko...RayMabus wrote:
2014-08-25
Da ti rasiri noge, ne bi plakao od smeha...
2014-08-25
Lici malo na Arsenio Hall, oci...
2014-08-25
Ti gledaj, sta da ti kazem...pismejker wrote:Ćamuga da rasiri noga??Pa to samo ocajnici mogu jebat
2014-08-25
A brate,vidio sam doista prezgodne,prelijepe u licu,onako izduzene okice mali nosić,prelijepe usne,ali imaju nekakav drugaciji tjelesni miris,a doli mirisu nekako zivotinjski..to mi je potvrdio BBCap jos na starom chatu.,..covjek probao,i skoro se pobljuvao..Serbinho-3 wrote:Ti gledaj, sta da ti kazem...pismejker wrote:Ćamuga da rasiri noga??Pa to samo ocajnici mogu jebat
Guest- Guest
Nije bitan pravac nego vrijeme , napadaju po mraku , imaju tajno oružje.Leviathan2 wrote:iz kojeg pravca napadaju :D
Nevidljivi četnik.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam, nisam camugu probao, meleskinju jesam, ali belkinje ti nije potvrdio BBCap da dole smrde ko lavovi.pismejker wrote:A brate,vidio sam doista prezgodne,prelijepe u licu,onako izduzene okice mali nosić,prelijepe usne,ali imaju nekakav drugaciji tjelesni miris,a doli mirisu nekako zivotinjski..to mi je potvrdio BBCap jos na starom chatu.,..covjek probao,i skoro se pobljuvao..Serbinho-3 wrote:Ti gledaj, sta da ti kazem...pismejker wrote:Ćamuga da rasiri noga??Pa to samo ocajnici mogu jebat
Pozelenis od muke.
2014-08-25
To im se Velika Srbija cijedi niz butine ....pismejker wrote:A brate,vidio sam doista prezgodne,prelijepe u licu,onako izduzene okice mali nosić,prelijepe usne,ali imaju nekakav drugaciji tjelesni miris,a doli mirisu nekako zivotinjski..to mi je potvrdio BBCap jos na starom chatu.,..covjek probao,i skoro se pobljuvao..Serbinho-3 wrote:Ti gledaj, sta da ti kazem...pismejker wrote:Ćamuga da rasiri noga??Pa to samo ocajnici mogu jebat
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ufffff..ovu bi valjalo napasti iz svih smerova..dobro Srpče..
Guest- Guest
Photoshop butine, nacrtala se ko slika.
Ko je ta...
Ko je ta...
2014-08-25
http://redbust.com/stuff/jasmin-serbian-beauty/jasmin-serbian-nude-international-playboy-03.jpg
Guest- Guest
kurtza fotošup..mala ima gene..jebote,Serbinjo,ti ko da ne znas vlastite seke,kako su predobre..
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbija i Srbi u panici?!Hrvatska nabavlja Apače za napad na Srbiju i Srpsku!
» Zoran Kesic:'Kako je Ivana Knol izvela sisoviti napad na Srbiju'
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Zoran Kesic:'Kako je Ivana Knol izvela sisoviti napad na Srbiju'
» Rusi opet cimaju Srbiju:Tači i NATO spremaju napad na sever Kosmeta!
» Vucicev glavni udarni ratni medij Informer tvrdi:Britanci spremaju napad na Srpsku i Srbiju
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
Page 1 of 2