Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu
Noor wrote:nemre on bez NDHvuksadinare wrote:jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...pizzon wrote:[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]vuksadinare wrote:sa cim se ti drogiras...tebi ni ljekovite trave ne pomazupizzon wrote:
3% u hrvatskoj
ok, 4,5
a baš si se ti našla koja voli crnu boju crnu Istru i ndh.
Guest- Guest
max123 wrote:i onda vam tih nekih 356 Hrvata vishe pobiju milijun i kusur sunarodnjaka i pokatolce jos toliko.e jeste jadni u pm.ja da sam serbin, ubio bi se od srama.keve mi..pizzon wrote:
u NDH je krajem 1940. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona.
ti nikako da se otarasiš udbaške šeme podjebavanja. bit će da ti je to ostalo kao profesionalna deformacija...
Guest- Guest
heh, nisi izdržao..a to mi je bio i ciljGnječ wrote:Noor wrote:nemre on bez NDHvuksadinare wrote:jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...pizzon wrote:[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]vuksadinare wrote:
sa cim se ti drogiras...tebi ni ljekovite trave ne pomazu
šta fali crnoj boji? i kosa mi je crna..i trepavice i obrve
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:nemre on bez NDHvuksadinare wrote:jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...pizzon wrote:[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]vuksadinare wrote:
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ti servinjo se prvo nauči slike stavljat, pa se javiSerbinho-3 wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:nemre on bez NDHvuksadinare wrote:jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...pizzon wrote:
[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]
Guest- Guest
a zašto bi nemci popisivali stanovništvo 1940 u Hrvatskoj ajde malo razmisli? dosadno im je i bave se statistikom ili?pizzon wrote:U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem 1940. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: Slavonska u Pakracu, Zagrebačka, Gornjokarlovačka i Šibenska.
dakle jedini relevatan popis je popis statističke službe kraljevine jugoslavije. i država hrvata , srba i slovenaca i kraljevina jugoslavija, u biti srbi su imali jaku i dobro organiziranu upravu, jednu od boljih u europi, prvi pisani ustav itd. .. i popisivali su stanovništvo od 20-ih, 30-ih i malo prije 40-ih.
i svaki popis je više manje sličan 600 00, 700 000 ili nešto više 750 000 srba u hrvatskoj. a što je sve obradio žerjavić jer je uskladio zemljopisno. ovi nisu zbrajali u nekom periodu ono što bilo talijansko ili imali su županije drugačije.
i tebi je relevatniji popis od nemaca 1940 nego od samih srba?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:heh, nisi izdržao..a to mi je bio i ciljGnječ wrote:Noor wrote:nemre on bez NDHvuksadinare wrote:jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...pizzon wrote:
[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]
garava zagorena karbonizirana bosanka.
Guest- Guest
kad bi ti znao kakvo i čije prezime nosim, i čije potomke sam izrodila...do poda bi mi se klanjao, prodana dušoGnječ wrote:Noor wrote:heh, nisi izdržao..a to mi je bio i ciljGnječ wrote:Noor wrote:nemre on bez NDHvuksadinare wrote:
jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...
garava zagorena karbonizirana bosanka.
Guest- Guest
SLUŽILA
Ringo10 wrote:Počeli ste rat i to je rezultiralo egzodusom Srba, rat je počeo ne 1991 nego još 1990, sa prvim kninskim balvanima.pizzon wrote:to što su hrvati nadrkani,
to je njihova stvar !
ako neko treba da bude nadrkan
to su srbi !
nisu hrvati "isparili " iz srbije,
vec srbi iz hrvatske !
I zato je deguntantno to vaše slinavljenje o ratovim devedesetih.
Sjećam se odlično vaše euforije i samouvjerenosti, kako ste se radovali kad ste nas čistili gdje ste stigli ...
One radosti kad ste Ilok iselili kolektivno, kad ste Hrvate i sve nesrbe iz Dalja pozvali preko razglasa da izaću iz kuća, kolona iz Vukovara, razvaljivanja Zadra i Šibenika ...
Odvratno je vaše prebacivanje krivnje na sve druge za srpski egzodus iz Hrvatske.
Ehhh PIZDONE -ostaješ i biti ćeš uvijek srpski SMRDOČETNIK ;
" NADRKAN Srbin " - objasni zbog čega ;
Što niste uspjeli proširiti srpske teritorije na račun, žrtvu, patnju drugih naroda ( samo zbog ovoga te neću i ne mogu poštivati kao sugovornika )ne glumi...vec sam ti o tom tu dokaze postavio...neces opet da budes ponavljacajde, ti si covek u godinama, nemoj da glumisO, bome jesu. Hrvati su iz Srbije izgnani ognjem i mačem, Srbi su Hrvatsku napustili svojom voljom.Smij se ti, ali nisu u Kninu bombe bacane Srbom u dvorišta, u Hrtkovcih Hrvatom jesu. Samo kao primjer.
PIZDONE - neporavljivi ČETNIČE ;
Da bi uopće o ovoj temi mogli raspravljati potrebno je vratiti se u PROŠLOST - " NADRKANI SRBČIĆI " - IDIOTE i četnički megalomanu !
OBJASNI kao prvo neupućenima kako je RAŠKA - i prvenstveno s kojim kapitalom TERITORIJA startala u povijesna događanja na BALKANU i koga je USPUT 500 godina služla i bila njihov POLTRON !
SRAM te bilo !
Guest- Guest
Pazi da ne dobijes, previse se nadas...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pizzon wrote:to što su hrvati nadrkani,
to je njihova stvar !
to su srbi !
vec srbi iz hrvatske !
Mrš LAŽOVE i smradu jedan - iz Vojvodine je PROTJERANO uz znanje srpskih vlasti 40 000 tisuća Hrvata _ a koliko znam kod vas RATA NIJE BILO - SMRADE !!
PLJUC !!
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Regoč wrote:
Tako se i priliči.
Jesu li ovo oni ispred botaničkog vrta?
Ne, ispred botaničkoga bili su klinci na koje su nasrnuli komunistički krvoloci.
crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Počeli ste rat i to je rezultiralo egzodusom Srba, rat je počeo ne 1991 nego još 1990, sa prvim kninskim balvanima.pizzon wrote:to što su hrvati nadrkani,
to je njihova stvar !
to su srbi !
vec srbi iz hrvatske !
I zato je deguntantno to vaše slinavljenje o ratovim devedesetih.
Sjećam se odlično vaše euforije i samouvjerenosti, kako ste se radovali kad ste nas čistili gdje ste stigli ...
One radosti kad ste Ilok iselili kolektivno, kad ste Hrvate i sve nesrbe iz Dalja pozvali preko razglasa da izaću iz kuća, kolona iz Vukovara, razvaljivanja Zadra i Šibenika ...
Odvratno je vaše prebacivanje krivnje na sve druge za srpski egzodus iz Hrvatske.
Tako je, prvi su počeli! Mi smo se samo branili jer smo unaprijed znali da će nas napasti.
Očito se od tebe nismo stigli obraniti.
da, 17, 18 godina..Regoč wrote:crvenkasti wrote:Regoč wrote:
Tako se i priliči.
Jesu li ovo oni ispred botaničkog vrta?Ne, ispred botaničkoga bili su klinci na koje su nasrnuli komunistički krvoloci.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Cura voli otmjeno.Gnječ wrote:Noor wrote:nemre on bez NDHvuksadinare wrote:jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...pizzon wrote:[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]vuksadinare wrote:
redder4 wrote:pazite se da se na kraju ne vratite u GRANICE vašeg PAŠALUKA - PAŠALUK - ta te riječ sigurno tuče u mozak i dovodi ti primisli o suicidu !!
Beogradski pašaluk nikada nije postojal. Pašaluk je velika upravna jedinica, a Srbija je činila Smederevski sandžak.
Redder bi trebal naučiti citirati, kao i Lobo.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Da li su Srbi ili Hrvati
» Srbi, Hrvati, čakije...
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Hrvati i Srbi ponovo u ratu
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Srbi, Hrvati, čakije...
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Hrvati i Srbi ponovo u ratu
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
Page 4 of 5