Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu
tek onda kad Ustaski barjak opet zaviori u zemunu...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:tek onda kad Ustaski barjak opet zaviori u zemunu...
eo saće max to odmah da reši jedan, dva, tri!
Guest- Guest
bitno da je istra zacrnjena, tko šmirgla san marino.Gnječ wrote:pizzon wrote:
jes vala, sve crno )
zaboravio si zacrnit San Marino to je isto ustaška enklava pošto je istu državu utemeljio rvat ustaša Marino klesar sa otoka Raba.
Guest- Guest
nestalo crne pitureNoor wrote:bitno da je istra zacrnjena, tko šmirgla san marino.Gnječ wrote:pizzon wrote:
jes vala, sve crno )
zaboravio si zacrnit San Marino to je isto ustaška enklava pošto je istu državu utemeljio rvat ustaša Marino klesar sa otoka Raba.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
poslije jastreba moj omiljeni istarski srbo...Gnječ wrote:max123 wrote:tek onda kad Ustaski barjak opet zaviori u zemunu...
2015-10-28
max123 wrote:poslije jastreba moj omiljeni istarski srbo...Gnječ wrote:max123 wrote:tek onda kad Ustaski barjak opet zaviori u zemunu...
imam turističku agenciju specijaliziranu za ustaški turizam. ustaše razvozim na jednodnevne izlete bez povratka u kočevski rog, hudu jamu, tezno...
Guest- Guest
on je slavonac....koji misli da je nesto drugo...max123 wrote:poslije jastreba moj omiljeni istarski srbo...Gnječ wrote:max123 wrote:tek onda kad Ustaski barjak opet zaviori u zemunu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
baca malo na asilu.slavonac znaci,ja naivac sam mislio da takvih antihrvata ima samo u istri..vuksadinare wrote:on je slavonac....koji misli da je nesto drugo...max123 wrote:poslije jastreba moj omiljeni istarski srbo...Gnječ wrote:max123 wrote:tek onda kad Ustaski barjak opet zaviori u zemunu...
2015-10-28
vuksadinare wrote:sto lol...hrvata u srbiji ima 1%...a 91 ih je bilo 7%....srba u hrvatskoj ima 5% od prijeratnih 30 % pre 41pizzon wrote:Regoč wrote:pizzon wrote:to što su hrvati nadrkani,
to je njihova stvar !
ako neko treba da bude nadrkan
to su srbi !
nisu hrvati "isparili " iz srbije,
vec srbi iz hrvatske !O, bome jesu. Hrvati su iz Srbije izgnani ognjem i mačem, Srbi su Hrvatsku napustili svojom voljom.
3% u hrvatskoj
ok, 4,5
Guest- Guest
nije asila više antihrvat, taj bi odjedared za hrvatsku i u vojsku išo, i u rat...ma ubiJo bi, sve za sigurnu budućnostmax123 wrote:baca malo na asilu.slavonac znaci,ja naivac sam mislio da takvih antihrvata ima samo u istri..vuksadinare wrote:on je slavonac....koji misli da je nesto drugo...max123 wrote:poslije jastreba moj omiljeni istarski srbo...Gnječ wrote:max123 wrote:tek onda kad Ustaski barjak opet zaviori u zemunu...
Guest- Guest
sa cim se ti drogiras...tebi ni ljekovite trave ne pomazupizzon wrote:vuksadinare wrote:sto lol...hrvata u srbiji ima 1%...a 91 ih je bilo 7%....srba u hrvatskoj ima 5% od prijeratnih 30 % pre 41pizzon wrote:Regoč wrote:pizzon wrote:to što su hrvati nadrkani,
to je njihova stvar !
ako neko treba da bude nadrkan
to su srbi !
nisu hrvati "isparili " iz srbije,
vec srbi iz hrvatske !O, bome jesu. Hrvati su iz Srbije izgnani ognjem i mačem, Srbi su Hrvatsku napustili svojom voljom.
3% u hrvatskoj
ok, 4,5
2015-09-08
Procenat Srba u HR svakim danom raste.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
http://www.vojska.net/hrv/oruzane-snage/hrvatska/o/stanovnistvo/
2015-09-08
U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem 1940. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: Slavonska u Pakracu, Zagrebačka, Gornjokarlovačka i Šibenska.vuksadinare wrote:sa cim se ti drogiras...tebi ni ljekovite trave ne pomazupizzon wrote:vuksadinare wrote:sto lol...hrvata u srbiji ima 1%...a 91 ih je bilo 7%....srba u hrvatskoj ima 5% od prijeratnih 30 % pre 41pizzon wrote:Regoč wrote:O, bome jesu. Hrvati su iz Srbije izgnani ognjem i mačem, Srbi su Hrvatsku napustili svojom voljom.
3% u hrvatskoj
ok, 4,5
Guest- Guest
jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...pizzon wrote:[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]vuksadinare wrote:sa cim se ti drogiras...tebi ni ljekovite trave ne pomazupizzon wrote:vuksadinare wrote:sto lol...hrvata u srbiji ima 1%...a 91 ih je bilo 7%....srba u hrvatskoj ima 5% od prijeratnih 30 % pre 41pizzon wrote:
3% u hrvatskoj
ok, 4,5
2015-09-08
pizzon wrote:Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović rekla je da je odbrana Vukovara zaustavila pohod četnika i tzv. JNA u Hrvatsku u nameri da se stvori Velika Srbija
IZVOR: JUTARNJI LIST SUBOTA, 6.05.2017. | 20:00
Ona je dodala da prošlost ne može da se zaboravi, ali da ne treba živeti u njoj i poručila da je vreme da Hrvatska i Srbija podvuku crtu i i krenu graditi odnose međusobnog uvažavanja.
Predsednica Hrvatske je tokom govora u Vukovaru naglasila kako je 'Sinjska alka izraz domoljublja i časne vojničke tradicije i ako je igde treba trčati onda je to u Vukovaru. Dva su grada, dve su bitke, ali jedno je junaštvo, domoljublje i Hrvatska.'
"Kao što je odbrana Sinja zaustavila poslednji pokušaj Osmanlija da prodru u Dalmaciju, tako je odbrana Vukovara zaustavila pohod četnika i tzv. JNA dublje u Hrvatsku u nameri da se stvori Velika Srbija. Hrvatski branitelji časno su branili, odbranili i oslobodili Hrvatsku na čemu smo im zahvalni i zbog čega smo na njih ponosni", kazala je predsednica, koja je iz Vukovara poslala i poruku u Srbiju, prenosi "Jutarnji list".
"Prošlost nismo i nećemo zaboraviti, ali ne smemo ostati zarobljeni u njoj. Isto očekujemo i od Srbije. Moramo se probeju država, imamo obavezu činiti sve da izgrađujemo što bolje odnose", rekal je hrvatska predsednica i dodala:
"Vreme je da Hrvatska i Srbija podvuku crtu i krenu graditi odnose međusobnog uvažavanja. Kao hrvatska predsednica, ali i kao majka ne želim da više ijedna majka tuguje za detetom poginulim u ratu. Učiniću sve da sačuvamo mir i stabilnost, a zato je ključan novi iskorak u hrvatsko-srpskim odnosima. Pri tome mislim na rešenja pitanja nestalih, tzv. univerzalne jurisdikcije, pitanje granica i prava nacionalnih manjina, posebno Hrvata u Srbiji"estati stalno vraćati u 2. svetski rat i sejati klice novih zala. Želimo ići napred. Zato odavde iz Vukovara jasno poručujem da Hrvatska želi sa Srbijom graditi saradnju u duhu dobrosusedskih odnosa, želimo pomoći Srbiji da što pre uđe u EU, štiteći pri tome naše nacionalne interese. Pri tome ne treba da glumino prijateljstvo, jer da bi do toga došlo još će mnogo vode proteći Dunavom. Ali, radi interesa i dobrobiti hrvatskog i srpskog naroda, .
Pizdone;
Kao prvo - tobože se " CITIRA " njena izjava - ako je tako onda je CITIRAJTE na hrvatskom jeziku - onako kako je govorila - ne na EKAVICI !
Naravno da moramo i trebamo imati dobre susjedske odnose - no prvo treba riješiti ono što je pravedno i što je PRAVDA - svatkome ono što mu pripada - bez političkih muljaža - NO ;
Prvenstveno ( po meni ) naknada RATNE ŠTETE od vas Srba prema Hrvatskoj i ISPRIKA za sve zlo učinjeno prema Hrvatima - i u to svakako morate stvarno vjerovati a ne misliti radi političkih tantijema ; dobro, sada ćemo tako napraviti jer nam to trenutno ide u prilog - a u pozadini razmišljati - jebat ćemo im majku samo kada dođe naša prilika !
Što misliš ; dali imate takvih prilika u budućnosti ( nemojte previše biti ohrabreni Rusima ) - današnja i buduća PROJEKCIJA BALKANA je igra između dviju sila - u zadnje vrijeme se sve više GURA teza V.Albanije - Tatko Bratko isto tako vjerovatno očekuje svoj dio kolača - u zadnjih 200 godina vi Srbi ste se uspjeli zamjeriti svim ostalim narodima na tlu BALKANA - što možete očekivati - logika će ti reći !
Po meni ; pazite se da se na kraju ne vratite u GRANICE vašeg PAŠALUKA - PAŠALUK - ta te riječ sigurno tuče u mozak i dovodi ti primisli o suicidu !!
Guest- Guest
nemre on bez NDHvuksadinare wrote:jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...pizzon wrote:[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]vuksadinare wrote:sa cim se ti drogiras...tebi ni ljekovite trave ne pomazupizzon wrote:vuksadinare wrote:
sto lol...hrvata u srbiji ima 1%...a 91 ih je bilo 7%....srba u hrvatskoj ima 5% od prijeratnih 30 % pre 41
3% u hrvatskoj
ok, 4,5
Guest- Guest
redder4 wrote:pizzon wrote:Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović rekla je da je odbrana Vukovara zaustavila pohod četnika i tzv. JNA u Hrvatsku u nameri da se stvori Velika Srbija
IZVOR: JUTARNJI LIST SUBOTA, 6.05.2017. | 20:00
Ona je dodala da prošlost ne može da se zaboravi, ali da ne treba živeti u njoj i poručila da je vreme da Hrvatska i Srbija podvuku crtu i i krenu graditi odnose međusobnog uvažavanja.
Predsednica Hrvatske je tokom govora u Vukovaru naglasila kako je 'Sinjska alka izraz domoljublja i časne vojničke tradicije i ako je igde treba trčati onda je to u Vukovaru. Dva su grada, dve su bitke, ali jedno je junaštvo, domoljublje i Hrvatska.'
"Kao što je odbrana Sinja zaustavila poslednji pokušaj Osmanlija da prodru u Dalmaciju, tako je odbrana Vukovara zaustavila pohod četnika i tzv. JNA dublje u Hrvatsku u nameri da se stvori Velika Srbija. Hrvatski branitelji časno su branili, odbranili i oslobodili Hrvatsku na čemu smo im zahvalni i zbog čega smo na njih ponosni", kazala je predsednica, koja je iz Vukovara poslala i poruku u Srbiju, prenosi "Jutarnji list".
"Prošlost nismo i nećemo zaboraviti, ali ne smemo ostati zarobljeni u njoj. Isto očekujemo i od Srbije. Moramo se probeju država, imamo obavezu činiti sve da izgrađujemo što bolje odnose", rekal je hrvatska predsednica i dodala:
"Vreme je da Hrvatska i Srbija podvuku crtu i krenu graditi odnose međusobnog uvažavanja. Kao hrvatska predsednica, ali i kao majka ne želim da više ijedna majka tuguje za detetom poginulim u ratu. Učiniću sve da sačuvamo mir i stabilnost, a zato je ključan novi iskorak u hrvatsko-srpskim odnosima. Pri tome mislim na rešenja pitanja nestalih, tzv. univerzalne jurisdikcije, pitanje granica i prava nacionalnih manjina, posebno Hrvata u Srbiji"estati stalno vraćati u 2. svetski rat i sejati klice novih zala. Želimo ići napred. Zato odavde iz Vukovara jasno poručujem da Hrvatska želi sa Srbijom graditi saradnju u duhu dobrosusedskih odnosa, želimo pomoći Srbiji da što pre uđe u EU, štiteći pri tome naše nacionalne interese. Pri tome ne treba da glumino prijateljstvo, jer da bi do toga došlo još će mnogo vode proteći Dunavom. Ali, radi interesa i dobrobiti hrvatskog i srpskog naroda, .
Pizdone;
Kao prvo - tobože se " CITIRA " njena izjava - ako je tako onda je CITIRAJTE na hrvatskom jeziku - onako kako je govorila - ne na EKAVICI !
Naravno da moramo i trebamo imati dobre susjedske odnose - no prvo treba riješiti ono što je pravedno i što je PRAVDA - svatkome ono što mu pripada - bez političkih muljaža - NO ;
Prvenstveno ( po meni ) naknada RATNE ŠTETE od vas Srba prema Hrvatskoj i ISPRIKA za sve zlo učinjeno prema Hrvatima - i u to svakako morate stvarno vjerovati a ne misliti radi političkih tantijema ; dobro, sada ćemo tako napraviti jer nam to trenutno ide u prilog - a u pozadini razmišljati - jebat ćemo im majku samo kada dođe naša prilika !
Što misliš ; dali imate takvih prilika u budućnosti ( nemojte previše biti ohrabreni Rusima ) - današnja i buduća PROJEKCIJA BALKANA je igra između dviju sila - u zadnje vrijeme se sve više GURA teza V.Albanije - Tatko Bratko isto tako vjerovatno očekuje svoj dio kolača - u zadnjih 200 godina vi Srbi ste se uspjeli zamjeriti svim ostalim narodima na tlu BALKANA - što možete očekivati - logika će ti reći !
Po meni ; pazite se da se na kraju ne vratite u GRANICE vašeg PAŠALUKA - PAŠALUK - ta te riječ sigurno tuče u mozak i dovodi ti primisli o suicidu !!
sa kratko, vezano za " prevod "
da je recimo to informacija iz francuske,
da li bi bilo razumno dati to na francuskom,
normalno da ne !
Guest- Guest
i onda vam tih nekih 356 Hrvata vishe pobiju milijun i kusur sunarodnjaka i pokatolce jos toliko.e jeste jadni u pm.ja da sam serbin, ubio bi se od srama.keve mi..pizzon wrote:
u NDH je krajem 1940. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona.
2015-10-28
Noor wrote:nemre on bez NDHvuksadinare wrote:jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...pizzon wrote:[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]vuksadinare wrote:sa cim se ti drogiras...tebi ni ljekovite trave ne pomazupizzon wrote:
3% u hrvatskoj
ok, 4,5
a baš si se ti našla koja voli crnu boju crnu Istru i ndh.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Da li su Srbi ili Hrvati
» Srbi, Hrvati, čakije...
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Hrvati i Srbi ponovo u ratu
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Srbi, Hrvati, čakije...
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Hrvati i Srbi ponovo u ratu
» "Srbi i Hrvati su isti narod"