ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu - Page 3 Empty Re: Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu

Post by max123 7/5/2017, 13:55

tek onda kad Ustaski barjak opet zaviori u zemunu...

max123

2015-10-28

Back to top Go down

Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu - Page 3 Empty Re: Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu

Post by Guest 7/5/2017, 13:57

max123 wrote:tek onda kad Ustaski barjak opet zaviori u zemunu...

eo saće max to odmah da reši jedan, dva, tri!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2017, 14:01

Gnječ wrote:
pizzon wrote:Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu - Page 3 Velika_hrvatska_203

jes vala, sve crno :))

zaboravio si zacrnit San Marino to je isto ustaška enklava pošto je istu državu utemeljio rvat ustaša Marino klesar sa otoka Raba.
bitno da je istra zacrnjena, tko šmirgla san marino.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 7/5/2017, 14:02

Noor wrote:
Gnječ wrote:
pizzon wrote:Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu - Page 3 Velika_hrvatska_203

jes vala, sve crno :))

zaboravio si zacrnit San Marino to je isto ustaška enklava pošto je istu državu utemeljio rvat ustaša Marino klesar sa otoka Raba.
bitno da je istra zacrnjena, tko šmirgla san marino.
nestalo crne piture
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by max123 7/5/2017, 14:02

Gnječ wrote:

poslije jastreba moj omiljeni istarski srbo...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2017, 14:09

max123 wrote:
Gnječ wrote:

imam turističku agenciju specijaliziranu za ustaški turizam. ustaše razvozim na jednodnevne izlete bez povratka u kočevski rog, hudu jamu, tezno...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2017, 14:17

max123 wrote:
Gnječ wrote:

on je slavonac....koji misli da je nesto drugo... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by max123 7/5/2017, 14:20

vuksadinare wrote:
max123 wrote:
Gnječ wrote:

baca malo na asilu.slavonac znaci,ja naivac sam mislio da takvih antihrvata ima samo u istri..
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2017, 14:21

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
Regoč wrote:
pizzon wrote:to što su hrvati nadrkani, 
to je njihova stvar !
ako neko treba da bude nadrkan
to su srbi !
nisu hrvati  "isparili " iz srbije, 
vec srbi iz hrvatske !
O, bome jesu. Hrvati su iz Srbije izgnani ognjem i mačem, Srbi su Hrvatsku napustili svojom voljom.
lol!
sto lol...hrvata u srbiji ima 1%...a 91 ih je bilo 7%....srba u hrvatskoj ima 5% od prijeratnih 30 % pre 41

3% u hrvatskoj
 ok, 4,5
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2017, 14:41

max123 wrote:
vuksadinare wrote:
max123 wrote:
Gnječ wrote:

baca malo na asilu.slavonac znaci,ja naivac sam mislio da takvih antihrvata ima samo u istri..
nije asila više antihrvat, taj bi odjedared za hrvatsku i u vojsku išo, i u rat...ma ubiJo bi, sve za sigurnu budućnost
Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu - Page 3 Halloween-Snow-Globes-41657
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2017, 14:42

Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu - Page 3 Halloween-Snow-Globes-41657
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2017, 14:45

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
Regoč wrote:
pizzon wrote:to što su hrvati nadrkani, 
to je njihova stvar !
ako neko treba da bude nadrkan
to su srbi !
nisu hrvati  "isparili " iz srbije, 
vec srbi iz hrvatske !
O, bome jesu. Hrvati su iz Srbije izgnani ognjem i mačem, Srbi su Hrvatsku napustili svojom voljom.
lol!
sto lol...hrvata u srbiji ima 1%...a 91 ih je bilo 7%....srba u hrvatskoj ima 5% od prijeratnih 30 % pre 41

3% u hrvatskoj
 ok, 4,5
sa cim se ti drogiras...tebi ni ljekovite trave ne pomazu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 7/5/2017, 14:47

Procenat Srba u HR svakim danom raste.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2017, 14:47

http://www.vojska.net/hrv/oruzane-snage/hrvatska/o/stanovnistvo/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2017, 14:47

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
Regoč wrote:
lol!

3% u hrvatskoj
 ok, 4,5
U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem 1940. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: Slavonska u Pakracu, ZagrebačkaGornjokarlovačka i Šibenska.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2017, 14:49

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
lol!

3% u hrvatskoj
 ok, 4,5
[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]
jebe mi se za ndh...ja govorim o hrvatskoj u avnojevskim granicama...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2017, 14:49

pizzon wrote:Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović rekla je da je odbrana Vukovara zaustavila pohod četnika i tzv. JNA u Hrvatsku u nameri da se stvori Velika Srbija
IZVOR: JUTARNJI LIST SUBOTA, 6.05.2017. | 20:00Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu - Page 3 776814297590e102f04873814045965_v4_big

Ona je dodala da prošlost ne može da se zaboravi, ali da ne treba živeti u njoj i poručila da je vreme da Hrvatska i Srbija podvuku crtu i i krenu graditi odnose međusobnog uvažavanja.

Predsednica Hrvatske je tokom govora u Vukovaru naglasila kako je 'Sinjska alka izraz domoljublja i časne vojničke tradicije i ako je igde treba trčati onda je to u Vukovaru. Dva su grada, dve su bitke, ali jedno je junaštvo, domoljublje i Hrvatska.' 

"Kao što je odbrana Sinja zaustavila poslednji pokušaj Osmanlija da prodru u Dalmaciju, tako je odbrana Vukovara zaustavila pohod četnika i tzv. JNA dublje u Hrvatsku u nameri da se stvori Velika Srbija. Hrvatski branitelji časno su branili, odbranili i oslobodili Hrvatsku na čemu smo im zahvalni i zbog čega smo na njih ponosni", kazala je predsednica, koja je iz Vukovara poslala i poruku u Srbiju, prenosi "Jutarnji list". 

"Prošlost nismo i nećemo zaboraviti, ali ne smemo ostati zarobljeni u njoj. Isto očekujemo i od Srbije. Moramo se probeju država, imamo obavezu činiti sve da izgrađujemo što bolje odnose", rekal je hrvatska predsednica i dodala: 

"Vreme je da Hrvatska i Srbija podvuku crtu i krenu graditi odnose međusobnog uvažavanja. Kao hrvatska predsednica, ali i kao majka ne želim da više ijedna majka tuguje za detetom poginulim u ratu. Učiniću sve da sačuvamo mir i stabilnost, a zato je ključan novi iskorak u hrvatsko-srpskim odnosima. Pri tome mislim na rešenja pitanja nestalih, tzv. univerzalne jurisdikcije, pitanje granica i prava nacionalnih manjina, posebno Hrvata u Srbiji"estati stalno vraćati u 2. svetski rat i sejati klice novih zala. Želimo ići napred. Zato odavde iz Vukovara jasno poručujem da Hrvatska želi sa Srbijom graditi saradnju u duhu dobrosusedskih odnosa, želimo pomoći Srbiji da što pre uđe u EU, štiteći pri tome naše nacionalne interese. Pri tome ne treba da glumino prijateljstvo, jer da bi do toga došlo još će mnogo vode proteći Dunavom. Ali, radi interesa i dobrobiti hrvatskog i srpskog naroda, .

Pizdone;

Kao prvo - tobože se  " CITIRA "  njena izjava
- ako je tako  onda je CITIRAJTE  na hrvatskom jeziku - onako kako je govorila - ne na EKAVICI !
Naravno da  moramo i trebamo imati dobre susjedske odnose - no prvo treba riješiti ono što je pravedno i što je PRAVDA - svatkome ono što mu pripada - bez političkih muljaža - NO ;

Prvenstveno  ( po meni ) naknada RATNE ŠTETE  od vas Srba  prema Hrvatskoj i ISPRIKA za sve zlo učinjeno prema Hrvatima - i u to svakako morate stvarno vjerovati a ne misliti radi političkih tantijema ; dobro, sada ćemo tako napraviti jer nam to trenutno ide u prilog - a u pozadini razmišljati - jebat ćemo im majku samo kada dođe naša  prilika !

Što misliš ; dali imate takvih prilika u budućnosti ( nemojte previše biti ohrabreni Rusima ) - današnja i buduća PROJEKCIJA BALKANA je igra između dviju sila - u zadnje vrijeme se sve više GURA teza V.Albanije - Tatko Bratko isto tako vjerovatno očekuje svoj dio kolača - u zadnjih 200 godina vi Srbi ste se uspjeli zamjeriti svim ostalim narodima na tlu BALKANA - što možete očekivati - logika će ti reći !

Po meni ; pazite se da se na kraju ne vratite u GRANICE vašeg PAŠALUKA - PAŠALUK - ta te riječ sigurno tuče u mozak i dovodi ti primisli o suicidu !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2017, 14:52

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:

3% u hrvatskoj
 ok, 4,5
[size=42]U nemačkim službenim izvorima, u NDH je krajem [/size][size=42]1940[/size][size=42]. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. Na teritoriji NDH postojalo je devet srpsko-pravoslavnih eparhija, od čega su četiri bile u Hrvatskoj: [/size][size=42]Slavonska[/size][size=42] u Pakracu, [/size][size=42]Zagrebačka[/size][size=42], [/size][size=42]Gornjokarlovačka[/size][size=42] i [/size][size=42]Šibenska[/size][size=42].[/size]
nemre on bez NDH :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2017, 14:54

redder4 wrote:
pizzon wrote:Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović rekla je da je odbrana Vukovara zaustavila pohod četnika i tzv. JNA u Hrvatsku u nameri da se stvori Velika Srbija
IZVOR: JUTARNJI LIST SUBOTA, 6.05.2017. | 20:00Vreme je da Hrvati i Srbi podvuku crtu - Page 3 776814297590e102f04873814045965_v4_big

Ona je dodala da prošlost ne može da se zaboravi, ali da ne treba živeti u njoj i poručila da je vreme da Hrvatska i Srbija podvuku crtu i i krenu graditi odnose međusobnog uvažavanja.

Predsednica Hrvatske je tokom govora u Vukovaru naglasila kako je 'Sinjska alka izraz domoljublja i časne vojničke tradicije i ako je igde treba trčati onda je to u Vukovaru. Dva su grada, dve su bitke, ali jedno je junaštvo, domoljublje i Hrvatska.' 

"Kao što je odbrana Sinja zaustavila poslednji pokušaj Osmanlija da prodru u Dalmaciju, tako je odbrana Vukovara zaustavila pohod četnika i tzv. JNA dublje u Hrvatsku u nameri da se stvori Velika Srbija. Hrvatski branitelji časno su branili, odbranili i oslobodili Hrvatsku na čemu smo im zahvalni i zbog čega smo na njih ponosni", kazala je predsednica, koja je iz Vukovara poslala i poruku u Srbiju, prenosi "Jutarnji list". 

"Prošlost nismo i nećemo zaboraviti, ali ne smemo ostati zarobljeni u njoj. Isto očekujemo i od Srbije. Moramo se probeju država, imamo obavezu činiti sve da izgrađujemo što bolje odnose", rekal je hrvatska predsednica i dodala: 

"Vreme je da Hrvatska i Srbija podvuku crtu i krenu graditi odnose međusobnog uvažavanja. Kao hrvatska predsednica, ali i kao majka ne želim da više ijedna majka tuguje za detetom poginulim u ratu. Učiniću sve da sačuvamo mir i stabilnost, a zato je ključan novi iskorak u hrvatsko-srpskim odnosima. Pri tome mislim na rešenja pitanja nestalih, tzv. univerzalne jurisdikcije, pitanje granica i prava nacionalnih manjina, posebno Hrvata u Srbiji"estati stalno vraćati u 2. svetski rat i sejati klice novih zala. Želimo ići napred. Zato odavde iz Vukovara jasno poručujem da Hrvatska želi sa Srbijom graditi saradnju u duhu dobrosusedskih odnosa, želimo pomoći Srbiji da što pre uđe u EU, štiteći pri tome naše nacionalne interese. Pri tome ne treba da glumino prijateljstvo, jer da bi do toga došlo još će mnogo vode proteći Dunavom. Ali, radi interesa i dobrobiti hrvatskog i srpskog naroda, .

Pizdone;

Kao prvo - tobože se  " CITIRA "  njena izjava
- ako je tako  onda je CITIRAJTE  na hrvatskom jeziku - onako kako je govorila - ne na EKAVICI !
Naravno da  moramo i trebamo imati dobre susjedske odnose - no prvo treba riješiti ono što je pravedno i što je PRAVDA - svatkome ono što mu pripada - bez političkih muljaža - NO ;

Prvenstveno  ( po meni ) naknada RATNE ŠTETE  od vas Srba  prema Hrvatskoj i ISPRIKA za sve zlo učinjeno prema Hrvatima - i u to svakako morate stvarno vjerovati a ne misliti radi političkih tantijema ; dobro, sada ćemo tako napraviti jer nam to trenutno ide u prilog - a u pozadini razmišljati - jebat ćemo im majku samo kada dođe naša  prilika !

Što misliš ; dali imate takvih prilika u budućnosti ( nemojte previše biti ohrabreni Rusima ) - današnja i buduća PROJEKCIJA BALKANA je igra između dviju sila - u zadnje vrijeme se sve više GURA teza V.Albanije - Tatko Bratko isto tako vjerovatno očekuje svoj dio kolača - u zadnjih 200 godina vi Srbi ste se uspjeli zamjeriti svim ostalim narodima na tlu BALKANA - što možete očekivati - logika će ti reći !

Po meni ; pazite se da se na kraju ne vratite u GRANICE vašeg PAŠALUKA - PAŠALUK - ta te riječ sigurno tuče u mozak i dovodi ti primisli o suicidu !!

sa kratko, vezano za  " prevod "

da je recimo to informacija iz francuske,
da li bi bilo razumno dati to na francuskom,
normalno da ne !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 7/5/2017, 14:58

pizzon wrote:

u NDH je krajem 1940. godine, živelo 1.847.000 Srba, a Hrvata tri miliona. 
i onda vam tih nekih 356 Hrvata vishe pobiju milijun i kusur sunarodnjaka i pokatolce jos toliko.e jeste jadni u pm.ja da sam serbin, ubio bi se od srama.keve mi..
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2017, 15:00

Noor wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:

3% u hrvatskoj
 ok, 4,5
nemre on bez NDH :facepalm

a baš si se ti našla koja voli crnu boju crnu Istru i ndh.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics