Hrvati i Srbi ponovo u ratu
Page 1 of 1
Re: Hrvati i Srbi ponovo u ratu
dobro da ja nisam otvorio..opet bi bilo od jastreba..opet on...opet mu rat na pameti..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ti samo zagovaraš rat zato jer misliš da sad nema Arkana da dejstvuje inače bi šutio ko pičkica.vuksadinare wrote:dobro da ja nisam otvorio..opet bi bilo od jastreba..opet on...opet mu rat na pameti..
Guest- Guest
Ja jedva čekam taj rat. Gledat ću ga iz sigurne udaljenosti.vuksadinare wrote:dobro da ja nisam otvorio..opet bi bilo od jastreba..opet on...opet mu rat na pameti..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jebo te arkan u guzicu da te jebo..sto si mu u erdutu supak dao ili te tjerao u psece kucice da lajes kad si opsjednut njime..Marx wrote:Pa ti samo zagovaraš rat zato jer misliš da sad nema Arkana da dejstvuje inače bi šutio ko pičkica.vuksadinare wrote:dobro da ja nisam otvorio..opet bi bilo od jastreba..opet on...opet mu rat na pameti..
2015-09-08
Kao prvo nisam ja opsjednut Arkanom, eventualno sam očaran najvećim čovjekom svih vremena Staljinom. Arkan je jednostavno bio čovjek koji je znao živjeti i nije volio da ga niko jebe u guzicu i nemoj projekcirati svoje bolesne seksualne želje na mene jer siguran sam da bi ti volio da te neka tako važna osoba pojebala, cijeli život bi pričao o tome.vuksadinare wrote:jebo te arkan u guzicu da te jebo..sto si mu u erdutu supak dao ili te tjerao u psece kucice da lajes kad si opsjednut njime..Marx wrote:Pa ti samo zagovaraš rat zato jer misliš da sad nema Arkana da dejstvuje inače bi šutio ko pičkica.vuksadinare wrote:dobro da ja nisam otvorio..opet bi bilo od jastreba..opet on...opet mu rat na pameti..
Arkan je bio borac, ratnik i ljubavnik i zato ga poštujem.
Ljudi koji nemaju stav onda mu ga redovno svi stave.
Guest- Guest
cuj mali...sorry ali si retardinjoMarx wrote:Kao prvo nisam ja opsjednut Arkanom, eventualno sam očaran najvećim čovjekom svih vremena Staljinom. Arkan je jednostavno bio čovjek koji je znao živjeti i nije volio da ga niko jebe u guzicu i nemoj projekcirati svoje bolesne seksualne želje na mene jer siguran sam da bi ti volio da te neka tako važna osoba pojebala, cijeli život bi pričao o tome.vuksadinare wrote:jebo te arkan u guzicu da te jebo..sto si mu u erdutu supak dao ili te tjerao u psece kucice da lajes kad si opsjednut njime..Marx wrote:Pa ti samo zagovaraš rat zato jer misliš da sad nema Arkana da dejstvuje inače bi šutio ko pičkica.vuksadinare wrote:dobro da ja nisam otvorio..opet bi bilo od jastreba..opet on...opet mu rat na pameti..
2015-09-08
Sorry veliki, ali ti nisi psihijatar nego sindrom delecije 22q13.vuksadinare wrote:cuj mali...sorry ali si retardinjoMarx wrote:Kao prvo nisam ja opsjednut Arkanom, eventualno sam očaran najvećim čovjekom svih vremena Staljinom. Arkan je jednostavno bio čovjek koji je znao živjeti i nije volio da ga niko jebe u guzicu i nemoj projekcirati svoje bolesne seksualne želje na mene jer siguran sam da bi ti volio da te neka tako važna osoba pojebala, cijeli život bi pričao o tome.vuksadinare wrote:jebo te arkan u guzicu da te jebo..sto si mu u erdutu supak dao ili te tjerao u psece kucice da lajes kad si opsjednut njime..Marx wrote:Pa ti samo zagovaraš rat zato jer misliš da sad nema Arkana da dejstvuje inače bi šutio ko pičkica.vuksadinare wrote:dobro da ja nisam otvorio..opet bi bilo od jastreba..opet on...opet mu rat na pameti..
Guest- Guest
...s obzirom da ti je arkan idol..pa cas tvrdis da nije..pa je...sto reci...kakvu rijec upotrijebitiMarx wrote:Sorry veliki, ali ti nisi psihijatar nego sindrom delecije 22q13.vuksadinare wrote:cuj mali...sorry ali si retardinjoMarx wrote:Kao prvo nisam ja opsjednut Arkanom, eventualno sam očaran najvećim čovjekom svih vremena Staljinom. Arkan je jednostavno bio čovjek koji je znao živjeti i nije volio da ga niko jebe u guzicu i nemoj projekcirati svoje bolesne seksualne želje na mene jer siguran sam da bi ti volio da te neka tako važna osoba pojebala, cijeli život bi pričao o tome.vuksadinare wrote:jebo te arkan u guzicu da te jebo..sto si mu u erdutu supak dao ili te tjerao u psece kucice da lajes kad si opsjednut njime..Marx wrote:
Pa ti samo zagovaraš rat zato jer misliš da sad nema Arkana da dejstvuje inače bi šutio ko pičkica.
2015-09-08
Takve koji simpatiziraju Arkana,Kristijana Golubovića i slične nikad nisam mogao razmet.Leviathan2 wrote:jebote arkan, krimos i sizofrenik
Mislim,čak shvaćam da neki Srbin može simpatizirati Radovana,ili Mladića,ali Arkana,Golubovića,ili one face sa krstačama i utokama,takve ne mogu smisliti i to je ...što reći?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
uvjek sam se pitao kolko para je neko dobio u zg-u kad su ga ono uhvatili pa pustiliLeviathan2 wrote:jebote arkan, krimos i sizofrenik
Guest- Guest
Da su mu nešto mogli dokazat ga ne bi pustili.Ground Biscuits wrote:uvjek sam se pitao kolko para je neko dobio u zg-u kad su ga ono uhvatili pa pustiliLeviathan2 wrote:jebote arkan, krimos i sizofrenik
Guest- Guest
jebiga nasli su mu neke kazete valjda u autu,ono ide mile ne boji se mina,to si mogo presnimiti i sa radio korenice
Guest- Guest
Similar topics
» Srbi su oslobodili Split u prvom svjetskom ratu
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati će od Republike Srpske tražit odštetu za kuće srušene u ratu
» Da li su Srbi ili Hrvati
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» USTAŠE SE OPET UROTILE PROTIV NAS! Hrvati nam ponovo objavili carinski rat!
» Hrvati će od Republike Srpske tražit odštetu za kuće srušene u ratu
» Da li su Srbi ili Hrvati
Page 1 of 1