ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom - Page 3 Empty Re: Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom

Post by veber Sat 6 May - 20:57

glas uhljeba wrote:
veber wrote:
kaja wrote:
glas uhljeba wrote:
kaja wrote:
pa pročitaj..

aha, veličina je bitna... dobro to znam
ma nije..
nisi mi odgovorila na pp

to joj je taktika, fino te peče, kad budeš gotov će ti se javiti
ja volim bit fino pečen.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom - Page 3 Empty Re: Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom

Post by kic Sat 6 May - 20:57

pismejker wrote:
Posao,opterecenje poslom i stres..Svabi su zahvalni vrlo kad im netko servisira zenu..

opet neke fantazije kod te..

ja želim reći, u islamskom svijetu funkcionira poligamija samo zato što su žene objekti, s par emancipiranih žena nemaš šanse..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 20:59

Boobah the owl wrote:
ali ako sam išta shvatio, to da današnjim muškarcima već 1 žena preko glave, a s 3 je nemoguće žonglirati..

kritiziranje jedne pomnoži s tri, i stalno bi te netko nadzirao, što god da radiš

Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom - Page 3 Tumblr_oovn1uF4FD1ruz27bo2_500
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sat 6 May - 21:15

glas uhljeba wrote:

4. Šalje poruku da će se frajer morati jako potruditi ako želi da si samo njegova

Ovu poruku šalje svaka žena koja misli da joj je cijena visoka i smatra da će takvom porukom postići i bolji rezultat.
Stvar je upravo obrnuta, muškarcu koji vrijedi se ne da truditi, on ima žena koje jedva čekaju da ih pozove.

To je razlog što se atraktivne žene u pravilu udaju za ružne i glupe muškarce, a atraktivni muškarci za ružne i nikakve žene.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 21:17

Boobah the owl wrote:
pismejker wrote:
Posao,opterecenje poslom i stres..Svabi su zahvalni vrlo kad im netko servisira zenu..

opet neke fantazije kod te..

ja želim reći, u islamskom svijetu funkcionira poligamija samo zato što su žene objekti, s par emancipiranih žena nemaš šanse..
dobro je kad zene sute uglavnom..onda su ti nekak i srcu i qrcu milije..svejedno,spomenuo si kako danasnji muzevi jedva sa jednom dolaze na kraj,ja ti rekoh na zapadu sto je Uzrok..u pocetku dok sam driftao,a cura htjela seks,najdrazi mi je bio tus i krevet nakon papice..kad posao sisa iz tebe svu energiju,i jedna ti je previse..
emancipirane ili ne..u krevetu te jednako izmozde..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 21:19

crvenkasti wrote:
To je razlog što se atraktivne žene u pravilu udaju za ružne i glupe muškarce, a atraktivni muškarci za ružne i nikakve žene.

ti onda imaš najzgodniju od svih nas
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sat 6 May - 21:23

Ja sam glup, ali lijep.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 21:23

crvenkasti wrote:Ja sam glup, ali lijep.
I kurac ti se smanjio jer si sad Hrvat..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 21:31

treba nastupati kao Trump, samopouzdano, onda sve prolazi

Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom - Page 3 0_195883_50cf796f_orig
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 6 May - 21:36

Pa i forumske dame,vremesnije,pod kraj 40tih,ali i 30tih su "otkrile" druge muskarce i usle u neke nove vode i neka nova iskustva..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics