Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
ja volim bit fino pečen.glas uhljeba wrote:veber wrote:nisi mi odgovorila na ppkaja wrote:ma nije..glas uhljeba wrote:kaja wrote:
pa pročitaj..
aha, veličina je bitna... dobro to znam
to joj je taktika, fino te peče, kad budeš gotov će ti se javiti
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
pismejker wrote:
Posao,opterecenje poslom i stres..Svabi su zahvalni vrlo kad im netko servisira zenu..
opet neke fantazije kod te..
ja želim reći, u islamskom svijetu funkcionira poligamija samo zato što su žene objekti, s par emancipiranih žena nemaš šanse..
Boobah the owl wrote:
ali ako sam išta shvatio, to da današnjim muškarcima već 1 žena preko glave, a s 3 je nemoguće žonglirati..
kritiziranje jedne pomnoži s tri, i stalno bi te netko nadzirao, što god da radiš
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:
4. Šalje poruku da će se frajer morati jako potruditi ako želi da si samo njegova
Ovu poruku šalje svaka žena koja misli da joj je cijena visoka i smatra da će takvom porukom postići i bolji rezultat.
Stvar je upravo obrnuta, muškarcu koji vrijedi se ne da truditi, on ima žena koje jedva čekaju da ih pozove.
To je razlog što se atraktivne žene u pravilu udaju za ružne i glupe muškarce, a atraktivni muškarci za ružne i nikakve žene.
crvenkasti-
2014-04-17
dobro je kad zene sute uglavnom..onda su ti nekak i srcu i qrcu milije..svejedno,spomenuo si kako danasnji muzevi jedva sa jednom dolaze na kraj,ja ti rekoh na zapadu sto je Uzrok..u pocetku dok sam driftao,a cura htjela seks,najdrazi mi je bio tus i krevet nakon papice..kad posao sisa iz tebe svu energiju,i jedna ti je previse..Boobah the owl wrote:pismejker wrote:
Posao,opterecenje poslom i stres..Svabi su zahvalni vrlo kad im netko servisira zenu..
opet neke fantazije kod te..
ja želim reći, u islamskom svijetu funkcionira poligamija samo zato što su žene objekti, s par emancipiranih žena nemaš šanse..
emancipirane ili ne..u krevetu te jednako izmozde..
Guest- Guest
crvenkasti wrote:
To je razlog što se atraktivne žene u pravilu udaju za ružne i glupe muškarce, a atraktivni muškarci za ružne i nikakve žene.
ti onda imaš najzgodniju od svih nas
Guest- Guest
Ja sam glup, ali lijep.
crvenkasti-
2014-04-17
I kurac ti se smanjio jer si sad Hrvat..crvenkasti wrote:Ja sam glup, ali lijep.
Guest- Guest
treba nastupati kao Trump, samopouzdano, onda sve prolazi
Guest- Guest
Pa i forumske dame,vremesnije,pod kraj 40tih,ali i 30tih su "otkrile" druge muskarce i usle u neke nove vode i neka nova iskustva..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Svaka peta žena vara partnera :D
» U SRBIJI SVAKA DRUGA ŽENA VARA MUŽA!
» Svaka druga žena bez partnera ili djetera - budućnost bez budućnosti
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» U SRBIJI SVAKA DRUGA ŽENA VARA MUŽA!
» Svaka druga žena bez partnera ili djetera - budućnost bez budućnosti
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
Page 3 of 3