Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
da, tako nešto, jednako razmišljamoBoobah the owl wrote:glas uhljeba wrote:veber wrote:
kada bum dolje ođi na brod.
neka bu nešto našla na tebi.
ma, evo baš se dopisujem s jednom talijankom, odlična je, ali dosta je starija od mene, pa tako da ne očekujem ništa
Macron style starija?
https://en.wikipedia.org/wiki/Mariana_Mazzucato
Last edited by glas uhljeba on Sat 6 May - 20:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
Monogamija ne može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s jednim muškaracem zauvijek (pa i kada on više ne izlazi s njom)
Ako razmišljaš o tome da se viđaš s jednim muškaracem zauvijek , ovi će te razlozi dodatno potaknuti na taj korak!
U Albaniji prihvaćen već odavno, u Hrvatskoj i dalje ne pretjerano popularan koncept međutim jako se radi na njemu pod dirigentskom palicom Željke Markić, biskupa Košića i Zlatka Hasanbegovića lidera hrvatskih domoljuba - ulazak u odnos samo s jednim čovjekom u vremenskom periodu za cijeli život možda djeluje glupo , ali zapravo, ima jako puno prednosti.
Ako razmišljaš o tome da se viđaš s jednim muškarcem tijekom cijelog života pa čak i kada te ostavi ili prevari , ovi će te razlozi dodatno potaknuti na taj korak:
1. Olakšava usporedbu više frajera jer nemaš pojma da ima boljih pa ti je i najgori odličan
2. Smanjuje tvoje samopouzdanje i čini te kozom na spojevima što je divno jer povećava samopouzdanje muškarca taman mu falilo pola mozga i bio kreten
3. Pomaže da razviješ jake emocije prema frajeru samo zato što je u tom trenutku jedini s kojim se viđaš
4. Šalje poruku da se frajer uopće ne mora potruditi i tako mu ostaje više vremena za borbu protiv komunista
vjerujemo da ovakav pristup uopće nije loš.
http://www.index.hr/rouge/clanak/monogamija-moze-cekati--evo-zasto-bi-svaka-zena-trebala-izlaziti-s-vise-muskaraca-odjednom/968116.aspx
Last edited by kaja on Sat 6 May - 20:40; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
glas uhljeba wrote:da, tako nešto, jednako razmišljamoBoobah the owl wrote:glas uhljeba wrote:veber wrote:
kada bum dolje ođi na brod.
neka bu nešto našla na tebi.
ma, evo baš se dopisujem s jednom talijankom, odlična je, ali dosta je starija od mene, pa tako da ne očekujem ništa
Macron style starija?
https://en.wikipedia.org/wiki/Mariana_Mazzucato
s njom se dopisuješ?
šta je kaja napisala?
Guest- Guest
pa pročitaj..glas uhljeba wrote:šta je kaja napisala?
2015-08-15
mlad si, naučit ćeš.Pinochet wrote:u vezi sam već par godina, pa ono , ništa od te tvoje 3 podjele :D .. naravno ako želiš jebati nešto bez obveze to je drugo, pa tebi je najbolje rokat rastavljenu
ja sam uvijek vjeran.
2014-12-30
ahah, zamisli ekonomske razgovore uz vino i svijece izmedju dede i te mazzucato
nisi bas..ponekad promjenis ruku...veber wrote:mlad si, naučit ćeš.Pinochet wrote:u vezi sam već par godina, pa ono , ništa od te tvoje 3 podjele :D .. naravno ako želiš jebati nešto bez obveze to je drugo, pa tebi je najbolje rokat rastavljenu
ja sam uvijek vjeran.
Guest- Guest
i onda se posvade oko projekcija bdp ea
kaja wrote:pa pročitaj..glas uhljeba wrote:šta je kaja napisala?
aha, veličina je bitna... dobro to znam
Guest- Guest
ma nije..glas uhljeba wrote:kaja wrote:pa pročitaj..glas uhljeba wrote:šta je kaja napisala?
2015-08-15
pismejker wrote:nisi bas..ponekad promjenis ruku...veber wrote:mlad si, naučit ćeš.Pinochet wrote:u vezi sam već par godina, pa ono , ništa od te tvoje 3 podjele :D .. naravno ako želiš jebati nešto bez obveze to je drugo, pa tebi je najbolje rokat rastavljenu
ja sam uvijek vjeran.
nije sad dok nisi pijana... kad vino progovori onda jest
Guest- Guest
grozomorno..Leviathan2 wrote:pismejker wrote:nisi bas..ponekad promjenis ruku...veber wrote:mlad si, naučit ćeš.Pinochet wrote:u vezi sam već par godina, pa ono , ništa od te tvoje 3 podjele :D .. naravno ako želiš jebati nešto bez obveze to je drugo, pa tebi je najbolje rokat rastavljenu
ja sam uvijek vjeran.
Guest- Guest
nisi mi odgovorila na ppkaja wrote:ma nije..glas uhljeba wrote:kaja wrote:pa pročitaj..glas uhljeba wrote:šta je kaja napisala?
2014-12-30
inače baš sam čitao nedavno jednu mangu Hare kon gdje tip oženi 3 ženske, jer su donijeli zakon kojim žele pospješit natalitet i omogućili su da muževi mogu imati više žena
ali ako sam išta shvatio, to da današnjim muškarcima već 1 žena preko glave, a s 3 je nemoguće žonglirati..
veber wrote:nisi mi odgovorila na ppkaja wrote:ma nije..glas uhljeba wrote:kaja wrote:pa pročitaj..glas uhljeba wrote:šta je kaja napisala?
to joj je taktika, fino te peče, kad budeš gotov će ti se javiti
Guest- Guest
Posao,opterecenje poslom i stres..Svabi su zahvalni vrlo kad im netko servisira zenu..Boobah the owl wrote:
inače baš sam čitao nedavno jednu mangu Hare kon gdje tip oženi 3 ženske, jer su donijeli zakon kojim žele pospješit natalitet i omogućili su da muževi mogu imati više žena
ali ako sam išta shvatio, to da današnjim muškarcima već 1 žena preko glave, a s 3 je nemoguće žonglirati..
Guest- Guest
ja volim bit fino pečen.glas uhljeba wrote:veber wrote:nisi mi odgovorila na ppkaja wrote:ma nije..glas uhljeba wrote:kaja wrote:
pa pročitaj..
to joj je taktika, fino te peče, kad budeš gotov će ti se javiti
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Svaka peta žena vara partnera :D
» U SRBIJI SVAKA DRUGA ŽENA VARA MUŽA!
» Svaka druga žena bez partnera ili djetera - budućnost bez budućnosti
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» U SRBIJI SVAKA DRUGA ŽENA VARA MUŽA!
» Svaka druga žena bez partnera ili djetera - budućnost bez budućnosti
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
Page 2 of 3