SRBI NAJVAŽNIJI SAVEZNICI HDZ-A Pupovčev SDSS druga stranka po veličini u Plenkovićevoj većini
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SRBI NAJVAŽNIJI SAVEZNICI HDZ-A Pupovčev SDSS druga stranka po veličini u Plenkovićevoj većini
maggie13 wrote:I ti, epi, vidis pravase posvuda. Vise nego neki komuniste. :D
Ta nisu se valjda svi njihovi glasaci skupili na ovom forumu. Mislim, taman toliko ih ukupno i ims u drzavi ;P
dobro ne mislim doslovce pravaši, nego onu desniju struju, ukupno :)
mala korekcija za moj upis o regrutaciji, mene je regrutiralo nakon studija negdje 2010...no u tom času prije nego mi dodijelili ves...ukinula se vojska a i ja dobio posao u demilitariziranoj zoni.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: SRBI NAJVAŽNIJI SAVEZNICI HDZ-A Pupovčev SDSS druga stranka po veličini u Plenkovićevoj većini
sad je pravi hrvatPinochet wrote:Crvenkasti svršava u gaće od sreće
preuzeto s "a gde su"
ne moras se sad izvlacit :Depikur37 wrote:maggie13 wrote:I ti, epi, vidis pravase posvuda. Vise nego neki komuniste. :D
Ta nisu se valjda svi njihovi glasaci skupili na ovom forumu. Mislim, taman toliko ih ukupno i ims u drzavi ;P
dobro ne mislim doslovce pravaši, nego onu desniju struju, ukupno :)
mala korekcija za moj upis o regrutaciji, mene je regrutiralo nakon studija negdje 2010...no u tom času prije nego mi dodijelili ves...ukinula se vojska a i ja dobio posao u demilitariziranoj zoni.
No, dobro, bar si shvatio da zvucis kao da si opsjednut nekakvim nepostojecim pravasima :D
A, to u svezi vojske je za muskice ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pupovčev SDSS dobio 3,2% na izborima u Glini
» Hrvati Bosanske posavine za Škoru a Pupovčev SDSS prikupljao potpise za Kolindu u Negoslavcima i okolnim srpskim selima
» Hoxha:Mi smo stari iliri i starosjedioci,Srbi su kasnije doselili,Hrvatska nam je najvazniji saveznik
» Putin: Srbi su posebni i najpouzdaniji saveznici
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Hrvati Bosanske posavine za Škoru a Pupovčev SDSS prikupljao potpise za Kolindu u Negoslavcima i okolnim srpskim selima
» Hoxha:Mi smo stari iliri i starosjedioci,Srbi su kasnije doselili,Hrvatska nam je najvazniji saveznik
» Putin: Srbi su posebni i najpouzdaniji saveznici
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
Page 3 of 3