Hoxha:Mi smo stari iliri i starosjedioci,Srbi su kasnije doselili,Hrvatska nam je najvazniji saveznik
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hoxha:Mi smo stari iliri i starosjedioci,Srbi su kasnije doselili,Hrvatska nam je najvazniji saveznik
https://direktno.hr/direkt/hoxha-mi-smo-stari-iliri-i-nismo-uzeli-niciji-teritorij-srbi-su-kasnije-dosli-na-prostore-kosova-a-hrvatska-nam-je-najveci-saveznik-134283/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hoxha:Mi smo stari iliri i starosjedioci,Srbi su kasnije doselili,Hrvatska nam je najvazniji saveznik
...tunga tjete shok
2015-09-08
Re: Hoxha:Mi smo stari iliri i starosjedioci,Srbi su kasnije doselili,Hrvatska nam je najvazniji saveznik
Je li opravdan strah od stvaranja tzv. Velike Albanije o čemu se također govori?
Svi narodi će se ujediniti u Europsku uniju.
je, samo ča nisu:)
2014-04-16
Hrvati + Šiptari + muslimani = smo jači od Srba.
crvenkasti-
2014-04-17
dovoljni smo samo mi...ove ostavimo da drze red i mir...crvenkasti wrote:Hrvati + Šiptari + muslimani = smo jači od Srba.
2015-09-08
A posto su Hrvati u stvari Srbi, a i Siptari i muslimani su u stvari Srbi jelte, nayebat cemo se keve srpskim izdajnicima koji su se utaborili u nasoj Srbiji.crvenkasti wrote:Hrvati + Šiptari + muslimani = smo jači od Srba.
Last edited by omni on 23/9/2018, 17:00; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Meni je vijest da Kosovo ima vojnog izaslanika u RH
A dobro
Znači da imaju i vojsku
A dobro
Znači da imaju i vojsku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:dovoljni smo samo mi...ove ostavimo da drze red i mir...crvenkasti wrote:Hrvati + Šiptari + muslimani = smo jači od Srba.
Kurac, slabiji smo kad smo sami.
Moramo se nekom prikrpati.
A samo Šiptari nas hoće.
crvenkasti-
2014-04-17
Nemam pojma, Hrvatska se nebavi baš tim Kosovom previše nego koliko i sa ostalima saveznicima tu i tako to , ono mi niđe veze s 1999 godinom tj Srbija vs NATO
Albanija je u NATO tako da tu ima više suradnje ako se gleda vojska i to tj količina suradnje
Kosovo trenutno nema vojsku pa sad
Albanija je u NATO tako da tu ima više suradnje ako se gleda vojska i to tj količina suradnje
Kosovo trenutno nema vojsku pa sad
2014-04-11
jesi ti debil?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:dovoljni smo samo mi...ove ostavimo da drze red i mir...crvenkasti wrote:Hrvati + Šiptari + muslimani = smo jači od Srba.
A samo Šiptari nas hoće.
2015-09-08
Ovo je malo diplomatski skakljivo
Vidim da on kaže da Kosovo ima vojsku
Nema vojsku nego snage sigurnosti
Vojni izaslanik, Kosovo ima vojsku
Nezgodno
Vidim da on kaže da Kosovo ima vojsku
Nema vojsku nego snage sigurnosti
Vojni izaslanik, Kosovo ima vojsku
Nezgodno
2014-04-11
vuksadinare wrote:jesi ti debil?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:dovoljni smo samo mi...ove ostavimo da drze red i mir...crvenkasti wrote:Hrvati + Šiptari + muslimani = smo jači od Srba.
A samo Šiptari nas hoće.
Hrvat.
Mi nikad nismo bili u stanju protiv Srba sami. Uvijek smo se nekom prikrpali, pa zajedno s njim.
Trenutno je situacija takva da su nam samo Šiptari saveznici. Možda i Bakir, ali njemu ne vjerujem.
crvenkasti-
2014-04-17
Koliko vidim puni naziv je vojni izaslanik OBRANE Kosova
Kosovske snage sigurnosti smiju imati lako naoružanje
Dakle u suštini ovo je vojni izaslanik obrane Kosova dakle teritorijalna obrana
Kosovske snage sigurnosti smiju imati lako naoružanje
Dakle u suštini ovo je vojni izaslanik obrane Kosova dakle teritorijalna obrana
2014-04-11
vuksadinare wrote:https://direktno.hr/direkt/hoxha-mi-smo-stari-iliri-i-nismo-uzeli-niciji-teritorij-srbi-su-kasnije-dosli-na-prostore-kosova-a-hrvatska-nam-je-najveci-saveznik-134283/
Hoxa
civsha gruja motre pil
----------------------------------------------
šćiptare je, u današnju Albaniju, 1043 God doveo Bizantski vojskovodja, General
Georgios Maniakos / Giorgio Maniace
I to doveo 30 obitelji sa Kavkaza. - https://hr.wikipedia.org/wiki/Kavkaska_Albanija
------------------------------------------
šiptari nisu Europejci a kamoli starosjedioci
Kosovo ima teritorijalnu obranu koja je ograničena UN konvencijom po broju vojnika i tipu naoružanja
Vojni izaslanik OBRANE Kosova
Malo nezgrapan naziv pošto Kosovo nema vojsku no kako je on sam popo profesiji vojnik onda je to nešto kao vojnik izaslanik teritorijalne obrane
Dobro to su neke pravne zavrzlame pa ispada kao da Kosovo ima vojsku no onda je opet samo obrana
Vojni izaslanik OBRANE Kosova
Malo nezgrapan naziv pošto Kosovo nema vojsku no kako je on sam popo profesiji vojnik onda je to nešto kao vojnik izaslanik teritorijalne obrane
Dobro to su neke pravne zavrzlame pa ispada kao da Kosovo ima vojsku no onda je opet samo obrana
2014-04-11
tocnoYehudim wrote:vuksadinare wrote:https://direktno.hr/direkt/hoxha-mi-smo-stari-iliri-i-nismo-uzeli-niciji-teritorij-srbi-su-kasnije-dosli-na-prostore-kosova-a-hrvatska-nam-je-najveci-saveznik-134283/
Hoxa
civsha gruja motre pil
----------------------------------------------
šćiptare je, u današnju Albaniju, 1043 God doveo Bizantski vojskovodja, General
Georgios Maniakos / Giorgio Maniace
I to doveo 30 obitelji sa Kavkaza. - https://hr.wikipedia.org/wiki/Kavkaska_Albanija
------------------------------------------
šiptari nisu Europejci a kamoli starosjedioci
iliri su srce slavena
a shiptarija su cobani s kavkaza
Znaci istina je ona da su se 91 u zng-u borila masa kurda,crnaca,siptara,balija,juznoamerikanaca,eskima...samo hrvata nigdjecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:jesi ti debil?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:dovoljni smo samo mi...ove ostavimo da drze red i mir...crvenkasti wrote:Hrvati + Šiptari + muslimani = smo jači od Srba.
A samo Šiptari nas hoće.
Hrvat.
Mi nikad nismo bili u stanju protiv Srba sami. Uvijek smo se nekom prikrpali, pa zajedno s njim.
Trenutno je situacija takva da su nam samo Šiptari saveznici. Možda i Bakir, ali njemu ne vjerujem.
2015-09-08
Amerika je njima najbitniji faktor kad je Kosovo u pitanju
Nisu mi nešto njegove izjave prebitne, časnici se obučavaju u Hrvatskoj dijelom pošto Kosovske snage sigurnosti idu na NATO preustroj
Ništa novo sve je po starom
Nisu mi nešto njegove izjave prebitne, časnici se obučavaju u Hrvatskoj dijelom pošto Kosovske snage sigurnosti idu na NATO preustroj
Ništa novo sve je po starom
2014-04-11
To Kosovo je malo i recimo da i postanu vojska onda npr avione neće imat dakle samo neke helikoptere a praktički imaju policiju pa mogu već danas nabavit policijske helikoptere
Praktički tu im dođe na isto dok čekaju da službeno postanu vojska
Praktički tu im dođe na isto dok čekaju da službeno postanu vojska
2014-04-11
Shiptari nisu iliri podrijetlom..samo to kazu daimaju opravdanje da budu gdi jesu..i da se sire po RH,gdje pjevaju pjesmice Hrvatima o bractvu,dok im preuzimaju resurse..
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SRBI NAJVAŽNIJI SAVEZNICI HDZ-A Pupovčev SDSS druga stranka po veličini u Plenkovićevoj većini
» Mladi i stari Srbi, svi, morat će učiti dva sata dnevno!
» srbi opet crtaju mape... stari srpski grad split
» Okolnosti su se promijenile, vrijeme je da svi Srbi žive u jednoj državi rece saveznik bosanskih hrvata i prijatelj milanovica
» Hrvatska prihvatila ponudu da kupi 12 aviona sa naoružanjem za 500 miliona dolara: Stari su 30 godina i borbeno su eksploatisani
» Mladi i stari Srbi, svi, morat će učiti dva sata dnevno!
» srbi opet crtaju mape... stari srpski grad split
» Okolnosti su se promijenile, vrijeme je da svi Srbi žive u jednoj državi rece saveznik bosanskih hrvata i prijatelj milanovica
» Hrvatska prihvatila ponudu da kupi 12 aviona sa naoružanjem za 500 miliona dolara: Stari su 30 godina i borbeno su eksploatisani
Page 1 of 3