Glasnović sve glasniji i bez kontrole(verbalna paljba i na Pantovščaku):'Svi ste odgovorni što danas imamo Kroslaviju'
Page 1 of 1
Glasnović sve glasniji i bez kontrole(verbalna paljba i na Pantovščaku):'Svi ste odgovorni što danas imamo Kroslaviju'
http://www.direktno.hr/direkt/glasnovic-svi-ste-odgovorni-sto-danas-imamo-kroslaviju-84613/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Glasnović sve glasniji i bez kontrole(verbalna paljba i na Pantovščaku):'Svi ste odgovorni što danas imamo Kroslaviju'
kakav je ali bar pokazuje emocije i ne razgovara u rukavicama...ak lik nekog ne kokne od ovih glavonja nece niko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Glasnović sve glasniji i bez kontrole(verbalna paljba i na Pantovščaku):'Svi ste odgovorni što danas imamo Kroslaviju'
"Prvenstveno da se riješi pitanje Hrvatskog vijeća obrane. Ti su ljudi ginuli za ovu državu, a do danas ih je 3000 počinilo samoubojstvo. Mi plaćamo desetke tisuća mirovina onima u Srbiji. Drugi će zahtjev biti da se otvore vrata hrvatskoj dijaspori, koja je totalno isključena iz ekonomskog i državnog razvoja", poručio je Željko Glasnović nakon razgovora s Predsjednicom.
hrvatski problem nisu ni srbi ni srbija,
vec unutrasnja podela !?
hrvatski problem nisu ni srbi ni srbija,
vec unutrasnja podela !?
Guest- Guest
Hrvatska dijaspora se dozvala pameti i više joj ne pada na um imati posla sa lopovima.pizzon wrote: Drugi će zahtjev biti da se otvore vrata hrvatskoj dijaspori, koja je totalno isključena iz ekonomskog i državnog razvoja"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zato je bio baja kada trebalo glasovati, pa utekao, bolje da šuti tamo i cica tu penziju na račun RH poreznih obveznika
Guest- Guest
a baš..pobjegao sa glasanjaPinochet wrote:Zato je bio baja kada trebalo glasovati, pa utekao, bolje da šuti tamo i cica tu penziju na račun RH poreznih obveznika
pa to nije ni "milicajčina" orepić. on je barem svoje rekao po cijenu fotelje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tipična bosanska šema.. jak na jeziku, a onda uteče kada je pravi fightkaja wrote:a baš..pobjegao sa glasanjaPinochet wrote:Zato je bio baja kada trebalo glasovati, pa utekao, bolje da šuti tamo i cica tu penziju na račun RH poreznih obveznika
Guest- Guest
Dubre ludo
Ipak ga vraćam u moju "omiljenu" četvorku hrvatskih političara.
Uz Tomca,Banca i Leticu.
Moj politički njuh me nije prevario,iako me jučer malo pokolebao.
Uz Tomca,Banca i Leticu.
2014-04-22
jastreb wrote:Ipak ga vraćam u moju "omiljenu" četvorku hrvatskih političara.
Uz Tomca,Banca i Leticu.
Ti nemas pojma sto je politika onda
Toliko me poznaješ,a opet ne znaš moj književni i stvaralački opus,kao i moje pisanje u alegorijama na forumu!!!Sora wrote:jastreb wrote:Ipak ga vraćam u moju "omiljenu" četvorku hrvatskih političara.
Uz Tomca,Banca i Leticu.
Mislim da si ti jedina osoba ovdje kojoj moram posebno objašnjavati moj stav o navedenoj mojoj "omiljenoj" četvorci??!!
2014-04-22
otkad je on Bosanac?Pinochet wrote:tipična bosanska šema.. jak na jeziku, a onda uteče kada je pravi fightkaja wrote:a baš..pobjegao sa glasanjaPinochet wrote:Zato je bio baja kada trebalo glasovati, pa utekao, bolje da šuti tamo i cica tu penziju na račun RH poreznih obveznika
A, i nisu oni takvi..:-o
2014-04-12
Ma kakav Bosanac? Lik je sa Kosmeta.Pinochet wrote:tipična bosanska šema.. jak na jeziku, a onda uteče kada je pravi fightkaja wrote:a baš..pobjegao sa glasanjaPinochet wrote:Zato je bio baja kada trebalo glasovati, pa utekao, bolje da šuti tamo i cica tu penziju na račun RH poreznih obveznika
2014-04-22
mogo si skratit i reć da je glupa ko mlatilo... alegorija za mso... ;)jastreb wrote:Toliko me poznaješ,a opet ne znaš moj književni i stvaralački opus,kao i moje pisanje u alegorijama na forumu!!!Sora wrote:jastreb wrote:Ipak ga vraćam u moju "omiljenu" četvorku hrvatskih političara.
Uz Tomca,Banca i Leticu.
Mislim da si ti jedina osoba ovdje kojoj moram posebno objašnjavati moj stav o navedenoj mojoj "omiljenoj" četvorci??!!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
valjda Hrvatskuvuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/glasnovic-svi-ste-odgovorni-sto-danas-imamo-kroslaviju-84613/
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
vuče jebem li te nepismena
PantovČak
PantovČak
2014-12-30
Similar topics
» Napokon: od danas imamo vladu Agrokora
» Šarović: Danas imamo Srpsku, ali bez ljudi
» NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
» ČELNICA FRANCUSKE KRAJNJE DESNICE ŽELI BOLJU ZAŠTITU GRANICA I ZATVARANJE DŽAMIJA 'Problem koji imamo danas je ovaj oblik jeftinog terorizma!'
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Šarović: Danas imamo Srpsku, ali bez ljudi
» NJEMAČKA ZBOG IZBJEGLICA UKINULA SCHENGENSKI REŽIM Od danas kontrole na granici s Austrijom, zaustavljen sav željeznički promet prema Njemačkoj
» ČELNICA FRANCUSKE KRAJNJE DESNICE ŽELI BOLJU ZAŠTITU GRANICA I ZATVARANJE DŽAMIJA 'Problem koji imamo danas je ovaj oblik jeftinog terorizma!'
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
Page 1 of 1