ZAPADNI MEDIJI PONOVO PREKRAJAJU GRANICE NA BALKANU
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ZAPADNI MEDIJI PONOVO PREKRAJAJU GRANICE NA BALKANU
ero i ja smo da stolnicu smjestimo u Delminij...epikur37 wrote:Dobro yoda, onda ćemo odvojiti Dalmaciju koja teško pati pod Zagrebom i zajedno se usrećiti.
Jasno stolnica povijesna je Zadar.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ne bi...zagreb hercigonje obozavaju...glavni im grad uz mostar...kakav split kakva multi kulti rijeka...jastreb wrote:To i ja mislim. Ne znate vi što je Zagreb. Sarajevo vas,bar radi nacionalne osjetljivosti toliko ne tlači,ali kad bi došli pod Zagreb,mislim da bi odmah postavili barikade na sadašnjim graničnim prijelazima i formirali Herceg-bosansku autonomnu oblast.Pinochet wrote:dođe li ta HercegBosna pod kontrlu Zagreba i Bosanaca u ZGu i HDZa, neće u roku par godina, ostati kamen u Hercegovini - sve će biti razjebano, opljačkano i zatvoreno.epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:ja sam za hercegbosnu
Pa i ja sam, samo je pitanje tehnike kako ju ostvariti.
jednostavno u izvjesnom razlazu BiH poklopiti naše i malo ispregovarati da se poveže što se povezati dade.
objasnio sam par puta zašto. Dolazit će vam bosanskih uhljebi iz ZGa iz ministarstava i zatvorit će u Hercegovini sve . I porezi će vam se udvostručiti, a svaki ćete porez platit, a inspekcije će zatvarati svaki kurac. Neće kamen nad kamenu ostati tamo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mutava baštarda wrote:ero i ja smo da stolnicu smjestimo u Delminij...epikur37 wrote:Dobro yoda, onda ćemo odvojiti Dalmaciju koja teško pati pod Zagrebom i zajedno se usrećiti.
Nemere, dolje an kraju...
Zadar je povijesna stolnica dalmatinskog kraljevstva a i na najboljoj je poziciji.
zadar i kvit...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Možda ga i obožavaju,ali više obožavaju svoj kućni budžet i svoju djedovinu.vuksadinare wrote:ne bi...zagreb hercigonje obozavaju...glavni im grad uz mostar...kakav split kakva multi kulti rijeka...jastreb wrote:To i ja mislim. Ne znate vi što je Zagreb. Sarajevo vas,bar radi nacionalne osjetljivosti toliko ne tlači,ali kad bi došli pod Zagreb,mislim da bi odmah postavili barikade na sadašnjim graničnim prijelazima i formirali Herceg-bosansku autonomnu oblast.Pinochet wrote:dođe li ta HercegBosna pod kontrlu Zagreba i Bosanaca u ZGu i HDZa, neće u roku par godina, ostati kamen u Hercegovini - sve će biti razjebano, opljačkano i zatvoreno.epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:
jednostavno u izvjesnom razlazu BiH poklopiti naše i malo ispregovarati da se poveže što se povezati dade.
objasnio sam par puta zašto. Dolazit će vam bosanskih uhljebi iz ZGa iz ministarstava i zatvorit će u Hercegovini sve . I porezi će vam se udvostručiti, a svaki ćete porez platit, a inspekcije će zatvarati svaki kurac. Neće kamen nad kamenu ostati tamo
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vlaji ti ne vole bas ni split ni zg ali mozda malo vise simpatiziraju zagreb i radije idu u njega...licani su uz zagreb mahom...slavonci su sad vecinom protiv...ili su pola pola...obicno po navijackom raspolozenju...
2015-09-08
Ličani najviše gravitiraju Rijeci. U stvari Lika je šire riječko zaleđe.vuksadinare wrote: licani su uz zagreb mahom.
2014-04-22
kad bi usporedio zg i st...koji grad hrvati vise simpatiziraju mislim povecu prednost bi imao zg...a izmedju zg-a i osijeka e tu vec teze prognozirat....zg i ri?...zg isto puno vise bi simpatizirali...
2015-09-08
ne govorim o gravitiranju vec o simpatijama...vlaji gravitiraju splitu a vise simpatiziraju zagrebjastreb wrote:Ličani najviše gravitiraju Rijeci. U stvari Lika je šire riječko zaleđe.vuksadinare wrote: licani su uz zagreb mahom.
2015-09-08
jastreb wrote:To i ja mislim. Ne znate vi što je Zagreb. Sarajevo vas,bar radi nacionalne osjetljivosti toliko ne tlači,ali kad bi došli pod Zagreb,mislim da bi odmah postavili barikade na sadašnjim graničnim prijelazima i formirali Herceg-bosansku autonomnu oblast.Pinochet wrote:dođe li ta HercegBosna pod kontrlu Zagreba i Bosanaca u ZGu i HDZa, neće u roku par godina, ostati kamen u Hercegovini - sve će biti razjebano, opljačkano i zatvoreno.epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:ja sam za hercegbosnu
većina ih neplaća porez, ili se plaća minimalno poreza, a hrpa poreza što se plati ostaje njima u kantonima.. a isto tako gledao sam porez na dobit im je 10%, PDV im je dosta manji, porez na dohodak isto pun kurac manji.
Dodju li pod kontrolu ZGa, porezi će im se povćati 2puta, a inspkecije iz raznih zavoda, ministarstava, agencija, (uglavnom bosanci uhljebljeni preko HDZa) će im dolaziti i zatvarati sve pogone, tvornice, trgovine,,, jbt HDZ i Zagreb su plodnu Slavoniju pretvorili u vukojebinu, kamo li neće Hercegovinu koja samo ima krš i kamen(dalmaciju drži more)..
ovako ne plaćaju porez, otvaraju business, u hercegovini živnula i industrija, izvoz, imaju trgovinu, čak i poljoprivedu, turizam.. dodju li pod kontrolu Zagreba, ajme..
u roku par godina, Zagreb će dobiti 200 000 novih Bosanskih uhljeba , a 200 000 koji nebudu imali veze će u Njemačku, a u Hercegovini će ostati 50 000 staraca na penzijama
Guest- Guest
sad si debelo splasio epikura...mouda se predomisli pa bolje pod sarajevom..puniji dzep a to je ipak zivot...Pinochet wrote:jastreb wrote:To i ja mislim. Ne znate vi što je Zagreb. Sarajevo vas,bar radi nacionalne osjetljivosti toliko ne tlači,ali kad bi došli pod Zagreb,mislim da bi odmah postavili barikade na sadašnjim graničnim prijelazima i formirali Herceg-bosansku autonomnu oblast.Pinochet wrote:dođe li ta HercegBosna pod kontrlu Zagreba i Bosanaca u ZGu i HDZa, neće u roku par godina, ostati kamen u Hercegovini - sve će biti razjebano, opljačkano i zatvoreno.epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:
većina ih neplaća porez, ili se plaća minimalno poreza, a hrpa poreza što se plati ostaje njima u kantonima.. a isto tako gledao sam porez na dobit im je 10%, PDV im je dosta manji, porez na dohodak isto pun kurac manji.
Dodju li pod kontrolu ZGa, porezi će im se povćati 2puta, a inspkecije iz raznih zavoda, ministarstava, agencija, (uglavnom bosanci uhljebljeni preko HDZa) će im dolaziti i zatvarati sve pogone, tvornice, trgovine,,, jbt HDZ i Zagreb su plodnu Slavoniju pretvorili u vukojebinu, kamo li neće Hercegovinu koja samo ima krš i kamen(dalmaciju drži more)..
ovako ne plaćaju porez, otvaraju business, u hercegovini živnula i industrija, izvoz, imaju trgovinu, čak i poljoprivedu, turizam.. dodju li pod kontrolu Zagreba, ajme..
u roku par godina, Zagreb će dobiti 200 000 novih Bosanskih uhljeba , a 200 000 koji nebudu imali veze će u Njemačku, a u Hercegovini će ostati 50 000 staraca na penzijama
2015-09-08
Ma meni se sviđa sva Hrvatska i oko toga ne bih puno špekulirao. Ljudi su svugdje podjednako dobri,a Zagreb na loš glas ionako nije došao zbog svojih građana nego zbog političara i mafijaša koji ondje stoluju,a koji u velikom broju i nisu iz Zagreba.vuksadinare wrote:kad bi usporedio zg i st...koji grad hrvati vise simpatiziraju mislim povecu prednost bi imao zg...a izmedju zg-a i osijeka e tu vec teze prognozirat....zg i ri?...zg isto puno vise bi simpatizirali...
2014-04-22
ovo dobro zboris...za razliku od yode...ali nesto bi mu rekao a necu...popljuvao bi i na koncu konca i sebejastreb wrote:Ma meni se sviđa sva Hrvatska i oko toga ne bih puno špekulirao. Ljudi su svugdje podjednako dobri,a Zagreb na loš glas ionako nije došao zbog svojih građana nego zbog političara i mafijaša koji ondje stoluju,a koji u velikom broju i nisu iz Zagreba.vuksadinare wrote:kad bi usporedio zg i st...koji grad hrvati vise simpatiziraju mislim povecu prednost bi imao zg...a izmedju zg-a i osijeka e tu vec teze prognozirat....zg i ri?...zg isto puno vise bi simpatizirali...
2015-09-08
Stanojko wrote:Buahahahahahahaha...Pa ti decko briljiras! Iz posta u post me uveseljavas...Regoč wrote:Što ga Schindler nasra. Granice jugoslavenskih republikah nisu nikakav komunistički hir, već uglavnom stanje iz trenutka nastanka Jugoslavije. Sve granice su nepromienjive, pa tako i srbijanske, jer je Kosova bila konstitutivni element federacije i time imala pravo na samoodređenje. Svojom voljom pridružila se Srbiji, svojom voljom od nje odvojila se.
Umjesto osjećajnika stavi argument da ti upis ima smisla.
nista zadarepikur37 wrote:mutava baštarda wrote:ero i ja smo da stolnicu smjestimo u Delminij...epikur37 wrote:Dobro yoda, onda ćemo odvojiti Dalmaciju koja teško pati pod Zagrebom i zajedno se usrećiti.
Nemere, dolje an kraju...
Zadar je povijesna stolnica dalmatinskog kraljevstva a i na najboljoj je poziciji.
zadar i kvit...
makarska
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svajcarski mediji: Zapadni Standardi
» Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
» Ruski ministar obrane u Bjelorusiji: Zapadni mediji govore o tihoj aneksiji
» Dok u Turskoj bijesni grđanski rat zapadni mediji pišo o rsukoj agresiji na Kalifat
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
» Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
» Ruski ministar obrane u Bjelorusiji: Zapadni mediji govore o tihoj aneksiji
» Dok u Turskoj bijesni grđanski rat zapadni mediji pišo o rsukoj agresiji na Kalifat
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
Page 5 of 5