ZAPADNI MEDIJI PONOVO PREKRAJAJU GRANICE NA BALKANU
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ZAPADNI MEDIJI PONOVO PREKRAJAJU GRANICE NA BALKANU
Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Nije odnos spram Šiptara ono po čemu se razlikuju Gruevski i Zaev. To su bajke za narod.
Zlo koje je Gruevski napravio je to što je potpisao energetski sporazum s Rusima. Turski plinovod treba proći kroz Makedoniju.
Zato mora biti uklonjen.
Ruski plin ne smije proći!
Naredit ćemo Šiptarima da počnu novi rat.
Nije odnos spram Šiptara ono po čemu se razlikuju Gruevski i Zaev. To su bajke za narod.
Zlo koje je Gruevski napravio je to što je potpisao energetski sporazum s Rusima. Turski plinovod treba proći kroz Makedoniju.
Zato mora biti uklonjen.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa njima šipac i JE na vlastivuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
kako ih poklope ??
Guest- Guest
mokrom krpom po glavi...pizzon wrote:vuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
kako ih poklope ??
2015-09-08
Noor wrote:pa njima šipac i JE na vlastivuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
dodji u beograd da nam to saopstis
Guest- Guest
ćeš da me biješ?pizzon wrote:dodji u beograd da nam to saopstisNoor wrote:pa njima šipac i JE na vlastivuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:mokrom krpom po glavi...pizzon wrote:vuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
kako ih poklope ??
moguce po tovjim merilima
inace, objektivno, oni su svi redom
dzubili, polupismeni ljudi, seljoberi,
kriminlaci, ubice, zlocince, dileri ljud. organima
to ne pise srbija, to pisu u zap. mediji.
svi svedoci šiptari pobijeni njih 19 i ti meni
glorifikujes takve neljude
Last edited by pizzon on Fri 5 May - 10:42; edited 2 times in total
Guest- Guest
Noor wrote:ćeš da me biješ?pizzon wrote:dodji u beograd da nam to saopstisNoor wrote:pa njima šipac i JE na vlastivuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:
Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.
ne, samo da te bolje cujem i razumem !
ja zene ne udaram
Guest- Guest
znam, šalim se malopizzon wrote:Noor wrote:ćeš da me biješ?pizzon wrote:dodji u beograd da nam to saopstisNoor wrote:pa njima šipac i JE na vlastivuksadinare wrote:
a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'
ne, samo da te bolje cujem i razumem !
ja zene ne udaram
vide se tvoja razmišljanja i stavovi kroz razne životne priče koje si opisivao...zato uvijek i kažem da je u tebi puno ljudskosti, mislim kad nije politika tema.
Guest- Guest
Naše drži za jaja EU i glupa mantra da ista nema alternativu. To jest, vlastita glupost. Haradinaj i Tači su tu sasvim nebitni.vuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
2014-04-19
Hoću ja. Oblači rukavice.Noor wrote:ćeš da me biješ?pizzon wrote:dodji u beograd da nam to saopstisNoor wrote:pa njima šipac i JE na vlastivuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:
Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.
2014-04-19
dzango wrote:Naše drži za jaja EU i glupa mantra da ista nema alternativu. To jest, vlastita glupost. Haradinaj i Tači su tu sasvim nebitni.vuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
I Dačiću je izgleda dopizdilo:
http://www.tanjug.rs/mobile/full-view.aspx?izb=327780
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dacic najavio je da će sledeće nedelje pokrenuti inicijativu kod premijera Aleksandra Vučicća za rešavanje diplomatskog statusa Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu.
crvenkasti-
2014-04-17
prije da se usr'0...bacuska heljpcrvenkasti wrote:dzango wrote:Naše drži za jaja EU i glupa mantra da ista nema alternativu. To jest, vlastita glupost. Haradinaj i Tači su tu sasvim nebitni.vuksadinare wrote:a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'dzango wrote:Gruevski je u koaliciji sa Šiptarima a Džeferi mu je bio vojni ministar. Takođe je priznao Kosovo i glasao ta prijem Kosova u UNESCO. Ništa on nije bolji od Zaeva. Obojicu ih Šiptari drže za jaja.crvenkasti wrote:Gruevski je oduvijek surađivao sa Šiptarima. On bi u potpunosti prihvatio i tu "Tiransku platformu" da su je ponudili njemu.
Zato mora biti uklonjen.
I Dačiću je izgleda dopizdilo:
http://www.tanjug.rs/mobile/full-view.aspx?izb=327780
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dacic najavio je da će sledeće nedelje pokrenuti inicijativu kod premijera Aleksandra Vučicća za rešavanje diplomatskog statusa Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu.
2015-09-08
za tebe mi rukavice ne trebaju...jedan high kick i ćaodzango wrote:Hoću ja. Oblači rukavice.Noor wrote:ćeš da me biješ?pizzon wrote:dodji u beograd da nam to saopstisNoor wrote:pa njima šipac i JE na vlastivuksadinare wrote:
a kog sipci ne drze za jaja..pa drze i vase na valsti...oni se kao nesto malo bune..dok ih ne poklope tači i haradinaj..onda vucic i dacic..'joj nisam ja majke mi'
Guest- Guest
uuu...to bi bio prizor :)Noor wrote:za tebe mi rukavice ne trebaju...jedan high kick i ćaodzango wrote:Hoću ja. Oblači rukavice.Noor wrote:ćeš da me biješ?pizzon wrote:dodji u beograd da nam to saopstisNoor wrote:
pa njima šipac i JE na vlasti
Norka se rita.
crvenkasti-
2014-04-17
Ali se i pita.crvenkasti wrote:Norka se rita.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Po dunavskomu keju
narod šeta pa se pita
tko je ova ružna baba
što se kao sumanuta rita.
narod šeta pa se pita
tko je ova ružna baba
crvenkasti-
2014-04-17
jooj..sad si nagrabusio...crvenkasti wrote:Po dunavskomu keju
narod šeta pa se pita
tko je ova ružna baba
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svajcarski mediji: Zapadni Standardi
» Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
» Ruski ministar obrane u Bjelorusiji: Zapadni mediji govore o tihoj aneksiji
» Dok u Turskoj bijesni grđanski rat zapadni mediji pišo o rsukoj agresiji na Kalifat
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
» Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
» Ruski ministar obrane u Bjelorusiji: Zapadni mediji govore o tihoj aneksiji
» Dok u Turskoj bijesni grđanski rat zapadni mediji pišo o rsukoj agresiji na Kalifat
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
Page 3 of 5