ZAPADNI MEDIJI PONOVO PREKRAJAJU GRANICE NA BALKANU
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ZAPADNI MEDIJI PONOVO PREKRAJAJU GRANICE NA BALKANU
jooj..sad si nagrabusio...crvenkasti wrote:Po dunavskomu keju
narod šeta pa se pita
tko je ova ružna baba
što se kao sumanuta rita.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vala Crvenkasti...prdn`o si u cabar sad... :)
Jastreb me nagovorio...
crvenkasti-
2014-04-17
ma neeee, imam ja obzira prema maloumnima
Guest- Guest
Noor wrote:ma neeee, imam ja obzira prema maloumnima
Hvala ti. Samo, ja sam mislio da me voliš jer sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
ma sitnica, ne trebaš zahvaljivati crvenicrvenkasti wrote:Noor wrote:ma neeee, imam ja obzira prema maloumnima
Hvala ti. Samo, ja sam mislio da me voliš jer sam Hrvat.
Guest- Guest
To i čekam. Da digneš nogu. Onda si gotova.Noor wrote:za tebe mi rukavice ne trebaju...jedan high kick i ćaodzango wrote:Hoću ja. Oblači rukavice.Noor wrote:ćeš da me biješ?pizzon wrote:dodji u beograd da nam to saopstisNoor wrote:
pa njima šipac i JE na vlasti
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
..od smijeha...dzango wrote:To i čekam. Da digneš nogu. Onda si gotova.Noor wrote:za tebe mi rukavice ne trebaju...jedan high kick i ćaodzango wrote:Hoću ja. Oblači rukavice.Noor wrote:ćeš da me biješ?pizzon wrote:
dodji u beograd da nam to saopstis
2015-09-08
Američki “stručnjak” kaže da se Republika Srpska treba pridružiti Srbiji, što ionako dugo želi i kaže da mu nitko racionalno ne može objasniti zašto se granice Srbije iz komunističkih vremena mogu promijeniti, a one Bosne i Hercegovine ne mogu.
Kolumnist Observera kaže da bi Hrvatima iz zapadne Hercegovine trebalo dozvoliti da se pridruže Hrvatskoj i podsjeća da većina lokalnih Hrvata već imaju hrvatske putovnice.
http://poskok.info/wp/observer-velike-albanije-ce-sigurno-biti-i-jedna-zemlja-ce-izgubiti-sve/
.......................
pošteno
Kolumnist Observera kaže da bi Hrvatima iz zapadne Hercegovine trebalo dozvoliti da se pridruže Hrvatskoj i podsjeća da većina lokalnih Hrvata već imaju hrvatske putovnice.
http://poskok.info/wp/observer-velike-albanije-ce-sigurno-biti-i-jedna-zemlja-ce-izgubiti-sve/
.......................
pošteno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crvenkasti wrote:Po dunavskomu keju
narod šeta pa se pita
tko je ova ružna baba
što se kao sumanuta rita.
Sinoć pred sjednicu
Mazno sam predsjednicu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
epikur37 wrote:Američki “stručnjak” kaže da se Republika Srpska treba pridružiti Srbiji, što ionako dugo želi i kaže da mu nitko racionalno ne može objasniti zašto se granice Srbije iz komunističkih vremena mogu promijeniti, a one Bosne i Hercegovine ne mogu.
.......................
pošteno
Bilo je takvih mišljenja i prije i to ne samo od strane kolumnista i stručnjaka nego i aktivnih diplomata, prije svega britanskih, ali i američkih.
No, kada je došlo vrijeme donošenja odluka, njihova se mišljenja nisu uvažavala.
Vidjet ćemo kako će sad biti.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:Američki “stručnjak” kaže da se Republika Srpska treba pridružiti Srbiji, što ionako dugo želi i kaže da mu nitko racionalno ne može objasniti zašto se granice Srbije iz komunističkih vremena mogu promijeniti, a one Bosne i Hercegovine ne mogu.
.......................
pošteno
Bilo je takvih mišljenja i prije i to ne samo od strane kolumnista i stručnjaka nego i aktivnih diplomata, prije svega britanskih, ali i američkih.
No, kada je došlo vrijeme donošenja odluka, njihova se mišljenja nisu uvažavala.
Vidjet ćemo kako će sad biti.
Pa sve se češće javljaju ovakva mišljenej a i geopolitički okvir se razlabavio...pratimo dalje... ja sam za hercegbosnu
2015-08-06
epikur37 wrote:ja sam za hercegbosnu
Pa i ja sam, samo je pitanje tehnike kako ju ostvariti.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:ja sam za hercegbosnu
jednostavno u izvjesnom razlazu BiH poklopiti naše i malo ispregovarati da se poveže što se povezati dade.
2015-08-06
dođe li ta HercegBosna pod kontrlu Zagreba i Bosanaca u ZGu i HDZa, neće u roku par godina, ostati kamen u Hercegovini - sve će biti razjebano, opljačkano i zatvoreno.epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:ja sam za hercegbosnu
jednostavno u izvjesnom razlazu BiH poklopiti naše i malo ispregovarati da se poveže što se povezati dade.
objasnio sam par puta zašto. Dolazit će vam bosanskih uhljebi iz ZGa iz ministarstava i zatvorit će u Hercegovini sve . I porezi će vam se udvostručiti, a svaki ćete porez platit, a inspekcije će zatvarati svaki kurac. Neće kamen nad kamenu ostati tamo
Guest- Guest
Dobro yoda, onda ćemo odvojiti Dalmaciju koja teško pati pod Zagrebom i zajedno se usrećiti.
Jasno stolnica povijesna je Zadar.
2015-08-06
ma ajde bolan sto pricas manje vazno..vazno je da ima vise zvonika nego munara da ne cujes mujezina a cujes molitvu svecenika...i nezaposlenost i besparica se lakse prebole...Pinochet wrote:dođe li ta HercegBosna pod kontrlu Zagreba i Bosanaca u ZGu i HDZa, neće u roku par godina, ostati kamen u Hercegovini - sve će biti razjebano, opljačkano i zatvoreno.epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:ja sam za hercegbosnu
objasnio sam par puta zašto. Dolazit će vam bosanskih uhljebi iz ZGa iz ministarstava i zatvorit će u Hercegovini sve . I porezi će vam se udvostručiti, a svaki ćete porez platit, a inspekcije će zatvarati svaki kurac. Neće kamen nad kamenu ostati tamo
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma ajde bolan sto pricas manje vazno..vazno je da ima vise zvonika nego munara da ne cujes mujezina a cujes molitvu svecenika...i nezaposlenost i besparica se lakse prebole...Pinochet wrote:dođe li ta HercegBosna pod kontrlu Zagreba i Bosanaca u ZGu i HDZa, neće u roku par godina, ostati kamen u Hercegovini - sve će biti razjebano, opljačkano i zatvoreno.epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:ja sam za hercegbosnu
točno tako
2015-08-06
To i ja mislim. Ne znate vi što je Zagreb. Sarajevo vas,bar radi nacionalne osjetljivosti toliko ne tlači,ali kad bi došli pod Zagreb,mislim da bi odmah postavili barikade na sadašnjim graničnim prijelazima i formirali Herceg-bosansku autonomnu oblast.Pinochet wrote:dođe li ta HercegBosna pod kontrlu Zagreba i Bosanaca u ZGu i HDZa, neće u roku par godina, ostati kamen u Hercegovini - sve će biti razjebano, opljačkano i zatvoreno.epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:ja sam za hercegbosnu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ero i ja smo da stolnicu smjestimo u Delminij...epikur37 wrote:Dobro yoda, onda ćemo odvojiti Dalmaciju koja teško pati pod Zagrebom i zajedno se usrećiti.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svajcarski mediji: Zapadni Standardi
» Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
» Ruski ministar obrane u Bjelorusiji: Zapadni mediji govore o tihoj aneksiji
» Dok u Turskoj bijesni grđanski rat zapadni mediji pišo o rsukoj agresiji na Kalifat
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
» Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
» Ruski ministar obrane u Bjelorusiji: Zapadni mediji govore o tihoj aneksiji
» Dok u Turskoj bijesni grđanski rat zapadni mediji pišo o rsukoj agresiji na Kalifat
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
Page 4 of 5