Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem
Bruna nije ništa shvatila a necete i vi jer ja sad paraleno u tajnosti kreiram nešto cija ce osnovna uloga biti :
Preuzimanje vlasti u Hr , micanje od ushranog Brisela i fizicko streljanje svih branitelja i kradeza.
Necete ih vidit jer ih ja sad kreiram u tajnosti.
Preuzimanje vlasti u Hr , micanje od ushranog Brisela i fizicko streljanje svih branitelja i kradeza.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem
odi se odmorit ray...RayMabus wrote:Bruna nije ništa shvatila a necete i vi jer ja sad paraleno u tajnosti kreiram nešto cija ce osnovna uloga biti :
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:odi se odmorit ray...
Taman u međuvremenu otiša brat trišnje u prirodu tako da sam tek sad procitao odgovor.vuksadinare wrote:odi se odmorit ray...RayMabus wrote:Bruna nije ništa shvatila a necete i vi jer ja sad paraleno u tajnosti kreiram nešto cija ce osnovna uloga biti :
Mogu se ja odmarat ili ne , to nije bitno ...više nepregovaram s braniteljima.
To šta vi mislite da ja nemam razrađene opcije do detalja kad nešto uvjetujem i tražim ...to vi samo mislite.
2014-04-11
Vi ste meni jednu stvar danas dokazali al vi neidte za tim jer vam to dođe kao zdravo za gotovo.
Unatoc kupovini zaustpnika ( Sausha ) vi i dalje bezrezervno podržavate svoju stranku.
To znaci da s vama više pregovora nema.
A ako mislite da nepostoji sila koja vas može ukloniti prevarili ste se ....i ona ce doci izvana isto kao što je hitlerova Njemačka došla izvana i dovesti tu novu ekipu na vlast.
Vi me više nezanimate.
Unatoc kupovini zaustpnika ( Sausha ) vi i dalje bezrezervno podržavate svoju stranku.
To znaci da s vama više pregovora nema.
A ako mislite da nepostoji sila koja vas može ukloniti prevarili ste se ....i ona ce doci izvana isto kao što je hitlerova Njemačka došla izvana i dovesti tu novu ekipu na vlast.
Vi me više nezanimate.
2014-04-11
Petrov je budući predsjednik države...ovaj častan potez nacija će zapamtiti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Misliš : njemačkog protektorata ?epikur37 wrote:Petrov je budući predsjednik države...ovaj častan potez nacija će zapamtiti.
Nema države , ukidam je u bližoj buducnosti , njemački protektora , 4 miljona starih Hrvata su nebitan faktor na evropskoj sceni.
2014-04-11
Nema nikakve države tj nece je biti u bliskoj buducnosti , bit ce to neki njemački protektorat. Vi u biti neznate čitat šta ja pišem. Upravo sam vam reako da nepregovaram više s braniteljima i da me nezanimaju. Sausha je razlog tj vaše podržavanje toga tj kupovine zastupnika od strane kradeza i vi još navijate za isti. Uopce me više nezanimate niti ja tu više imam šta s vama pregovarat. Uklonit cu vas i uvest direktnu upravu.
To ce biti zapovijednici ovdje a pošto su stranci price o vašem domovinskom ratu ih automatski NE ZANIMAJU.
To ce biti zapovijednici ovdje a pošto su stranci price o vašem domovinskom ratu ih automatski NE ZANIMAJU.
2014-04-11
Ma dosta mi je više i Agrokora i tzv krize tzv Vlade t...Hrvatske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Boli njih kurac pa vidis na niži ešaloni po forumu vec hvale Pupovca i Vrdoljaka, u ostalom zemlja raste kome se ne sviđa neka ide, a i imamo najboljeg računovođu izravno od mafijeRayMabus wrote:Kradeze je gotov , moje visocanstvo anđeoska hijerahija i brat Lucifer se direktno umiješali.
Skinuo sam zaštitu s braniteljskih udruga u Hr i oni više nisu svete krave nego licmejri , uhljebi i poltroni kradeza.
Sad možete sastavit vlast s četnikom Vučićem i necete više smit pogledat nikoga u oci tj ovi šta nemaju obraza ti oce al takvih je samo 20% u ukupnoj populaciji dakle i braniteljskoj.
ili
Napravit pobunu i onda idu novi izbori a kradeze se potpapa , MOST s njima više nece koalirat a sumnjam da ce i s patuljcima satelitima sastavit vecinu ....i onda cu vas tako izmasakrirat finacijski i ukinit manjine tj zastupnike manjina.
POJIST CU VAS.
Kermit-
2014-04-17
glas uhljeba wrote:Zbog digniteta Sabora podnosim ostavku na dužnost predsjednika Hrvatskog sabora", rekao je Petrov.Glasovanje o Mariću je vjerojatno jedan od najtužnijih dana u Saboru, narušeni su svi moralni principi.
sačuvao je svoj dignitet i dignitet sabora
Majko mila....
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Nema veze Azila , dolaze neki novi klinci kao vojni zapovijednici u Hr uskoro a te domovinski rat nezanima ....vladat ce preko nekakvih ustaša 21 stoljeca koji nemogu smislist kradezovo biracko tijelo i branitelje četnike.
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Petrov protiv Kolinde: Dragan Lozančić nije razriješen, ne vidim razlog za smjenu
» (Nije u pitanju samo INA ili postoji i privatni sukob)Petrov:Ako Karamarko ne ode,dajem ostavku
» Petrov: U zadnjih deset godina nije se radilo ovoliko; ne odustajemo od reforme lokalne samouprave
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» (Nije u pitanju samo INA ili postoji i privatni sukob)Petrov:Ako Karamarko ne ode,dajem ostavku
» Petrov: U zadnjih deset godina nije se radilo ovoliko; ne odustajemo od reforme lokalne samouprave
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 5 of 5