ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 5 Empty Re: Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem

Post by RayMabus Thu 4 May - 16:04

Bruna nije ništa shvatila a necete i vi jer ja sad paraleno u tajnosti kreiram nešto cija ce osnovna uloga biti  :

Preuzimanje vlasti u Hr , micanje od ushranog Brisela i fizicko streljanje svih branitelja i kradeza.

Necete ih vidit jer ih ja sad kreiram u tajnosti.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 5 Empty Re: Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem

Post by vuksadinare Thu 4 May - 16:05

RayMabus wrote:Bruna nije ništa shvatila a necete i vi jer ja sad paraleno u tajnosti kreiram nešto cija ce osnovna uloga biti  :

Preuzimanje vlasti u Hr , micanje od ushranog Brisela i fizicko streljanje svih branitelja i kradeza.

odi se odmorit ray...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by BB-8 Thu 4 May - 17:12

vuksadinare wrote:odi se odmorit ray...

2016-01-25

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 4 May - 18:03

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:Bruna nije ništa shvatila a necete i vi jer ja sad paraleno u tajnosti kreiram nešto cija ce osnovna uloga biti  :

odi se odmorit ray...
Taman u međuvremenu otiša brat trišnje u prirodu tako da sam tek sad procitao odgovor.

Mogu se ja odmarat ili ne , to nije bitno ...više nepregovaram s braniteljima.

To šta vi mislite da ja nemam razrađene opcije do detalja kad nešto uvjetujem i tražim ...to vi samo mislite.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 4 May - 18:08

Vi ste meni jednu stvar danas dokazali al vi neidte za tim jer vam to dođe kao zdravo za gotovo.

Unatoc kupovini zaustpnika ( Sausha ) vi i dalje bezrezervno podržavate svoju stranku.

To znaci da s vama više pregovora nema.

A ako mislite da nepostoji sila koja vas može ukloniti prevarili ste se ....i ona ce doci izvana isto kao što je hitlerova Njemačka došla izvana i dovesti tu novu ekipu na vlast.

Vi me više nezanimate.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 4 May - 18:18

Petrov je budući predsjednik države...ovaj častan potez nacija će zapamtiti.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 4 May - 18:19

epikur37 wrote:Petrov je budući predsjednik države...ovaj častan potez nacija će zapamtiti.
Misliš : njemačkog protektorata ?

Nema države , ukidam je u bližoj buducnosti , njemački protektora , 4 miljona starih Hrvata su nebitan faktor na evropskoj sceni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 4 May - 18:37

Nema nikakve države tj nece je biti u bliskoj buducnosti , bit ce to neki njemački protektorat. Vi u biti neznate čitat šta ja pišem. Upravo sam vam reako da nepregovaram više s braniteljima i da me nezanimaju. Sausha je razlog tj vaše podržavanje toga tj kupovine zastupnika od strane kradeza i vi još navijate za isti. Uopce me više nezanimate niti ja tu više imam šta s vama pregovarat. Uklonit cu vas i uvest direktnu upravu.

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 5 1832351

To ce biti zapovijednici ovdje a pošto su stranci price o vašem domovinskom ratu ih automatski NE ZANIMAJU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb Thu 4 May - 18:41

Ma dosta mi je više i Agrokora i tzv krize tzv Vlade t...Hrvatske.

jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Kermit Thu 4 May - 18:43

RayMabus wrote:Kradeze je gotov , moje visocanstvo anđeoska hijerahija i brat Lucifer se direktno umiješali.

Skinuo sam zaštitu s braniteljskih udruga u Hr i oni više nisu svete krave nego licmejri , uhljebi i poltroni kradeza.

Sad možete sastavit vlast s četnikom Vučićem i necete više smit pogledat nikoga u oci tj ovi šta nemaju obraza ti oce al takvih je samo 20% u ukupnoj populaciji dakle i braniteljskoj.

ili

Napravit pobunu i onda idu novi izbori a kradeze se potpapa , MOST s njima više nece koalirat a sumnjam da ce i s patuljcima satelitima sastavit vecinu ....i onda cu vas tako izmasakrirat finacijski i ukinit manjine tj zastupnike manjina.

POJIST CU VAS.
Boli njih kurac pa vidis na niži ešaloni po forumu vec hvale Pupovca i Vrdoljaka, u ostalom zemlja raste kome se ne sviđa neka ide, a i imamo najboljeg računovođu izravno od mafije
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 4 May - 18:48

glas uhljeba wrote:
Glasovanje o Mariću je vjerojatno jedan od najtužnijih dana u Saboru, narušeni su svi moralni principi.
Zbog digniteta Sabora podnosim ostavku na dužnost predsjednika Hrvatskog sabora", rekao je Petrov.
sačuvao je svoj dignitet i dignitet sabora

Majko mila....
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 4 May - 18:48

Nema veze Azila , dolaze neki novi klinci kao vojni zapovijednici u Hr uskoro a te domovinski rat nezanima ....vladat ce preko nekakvih ustaša 21 stoljeca koji nemogu smislist kradezovo biracko tijelo i branitelje četnike.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics