ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 Empty Re: Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem

Post by RayMabus 4/5/2017, 15:30

E moj O Fender moga si dosad naucit da s menom nekockaš jer šta god izabereš POPUŠIT CEŠ.

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 Sht_61202320_1280x700_3859530034fc8a43ea74ad

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 Empty Re: Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem

Post by RayMabus 4/5/2017, 15:33

Sad možete sastavit vlast s četnikom Vučićem i necete više smit pogledat nikoga u oci tj ovi šta nemaju obraza ti oce al takvih je samo 20% u ukupnoj populaciji dakle i braniteljskoj.

Sretno.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2017, 15:35

vuksadinare wrote:
Eva_ wrote:Marčelo se prodao za k+ bonove a Marić za rolex. Svi imaju svoju cijenu.
marcelo se nije prodao..nego mu je pao omrazeni most i jos ceka pad omrazenog plenkija i to je to... :)

manje - više je to to, ali mostovci su stvarno ispali više nego gamad u cijeloj priči, Plenki 2.0 od ove godine je postupio po prvi put časno i stao u obranu svojih ljudi, vidjet ćemo ima li tu kakvog napretka ili ostaje briselski ćato

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2017, 15:36

a sad možemo dalje s pričama o todorićevom vanbračnom sinu, pogodovanju todoriću zakonom koji je predložio i izglasao Petrov, o tome što su svi znali i istovremeno nitko nije znao jer im marić nije rekao, o chemtrailsima i ljudima gušterima

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/5/2017, 15:38

Živjela četnička kolaicija.

MOST se makao ....šta ste tražili to ste i dobili.

BRANITELJI = ČETNICI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/5/2017, 15:39

RayMabus wrote:Živjela četnička kolaicija.

BRANITELJI = ČETNICI
A ja četnike ubijam.

Vidimo se uskoro ......necu imati milosti za vas.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 15:39

asilovski wrote:
tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
vili40 wrote:logično i pošteno
ma nije dobio nogu, ono sam je otišao kao i što ministri nisu dobili nogu nego su dva dana kasnije kao dali ostavke. Božino poštenje vrišti iz njega na sve strane nakon što se danima nije micao iz stolice da mu neko ne oduzme istu i stavi drugi dnevni red.
Dobro sada imate Njonju pa možete imati noćne polucije i preko dana
tebi svakako dobro, moći ćeš opet predviđati bankrot i katastrofu kao predhodnih 10 godina.
To nije futur nego prezent istina odgođen na rok do 15 mjeseci, ali to je to, ali u svakom slučaju bitno je da si zadovoljan Njonjom i Pupijem hehehe
Ma ti sve znaš pa čak i da sam zadovoljan ovakvom situacijom, svašta ti znaš, prosto si nevjerojatan :D
Evo tebi za informaciju zadovoljan sam jer držim petrova za đubre i zbog toga što mi je pun kurac takvih moralnih licemjera koji bi rođenu mater prodali za fotelju, tadovoljan sam što su mu opalili šamarčinu i što je sam sebi rupu iskopao. Dalje od toga nisam zadovoljan i vjerujem da nam idu novi izbori. A sad nastavi svoje prognoze i predviđanja kao i do sada pa i dalje širi defetizam koji će na kraju krajeva tebi samom doći glave jer živoga kurca do sada nisi pogodio a to mora ostaviti trag na psihi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/5/2017, 15:39

marcellus wrote:
vuksadinare wrote:
Eva_ wrote:Marčelo se prodao za k+ bonove a Marić za rolex. Svi imaju svoju cijenu.
marcelo se nije prodao..nego mu je pao omrazeni most i jos ceka pad omrazenog plenkija i to je to... :)

manje - više je to to, ali mostovci su stvarno ispali više nego gamad u cijeloj priči, Plenki 2.0 od ove godine je postupio po prvi put časno i stao u obranu svojih ljudi, vidjet ćemo ima li tu kakvog napretka ili ostaje briselski ćato
..stao je on moj marcelo znas sto..stao je on ponajprije u svoju obranu...obranu da ako mozda ne bude premijer bar ostane na celu hdz-a....a drugo kao sto je rekao onaj lude petrina a mozda je on i dobro rekao..da plenkovica ne zanima toliko agrokor nego da je njemu ovo sve svojevrsni test ali test za vise pozicije u briselu...polozili pozitivnoispit oko agrokora...sigurno ce biti dobro nagrađen kakvom visokom sinekurom u briselu...nakon karijere u hdz-u...a trece....plenkovic ce pokazati da nije 'briselski cato' ali na međunarodnom planu di je kao sto ti znas vrlo tanak...i gdje sigurno nece siljit quratz kao tu kod nas na ovim luftziberima petrovu,bernardicu i slicnima..tamo su malo jaci igraci..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/5/2017, 15:41

RayMabus wrote:

BRANITELJI = ČETNICI
A ja četnike ubijam.

Birači Brune Esih podivljali na Fejsu: "Ti si moralna nula"
Piše: R.I.
Objavljeno prije 10 minuta

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 BtnminusTekst Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 Btnplus

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 Brunaesih1200pxfahkrizavlade
Foto: FaH

NAKON što je Bruna Esih glasala protiv opoziva Plenkovićeva ministra financija Zdravka Marića, njezinu Facebook stranicu zatrpali su kritički komentari. Podsjetimo, Esih je rekla da neće podržati novo preslagivanje saborske većine ako u njoj budu sudjovali IDS, HNS ili SDSS. No, danas je digla ruku protiv opoziva Zdravka Marića, a da je taj opoziv prošao, to bi gotovo sigurno značio kraj Plenkovićeve vlade.

"Draga Bruna, ti si moralna nula","Hvala ti što si izdala hrvatski narod i dokazala koliko si od riječi pa se sada pitaj tko će ti vjerovati i glasati za tebe", "Nit' integriteta nit morala. Dno!" - samo su neki od komentara koji su komentatori ostavili na Facebook stranici Brune Esih.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/biraci-brune-esih-podivljali-na-fejsu-ti-si-moralna-nula/967766.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eva_ 4/5/2017, 15:41

marcellus wrote:
vuksadinare wrote:

Nemre bolje. Do Božića HR je CH kak je Kolinda i obećala. Looking forward Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 1f602  Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 1f600  Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 1f60e  Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 263a  Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 1f607  Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 1f60b
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/5/2017, 15:43

tako se i sanader borio za 'svoje ljude'...pa im rekao u kriticnom trenutku 'cao djaci bilo mi je lijepo surađivati sa vama ali sada ja imam preca posla nego sto ste vi'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eva_ 4/5/2017, 15:44

tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:
ma nije dobio nogu, ono sam je otišao kao i što ministri nisu dobili nogu nego su dva dana kasnije kao dali ostavke. Božino poštenje vrišti iz njega na sve strane nakon što se danima nije micao iz stolice da mu neko ne oduzme istu i stavi drugi dnevni red.
Dobro sada imate Njonju pa možete imati noćne polucije i preko dana
tebi svakako dobro, moći ćeš opet predviđati bankrot i katastrofu kao predhodnih 10 godina.
To nije futur nego prezent istina odgođen na rok do 15 mjeseci, ali to je to, ali u svakom slučaju bitno je da si zadovoljan Njonjom i Pupijem hehehe
Ma ti sve znaš pa čak i da sam zadovoljan ovakvom situacijom, svašta ti znaš, prosto si nevjerojatan :D
Evo tebi za informaciju zadovoljan sam jer držim petrova za đubre i zbog toga što mi je pun kurac takvih moralnih licemjera koji bi rođenu mater prodali za fotelju, tadovoljan sam što su mu opalili šamarčinu i što je sam sebi rupu iskopao. Dalje od toga nisam zadovoljan i vjerujem da nam idu novi izbori. A sad nastavi svoje prognoze i predviđanja kao i do sada pa i dalje širi defetizam koji će na kraju krajeva tebi samom doći glave jer živoga kurca do sada nisi pogodio a to mora ostaviti trag na psihi.
Nema razloga nezadovoljstvu. Ide omiljena koalicija domoljuba i čeda. Kad napuste te svi, uvijek su tu vjerni četnici. To bi trebala biti himna HDZ-a.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/5/2017, 15:44

vuksadinare wrote:tako se i sanader borio za 'svoje ljude'...pa im rekao u kriticnom trenutku 'cao djaci bilo mi je lijepo surađivati sa vama ali sada ja imam preca posla nego sto ste vi'
a zasto je to rekao?..kad je uvidjeo da ej njegova guzica u pitanju..onda ko vas jebe...vadite se sami..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/5/2017, 15:47

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

BRANITELJI = ČETNICI
A ja četnike ubijam.

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 BtnminusTekst Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 Btnplus

Petrov časno odstupio s dužnosti, nije dopostio da ga vuku po blatu glasanjem - Page 4 Brunaesih1200pxfahkrizavlade

NAKON što je Bruna Esih glasala protiv opoziva Plenkovićeva ministra financija Zdravka Marića, njezinu Facebook stranicu zatrpali su kritički komentari. Podsjetimo, Esih je rekla da neće podržati novo preslagivanje saborske većine ako u njoj budu sudjovali IDS, HNS ili SDSS. No, danas je digla ruku protiv opoziva Zdravka Marića, a da je taj opoziv prošao, to bi gotovo sigurno značio kraj Plenkovićeve vlade.

"Draga Bruna, ti si moralna nula","Hvala ti što si izdala hrvatski narod i dokazala koliko si od riječi pa se sada pitaj tko će ti vjerovati i glasati za tebe", "Nit' integriteta nit morala. Dno!" - samo su neki od komentara koji su komentatori ostavili na Facebook stranici Brune Esih.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/biraci-brune-esih-podivljali-na-fejsu-ti-si-moralna-nula/967766.aspx
Mislim da je Bruna upravo popušila lokalne izbore.

Prvo izbacivanje svih lažnjaka iz desnice.

Samo čiste ustaše ce ovdje bit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/5/2017, 15:48

Izvor iz HDZ-a:'Lokalni izbori pokazat ce gdje smo.Da li smo ovim potezima profitirali ili ne'.
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/5/2017, 15:52

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

BRANITELJI = ČETNICI
A ja četnike ubijam.

Mislim da je Bruna upravo popušila lokalne izbore.

Prvo izbacivanje svih lažnjaka iz desnice.

Samo čiste ustaše ce ovdje bit.
bruna je shvatila....da bez hdz-a karijera gotova.....nosvi imamo slabosti u nekim trenucima i filmovi se vrte pred ocima...ocito je mozda shvatila da je plenki ovim posljednjim potezima mozda profitirao i da bi sad bilo previse riskantno igrati solo utakmicu kao sto je to mozda bilo prije desetak dana...i da prijevremeni izbori joj mozda nece ici u korist...ako se bude zamjerala hdz-u i plenkiju..karijera ispred svega a nije za bacit ni desetak i vise tisuca kuna saborske 'placice'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/5/2017, 15:58

vuksadinare wrote:
bruna je shvatila....da bez hdz-a karijera gotova.....nosvi imamo slabosti u nekim trenucima i filmovi se vrte pred ocima...ocito je mozda shvatila da je plenki ovim posljednjim potezima mozda profitirao i da bi sad bilo previse riskantno igrati solo utakmicu kao sto je to mozda bilo prije desetak dana...i da prijevremeni izbori joj mozda nece ici u korist...ako se bude zamjerala hdz-u i plenkiju..karijera ispred svega a nije za bacit ni desetak i vise tisuca kuna saborske 'placice'
Bruna je shvatila ....izgleda da vi niste shvatili da ja na one obje opcije imam pripremljene odgovore.

Ja sam shvatio da ste vi izabrali.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eva_ 4/5/2017, 15:58

vuksadinare wrote:Izvor iz HDZ-a:'Lokalni izbori pokazat ce gdje smo.Da li smo ovim potezima profitirali ili ne'.
Ovisi o izdašnosti k+ bonova. Na našem forumu se baš i niste iskazali. Tek dvije šunkice, jedna Marčelu a druga Treu. Jadno, jadno. Ili kak ono viču na hercegovačkim svadbama, malo, malo.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/5/2017, 16:00

Vama tek sad slijedi PAKAO ....znate ni pred ww2 ustaše nisu bile neka velika grupa ....malo gledajte okolo šta se dešava .....kad preuzmem vlast streljat cu sve branitelje i kradeze.

Fizicki mislim.

I ovo nije šala.

Pozzz od Lucifera.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/5/2017, 16:02

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:
Bruna je shvatila ....izgleda da vi niste shvatili da ja na one obje opcije imam pripremljene odgovore.

Ja sam shvatio da ste vi izabrali.
bruna je shvatila da su se posljednjih dana okolnosti dramaticno promjenili i da vise na vratima prijevremeni izbori...i da ej vjerojatno racunala da ce mandat odraditi cetri godine..pa moze populisticki politiku vodit i prkositi..ali onda se otrijeznis i zbrojis dva i dva...da ako se ne predomslis i tjeras po svom na hdzovoj listi se vise neces naci..a druge stranke i lsite ti ne garantiraju ulazak ili ostanak u saboru..znaci gupitak dobre lovice a imedijske paznje...kao sto poslovica kaze..'lako je pricat dok imas paznju i novac'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/5/2017, 16:04

Bruna nije ništa shvatila a necete i vi jer ja sad paraleno u tajnosti kreiram nešto cija ce osnovna uloga biti  :

Preuzimanje vlasti u Hr , micanje od ushranog Brisela i fizicko streljanje svih branitelja i kradeza.

Necete ih vidit jer ih ja sad kreiram u tajnosti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics