(Nije u pitanju samo INA ili postoji i privatni sukob)Petrov:Ako Karamarko ne ode,dajem ostavku
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
(Nije u pitanju samo INA ili postoji i privatni sukob)Petrov:Ako Karamarko ne ode,dajem ostavku
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/430442/Petrov-Tesko-da-ce-moji-ministri-ostati-ako-ja-odem.html
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: (Nije u pitanju samo INA ili postoji i privatni sukob)Petrov:Ako Karamarko ne ode,dajem ostavku
...rekao sam kad bi samo u pitanju bili kriminal,sukob interesa oko ine preko 90% poiticke elite u hr ne bi smjelo prismrditi visokim funkcijama u politici..tu je u pitanju i nesto drugo...ovaj sukob karamarka i petrova mi poprima kao i nekakav privatni sukob njih dvojice....
2015-09-08
Re: (Nije u pitanju samo INA ili postoji i privatni sukob)Petrov:Ako Karamarko ne ode,dajem ostavku
Mislim ono zapeo si za karamarka ko pijan plota...sto ce kad ode karamarko?..koga bi ti iz hdz-a?..nekog kog mo's zajebavat..i koji ce raditi sve po tvojoj volji...covjece ako en zbog karamarka i hdz-a i ti moras otici..nemas petlje covjece....nema tako dugo ovi iz srbije su ti nesto ostro odgovorili..sav si se spetljao...nisi znao sto bi rekao...jebe te jambo u glavu....frfljas nesto...petrina te napao ostro..sutio si ko picka....nemas muda covjece....skrivas se...i onda ucjenjujes..jer te sdp-ovi spijuni filaju dokazima ili cime vec..ucjenjuju
2015-09-08
da, do sad stvarno nije imao muda...i to mu se non stop stavlja na nos...možda sada želi pokazati da ih ipak ima...i da mi je javni interes ipak ispred privatnog...
vidjet ćemo, no jako sam skeptična
Guest- Guest
..on bi da je samo most na vlasti ili jos sdp uz hdz..a to nije moguce to je tek mutacija....koje zajednistvo?..muljatora na sve strane i u svim strankama...pa kad bi se radilo cistiliste....ne znam tko bi uopce i mogao prismrditi vlasti...u politici cistunci ne uspijevaju jer su odmah pojedeni..ne samo kod nas...Noor wrote:da, do sad stvarno nije imao muda...i to mu se non stop stavlja na nos...možda sada želi pokazati da ih ipak ima...i da mi je javni interes ipak ispred privatnog...
2015-09-08
Kad je to izjavio? Prije ručka ili poslije ručka?
Dug je dan, a bogami i noć, još se svašta može dogoditi i izjaviti...
Dug je dan, a bogami i noć, još se svašta može dogoditi i izjaviti...
i sto da dođe sdp na valst i opet prosvjedi,protesti pizde materine..a nitko muda nema
2015-09-08
Noor wrote:da, do sad stvarno nije imao muda...i to mu se non stop stavlja na nos...možda sada želi pokazati da ih ipak ima...i da mi je javni interes ipak ispred privatnog...
božo se priprema za izbore.
skine li karamarka računa na oprost kod većeg dijela birača koji su glasovali za most.
dobije li ogoljeni most 5-10 mandata božo zadovoljan...
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:i sto da dođe sdp na valst i opet prosvjedi,protesti pizde materine..a nitko muda nema
znamo kako je destrukcija najjača osobina domoljuba. ne moraš ponavljati...
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:..on bi da je samo most na vlasti ili jos sdp uz hdz..a to nije moguce to je tek mutacija....koje zajednistvo?..muljatora na sve strane i u svim strankama...pa kad bi se radilo cistiliste....ne znam tko bi uopce i mogao prismrditi vlasti...u politici cistunci ne uspijevaju jer su odmah pojedeni..ne samo kod nas...Noor wrote:da, do sad stvarno nije imao muda...i to mu se non stop stavlja na nos...možda sada želi pokazati da ih ipak ima...i da mi je javni interes ipak ispred privatnog...
pa je...dobro kaže beljak..nakaradno je otpočetka
Guest- Guest
...eto npr..zivi zid..sto ce oni..raskolili su se jedno deset puta do sad...non stop neka oporba sincicu....pet frakcija..padaju ostavke...ne zeli ni sa hdz-om ni sa sdp-om..kako ces onda napraviti vlast...treci put?..dobro kaze sova seks....treci put je za quratz sami u svojim redovima su oporba..luda kuca..
2015-09-08
A,sto ce beljak reci bilo kome :D Most je jedini korektiv,makar sminkerski. Sve ih boli8-)
2014-04-12
ne, al dobro kaže....ako sdp dođe na vlast...mogao bi hdz i njima priuštiti pakao...čisto iz revanšasitting_bull wrote:vuksadinare wrote:i sto da dođe sdp na valst i opet prosvjedi,protesti pizde materine..a nitko muda nema
Guest- Guest
...a i taj beljak...kad je izjavio..'uclanio sam se u hss iz fore..bezveze...'...tzo mi ej bilo dovoljno..liku uopce nije vazan ni hss ni program hss-a...provali da je za pedere...a potencijalni glasaci hss-a su bar 90% protiv homica...to alternativa?..ili rekao provaljivao sam u aute izmladenacke obijesti...sa 28 godina?..kad ljudi vec imaju obitelji,djecu..a on pubertetlija..ma bje'z od takvih alternativaNoor wrote:vuksadinare wrote:..on bi da je samo most na vlasti ili jos sdp uz hdz..a to nije moguce to je tek mutacija....koje zajednistvo?..muljatora na sve strane i u svim strankama...pa kad bi se radilo cistiliste....ne znam tko bi uopce i mogao prismrditi vlasti...u politici cistunci ne uspijevaju jer su odmah pojedeni..ne samo kod nas...Noor wrote:da, do sad stvarno nije imao muda...i to mu se non stop stavlja na nos...možda sada želi pokazati da ih ipak ima...i da mi je javni interes ipak ispred privatnog...
pa je...dobro kaže beljak..nakaradno je otpočetka
2015-09-08
HDZ je sam sebe urušio postavljanjem ekstrema u vrh,a istovremeno su se odrekli nekada vrlo važnih članova koji su stranku stvarali i upravljali njome.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:HDZ je sam sebe urušio postavljanjem ekstrema u vrh,a istovremeno su se odrekli nekada vrlo važnih članova koji su stranku stvarali i upravljali njome.
2015-09-08
..to ej biloneminovno kod hdz-a..radikalni elementi..nakon jace i sanadera..neminovno...90% clanstva hdz-a ipak je desne provijencije..i ne mos zobati stalno politiku regiona..ili ono ides s pupovcem i srbima u koaliciju..ili 'eu nema alternative'...to uopce nisu tuđmanove smjernice...radikalizam je bio ocekivan....naivci to nisu samo ocekivali
2015-09-08
Šta vi sad želite, rušiti Karamarka ili Vladu? Ili državu? Ovo zadnje je puno vjerojatnije. Konačni cilj, ustvari.sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:i sto da dođe sdp na valst i opet prosvjedi,protesti pizde materine..a nitko muda nema
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» U Kninu sukob Torcide i...ne nisu Srbi u pitanju
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Privatni mirovinski fondovi samo na Ledu izgubili 200 milijuna kuna
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» U Kninu sukob Torcide i...ne nisu Srbi u pitanju
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Privatni mirovinski fondovi samo na Ledu izgubili 200 milijuna kuna
Page 1 of 5