ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

75:75

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

75:75 - Page 5 Empty Re: 75:75

Post by Guest 4/5/2017, 19:49

imaju istu lopovsku facu, što ne vidiš

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 4/5/2017, 19:57

Opet smo ispali glupi, što sad da radimo?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 20:21

asilovski wrote:
tre911 wrote:
veber wrote:kolega, ako si na lapo ne ideš na izbore.
ide sezona-pare će se okrenut.

što će biti s agrokorom je upitno ali lova će se okretat.
Pa očito, nema talasanja i lovica kaplje, oporba misli da je kao nešto radila, HDZ da je pobjedio a ostali plivaju laganini, malo lijevo malo desno.
U principu mi je drago što se petrovu obilo o glavu kadroviranje i pokušaj rušenja svoga partnera, to se tako ne radi a oni su to napravili 2 puta samo drugi put HDZ očito nije stao na iste grablje kao prvi put.
Znači sve u redu vezano za Sauchu i kožna odijela hehe strašno u biti baš strašno, još ti lupetaš o Golom otoku, blajburgu a zapravo ste isti ako ne i gori
aj se ti malo smiri da ne dobiješ moždani, bijeli miševi se očito već priviđaju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 4/5/2017, 20:37

tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:

Pa očito, nema talasanja i lovica kaplje, oporba misli da je kao nešto radila, HDZ da je pobjedio a ostali plivaju laganini, malo lijevo malo desno.
U principu mi je drago što se petrovu obilo o glavu kadroviranje i pokušaj rušenja svoga partnera, to se tako ne radi a oni su to napravili 2 puta samo drugi put HDZ očito nije stao na iste grablje kao prvi put.
Znači sve u redu vezano za Sauchu i kožna odijela hehe strašno u biti baš strašno, još ti lupetaš o Golom otoku, blajburgu a zapravo ste isti ako ne i gori
sauhi se počeli priviđati bijeli miševi. sad će mu kujunđić izdati potvrdu da ne može ići u zatvor nego će gulit kumpir za opće dobro

2015-09-14

Back to top Go down

Post by epikur37 4/5/2017, 20:38

Njavažnije da državotvorna stranka ostane na vlasti :) :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 20:44

mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
asilovski wrote:
tre911 wrote:

Znači sve u redu vezane no za Sauchu i kožna odijela hehe strašno u biti baš strašno, još ti lupetaš o Golom otoku, blajburgu a zapravo ste isti ako ne i gori
sauhi se počeli priviđati bijeli miševi. sad će mu kujunđić izdati potvrdu da ne može ići u zatvor nego će gulit kumpir za opće dobro
ne govrim o tome nego o asilinim insinuacijama i glupostima koje lupeta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 20:48

epikur37 wrote:Njavažnije da državotvorna stranka ostane na vlasti :) :D
najmanji problem zbog toga, ucjenjivanje ne prolazi a oporba nema muda da traži izglasavanje nepovjerenja vladi iako bi vlada pala bez jebemti zbog glasa Glasnovića i Esih. Pitanje je zašto to oporba ne učini.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 4/5/2017, 20:50

tre911 wrote:
najmanji problem zbog toga, ucjenjivanje ne prolazi a oporba nema muda da traži izglasavanje nepovjerenja vladi iako bi vlada pala bez jebemti zbog glasa Glasnovića i Esih. Pitanje je zašto to oporba ne učini.
 glasnović dezertira, a sauha se regrutira...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2017, 20:52

asilovski wrote:
marcellus wrote:
veber wrote:
marcellus wrote:
kaja wrote:
poraz i sramoćenje jer su poslali todoriću policiju a ipak je todorić država i moraju ga štititi svi koje je korumpirao?
pa to im baš i nije sramoćenje..

ma poslali su kurac a ne policiju, orepić je skoro dvije godine ministar i onda kad je smijenjen se sjetio nekom slat policiju a ne zna ni sam za što točno. Šta misle da će Todi nać? Agrokor je porez platio, ako se iskopaju neka krivotvorena izvješća neko će ić na sud i platit globu i to je sve. A to neće bit Toda.

da je todorić korumpirao sve i svakog ne bi se ovako vodila hajka na njega i ne bi uostalom nikad propao, i ne bi morao ić rusima po kredite. Da, naštimao je Mariću u HPB-u kredit po 4% kamate kakav sam i ja imao koji sam nitko i ništa i isto sam i nakon odlaska iz banke neko vrijeme imao povlašteni kredit za djelatnike jer sam takav uzeo kad sam mogao. I kasnije su uvjeti pali pa sam ga ionako mogao kao i marić preprogramirati jeftinije i mimo povlaštenog. Naštimao je Mariću kredit po 4% kamata u HPB-u a njemu ta ista HPB nije davala kredite ni po 10%. Usput na to se žale u saboru polupismeni likovi koji imaju kredite po 0% kamata i to po sedam-osam kredita s ratama deset puta većima od njihove plaće, za koje ih niko ne pita otkud ih uopće vraćaju.
kolega ne lupetat!
agrokor kao i većina firmi vodi duplo knjigovodstvo.
sve one firme za procjenu su krive jer su imale uvid u poslovanje, ali nisu htjele to prijavit državi.

zna se kako se vodi duplo knjigovodstvo. i banke su to znale.

budimo iskreni.

moguće, ali Orepić je godinu i pol ministar i nije riješio ni jedan slučaj od svastike do katrana i lekovićevih šrafa a sad bi našao kriminal u agrokoru koji porezna koja ih svakodnevno nadzire nije našla
Porezna svakodnevno nadzire agrokor hehehehe jebo sliku svoju Marcelu care sendvičara trebao bi vučka pitati da te zaposli u Teleprompteru

spadaju pod odjel za velike korisnike i imaju nekoliko poreznika kojima je posao pratiti samo i jedino njih, sve firme te veličine imaju posebne odjele, a budala Bulj to nije znao pa je izašao sa senzacionalnim otkrićem da porezna nije bila u agrokoru deset godina, pa su mu i Linić i Lalovac koji inače nisu HDZ objasnili o čemu se radi

samo što on naravno ne zna kad je donesen zakon po kom velike firme više nisu pod pnuskokom nego pod zasebnim poreznim tijelom

75:75 - Page 5 1472536379_l
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2017, 20:53

tre911 wrote:

naravno, jer su pičke

marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 20:53

mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
glasnović bidao glas protiv vlade, to je najavio kao i to da neće glasovati protiv marića, ne znam u čemu je problem. U svakom slučaju nije jasno zašto se oporba povukla kada su imali ruke za rušiti vladu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2017, 20:54

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/zasto-napadi-na-brunu-esih-procitajte-sto-je-izjavila-prije-dva-dana-1022626/

marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 20:55

marcellus wrote:
tre911 wrote:

naravno, jer su pičke
upravo tako, očito je da su plašili ježa golom guzicom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2017, 20:55

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/483772/bruna-esih-otkrila-detalje-nocnog-sastanka-s-plenkovicem-glasnovic-i-ja-smo-ga-odbili-on-prizeljkuje-nove-izbore

marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 4/5/2017, 20:56

tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
glasnović bidao glas protiv vlade, to je najavio kao i to da neće glasovati protiv marića, ne znam u čemu je problem. U svakom slučaju nije jasno zašto se oporba povukla kada su imali ruke za rušiti vladu
bit će traže petokolonaše...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2017, 20:57

Esih je rekla da neće poduprijeti SDP-ovu inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Zdravku Mariću, no nije otkrila hoće li biti suzdržana ili će glasati protiv te inicijative.

- Znamo čija je inicijativa smjena gospodina Marića, tako da ja također ne mogu biti uz tu inicijativu, to je u potpunosti jasno. Dosad sam bila apsolutno lojalna prema klubu u kojem sam u Hrvatskom saboru, i takva sam doista spremna i ostati, ukoliko bi, kažem, postojala određena jamstva. S ovim smo jamstvom danas došli kod premijera Plenkovića, ovdje su potpisi kako moj, tako i gospodina Željka Glasnovića, vidite da drugog potpisa nema, rekla je Esih Novoj TV.

očito nije jasno ni novinarima jutarnjeg ni večernjeg no dobro ljudima je neki put teško razumjeti razliku između "neću glasati za smjenu marića" i "Neću glasati za novu vladu u kojoj će biti Pupovac."

marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 20:57

mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
biti će da su pičketine bez muda, ja sam priželjkivao nove izbore da se sve razjasni
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 4/5/2017, 20:58

tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
biti će da su pičketine bez muda, ja sam priželjkivao nove izbore da se sve razjasni
s ovakvim stanjem... ja priželjkukem izbore svake godine...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 21:00

marcellus wrote:Esih je rekla da neće poduprijeti SDP-ovu inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Zdravku Mariću, no nije otkrila hoće li biti suzdržana ili će glasati protiv te inicijative.

- Znamo čija je inicijativa smjena gospodina Marića, tako da ja također ne mogu biti uz tu inicijativu, to je u potpunosti jasno. Dosad sam bila apsolutno lojalna prema klubu u kojem sam u Hrvatskom saboru, i takva sam doista spremna i ostati, ukoliko bi, kažem, postojala određena jamstva. S ovim smo jamstvom danas došli kod premijera Plenkovića, ovdje su potpisi kako moj, tako i gospodina Željka Glasnovića, vidite da drugog potpisa nema, rekla je Esih Novoj TV.

očito nije jasno ni novinarima jutarnjeg ni večernjeg no dobro ljudima je neki put teško razumjeti razliku između "neću glasati za smjenu marića" i "Neću glasati za novu vladu u kojoj će biti Pupovac."
Tako izgleda mada mislim da je u pitanju poistovjećivanje sa svojom opcijom pa onda treba sve oblatiti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2017, 21:13

tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:

i ja mislim da plenković više priželjkuje nove izbore nego itko drugi u ovom trenutku.

Most je poražen, a birači ne biraju gubitnike da ih vode, to ne treba zaboraviti. Čak i oni koji simpatiziraju s njima. SDP je u kurcu totalnom. HDZ je ljiga, ali to je tako od tuđmanove smrti manje više. Pa svejedno dobivaju izbore i protiv jačih igrača od bernardića.

marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2017, 21:14

mutava baštarda wrote:
s ovakvim stanjem... ja priželjkukem izbore svake godine...

men' malo dopizdilo

marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top