ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

75:75

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

75:75 - Page 6 Empty Re: 75:75

Post by marcellus 4/5/2017, 21:14

mutava baštarda wrote:
s ovakvim stanjem... ja priželjkukem izbore svake godine...

men' malo dopizdilo

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 21:19

marcellus wrote:
tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
mutava baštarda wrote:
 glasnović dezertira, a sauha se regrutira...
glasnović bidao glas protiv vlade, to je najavio kao i to da neće glasovati protiv marića, ne znam u čemu je problem. U svakom slučaju nije jasno zašto se oporba povukla kada su imali ruke za rušiti vladu
bit će traže petokolonaše...
biti će da su pičketine bez muda, ja sam priželjkivao nove izbore da se sve razjasni

i ja mislim da plenković više priželjkuje nove izbore nego itko drugi u ovom trenutku.

Most je poražen, a birači ne biraju gubitnike da ih vode, to ne treba zaboraviti. Čak i oni koji simpatiziraju s njima. SDP je u kurcu totalnom. HDZ je ljiga, ali to je tako od tuđmanove smrti manje više. Pa svejedno dobivaju izbore i protiv jačih igrača od bernardića.
pa najbolju startnu poziciju ima za to, očito je da je pametniji i lukaviji od cijele oporbe kada je imao razrađen plan za sve opcije što doduše pored bernardića kao vođe oporbe i nije neki problem
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 4/5/2017, 21:55

Mi se svađamo, a ne mislimo kako od toga Hrvatska postaje slaba i ranjiva.
A četnici gledaju i iskesili zube.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 4/5/2017, 21:57

marcellus wrote:
mutava baštarda wrote:
s ovakvim stanjem... ja priželjkukem izbore svake godine...

men' malo dopizdilo

Kad i mojoj punici & sličnim dopizde izbori i politika onda se možda krene naprijed.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by crvenkasti 4/5/2017, 22:09

Ja sam glup.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 4/5/2017, 22:23

marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/zasto-napadi-na-brunu-esih-procitajte-sto-je-izjavila-prije-dva-dana-1022626/

Brunu ću uvijek voleti
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Stribor 4/5/2017, 22:25

Gnječ wrote:
Stribor wrote:
asilovski wrote:
Stribor wrote:
epikur37 wrote:

Nda, Marić prošao vlada pala :D :D :D

SDP i HNS su pocicali velecurčinu.  Hardcore hairpulling and brutal deepthroat with cumeating.

Ne moru pobiditi niti ovako stučen HDZ.

Izprezumljena lica Bernardića i Bauka vse reču.

Saucha im je serviral osvetu onako kako je najsladja. ''Hladno''!
HNS ide u koaliciju sa Plenkijem, znači jedino koji je pocuclao kurac su građani i građanki RH-a to jest svi oni koji Vi mrzite i potkradate 27 godina

Glej kretenu.

Nisam ti ja kriv ča si politički nepismen ili zaprav nepismen kako god se obrneš i ča ništar ča ti je dalje od nosa ne moreš shvatiti niti pojmiti. Bome, upitno je shvaćaš li uobće i ono ča ti je pred nosom? Kako vidim niti to!!

Drugo, nigdar nisam bil niti jesam niti ću biti va ikakovoj stranki, a još manje sam nikoga plindral za razliku od pizde kot ča si ti, ki 24 ure na dan visiš na internetu i pišeš kretardizme. Gdo si to more priuštiti ukoliko i sam nije na plaći HDZ-a, SDP-a, HNS-a i spodobnih jebivetrov?

Trete, stiram te va curak nedojebani ... i tebe i te gradjanke i gradjane i 'se vas pizde jambrave. Pizda ti nedojebana kretenska, prijaj se dela i začni ništo afirmativno delati, stvaraj ništo ča ima vridnost .... idiote.

mogao si napisati na latinskom da te ceo svet razume:

Vide adducendum est.

Im 'non sine litteris rei publicae reus est temone vel sine litteris, esse materia quid tumet, et modo a cha minister in te os tuum et non potest intelligere non intellectum. Puer est dubium vos animadverto uobće temone est et quid facies tua? Ut quis ad hanc !!

Secundo, nigdar umquam nec ego, nec pars tibi erit ikakovoj tuo: quis non multo minus quam XXIV horas die plindral dissimilis autem temone pussies quasi tentorium in Internet kretardizme et scribere. Domina sum ego vos non praestare, si in litore HDZ, SDP, sive eorundem decorae HNS jebivetrov?

Treto quattuor et cives tuos ... et curak nedojebani Tu pussies jambrave. Pedicabo ego vos nedojebana moronic, et satus opus ad PRIJAJI nisto affirmative opus fac Quidquid temone vridnost .... stultus est.

Morem ja i na tvojoj besedi: ''Jedi govna BRE!''
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top