ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

75:75

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

75:75 - Page 4 Empty Re: 75:75

Post by marcellus 4/5/2017, 17:12

veber wrote:btw i plenković je prijetio izborima,a demantiralo ga glasanje u saboru.

pa jedino njemu u biti pašu izbori, može presložit karte i složit većinu bez mosta, bero se može slikat da će dobit glasova koliko je dobio milanović jer je gluplji od milanovića, most će vjerojatno izgubit i u metkoviću lokalne izbore jer ih je i tamo svima pun kurac, dobili su izbore na tome da je jambo lopov i nesposoban i zapošljava rođake i onda su došli na vlast i zaposlili prijatelje i rođake i nisu napravili ni koliko jambo za grad.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2017, 17:14

marcellus wrote:
kaja wrote:
marcellus wrote:pitanje je i bi li svi iz mosta uopće glasali za nove izbore u ovom trenutku jer su doživjeli poraz + sramoćenje i na vlast više nakon novih izbora ne mogu, jer s njima nitko osim ludog pernara ne želi u koaliciju, dakle novim izborima nemaju što dobiti - mogu neki jedino izgubiti saborske fotelje i to je sve.
poraz i sramoćenje jer su poslali todoriću policiju a ipak je todorić država i moraju ga štititi svi koje je korumpirao?
pa to im baš i nije sramoćenje..

ma poslali su kurac a ne policiju, orepić je skoro dvije godine ministar i onda kad je smijenjen se sjetio nekom slat policiju a ne zna ni sam za što točno. Šta misle da će Todi nać? Agrokor je porez platio, ako se iskopaju neka krivotvorena izvješća neko će ić na sud i platit globu i to je sve. A to neće bit Toda.

da je todorić korumpirao sve i svakog ne bi se ovako vodila hajka na njega i ne bi uostalom nikad propao, i ne bi morao ić rusima po kredite. Da, naštimao je Mariću u HPB-u kredit po 4% kamate kakav sam i ja imao koji sam nitko i ništa i isto sam i nakon odlaska iz banke neko vrijeme imao povlašteni kredit za djelatnike jer sam takav uzeo kad sam mogao. I kasnije su uvjeti pali pa sam ga ionako mogao kao i marić preprogramirati jeftinije i mimo povlaštenog. Naštimao je Mariću kredit po 4% kamata u HPB-u a njemu ta ista HPB nije davala kredite ni po 10%. Usput na to se žale u saboru polupismeni likovi koji imaju kredite po 0% kamata i to po sedam-osam kredita s ratama deset puta većima od njihove plaće, za koje ih niko ne pita otkud ih uopće vraćaju.
kolega ne lupetat!
agrokor kao i većina firmi vodi duplo knjigovodstvo.
sve one firme za procjenu su krive jer su imale uvid u poslovanje, ali nisu htjele to prijavit državi.

zna se kako se vodi duplo knjigovodstvo. i banke su to znale.

budimo iskreni.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2017, 17:15

marcellus wrote:ono valjda nakon posla u saboru peku krumpiriće u mcdonaldsu po noći, ili rade u auto praoni, za bulja i marasa je to ionako vrh intelektualnih kapaciteta
u ovom trenu da dođe do izbora most bi popušio foru.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 17:16

veber wrote:kolega, ako si na lapo ne ideš na izbore.
ide sezona-pare će se okrenut.

što će biti s agrokorom je upitno ali lova će se okretat.
Pa očito, nema talasanja i lovica kaplje, oporba misli da je kao nešto radila, HDZ da je pobjedio a ostali plivaju laganini, malo lijevo malo desno.
U principu mi je drago što se petrovu obilo o glavu kadroviranje i pokušaj rušenja svoga partnera, to se tako ne radi a oni su to napravili 2 puta samo drugi put HDZ očito nije stao na iste grablje kao prvi put.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2017, 17:19

hdz je u prednost, a očito da se dogovorio sa sdpom.
realno novi izbori nam ne trebaju i ovi se dogovorili.
odjebali mutavog iz metkovića i svi sretni.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 17:22

veber wrote:hdz je u prednost, a očito da se dogovorio sa sdpom.
realno novi izbori nam ne trebaju i ovi se dogovorili.
odjebali mutavog iz metkovića i svi sretni.
jedino što ćemo sad danima slušati  žalopojke o MOSTovom poštenju i sposobnosti, božo će kmečati do novih izbora bez prestanka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 4/5/2017, 17:23

evo, evo..šeks upravo pojašnjava da je to sve ok i u redu
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2017, 17:24

ma zaboli me za debila.
kada je sve to krenulo lijepo sam vam pisao.
glavna nestabilnost je most.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2017, 17:25

kaja wrote:evo, evo..šeks upravo pojašnjava da je to sve ok i u redu
kajo ne sumnjaj u šeksa.
i ok je ako sabor nije raspušten.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 4/5/2017, 17:30

veber wrote:ma zaboli me za debila.
kada je sve to krenulo lijepo sam vam pisao.
glavna nestabilnost je most.
pa je, jer ne da da stabilno kradu, pogoduju  i skrivaju dokaze protiv todorića i sličnih.
tu se sdp i hdz lijepo slože ali ovi fakat smetaju...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2017, 17:53

ok,
mislis da mijenjaju, ovi z bridza?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Kermit 4/5/2017, 18:36

Stribor wrote:
asilovski wrote:
Stribor wrote:
epikur37 wrote:
RayMabus wrote:Ma ovo je sprdačina. Maric je i onako pao jer je pala vlada jer Plenky nema 76 ruku.

Nda, Marić prošao vlada pala :D :D :D

SDP i HNS su pocicali velecurčinu.  Hardcore hairpulling and brutal deepthroat with cumeating.

Ne moru pobiditi niti ovako stučen HDZ.

Izprezumljena lica Bernardića i Bauka vse reču.

Saucha im je serviral osvetu onako kako je najsladja. ''Hladno''!
HNS ide u koaliciju sa Plenkijem, znači jedino koji je pocuclao kurac su građani i građanki RH-a to jest svi oni koji Vi mrzite i potkradate 27 godina

Glej kretenu.

Nisam ti ja kriv ča si politički nepismen ili zaprav nepismen kako god se obrneš i ča ništar ča ti je dalje od nosa ne moreš shvatiti niti pojmiti. Bome, upitno je shvaćaš li uobće i ono ča ti je pred nosom? Kako vidim niti to!!

Drugo, nigdar nisam bil niti jesam niti ću biti va ikakovoj stranki, a još manje sam nikoga plindral za razliku od pizde kot ča si ti, ki 24 ure na dan visiš na internetu i pišeš kretardizme. Gdo si to more priuštiti ukoliko i sam nije na plaći HDZ-a, SDP-a, HNS-a i spodobnih jebivetrov?

Trete, stiram te va curak nedojebani ... i tebe i te gradjanke i gradjane i 'se vas pizde jambrave. Pizda ti nedojebana kretenska, prijaj se dela i začni ništo afirmativno delati, stvaraj ništo ča ima vridnost .... idiote.
Alo krezubi idi kod logopeda platit ce ti partija
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 4/5/2017, 18:41

tre911 wrote:
veber wrote:kolega, ako si na lapo ne ideš na izbore.
ide sezona-pare će se okrenut.

što će biti s agrokorom je upitno ali lova će se okretat.
Pa očito, nema talasanja i lovica kaplje, oporba misli da je kao nešto radila, HDZ da je pobjedio a ostali plivaju laganini, malo lijevo malo desno.
U principu mi je drago što se petrovu obilo o glavu kadroviranje i pokušaj rušenja svoga partnera, to se tako ne radi a oni su to napravili 2 puta samo drugi put HDZ očito nije stao na iste grablje kao prvi put.
Znači sve u redu vezano za Sauchu i kožna odijela hehe strašno u biti baš strašno, još ti lupetaš o Golom otoku, blajburgu a zapravo ste isti ako ne i gori
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 4/5/2017, 18:48

Mogli bi se mnogi iznenaditi glede Mosta na sljedćim izborima...jer iz aviona je vidljivo da je sve unaprijed iscenirana farsa...smećad Marić i Dalićka jašu dalje, ali dokle, vidjet ćemo...na Plenkoviću je pao i posljednji gram inegriteta do iti jednog poznatog HDZ-ovca i od sada ih smatram bez daljnjeg i do posljednjeg, uključujući i Hasančeta teškim smećem, parazitima i probisvjetima, a nadasve veleizdajničkom bagrom...ovo itekako vrijedi i za oporbu(?)...gasi državu, na bubanj sve daj, Hrvati su ionako roblje odavno...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 4/5/2017, 18:54

jasambrend wrote:Mogli bi se mnogi iznenaditi glede Mosta na sljedćim izborima...jer iz aviona je vidljivo da je sve unaprijed iscenirana farsa...smećad Marić i Dalićka jašu dalje, ali dokle, vidjet ćemo...na Plenkoviću je pao i posljednji gram inegriteta do iti jednog poznatog HDZ-ovca i od sada ih smatram bez daljnjeg i do posljednjeg, uključujući i Hasančeta teškim smećem, parazitima i probisvjetima, a nadasve veleizdajničkom bagrom...ovo itekako vrijedi i za oporbu(?)...gasi državu, na bubanj sve daj, Hrvati su ionako roblje odavno...
Boli njih kurac pa njima drago što sve ide u kurac pa lakše ce krasti pogotovo kad imaju botove na svakom čošku koji hvale što je loše a kriminalcima šalju želje i pozdrave. Vučiću sline cure kad vidi što skupina ima ajde...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Chavez 4/5/2017, 18:58

Stanojko wrote:Ja mislio pikao se neki basket kad videh naslov... :)
Koef. 20,00
Chavez
Chavez

2017-05-02

Back to top Go down

Post by marcellus 4/5/2017, 19:00

veber wrote:
marcellus wrote:
kaja wrote:
marcellus wrote:pitanje je i bi li svi iz mosta uopće glasali za nove izbore u ovom trenutku jer su doživjeli poraz + sramoćenje i na vlast više nakon novih izbora ne mogu, jer s njima nitko osim ludog pernara ne želi u koaliciju, dakle novim izborima nemaju što dobiti - mogu neki jedino izgubiti saborske fotelje i to je sve.
poraz i sramoćenje jer su poslali todoriću policiju a ipak je todorić država i moraju ga štititi svi koje je korumpirao?

ma poslali su kurac a ne policiju, orepić je skoro dvije godine ministar i onda kad je smijenjen se sjetio nekom slat policiju a ne zna ni sam za što točno. Šta misle da će Todi nać? Agrokor je porez platio, ako se iskopaju neka krivotvorena izvješća neko će ić na sud i platit globu i to je sve. A to neće bit Toda.

da je todorić korumpirao sve i svakog ne bi se ovako vodila hajka na njega i ne bi uostalom nikad propao, i ne bi morao ić rusima po kredite. Da, naštimao je Mariću u HPB-u kredit po 4% kamate kakav sam i ja imao koji sam nitko i ništa i isto sam i nakon odlaska iz banke neko vrijeme imao povlašteni kredit za djelatnike jer sam takav uzeo kad sam mogao. I kasnije su uvjeti pali pa sam ga ionako mogao kao i marić preprogramirati jeftinije i mimo povlaštenog. Naštimao je Mariću kredit po 4% kamata u HPB-u a njemu ta ista HPB nije davala kredite ni po 10%. Usput na to se žale u saboru polupismeni likovi koji imaju kredite po 0% kamata i to po sedam-osam kredita s ratama deset puta većima od njihove plaće, za koje ih niko ne pita otkud ih uopće vraćaju.
kolega ne lupetat!
sve one firme za procjenu su krive jer su imale uvid u poslovanje, ali nisu htjele to prijavit državi.

budimo iskreni.

moguće, ali Orepić je godinu i pol ministar i nije riješio ni jedan slučaj od svastike do katrana i lekovićevih šrafa a sad bi našao kriminal u agrokoru koji porezna koja ih svakodnevno nadzire nije našla

75:75 - Page 4 1472536379_l
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Kermit 4/5/2017, 19:02

marcellus wrote:
veber wrote:
marcellus wrote:
kaja wrote:

kolega ne lupetat!

budimo iskreni.

moguće, ali Orepić je godinu i pol ministar i nije riješio ni jedan slučaj od svastike do katrana i lekovićevih šrafa a sad bi našao kriminal u agrokoru koji porezna koja ih svakodnevno nadzire nije našla
Porezna svakodnevno nadzire agrokor hehehehe jebo sliku svoju Marcelu care sendvičara trebao bi vučka pitati da te zaposli u Teleprompteru
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 19:47

4chan traži poveznicu između Todorića i Marića

75:75 - Page 4 18300800_1948223738740471_2429567288436920864_n

Last edited by glas uhljeba on 4/5/2017, 19:50; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 19:48

glas uhljeba wrote:75:75 - Page 4 18300800_1948223738740471_2429567288436920864_n
ne liče uopće :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2017, 19:49

imaju istu lopovsku facu, što ne vidiš
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content