Sad i službeno: Todorić lično urgirao da mu sin Marić bude ministar
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sad i službeno: Todorić lično urgirao da mu sin Marić bude ministar
ju jesi luda sto si me otkrila..jos gore..nas esco ili gnjeČ sa tvrdim Č..tek ne voli dalmose...sad sam najeb'oEva_ wrote:Daj Esco, ne drami! Vuk je Dalmoš, samo te navodi na krivi trag.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva_ wrote:Daj Esco, ne drami! Vuk je Dalmoš, samo te navodi na krivi trag.
imaš dokaze? dalmoš đezbar to je za mene isto. i jedni i drugi su niškoristi.
Guest- Guest
Ima Šeks, crnu knjižicu, tam sve piše.Gnječ wrote:Eva_ wrote:Daj Esco, ne drami! Vuk je Dalmoš, samo te navodi na krivi trag.
PS
Daj malo bremzaj, kaj si tak zalaufan danas:))
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
[quote="Gnječ"]
Nismo mi takvi, samo što imamo takvu vlast i takvu državu.
Za sve su krivi četnici. Kad smo osnivali državu i postavljali temelje, namjerno smo na vlast postavili kriminalce i najgore budale jer mo htjeli da što više zla nanesu četnicima.
I na kraju, oni su uspjeli i želje su nam se ostvarile. Četnici su sjebani i sve su izgubili.
Zašto sad kukamo?
vuksadinare wrote:
polako izlazi na površinu ono što ja oduvijek govorim kolika ste vi hrvati smeća, lopine, lažovi, sjecikese, podli prevaranti, fukare, muljatori vlastitu mater bi vi zajebali za dve kune.
Nismo mi takvi, samo što imamo takvu vlast i takvu državu.
Za sve su krivi četnici. Kad smo osnivali državu i postavljali temelje, namjerno smo na vlast postavili kriminalce i najgore budale jer mo htjeli da što više zla nanesu četnicima.
I na kraju, oni su uspjeli i želje su nam se ostvarile. Četnici su sjebani i sve su izgubili.
Zašto sad kukamo?
crvenkasti-
2014-04-17
Eva_ wrote:Ima Šeks, crnu knjižicu, tam sve piše.Gnječ wrote:Eva_ wrote:Daj Esco, ne drami! Vuk je Dalmoš, samo te navodi na krivi trag.
PS
Daj malo bremzaj, kaj si tak zalaufan danas:))
pa nisam ni krenuo. šta bi bilo da stavim u prvu brzinu i krenem? srušio bi se forum? da stavim u drugu brzinu đezbari bi pobjegli u Banja Luku i plesali žikino kolo sa srbima?
Guest- Guest
Marceliju čak i zadnji partijac zna da je ova nakaza došla jedino i isključivo zbog Agrokora i tode, mijenjala zakone, davala kredite, štitila na sve načinečak je tako i došla kod Tode stoga ne budi bezobrazan ovo je forum a onaj tvoj buvljak sa fejs kozojebima iz hadezeamarcellus wrote:bora-corba wrote:
Naime, pouzdani izvori tvrde
isti oni koji tvrde da je todorić marićev tata
neimenovan izvor (dakle: ne postoji ili laže), članak potpisan pseudonimom, zaboravi priču
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Ministar Marić krunski svjedok obrane
» Ministar Marić piša po Dalmaciji
» Ministar Marić jebe ne staje
» Ministar Marić lažira izvješća Agrokorova
» Ministar Marić krunski svjedok obrane
» Ministar Marić piša po Dalmaciji
» Ministar Marić jebe ne staje
» Ministar Marić lažira izvješća Agrokorova
Page 2 of 2