Ministar Marić lažira izvješća Agrokorova
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ministar Marić lažira izvješća Agrokorova
http://www.index.hr/vijesti/clanak/rejting-agencije-ne-vjeruju-agrokorovim-izvjescima-za-koja-je-bio-zaduzen-zdravko-maric/958322.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Ministar Marić lažira izvješća Agrokorova
...di ce sin protiv oca..krv nije voda..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Na strani izvješća koja nemaju veze sa vezom, međutim da je karamrle bio u sukobu interesa zbog one nebuloze, a ovaj Marić nije je tragično, mi praktično nismo država nego prćija sada i službeno
Kermit-
2014-04-17
Tonci Babic ·
Works at Self-Employed
Ministar financija nam je lik koji je sudjelovao u milijardama duga i koji lažira izvješća. Budućnost nam je svijetla.
Unlike · Reply · 10 · 27 mins
Works at Self-Employed
Ministar financija nam je lik koji je sudjelovao u milijardama duga i koji lažira izvješća. Budućnost nam je svijetla.
Unlike · Reply · 10 · 27 mins
Kermit-
2014-04-17
jel bi ti isao protiv svog tate...asilovski wrote:Na strani izvješća koja nemaju veze sa vezom, međutim da je karamrle bio u sukobu interesa zbog one nebuloze, a ovaj Marić nije je tragično, mi praktično nismo država nego prćija sada i službeno
2015-09-08
ma ne to je normalno, ali da je on ministar financija to nije, jučer primio kineze u ime RH-a da pomogne tati, pa toga u Keniji nema jebote bog otacvuksadinare wrote:jel bi ti isao protiv svog tate...asilovski wrote:Na strani izvješća koja nemaju veze sa vezom, međutim da je karamrle bio u sukobu interesa zbog one nebuloze, a ovaj Marić nije je tragično, mi praktično nismo država nego prćija sada i službeno
Kermit-
2014-04-17
..cuj kad si u oporici a izmice ti iz ruku..nema trezvenog razmisljanja vec spasavaj sto se da spasiti...makar za sebeasilovski wrote:ma ne to je normalno, ali da je on ministar financija to nije, jučer primio kineze u ime RH-a da pomogne tati, pa toga u Keniji nema jebote bog otacvuksadinare wrote:jel bi ti isao protiv svog tate...asilovski wrote:Na strani izvješća koja nemaju veze sa vezom, međutim da je karamrle bio u sukobu interesa zbog one nebuloze, a ovaj Marić nije je tragično, mi praktično nismo država nego prćija sada i službeno
2015-09-08
da, al je tragedija da nitko sa strane na to ne reagira kako bi trebalovuksadinare wrote:..cuj kad si u oporici a izmice ti iz ruku..nema trezvenog razmisljanja vec spasavaj sto se da spasiti...makar za sebeasilovski wrote:ma ne to je normalno, ali da je on ministar financija to nije, jučer primio kineze u ime RH-a da pomogne tati, pa toga u Keniji nema jebote bog otacvuksadinare wrote:jel bi ti isao protiv svog tate...asilovski wrote:Na strani izvješća koja nemaju veze sa vezom, međutim da je karamrle bio u sukobu interesa zbog one nebuloze, a ovaj Marić nije je tragično, mi praktično nismo država nego prćija sada i službeno
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
...ljudi pricaju da ej maric iznimno potresen s ovim sto se oko agrokora desava...ako je to istina trebao bi se povuci..on ej ipak ministar a ne direktor u tvrtci...Noor wrote:da, al je tragedija da nitko sa strane na to ne reagira kako bi trebalovuksadinare wrote:..cuj kad si u oporici a izmice ti iz ruku..nema trezvenog razmisljanja vec spasavaj sto se da spasiti...makar za sebeasilovski wrote:ma ne to je normalno, ali da je on ministar financija to nije, jučer primio kineze u ime RH-a da pomogne tati, pa toga u Keniji nema jebote bog otacvuksadinare wrote:jel bi ti isao protiv svog tate...asilovski wrote:Na strani izvješća koja nemaju veze sa vezom, međutim da je karamrle bio u sukobu interesa zbog one nebuloze, a ovaj Marić nije je tragično, mi praktično nismo država nego prćija sada i službeno
2015-09-08
Hdz lopovska garnitura rules
kazu vanbracni sin....kad gledas slike i face mnogo ej toga zajednickog..marcellus wrote:ma sin i otac ajde conspiracy theory
2015-09-08
samo usporedi na ovoj slici noseve...oci...crte lica
2015-09-08
Kada ja govorim da je HDZ stvarao državu da bi je opljačka i razjeba, i da svatko tko im služi je vele-izdajnik , onda svi psuju i ljute se
Guest- Guest
nije stvarao da je oplajcaka..nego po obicaju akd se nesto stvara prikrpa se i olos....koji nanjusi da bi mogao izvuci nesto za sebe..jbg..tuđman je bio u svom filmu stavranja drzave...ekonomija ga prevec nije zanimala...a to su iskoristili raznorazne badavđije sa vezama..Pinochet wrote:Kada ja govorim da je HDZ stvarao državu da bi je opljačka i razjeba, i da svatko tko im služi je vele-izdajnik , onda svi psuju i ljute se
2015-09-08
...onda pričaš gluposti.Pinochet wrote:Kada ja govorim da je HDZ stvarao državu da bi je opljačka i razjeba...
Guest- Guest
..naravno da prica..kao prvo bilo ej upitno hoce li hravtska biti drzava...drugo...da je msilio pljackati mogao ej to i u jugi..kaze da ljubi tita,uclani se u ck-a i maznjava..kao trece...vec sam objasnio..naravno da se uvijek prikrpi svakojakog olosa...koji vidi svoju sansu...kad su se ljudi uclanjivali u stranku tada malo ej tko pitao zasto se ti uclanjujes..i da je +pitao rekao bi jer voli hravtsku nece sigurno reci upisujem se da bi sebi nesto priskrbioNoor wrote:...onda pričaš gluposti.Pinochet wrote:Kada ja govorim da je HDZ stvarao državu da bi je opljačka i razjeba...
2015-09-08
......uostalom tko je garantirao da ce hdz pobjediti na prvim izborima narocito uvjerljivo...ionda ti badava sto si se uclanio ako si mislio se okoristiti prije ti ej prijetila apsana...znam da je moj pok.stari govorio koji se upisao u hdz u 2 mjesecu 1990 godine....da ako hdz ne pobjedi na izborima moze se pozdraviti s poslom..a vjerojatno bi morao i otici..iz drzave..kako ej samo bio nervozan dan prije izbora...cudo...imao je spremljenu i geveru..jer su tad na veliko prijetili srbi,ortodox komunjare i jugici..dao kad hdz spusi...trazit ce clanove hdz-a
2015-09-08
vuksadinare wrote:kazu vanbracni sin....kad gledas slike i face mnogo ej toga zajednickog..marcellus wrote:ma sin i otac ajde conspiracy theory
Skoro pa kloniran. Ako nisu u rodu gotovo nevjejerojatna slučajnost.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ministar Marić: država mora pomoći Agrokoru
» Ministar Marić jebe ne staje
» Ministar Marić piša po Dalmaciji
» Ministar Marić podnio neopozivu ostavku
» Ministar Marić krunski svjedok obrane
» Ministar Marić jebe ne staje
» Ministar Marić piša po Dalmaciji
» Ministar Marić podnio neopozivu ostavku
» Ministar Marić krunski svjedok obrane
Page 1 of 2