Ministar Marić krunski svjedok obrane
Page 1 of 1
Ministar Marić krunski svjedok obrane
http://www.index.hr/vijesti/clanak/odvjetnik-piruske-canjuge-ministar-maric-bit-ce-nas-krunski-svjedok/1001962.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Ministar Marić krunski svjedok obrane
"Njegova izjava na TV-u je nešto što se apsolutno uklapa u našu obranu. Da parafraziram, on je rekao da je imao povjerenja u financijske organe Agrokora kad su predočavali godišnja financijska izvješća i da stvari u velikim organizacijama funkcioniraju na taj način. Ako je to tako, a ja mislim da jest, dakle da čak i ministar Marić koji je financijski stručnjak, nije znao da su financijska izvješća lažirana, onda je po toj logici i moja klijentica Piruška Canjuga, koja nije financijske struke, nije znala da su izvješća frizirana", rekao je Nobilo u razgovoru za Index i dodao kako će Marić biti "vrlo važan" svjedok obrane.
"Ministar Marić bit će vrlo važan svjedok obrane, kolokvijalno se to kaže krunski svjedok, jer nam može opisati način funkcioniranja u tako velikoj tvrtki kao što je Agrokor, odnosno taj princip povjerenja u financijska izvješća", rekao je Nobilo u razgovoru za Index.
"Ministar Marić bit će vrlo važan svjedok obrane, kolokvijalno se to kaže krunski svjedok, jer nam može opisati način funkcioniranja u tako velikoj tvrtki kao što je Agrokor, odnosno taj princip povjerenja u financijska izvješća", rekao je Nobilo u razgovoru za Index.
Kermit-
2014-04-17
A valjda su je naguzili da potpisuje svašta.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
sirakic wrote:
obrane čega :^^
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:"Njegova izjava na TV-u je nešto što se apsolutno uklapa u našu obranu. Da parafraziram, on je rekao da je imao povjerenja u financijske organe Agrokora kad su predočavali godišnja financijska izvješća i da stvari u velikim organizacijama funkcioniraju na taj način. Ako je to tako, a ja mislim da jest, dakle da čak i ministar Marić koji je financijski stručnjak, nije znao da su financijska izvješća lažirana, onda je po toj logici i moja klijentica Piruška Canjuga, koja nije financijske struke, nije znala da su izvješća frizirana", rekao je Nobilo u razgovoru za Index i dodao kako će Marić biti "vrlo važan" svjedok obrane.
ovo je jaaaako dobro .....
Mislim da dobar dio tereta ide kao kolektivna odgovornost pošto su bili članovi uprave. Sirota Piruška iz agronomskog faha nemre znati kaj su aktiva, a kaj su pasiva, kaj su obaveze, usw, usw .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
On je vrhunski ekonomista koji par sati prije bankrota nije znao za stanje u tvrtki u kojoj je proveo 7 godina kao CEO za financije i kapitalne investicije heheh velika je misterija tko je istome platio Harvard tj soc. studij koji košta od 200.000 $ na višekic wrote:asilovski wrote:sirakic wrote:
krunski sirko
Kermit-
2014-04-17
Zapovjedna odgovornost.orion wrote:asilovski wrote:"Njegova izjava na TV-u je nešto što se apsolutno uklapa u našu obranu. Da parafraziram, on je rekao da je imao povjerenja u financijske organe Agrokora kad su predočavali godišnja financijska izvješća i da stvari u velikim organizacijama funkcioniraju na taj način. Ako je to tako, a ja mislim da jest, dakle da čak i ministar Marić koji je financijski stručnjak, nije znao da su financijska izvješća lažirana, onda je po toj logici i moja klijentica Piruška Canjuga, koja nije financijske struke, nije znala da su izvješća frizirana", rekao je Nobilo u razgovoru za Index i dodao kako će Marić biti "vrlo važan" svjedok obrane.
Mislim da dobar dio tereta ide kao kolektivna odgovornost pošto su bili članovi uprave. Sirota Piruška iz agronomskog faha nemre znati kaj su aktiva, a kaj su pasiva, kaj su obaveze, usw, usw .....
No, kak izvršni direktor za strategiju i tržište kapitala ni skužil kak firma stoji. Friziranje bilance njemu bi trebalo biti vidljivo na prvu.
2017-03-21
Od klada je poslovanje sa gubitkom k.d. pogotovo kad ministar financija koji je neposredno došao iz iste tvrtke govori indentičnoorion wrote:asilovski wrote:"Njegova izjava na TV-u je nešto što se apsolutno uklapa u našu obranu. Da parafraziram, on je rekao da je imao povjerenja u financijske organe Agrokora kad su predočavali godišnja financijska izvješća i da stvari u velikim organizacijama funkcioniraju na taj način. Ako je to tako, a ja mislim da jest, dakle da čak i ministar Marić koji je financijski stručnjak, nije znao da su financijska izvješća lažirana, onda je po toj logici i moja klijentica Piruška Canjuga, koja nije financijske struke, nije znala da su izvješća frizirana", rekao je Nobilo u razgovoru za Index i dodao kako će Marić biti "vrlo važan" svjedok obrane.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:On je vrhunski ekonomista koji par sati prije bankrota nije znao za stanje u tvrtki u kojoj je proveo 7 godina kao CEO za financije i kapitalne investicije heheh velika je misterija tko je istome platio Harvard tj soc. studij koji košta od 200.000 $ na višekic wrote:asilovski wrote:sirakic wrote:
krunski sirko
trebao je biti premijer e..
Predsjednica: Spremna sam posredovati u razgovorima između Sberbanka i ovlaštenih institucija
Ja bih voljela da to pitanje ne opterećuje međudržavne odnose Hrvatske i Rusije, jer to nije međudržavno pitanje. To je korporativno pitanje, i riječ je naravno o funkcioniranju tržišnog gospodarstva, ali okolnosti su takve", rekla je predsjednica u izjavi novinarima na marginama rusko-hrvatskog gospodarskog foruma.
Ja bih voljela da to pitanje ne opterećuje međudržavne odnose Hrvatske i Rusije, jer to nije međudržavno pitanje. To je korporativno pitanje, i riječ je naravno o funkcioniranju tržišnog gospodarstva, ali okolnosti su takve", rekla je predsjednica u izjavi novinarima na marginama rusko-hrvatskog gospodarskog foruma.
2017-03-21
"Međutim, očito je da proces mora krenuti u pravcu da se zadrži i stabilnost kompanije, s naše strane stabilnost hrvatskog gospodarstva, da se izbjegnu bilo kakve nedoumice i omogući konstruktivno sudjelovanje Sberbanke u procesu koji je pred nama", kazala je.
2017-03-21
Istaknula je kako u Hrvatskoj, u Crikvenici, postoji ruska pravoslavna crkva svetog Nikole, izgrađena 1924. Kako hrvatska država podupire obnove crkava i crkvenih kompleksa, uključujući i pravoslavne, obnovom ove crkve mogla bi početi i liturgija Ruske pravoslavne crkve u Hrvatskoj, kazala je.
2017-03-21
Kaj sam ti kazala jučer Šejkeru, Rusi znaju posel, daj dite materi, diplomacija odradila zadatak.
2017-03-21
Znači usrali su se heheh pa nije rusija zečje jebalište ko ova prćija, saće plenki o Krimu i mirnoj reintegracijiEva_ wrote:"Međutim, očito je da proces mora krenuti u pravcu da se zadrži i stabilnost kompanije, s naše strane stabilnost hrvatskog gospodarstva, da se izbjegnu bilo kakve nedoumice i omogući konstruktivno sudjelovanje Sberbanke u procesu koji je pred nama", kazala je.
Kermit-
2014-04-17
Ne, nisu, Ameri će razvalit Rusiju radi Gazde, tak je bar tvrdil Šejker između redaka.
2017-03-21
Eva_ wrote:Zapovjedna odgovornost.orion wrote:asilovski wrote:"Njegova izjava na TV-u je nešto što se apsolutno uklapa u našu obranu. Da parafraziram, on je rekao da je imao povjerenja u financijske organe Agrokora kad su predočavali godišnja financijska izvješća i da stvari u velikim organizacijama funkcioniraju na taj način. Ako je to tako, a ja mislim da jest, dakle da čak i ministar Marić koji je financijski stručnjak, nije znao da su financijska izvješća lažirana, onda je po toj logici i moja klijentica Piruška Canjuga, koja nije financijske struke, nije znala da su izvješća frizirana", rekao je Nobilo u razgovoru za Index i dodao kako će Marić biti "vrlo važan" svjedok obrane.
No, kak izvršni direktor za strategiju i tržište kapitala ni skužil kak firma stoji. Friziranje bilance njemu bi trebalo biti vidljivo na prvu.
ma beži molim te ..... svašta smo se naslušali i nagledali od ovih naših svemoćnika, a ova situacija definitivno spada u top pet sranja nad sranjima.
pa u kontekstu svega po ne znam koji put se pitam kaj je tom Plenkoviću..... Jel lud, glup, prestrašen ili mu samo noge smrde.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
asilovski wrote:
Znači usrali su se heheh pa nije rusija zečje jebalište ko ova prćija
Alo, Horty.... i kolegica ti Mila Eva Štula....stante ljudi....nemojte tako. :) Kakva strast i mahnitost o prćiji, glupom narodu, propasti. Takva vrst podcjenjivanja i nižerazrednog omalovažavanja jednostavno prožima. Dobro je znati.
Guest- Guest
Similar topics
» UK: Smijenjen ministar obrane
» Ministar Marić lažira izvješća Agrokorova
» Ministar Marić jebe ne staje
» Ministar Marić piša po Dalmaciji
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Ministar Marić lažira izvješća Agrokorova
» Ministar Marić jebe ne staje
» Ministar Marić piša po Dalmaciji
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
Page 1 of 1