ISIL DOBIVA PRAVOG NEPRIJATELJA?
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ISIL DOBIVA PRAVOG NEPRIJATELJA?
Poslali su im ove Pantsire ,sedam il 14 komada al to su neki zaostaci od narudžbe prije no ovo imadomet 15 - 20 km a to znaci oni americki avioni koji iz Turske bombardiraju ISIL .....ovo je ono ako slucajno falijete pa bombadirate Assadove snage ....ZNAT CETE.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
KUKU-LELE
Sad ćemo viditi na terenu, u realnim uvjetima kako
je i koliko moćno ovo ili ono oružje.
LIVE ......u ulozi statista glume -saa-isis-al kaida-al usra-
tzv-fsa- te ostali dragovoljci islamisti GO-GO-GO
Reality show bolji od big bradera
Last edited by Yehudi on 11/9/2015, 23:45; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Skladište se nalazilo na fudbalskom stadionu nedaleko od iračkog grada Ramadi u istoimenom regionu.
U izveštaju se navodi da je "ovaj udar na ISIS značajno oslabio resurse te terorističke organizacije i onemogućio je da nastavi sa svojim aktivnostima na granici Iraka i Sirije".
Čitava akcija zabeležena je satelitskom kamerom, a snimak je objavljen i na "Jutjubu".
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/589992/UDAR-NA-ISIS-Amerikanci-unistili-skladiste-oruzja-dzihadista
2014-04-11
Nije ovo namjenjeno za ISIL ...ovo je PZO dometa 15 do 20 km ....ovo je više za amerikance , Turke i ostale kojima bi palo na pamet da malo bombardiraju Isil a malo Assada ....e Assada nece.Yehudi wrote:KUKU-LELE
2014-04-11
A ti misliš da će oni upotrijebiti ovo protiv Amerikanaca, Turaka i ne znam koga?RayMabus wrote:....ovo je više za amerikance , Turke i ostale kojima bi palo na pamet da malo bombardiraju Isil a malo Assada ....e Assada nece.
Guest- Guest
Pa ako uđu u ovu zonu ....naravno da oce. Poruka : DRŽI SE PODALJE.red wolf wrote:A ti misliš da će oni upotrijebiti ovo protiv Amerikanaca, Turaka i ne znam koga?RayMabus wrote:....ovo je više za amerikance , Turke i ostale kojima bi palo na pamet da malo bombardiraju Isil a malo Assada ....e Assada nece.
2014-04-11
hahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Pa ako uđu u ovu zonu ....naravno da oce. Poruka : DRŽI SE PODALJE.red wolf wrote:A ti misliš da će oni upotrijebiti ovo protiv Amerikanaca, Turaka i ne znam koga?RayMabus wrote:....ovo je više za amerikance , Turke i ostale kojima bi palo na pamet da malo bombardiraju Isil a malo Assada ....e Assada nece.
Guest- Guest
Osnovna namjena Pantsira je zaštita važnih točaka kao što su aerodromi, zapovjedna mjesta, komunikacijska središta itd. Zamišljen je za obranu od zrakoplova, helikoptera, krstarećih raketa, bespilotnih letjelica i vođenih bombi.
Solid-fuel rocket |
20 kilometres (12 mi) |
15 kilometres (9.3 mi) |
2 s |
Start 1300 m / s, 780 m / s to 18 km distance |
2014-04-11
Inace je ovo dobra šema , neugrožava nikoga a cuva Assadovu vojsku i teirorij i AMerikanci nece sad i onako tit ic put njega kad znaju da ima ovo ....lupat ce po ISILu ....Putin i Assad su se samo malo bolje osigurali da ovima nebi palo lupat po Assadu i njegovima.
Cuva Rusija svog saveznika , luku Tartus i Latkakiju te Damask i to je to.
Sumnjam da ce se ovo puno koristit , ovo je više sredstvo odvracanja.
Cuva Rusija svog saveznika , luku Tartus i Latkakiju te Damask i to je to.
Sumnjam da ce se ovo puno koristit , ovo je više sredstvo odvracanja.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ako uđu u ovu zonu ....naravno da oce. Poruka : DRŽI SE PODALJE.red wolf wrote:A ti misliš da će oni upotrijebiti ovo protiv Amerikanaca, Turaka i ne znam koga?RayMabus wrote:....ovo je više za amerikance , Turke i ostale kojima bi palo na pamet da malo bombardiraju Isil a malo Assada ....e Assada nece.
Pa jasna stvar.
Ako ne vladaš nebom, malo šta možeš napraviti.
2014-04-20
RayMabus wrote:Osnovna namjena Pantsira je zaštita važnih točaka kao što su aerodromi, zapovjedna mjesta, komunikacijska središta itd. Zamišljen je za obranu od zrakoplova, helikoptera, krstarećih raketa, bespilotnih letjelica i vođenih bombi.
[th]Propellant[/th] Solid-fuel rocket [th]Operational range[/th] 20 kilometres (12 mi) [th]Flight altitude[/th] 15 kilometres (9.3 mi) [th]Boost time[/th] 2 s [th]Speed[/th] Start 1300 m / s, 780 m / s to 18 km distance
Sada je malo jasnija taktika -saa-
Prepustiti ono šta je neobranjivo ( poput Rusije u WWII )
onda se konsolidirati i viditi šta dalje.
Ne zaboraviti da 17 Milijuna ljudi još uvijek živi u Assadovoj Siriji.
2014-04-20
longi napravio dobar zaključak.. S-300 je već oružje koje bi ugrozilo ostale države od Izraela, Turske do Britanije, Amerike.. Pantsir baterije odlično oružje ali kraćeg dometa.. ne diraj nas i neće nitko dirati tebe.. ovo osigurava Ruse/i Assada od Britanskih pizdarija kao "mi ćemo bombardirati i Assada i ISIL"..
Guest- Guest
Inace je Francuska a ne Amerika najveci zagovornik da se Assada makne .....Holande je nešto najvljivao da ce ono ovo ono .....e mislim da ipak neceš ....celom nazad i vozi.
2014-04-11
.....celom nazad............HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
A i briti serendaju isto da će oni sve bombardirati
............aj da te sad vidim bebo
A i briti serendaju isto da će oni sve bombardirati
............aj da te sad vidim bebo
2014-04-20
Pancirima ce ( ovim sada šta dolaze i modernija su verzija ) upravljat ruski vojnici tj ruska posada. Ide se na zaštitu Latakije i povratak Ildiba. Idliba je zaleđe Latakije. Sad ce povratak toga koliko toliko. To Rusi mogu i na to se ide.neoliberalni_placenik wrote:longi napravio dobar zaključak.. S-300 je već oružje koje bi ugrozilo ostale države od Izraela, Turske do Britanije, Amerike.. Pantsir baterije odlično oružje ali kraćeg dometa.. ne diraj nas i neće nitko dirati tebe.. ovo osigurava Ruse/i Assada od Britanskih pizdarija kao "mi ćemo bombardirati i Assada i ISIL"..
2014-04-11
RayMabus wrote:Inace je Francuska a ne Amerika najveci zagovornik da se Assada makne .....Holande je nešto najvljivao da ce ono ovo ono .....e mislim da ipak neceš ....celom nazad i vozi.
50 Km x 360 stupnjeva i 15 Km u visinu
niti komarac ne može preletiti bez dopuštenja................fino, fino.......smrtonosno
NO FLY ZONE
2014-04-20
20 km al sasvim dovoljno ......ima hrpu strela a odlican radar.Yehudi wrote:
50 Km x 360 stupnjeva i 15 Km u visinu
niti komarac ne može preletiti bez dopuštenja................fino, fino.......smrtonosno
NO FLY ZONE
http://www.military-today.com/missiles/pantsyr.htm
2014-04-11
Ovo nisu samo rakete negoi odlican radar .....sve u jednome .....dođeš na 20 km od ovoga a on ce te vidit i ranije i upadneš u njegovu zonu dometa i moš se hebat.
Ima 12 ovakvih raketa koje te samo cekaju.
Ima 12 ovakvih raketa koje te samo cekaju.
2014-04-11
Zmaj ognjeni.
Taman umjereni odgovor ruskog sustava pzo.
Ne diram te, ne diraj me
inače ću ti sprašiti raketu ili dvi....ravno u vugla.
Taman umjereni odgovor ruskog sustava pzo.
Ne diram te, ne diraj me
inače ću ti sprašiti raketu ili dvi....ravno u vugla.
2014-04-20
RayMabus wrote:Pancirima ce ( ovim sada šta dolaze i modernija su verzija ) upravljat ruski vojnici tj ruska posada. Ide se na zaštitu Latakije i povratak Ildiba. Idliba je zaleđe Latakije. Sad ce povratak toga koliko toliko. To Rusi mogu i na to se ide.neoliberalni_placenik wrote:longi napravio dobar zaključak.. S-300 je već oružje koje bi ugrozilo ostale države od Izraela, Turske do Britanije, Amerike.. Pantsir baterije odlično oružje ali kraćeg dometa.. ne diraj nas i neće nitko dirati tebe.. ovo osigurava Ruse/i Assada od Britanskih pizdarija kao "mi ćemo bombardirati i Assada i ISIL"..
A eli. Oko Idliba. Pa pametno. Mislim ono,bliže erdoganu tj njihovoj bazi od kuda polijeću. Aj neka.
2014-04-20
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Puhovski: Veselim se da ćemo se riješiti zadnjeg pravog ustaškog simbola - kune
» Sin saborskog zastupnika Gorana Beusa Richenberga laznog svabe a pravog Mujice pao u svercu migranata
» SPC u obrucu neprijatelja
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Puhovski: Veselim se da ćemo se riješiti zadnjeg pravog ustaškog simbola - kune
» Sin saborskog zastupnika Gorana Beusa Richenberga laznog svabe a pravog Mujice pao u svercu migranata
» SPC u obrucu neprijatelja
Page 8 of 9